Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20
271  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, juno, merkurius, kuu yhtymä ja ongelma : 10.05.2009 10:07:46
Kiitos vastauksestasi  Smiley

Niin, ei minua flirttailu ja seksikkyys haittaa lainkaan. Niitä keinoja käytän kyllä itsekin. Mutta mietin sitä, että johtaako tämä flirttailu tai itsensä hyvännäköiseksi laittaminen lähes aina siihen lähempään kontaktiinkin. Eli odotetaanko hyvännäköisen olevan aina kiinnostunut seksistä, sillä tarjontaahan löytyy? Eli, jos näillä "nuorekkailla pomoilla" on niitä hyvännäköisiä sihteerikkömisuja, niin ovatko he puhtaasti vain koristamassa toimistoa vai onko taustalla intiimimpääkin kanssakäymistä...?
Tarkkaa vastausta en valitettavasti pysty antamaan, vielä ei oo omaa firmaa pystyssä (vaikkakin ehkä pian Smiley), kerron sitten parin vuoden päästä (jos muistan Cheesy), mut uskosin et menee varmaan aika fifty-sixty noi jutut, osa ottaa oman edun tavoitteluun, ja osa vaan sen takia et onhan se huomattavasti mukavampi et on näyttävä sihteeri kuin joku harppu 2funny smitten

Lainaus
Olen itse sellainen härnääjä. "Antaa olettaa muttei ymmärrä antaa". Olenko jotenkin poikkeuksellinen tässä asiassa? Tuntuu kuin kaikki muut olisivat valmiita hyppäämään sänkyyn heti kun komea/kaunis mies/nainen näyttää vihreää valoa.

Itseasiassa en etsi suhdetta, ja voisin kuvitella olevani loppuelämäni ilman parisuhdetta. Mutta tottakai olisi mukava löytää "sielunkumppani". Onko sellaista? Sitä en tiedä...
 police
Joo, itse asiassa flirtti on se "juttu" jota jokaisen pitäs harrastaa huomattavasti enempi, koska aina kun saa kivan katseen vastakkaiselta sukupuolelta, niin oma identiteetti ja itsetuntemus nousee 1000% (sekä samalla tietty "ooh, joku voi olla minustakin kiinnostunut"). Itselläni on nyt pari kaunotarta ollut kuvioissa mukana, ja onhan se aina sellanen "rinta rottingille" juttu kun kaunotar kulkee käsipuolessa smitten mutta loppujen lopuksi, nämä suhteet ovat kuitenkin jääneet lyhyiksi, joten odottelen itsekkin sitä täydellistä vastakumppaniani vielä Smiley Yks tylleröinen tossa taitas olla kiinnostunut musta, ja se se vasta oiskin jotain kun sen nappais itelleen, mut uskon et se on hullu jos mut ottaa idiot2

Jokaiselle ihmiselle on olemassa se "vastakappale" jonka kautta oma elämäntehtävämme saadaan täytettyä, sen takia dualismi on yleisesti ottaen niin väärin ymmärretty käsite.
272  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, juno, merkurius, kuu yhtymä ja ongelma : 10.05.2009 09:30:26
Mä en niin astrologisesta kannasta osaa vastausta antaa, mut jotain ajateltavaa kuitenkin? Katsotaan Smiley

En usko, että olet mitenkään "paranormaali" tai epäinhimmillinen, jos näet vääryyttä noinkin paljon maailmassa, koska periaatteessa kaikki pyörii seksin ympärillä. Mitä enemmän olet myyvä (seksuaalisesti, eli näyttävä), sen paremmin saat mainetta ja mammonaa. Ts. katso esim. (nuorekkaan) ylimmän johtoportaan lähimpiä assareita ja sihteereitä, millä perusteella ne on valittu Smiley

Tuohon korkeaan moraaliin vaikuttaa monikin seikka, ja periaatteessa kun tietäisin paremmin mikä on sun maailmankatsomus ja tietämys, osaisin ehkä vastata paremmin, mutta yritän jotain räpeltää tähän. Ei ole lainkaan tavatonta että kaikki ihmiset etsivät joko sitä itseään lähinnä olevaa, tai eniten lähellä olevaa kumppania. Joissain tapauksissa (mm. omassani) myös oma äiti tai isä on sellainen kuva, jota koitetaan hakea vastakkaisesta sukupuolesta/kumppanista. Kaikki kaipaavat seksiä, se on selvää, mutta hyvin harva sitä "tietää" kaipaavansa, varsinkin jos on suhteessa jossa kumppanin kanssa ei kaikki natsaa. Ts. ihmiset ovat liikaa ripustautuneita sellaisiin suhteisiin, joissa eivät ole onnellisia, pelkästään sen takia etteivät uskalla olla yksin. idiot2 Omalla kohdallani ero tapahtui 6kk sitten, ja sen jälkeen olen kokeillut yhtä suhdetta, jossa rakkaus oli samanlaista yksipuolista kuin pidemmässä suhteessani, joten sekin romuttui omaan mahdottomuuteensa.

Avoimin simmuin vaan maailmaa katselemaan, kyllä se ihannekumppani sieltä jostain putkahtaa varmasti vastaan, ja vaikkei tulisikaan, niin silti kannattaa olla mahdollisimman avoin kaikelle uudelle kokemisen arvoiselle, koska seuraavaan elämään et hyvinkään montaa muistoa saa mukaasi.

Toivottavasti sain jotain järkevää sanottua edes Smiley Hauskaa kevään jatkoa ja kesän odotusta.
273  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Rakkaus / Työ? : 06.05.2009 22:15:04
Sosiaalinen ja fiksu nainen, joka osaa pitää hauskaa!  Cheesy ( venus vesimies ja 5 huoneessa) Tällaista tän mukaan.

Tämä älykäs vaimo kotiisi ( juno 4, joka on jotakuinkin ehkä vähän niin ku äitis?  Huh )
Käy, mistä löytyy Cheesy Toi äiti viittaus mulla on aiemminki ollu itelläki mielessä, ja periaattees sellasta joskus etsinki, kunnes hoksasin sen olevan lähes mahdotonta.. Vaikka mistäs sitä koskaan tietää, kävin tuossa just äsken aika mielenkiintosen keskustelun yhen tytöntylleröisen kanssa, joka lopuksi ehdotti kainosti "haluaisitko joskus lähteä vaikka jäätelölle", kuulosti sinällään hassulta kun kyseessä oli kuitenkin jo "hieman" teini-iän ylittänyt nainen Cheesy  (n. 30v)

Lainaus
Tämä työ juttu näyttää paljon vaikeemmalta.... hmm.... sinulla on toi  kuunsolmu keskitaivas rapu (oma firma, joka on kuin koti?)

 jupiter  jousimies voisi viitata optimistiseen kannustukseen ja kun sulla on  aurinko vesimies niin olet humanitaarinen (jos olet). Muiden auttaminen saattaisi olla hyvä sulle  kuunsolmu keskitaivas aspect_tri saturnus ja  pluto , eli voisit hyvin vaikuttaa ihmisten suunnan löytämisessä käytännössä jossain ammatinvalinnassa (2 huone). Niitä ihmisiä jotka kokevat olevansa vähän jumissa.
Niin, kyl mä periaattees voisin jonkun firman perustaa joka ois vaiks kotona ja jossa mä auttasin ihmisiä oikeaan suuntaan, siinä mielessä toi täsmää täysin Smiley Viihdyn kuiteski hemmetin hyvin kotona..

Kiitos paljon vastauksistasi, kyllähän nuo jotain osviittaa antoivat taas, sen näkee mitä tulevaisuus tuo Smiley Hauskaa kevään jatkoa ja kesän odotusta sulle ja muillekkin lukeville.
274  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Rakkaus / Työ? : 06.05.2009 16:45:56
Jaa-a siinähän se just oikeestaa onki.. Periaattees kiinnostas oma firma ja sen kautta tulema "vapaus", ja toisaalta taas oon koko pienen ikäni ollu tekemisissä ICT-alaan (toki noiden kombinaatio se tulis olemaan varmaanki joka tapaukses..).. Rakkauden saralta en osaa sanoa, blondit kiinnostaa toisena päivänä ja toisena taas brunetet (minihameet smitten) Cheesy Varmaan sitä et tosin ees kysyny, mut vastasinpa silti angel

Toisaalta taas mietittynä, voisin ihan hyvin olla joku ihmisten "oikeaan suuntaan potkija" (tiedä sit mikä hemmetin ammatti toiki ois..), eli voisin olla neuvomassa ihmisten suuntaa mihin niiden on määrä mennä ja mitä tehdä Cheesy Eli oon neuvonu kaikissa mahdollisissa asioissa ihmisiä myös pienen ikäni, joskus tietokoneiden parissa, joskus elämässä ("mitä teen sen jätkän kanssa" jne..) mut mitään kultaista keskitietä en kyl pysty sanomaan.. Aattelin et jos noista ois jotain selvinny ni sitä kautta ois tietty ollu helpompi..
275  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Rakkaus / Työ? : 06.05.2009 15:58:11
Moiks, jos joku ystävällinen sielu viitsisi katsella hieman mitä noilla saroilla olisi luvassa, kun tuntuu että itsensä löytäminen tästä kaiken keskeltä on hinpun verran vaikeeta..
276  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Juno - puoliso : 05.05.2009 19:23:59
Kappas, Juno on Vesimiehessä joten tarvitsen hieman öh erikoisen miehen, nero tai hullu tai kumpaakin  Grin.
 5. huone joten tämä rakkaan pöpipään tulee olla luova, lapsista pitävä ja jonka kanssa voi pitää hauskaa.

 Tarkka oppositio Marsiin, joten vähän otetaan yhteen kun keskustellaan kaapin paikasta knuppel2.
 Tarkka oktiili Neptunukseen ja koska kun pöpipääni on minusta vähän onneton tapaus pidän hänestä huolta  buck2.
Sama täällä närpiössä, eli ihan samanlaisia hulluja etitään molemmat, pitäskö meidän treffata Cheesy Lupaan olla onneton Smiley Kihihihihi  Grin

Lainaus
Juno in the 4th House: This person can be married to their home. Juno in the 4th house can also indicate a need for a partner who is attached to the domestic environment. Another possibility is that you become more of a domestic type after marriage.
Lainaus
Juno in Aquarius: You need a partner that's - well - different. They may be a genius, eccentric, or just plain insane (maybe all of the above). It may be the partnership that is different. Aquarius is a sign that is fanatic about independence and having enough space. A bi-costal marriage where the two people spend a good deal of time apart is a good situation for the Pallas in Aquarius individual.

Smiley  smitten smitten
277  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.04.2009 09:02:38
Smiley Kiitosta paljon. Tiedä miksi, mutta tämä kevät on ollut poikkeuksellisen alavireinen ja jotenkin toivoton ja jostakin syystä suurin pilvisyys on kohdistunut juuri tuohon kumppaniasiaan.
Minulla on aina ollut sellainen sisäinen tunnetila kumppanista, jostakin aivan erityisestä miehestä. En ole koskaan mieltänyt häntä täydelliseksi, niin kuin Ave tuolla kirjoitti, enkä suhdettakaan hänen kanssaan ole miksikään ruususaduksi ajatellut. Hän on vain hän.  Smiley
Tänä keväänä olen jotenkin kadottanut uskon häneen ja näihin asioihin.
Itse olen kokenut nuo asiat lähes samalla tavalla, mutta syytä on omaa resonanssia muuttaa sellaiseksi enemmän "kyllä minä onnistun ja löydän" tyyppiseksi Smiley Kannattaa kokeilla vaikka yksi päivä vaan hymyillä kaikille kauniisti takaisin, ja olla oma viehättävä itsesi eikä pelästyä jos joku katsookin sinua hieman pidempään, se kun tuntuu jotenkin niin ihanalta smitten

Ei sitä koskaan voi tietää mistä se sinulle sopivin voi putkahtaa esille, eli tosiaan kuten aiemmin tossa sanoivatkin, laput vaan pois silmiltä ja avoimin mielin liikkeelle.
278  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 20.04.2009 17:46:32
Omalta kohdaltani voinen sanoa, että exän tapauksessa se oli hänen saamisensa muuttamaan kanssani, josta hän sitten myöhemmin löysi "sen oikean", jonka kanssa jännittää olla yhdessä, ja tuntee jotain suunnatonta vetoa häntä kohtaan.
No olihan se vähän sekavasti sanottu, ja koko teksti itseasiassa, mutta intuition puuskassa kun kirjottaa niin tulos on varma Smiley Eli, tarkotus oli sanoa jotain seuraavaa:
Exän ja minun muuttaminen uudelle paikkakunnalle oli se ensimmäinen oikea suunta ja hän löysi tältä uudelta paikkakunnalta itselleen "sen oikean", jota kohtaan siis tuntee suurta jännitettä ja halua olla hänen kanssaan. Toivottavasti selvitti Smiley
279  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 20.04.2009 17:11:38
Adele sanoi kerran minulle hyvin, että entäs jos löytää sen oikean; siinä sitä sitten muka yhdessä ollaan ja eletään. Kaikki on sellaista tasasenpaksua. Huuma ja kaikki se alku ihanuus on mennyttä.
Hm, oon kyl erimieltä tosta "tasasenpaksusta", vaikka sitä omaani en vielä olekkaan löytänyt. Jokaiselle on olemassa "se oikea" siten että karma "on määrittänyt" kenen kanssa sinun tässä elämässä on tehtävä jokin tietty "tehtävä". Omalta kohdaltani voinen sanoa, että exän tapauksessa se oli hänen saamisensa muuttamaan kanssani, josta hän sitten myöhemmin löysi "sen oikean", jonka kanssa jännittää olla yhdessä, ja tuntee jotain suunnatonta vetoa häntä kohtaan. Voi olla, että tämä oli minun elämän "se oikeani", mutta epäilen vielä koska olen sen verran nuori kuitenkin. Oman elämän tarkotukseni löysin samaa polkua myöskin, ja nyt odottelenkin innolla että pääsen sitä toteuttamaan eteenpäin, mutta se onkin täysin eri tarina se Smiley

Eli, vaikka se oma oikea ei ole vielä löytynyt (tai luultavimmin et ole sitä huomannut??), niin toivoa ei kannata menettää Smiley En tietenkään ketään kehota olemaan mitenkään yltiöoptimistinen minkään suhteen, mutta jokaiselle sielulle on tarkoitettu pitkässä juoksussa jokin tehtävä joka sen on suoritettava, ja koska yhden sielun elinkaari voi olla tapauksesta riippuen todellakin monta elämää, niin tässä elämässä kannattaa tehdä mahdollisimman paljon sellaista mitä ei kaduta myöhemmin. Heh, no juu, meneepä filosofiseksi taas.. Hauskaa kevään jatkoa kaikille, kyllä se aurinko aina sen sydämen saa lepattamaan kuitenkin (ja hameet lyhenemään Cheesy)
280  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Yhteensopivuus : 20.04.2009 11:58:46
KELTAINEN KOSMINEN TÄHTI

Tollasta ilmotteli, lie sit mitä tarkottaa..

Lainaus
TäHTI TULEE PARHAITEN TOIMEEN SEN KASVUA TUKEVAN, SAMANKALTAISEN PLANETAARISEN PARTNERIN, APINAN KANSSA. APINA OSAA OLLA LEIKKISä JA SOSIAALISESTI HELPOSTI LäHESTYTTäVä. PEILI HAASTAA TäHDEN NäKEMääN SELKEYDEN JA TOTUUDEN. PEILI NIMENSä MUKAISESTI HEIJASTAA NäYTTäEN KEHITYSTä ESTäVIä ASIOITA. TäHTEä TASAPAINOTTAA AVARAKATSEINEN JA KOKEMUKSIIN LUOTTAVA TAIVAANVAELTAJA, JOKA EDUSTAA KOKEMUKSEN JA TUNTEIDEN MUKANAAN TUOMAA TIETOA.

MOTTO: RAKASTAN RAUHAA JA HARMONIAA!

Ainaski moton osalta pitää kutinsa Smiley Exä oli peili, ja hyvin pitää senkin osalta kutinsa, näytti just ne asiat mulle jotka piti "kiinni", ja nyt oon vapaa kuin taivaanlintu Smiley Pitäs vielä löytää joku apina vissii (huhuu, anyone?)  smitten
281  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 20.04.2009 11:46:50
Minä olen tullut siihen tulokseen ettei mitään Sitä Oikeaa ole olemassakaan. Sitä vain törmää enemmän tai vähemmän vajakkeihin miehiin ja niistä koittaa löytää edes jotenkin sopivan.  Undecided


                                                    *kevätmasentuneena ja toivottomana*
                                                                    -julyette-
Äläs nyt masennu, kyllä jokaiselle on tietty tehtävä tässä elämässä tarkoitettu, ja se tulee ennemmin tai myöhemmin eteesi, odotitpa sitä tai et. On toki mahdollista, että sun tähän elämään ei ole tarkoitettu ketään miestä rinnallesi pidemmäksi aikaa, mutta yleensä aina joku on jonka kanssa asiat natsaavat täysin yksiin. Moni ei vain osaa avata itseään ja näkemystään tarpeeksi oivaltaakseen sen oikean paikan ja ajan, "NYT" -hetken. Mä oman elämän tehtäväni löysin tässä ihan vast'ikään ja nyt olen sitä par'aikaa täyttämässä Smiley Eli oikein hauskaa kevään jatkoa sulle, kyllä se onni voi kolkutella ennemmin kuin odotatkaan, pidän peukkuja  smitten
282  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä kiehtova Lilith on kartallasi? : 31.03.2009 16:58:58
Lilith löytys  kauris ja 4. huone, mitähän tää mahtas kertoa Smiley Ton kauriin tosta ylempää hoksasinki, mut entäs sitte toi huone?
283  Astro special / Astro special / Vs: Seksikkyys : 31.03.2009 16:50:54
oi ja suloinen Amor 7. huoneessa  smitten
Mitähän mahtanee tarkottaa ku mulla ois toi Aphrodite siel 7. huoneessa? Amor löytys 4. huoneesta. Voisko joku valaista pientä Smiley
284  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Narsismi : 31.03.2009 07:52:50
Toinen joka tuli mieleen ennenkuin huomasin syntymävuotesi, oli että olisit ollut vielä teini-iässä Smiley Itselläni nimittäin edellisen 4 vuotta kestäneen suhteen alkupuolella oli aivan samanlaisia "oireita", jos en muuta keksinyt niin uhkailin itsemurhalla. Myöhemmin sitten aloin kasvamaan aikuisemmaksi ja huomasin, että eihän tuossa nyt ollut mitään järkeä. Sillä on enemmänkin tekemistä traumojen, ja sulkeutuneiden cakrojen kanssa, koska suurinosa omistushaluista keskittyy juuri erääseen tiettyyn cakraan joka on hyvin matala energiainen. Tietoisuutensa kun pystyy nostattamaan ylemmäksi, niin nämä "tunteet" ja omistushalut alkavat muuttua empatiaksi ja välittämiseksi sekä myötätunnoksi.
285  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 21.03.2009 19:18:01
Kassotaas ny mitäs mulle ois luvassa Cheesy

 aurinko vesimies 4. huone
 kuu oinas 8. huone
Mitä muuta 5. huoneessa: (olikos näillä merkitystä?)
 venus vesimies
 mars kalat

Pitikö jotain muuta vielä olla? Mä oon vähän käsi viel näiden kans  uglystupid2 Kiitos vastauksista jo etukäteen.

Hmmmmmm... Jousimies varmaan loyttytyy loppujenlopuksi se oikeaksi,, mut aina pitaa myos pitaa tasapainossa nait asioit,, horoskooppi ja naa astrologiset ei valttamatta oo mustaa valkosella Wink)

Mutta kun miettii et toi kala on marsissa nii jousimies jotenki osuu voittajaksi,,, kylhan harkaki vois menna siina ja siina ... hmmmm

SmileySmiley

Kiitos vastauksestasi. Olin tuossa vähän aikaa sitten yhden jousimiehen kanssa kuukauden pätkän, ja jotenkin mystinen se suhde kyllä oli, mutta se loppui sitten rakkaudettomuuteen. Seuraavaa jouskaria odotellessa Smiley Vaakoja oon nyt ihan mielenkiinnosta koittanu haeskella vähän joka paikasta, kun yleisesti ottaen niiden kanssa mulla tuntus toimivan kans ihan kivasti kemiat.

Hauskaa kevään jatkoa sinulle K, ja toki myös kaikille muille.
Sivuja: 1 ... 17 18 [19] 20