Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20
256  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Nuoret, työ ja tulevaisuus. : 11.05.2009 18:44:56
jos saisin yllätävästi jostain pääomaa perustaisin yrityksen joka palkkaisi juuri sellaisia ihmisiä...se voisi olla vaikka joku retriittikeskus jonne saa tulla vaan olemaan.
Toi pitää kutinsa. Mun mielestä kaikkein älyttömintä kuitenkin tässä kouluttautumisjärjestelmässä on se, että ainoastaan ne "parhaat" valitaan päältä, ja loput jää hengailee tyhjänpäälle. Parastahan tässä on se, että yleensä nämä paperillisesti parhaat ovat kaikkein paskimpia (sori jos loukkasin jotakuta), ja tämän voin sanoa ihan kokemuksesta. Meilläki luokalla yks jantteri joka riipoo 4-5 akselilla koko ajan arvosanoja, mut käytännönosaaminen on sitten liki nollaa jos se vaikka laitettas tekemään jotain oikeaa koulutustaan vastaavaa työtä. Mä ja kaveri taas ollaan päinvastasia, koulu ei kiinnosta tippaakaan, mutta osaamista löytyis kyllä, sen on opettajatkin monesti sanoneet että miten te ette osaa kokeissa jne. (vastaus: kun ei kiinnosta lukea tarpeetonta infoa, jota ei ulkoa tarvitse osata koskaan myöhemmin).

Tulen perustamaan itse firman jossain vaiheessa, ja suuntakin on varma. Tiedän vaan sen, että tulevaisuudessa kun se on pystyssä, niin en p***kele varmasti palkkaa paperien perusteella ketään sisälle firmaan, en vaikka läpäsis jonkun hemmetin psykologin ja mun oman testin, vaan vien sen vaikkapa viikonlopuks saunomaan ja syömään ja jututan muuten normaalisti. Sitte jos jamppa pätevä, pistän sen firman piikkiin kouluun vaikka amieduun tms. josta se saa täsmäkoulutuksen just siihen hommaan mihin tarvitsen sitä. Nykyset muutki firmat sais lopulta tän ymmärtää, et koulutus on periaattees ihan tarpeeton, mut ei.. Tuleva kesä on itelle ehkä kaikkein tuskasin, ei oo (oman alan) töitä, ja se ainoa työ joka ois ollu omalta alalta kaatu siihen et on lama (ts. ei ollu varaa maksaa palkkaa). No, meike poika sitte ootteli tyynesti et kyl se paikka on varma, ja nyt kun viime kuun puolivälin jälkeen ilmotti ettei taida onnistuakkaan niin haeppa tässä ajassa sitten jotain muuta työtä kun kaikki on jo valittu kesäks. Että kiitos vaan. Vois kuunnella vaikka Tommy Tabermanin biisin tätä mielialaa kohottamaan.

Nyt on avauduttu huolella Smiley Hauskaa kevään jatkoa kaikille smitten
257  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tuulen henkäys : 11.05.2009 17:57:23
Hello!

sama juttu täällä, reikin aikana olen tuntenut, pyyhkäisyn tai sipaisun poskellani tai kämmenselässä. Lisäksi usein tunnen jasmiinin tuoksua, joten olen ajatellut sen olevan enkeli.  angel
Pitää ny oma korsi kans kantaa kekoon. Noi tuoksut mitä ootte useampikin kuvailleet, ovat pitkälti anahata-cakraan rinnastettavia. Anahata taas puolestaan on empatian, rakkauden ja myötätunnon keskus. Jos tätä tältä kantilta mietitään, niin olisi suorastaan tyhmää väittää muuta, kuin että kyseinen keskus on aktivoitunut jonkin asian vuoksi. Toisekseen, anahatan elementti on ilma, joten jos tuuli tuntuu jonakin tiettynä hetkenä voimakkaammin jollakin tietyllä osa-alueella, niin silloin anahata on aktivoitunut jonkin asian vuoksi ja havaitsemispiste on tällöin vaikkapa poskessa (nadit).

Jos tämä "tuuli" taas on rinnastettavissa esim. kylmänväreisiin tai energiaan, niin silloinkin kyseessä on ko. cakran aktivoituminen ja kyseessä voi olla vaikkapa sen oman (pois nukkuneen) läheisen sielun muisto tai tervehdys.
258  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Okkultti : 10.05.2009 13:29:19
Mun okkultti ois

PUNAINEN MAGNEETTINEN TAIVAANVAELTAJA Kin 53


Et saapi ilmottautua Cheesy
Itse olen tosiaankin


KELTAINEN KOSMINEN TÄHTI
Kin 208, 13. SOINTU
259  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 10.05.2009 12:28:58
En tiedä reikistä sen paremmin mitään, mutta toi aihe on vähän sellanen et pitäs ymmärtää huomattavan paljon energioista ennen kuin noita asioita alkaa seulomaan, sen takia en itsekkään mielelläni niistä puhu (vaikka itse olenkin aika alussa omalla henkiselläpolullani vielä, mutta silti)..
260  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vesta, Valonkantajan asteroidi : 10.05.2009 12:27:06
 vesta kalat 6. huone mitähän tästä saa irti? Smiley Kiitos jo etukäteen vastaajalle/jille
261  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 12:22:47
Nooh! Sää oot aikas nuori vielä, että mihkäs sulla ois kiire. Etsi, kuuntele, katsele ja tunnustele ihan rauhassa. Onnea etsimällesi tielle!
Kiitti kiitti, en tiedä oonko sitten sielullisesti vanhahtunut tms. kun musta tuntuu kiinnostuvan kaikki itseäni väh. 4v vanhemmat Cheesy Kaveri taas on just päinvastanen, siitä kiinnostuu kaikki 5-6v nuoremmat.. Varmaan jotain karma juttuja toikin, pitänee alkaa tutkia jos vaikka jotain sais esille Smiley
262  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 10.05.2009 12:18:05
Katotaas: Ruumiista olen irtaantunut, psykokinesiaa osaan (ehkä vieläkin), telepatia oli jossain vaiheessa arkipäivää (nyttemmin olen keskittynyt hieman eri aiheisiin), empatia on varmaan vieläkin toiminnassa ainakin lähimpien ystävien kesken, olen kokenut joitakin déjà vu -unia eli päivällä koen "just tämä hetki on tuttu entuudestaan". Mitäs vielä, kaikkea on sattunut ja tapahtunut vuosien varrella, ja jälleen kerran olen siinä taitepisteessä elämääni että jotain suurta uutta on tulossa, tuskin maltan odottaa mitä se on Smiley
263  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 10.05.2009 12:02:27
Hei Ystäväin 

Nostan tämän tähän  :Smiley
- sivustoja on uusittu


Klikkaa
C H A K R A T


Klikkaa
Peruschakra/Juurichakra - Punainen

saturnus  mars  pluto
kauris oinas skorpioni harka

Klikkaa
Shakraalichakra - Oranssi

kuu venus saturnus
rapu skorpioni vaaka

Klikkaa
Solarplexus - Keltainen

aurinko jupiter mars merkurius
leijona jousimies neitsyt oinas

Klikkaa
Sydänchakra - Vihreä

 venus aurinko saturnus
 harka leijona vaaka

Klikkaa
Kurkkuchakra - Sininen

 merkurius venus uranus
 kaksoset neitsyt harka vesimies

Klikkaa
Otsachakra- Indigon sininen

 jupiter neptunus uranus
 jousimies kalat vesimies

Klikkaa
Kruunuchakra - Violetti

 kuu venus neptunus
 kalat kauris vesimies

Klikkaa
Tunnesiirto


Toisten ajatukset saapuvat
kehoon ja aivoihin chakrojen kautta,
jotka muuntavat aaltopituuden sopivaksi
pienten aivojen, aivorungon,
isojen aivojen, käpylisäkkeen,
lihaksia kontrolloivan järjestelmän
ja hypotalamuksen värähteiden kanssa.
Mitä pienempi ero
näissä värähteissä on,
sitä parempi ja helpompi meidän on
olla tekemisissä keskenämme
ja mitä suurempi ero on
sitä enemmän huonoa oloa
ja kipua tuntee hän,
joka on jo pitemmälle edistynyt
chakrojensa kehittämisessä,
mutta ei vielä niitä hallitse.


http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/humand/nav_chakrat.htm


smitten Elämänilo


Vaikka noi ny ihan kivoja onki noi suomennokset yms. niin silti ois ihan kiva käyttää orkkis sanskriitinkielisiä termejä (muladhara, svadhisthana, manipura, anahata, visuddha, ajna, sahasrara). Noista toki on hieman eriäviä kirjoitustyylejä, mut ainakin tohon suuntaan ne on Smiley Noi värit, mitkä olet tuossa maininnut ovat noiden kuvausvärejä, aktivointiin on täysin toisenlaiset väritykset ja tietoa pitää olla huomattavasti lisää että niihin kannattaa alkaa panostaa. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että jokainen cakra (chakra on jonkun virheellisesti kääntämä Smiley) on tasapainossa toisiinsa nähden. Yliaktiivisuus on helposti havaittavissa vaikkapa manipuran kohdalla yltiöpäisenä egoismina ja uhkarohkeutena, kun taas tasapainossa ollessaan manipura antaa rohkeutta ja voimaa tehdä valintoja ja tekoja oikein.

Tää aihe on laaja kuin nälkävuosi, mut lisäilen aina infoa jos joku jotain kaipaa ja osaan johonkin jo vastata Smiley
264  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 11:54:35
No hei pojupieni. Tee ittestäs jokin niin iskevä ilmo, että joku tyttö ihanainen jää kunnolla ansaan Smiley
Ei se ihan noin yksinkertasesti oikeessa elämässä mee Tongue Vai pitäskö mun liimaa ottaan joku lappu et "Aurinko veskari (lasku vaaka) ettii itselleen äitimäistä jousimiestä sinusta nainen" Cheesy Vois testaa joskus, vois vaiks toimiakki erilaisuutena
265  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 11:50:55
Hei, tuossahan on perää. Siinä on kova tyo veskari-83:lla, mutta mitäs nyt mies ei olis valmis tekemään etsiäkseen mielenkiintoisinta naista!?

Nyt vaan veskari-83 sormet äkkiä syyhyämään näppäimistölle Grin
Kuten jo sanoinkin, niin joku raja kerjäämisessäkin Cheesy Välistä vois naiset oma-alotteisuuttaan käyttää ja etsiä miehiä eikä aina toistepäin. Hyvin harvoin on nimittäin niin päin, että nainen tekee edes flirttiin aloitetta, saati sitten tulee kysymään "moi, mitä sulle kuuluu" JA SITÄ JOS MITÄ MIEHET ODOTTAVAT! Kantsii kokeilla, menee varmasti miesparka hämilleen!
266  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 11:49:40
Ihan kiintoisa idea, ja sinulla veskari-83 olisi silloin ainakin paljon karttoja läpikäytävänä, täällä kun naisia on huomattavasti enemmän... Wink
Hähä, no juu, ehkä ei sillee, mut joku automaaginen scriptan pätkä tms. joka osaa etsiskellä niitä vastaavuuksia tai mitä ikinä kartalta sitten haluaakaan etsiä.

Lainaus
Voisit kokeilla laittaa jollekin suomi24.fi tms.sivustoille ilmoituksen, jossa mainitset samalla, että kuva ei välttämätön, mutta syntymäkartta olis kiva saada  Grin Tietysti jos et osaa karttoja itse tulkita niin huonompi juttu.
Vähän vastaavanlaista jo testasin tossa jokunen tovi sitten, yhden vastaavanlaisen innostuneen "hörhön" löysin, ja kuukauden pätkä oltiinkin yhessä, kunnes huomasimme että se jokin puuttui (tai hän huomasi paremminkin Cheesy), joten otimme ja erosimme ennen kuin kummallekkaan jää mitään vakavampaa traumaa Smiley

Lainaus
Mutta Seppo tai joku muu voisi kyllä alkaa järkkäämään astrotreffejä isoimmissa kaupungeissa. En tiedä onko sellaisia jo jossain järjestetty? Vaikeampi juttu on tietty saada tällaisiin "hörhö"treffeihin tarpeeksi miesväkeä, kuvittelisin ainakin niin.
Niin, kyllä niitä lopulta löytyy aina kuitenkin, mutta miehet ovat vaan uskaltamattomia avaamaan suutaan yleensä tollasissa kysymyksissä, kun se saattaa jättää idiootin leiman tms. mut mulla kun sitä pelkoa ei enää ole, niin voi rauhassa toilottaa ihan mitä tykkää  idiot2 crazy2 uglystupid2 smitten

No, eiköhän siinä ollutkin tarpeeks smaileja yhelle päivää Smiley Vois lähtee kehittää itteensä välistä tästä koneelta pois.
267  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 11:20:38
Aaaa, no niihin olen itsekin kommentoinut Smiley Mut en kyl itelleni miestä eti Cheesy Nainen ois kiintosampi jutskari smitten
268  Astro special / Yleistä / Vs: Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 11:15:42
Ai piru, jotain yritin etiskellä ennenku ton pistin, mut ei sattunu niillä hakusanoilla löytyy.. No mode voi poistaa jos näkee tarpeettomaks.
269  Astro special / Yleistä / Kehitysidea sivustolle :) : 10.05.2009 10:24:21
Heh, onhan tää tietty vähän kaukaa haettua, mut ainaski kaikilla ois yhteinen mielenkiinnonkohde, eli tännehän vois väsäillä jonkunasteisen treffipalstan tyyliin "löydä unelmiesi sielunkumppani astrologian avulla" Cheesy Mä veikkaan et tulis aika paljon lisää käyttäjiäkin samaa mukaa, vai haluammeko kestää pienenä? Tähtikarttojen pohjalta vois joku pätevä etsiskellä itselleen sitä täydellisesti sopivaa, kun kaikki sitä loppujen lopuksi hakee. Ja kun noi merkit jo kuitenkin osalla on esillä vähintäänkin siellä OmaAstrossa, niin sieltä vois käyttää hakukriteereinä jotain systeemeitä. Voi tietty mennä hemmetin vaikeeks, mut ehkäpä tää ois yks haaste jollekki sovelluskehittäjälle samalla Smiley
270  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Juno - puoliso : 10.05.2009 10:20:03
Mistä te muuten olette löytäneet Junon aspektit? Astro.fi:n kartassa kun ei ollut...
astro.com
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20