Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Uusi rapu liittynyt joukkoon :) : 22.05.2009 19:48:24
Kiitos tervetuliaisista Smiley
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 19.05.2009 15:55:07
En oo ihan varma ymmärränkö miten niitä karttoja luetaan, mutta voi olla että nyt muutaman tunnin tuijottelun jälkeen oon saanu jotain selvää Cheesy Toivottavasti en oo tehny ihan väärin.

Eli asiat on näin mun ja ihastukseni kesken, sen kellonaikaa en tienny nii laitoin 12.00.

Minä                                                         Hän
 aurinko rapu (hallitsija: kuu)                     aurinko Jousimies (h: jupiter)
 kuu Vesimies (h: uranus)                        kuu Kalat (h: neptunus)
 merkurius Leijona (h: aurinko)                          merkurius Skorpiooni (h: pluto)
 venus Leijona                                     venus Kauris (h: saturnus)
 mars Härkä (H: venus)                            mars Rapu (h: kuu)
 saturnus Vesimies                                   saturnus Vesimies (h: uranus)
 askendentti Leijona                                     askendentti Kauris
DC Vesimies                                    DC Rapu

Joten mä katon hallitsija planeetoiden suhteet toisiinsa, meiän molempien kartoista? Sillonhan niitä on 4 mahollista vaihtoehtoa jokaiselle planeetta yhdistelmälle..?
Jos näin on, nii ois tämmönen tilanne:

Mun kartalla:                Sen kartalla:
 aurinko aspect_tri kuu                            
 aurinko aspect_con venus                    aurinko aspect_sex venus
 aurinko aspect_tri saturnus                    aurinko aspect_sex saturnus
 kuu aspect_opp venus                             
                                 kuu aspect_sex ja aspect_con mars
 kuu aspect_con saturnus                     kuu aspect_con saturnus
 merkurius aspect_tri merkurius
                                 mars aspect_squ venus
                                 mars aspect_sex ja aspect_con saturnus

Jos nyt oon tulkinnu oikein nii aika ongelmalliselta näyttää Grin

Näyttääkö oikealta, vai oonko tehny ihan väärin? Sitten vielä sellanen kysymys että mitkä on pehmeitä ja mitkä kovia aspekteja?

EDIT: Ja meillä on vielä samat  planeetat hallitsemassa aurinko mars suhdetta ja kuu saturnus suhdetta, onko sillä väliä?
3  Astro special / Astro special / Vs: Minäkeskeiset oinas, härkä, kaksonen ja rapu!? : 17.05.2009 22:23:25
Hm... Minä luulen, että olemme vähintäänkin yhtä ihastuttavia olentoja kuin koirat tai kissatkin, jotka haluavat aidosti tulla huomatuksi ja olla keskipisteenä. Wink

Kunhan olemme vain aitoja omia itsejämme. knuppel2

Totta totta Smiley Yleensähän ihmisitä pidetään juuri silloin kun ne on täysin omia ittejään, ilman mitään esittämistä. Ns "viat" jonkun luonteessa tekee siitä ihmisestä vaan persoonallisen ja juuri senlaisen ihmisen. Jos me kaikki oltaisiin täydellisiä niin tylsäähän se olis Grin
4  Astro special / Astro special / Vs: Minäkeskeiset oinas, härkä, kaksonen ja rapu!? : 17.05.2009 00:00:39
Uskon tuon kyllä Cheesy Itse olen tutustunut äitini lisäksi kahteen muuhun rapuun (tyttöjä hekin, en mäkään ole rapumiehiä tietääkseni tavannut). Toisen kanssa juttu luistaa tosi hyvin ja tullaan tosi hyvin toimeen, molemmat kertoo mielellään omista asioista toisillemme. Toisen kanssa taas tullaan ihan hyvin toimeen, mutta jotenkin ollaan keskenään aika hiljasia. Ollaan yleensä kaikesta lähes samaa mieltä, niin ei siinä paljoa keskustelua synny Grin Arvostan kyllä tätäkin rapu ihmistä paljon, jollain tavalla hän muistuttaa minua ja viihdyn hänen seurassaan vaikka paljoa ei puhutakkaan Smiley Että kyllä niitä erilaisia yksilöitä löytyy joka merkistä, ja kai ne nousevatmerkit yms vaikuttaa aika paljon myös.
5  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Uusi rapu liittynyt joukkoon :) : 16.05.2009 20:20:50
Heipähei Smiley Olen siis aika uusi astrokäyttäjä, mutta todella kiva paikka tuntuu olevan Cheesy Olen siis ihan perus rapu, tietääkseni nouseva leijona.. Karttaa en osaa oikeastaan lukea yhtään.

16 kesänen (tänä kesänä 17), yleensä positiivinen ja kiltti ihminen Smiley Toivottavasti tutustun täällä muihinkin astroilijoihin!
6  Astro special / Astro special / Vs: huoneet kartalla : 16.05.2009 20:10:37
Hm.. Mä tavallaan ymmärrän kyllä nämä huone jutut, mutta tein oman kartan enkä ymmärrä siitä mitään Sad Kauheaa olla näin avuton.

Mitä eroa on huoneiden kärjillä ja itse merkeillä kussakin huoneessa?
Kaikkia oppositioita yms en edes yritä ymmärtää Grin

EDIT: Löysin hyvän syntymäkartta sivun joka selittää kaiken siinä olevan Smiley
http://astro.mtv3.fi/cgi-bin/astro/natal
7  Astro special / Astro special / Vs: Minäkeskeiset oinas, härkä, kaksonen ja rapu!? : 16.05.2009 19:44:35
Hmm, olen aika uus memberi täällä mutta päätin ottaa osaa omalta osalta ihan kiinnostavaan keskusteluun Smiley Olen siis 16 (kohta 17) v rapu tyttö Smiley En oo hirveen perillä kaikkien merkkien ominaisuuksista, dc/kuu merkeistä yms, vaikka oman aurinkomerkin tunnen hyvin. Olen omasta mielestä hyvin hyvin perus rapu.. Ja voi kun mulla ois nyt paljon sanottavaa, mutta te hukkuisitte mun sanatulvaan kaikesta mitä nyt täällä on puhuttu Cheesy Sanon nyt sitten vaan perus asiani joka liittyy aiheeseen. Taitaa kyllä silti tulla pitkä posti, että anteeksi..

Eli itse olen viimeaikoina huomannut olevani todella itsekeskeinen. Parin testin mukaan, toinen aika virallinen luonnehäiriö testi, oli erittäin todennäköistä että olisin narsisti 2funny Huomaan itsekeskeisyyteni siitä kuinka tarkkaan analysoin itseäni, omia arvoja, tekemisiä, ajatuksia, ja kaikkein eniten tunteita. Sen verran uppoudun helposti omaan maailmaani pääni sisään että kaverini ihmettelevät miksen koskaan huomaa yhtään mitään ympärillä tapahtuvista asioista Cheesy En kuitenkaan pidä tät itsekeskeisyyttä huonona puolena, se on vain osa minua. Sitäpaitsi, aikoina kun en kunnolla tunne kuka olen, huomaan olevani masentunut vaikka tiedän että kuuluisi olla onnellinen (minulla on kaikki lähtökodat onnellisuuteen elämässä, mikä saattaa olla hieman epäreilua muita kohtaan :/). Minun on pakko tuntea itseni mahdollisimman tarkkaan pystyäkseni olla todellakin onnellinen. Luonteeltani olen hieman dramaattinen, mutta vain silloin kun tunnen että voin turvallisesti olla dramaattinen ilman että minua tuomitaan liikaa, eli pienissä rymissä tai kaksistaan. Isoissa ryhmissä menen useasti kuoreeni piiloon. Annan yleensä nopeasti anteeksi, mutta jos minua on todella loukattu niin silloin kyllä melkein puoli pakotan itseni pysymään loukkaantuneena, koska minähän en oikeasti huonoa kohtelua siedä Cheesy Loukkaantuneena yleensä sulkeudun, ja dramatisoin sitten lähimmille ystäville miten minua on nytten loukattu.
Lapsena taisin olla joskus todella ärsyttävä Cheesy Loukkaannuin helposti ja olin jääräpäinen. Äiti on sanonut että olin lapsena todella ujo, mutta en voi olla samaa mieltä.. ennemminkin olin hiljaa tilanteissa jossa en tuntenut oloani kotoisaksi/turvalliseksi, tai joskus hakeuduin omaan rauhaan kun muut ihmiset alkoivat tympiä.

Paras ystäväni on Härkä, enkä ole huomannut itsekeskeisyyttä. Mutta se voi johtua siitä että olemme molemmat ehkä yhtä itsekeskeisiä, mutta samalla molemmat kuuntelemme toisiamme kun toinen haluaa puhua. Joten siitä tulee hyvä vuorovaikutus Smiley

Isoveljeni on kaksonen, ja hänessä todellakin huomaan itsekeskeisyyden Cheesy (kuten myös vähän muutakin mitä täällä on puhuttu). Hän puhuu minulle mielellään asioistaan ja haluaa kuulla mielipiteeni melkein kaikkeen. Hänelle on tärkeää saada avautua asioistaan minulle.

Äitini on rapu, itsekeskeisyydestä en muuten tiedä, mutta hänelle on tärkeää että häntä kuunnellaan ja hän loukkaantuu helposti.

Oinaita en sitten tunnekkaan tietääkseni yhtäkään.
Sivuja: [1]