Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 15.11.2017 23:53:17
Miesasiaa mietin edelleen, kysein kolme vuotta sitten samaa. Onko hiljattain tapaamani työtoveri vain työtoveri vai johtaako tämä pidemmälle? Tunteita on puolin ja toisin, hän on eroamassa pitästä liitosta, minä jo pidempään sinkkuna ollut.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 20.01.2016 17:03:42
Hei Vexi,

minun elämässäni on kaikki auki, joten näetkö mitään muutosta aikasempaan? Työ & toimeentulo? Asuminen/muutto? Yksin vai yhdessä ja onko elämääsni tulossa uutta lähi-ihmistä/ihmisiä?
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 03.03.2015 17:00:20
"Haluaisin lisävalotusta tällaiseen suhteeseen:
nainen nousurapu mies nousuleijona
nainen aurinkoleijona mies aurinkokalat
nainen kuuleijona - mies kuurapu
nainen merkurius neitsyt - mies kalat
nainen venus rapu - mies venus kalat
nainen mars jousimies - mies mars härkä

Miehen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa."

Mouru vastasi ystävällisesti tähän kysymykseeni ja nyt olen saanut lisätiedon, ratkaisevan sellaisen: miehen nousumerkki on leijona. Jos joku viitsii kommentoida lisää, olisin kiitollinen. Jos itse oikein tulkitsen, aika sopiva pari?
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 17.02.2015 15:22:18
Kiitos, Mouru! Kyllä tämä mies on tosiaan herkkä taiteilija ja haaveilija, mutta hyvin sosiaalinen ja minua eli tätä kyseistä naista puheliaampi. Yhteistä keskusteltavaa riittää, samanlainen elämänkatsomus, kiinnostuksenkohteet ja päämäärät, siis todennäköisimmin se sielunkumppani. Vahvat kemiat meillä on Smiley.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 16.02.2015 15:09:48
Haluaisin lisävalotusta tällaiseen suhteeseen:
nainen nousurapu mies nousurapu
nainen aurinkoleijona mies aurinkokalat
nainen kuuleijona - mies kuurapu
nainen merkurius neitsyt - mies kalat
nainen venus rapu - mies venus kalat
nainen mars jousimies - mies mars härkä

Miehen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa.
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sormus oikean nimettömässä? : 16.02.2015 14:55:30
Ortodokseilla kihla- ja vihkisormus ovat oikean käden nimettömässä, sekä miehillä että naisilla.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 20.10.2014 23:49:42
Hei,

elämäntilanteeni työn osalta on pitkästä aikaa hyvä, innokkuutta riittää ja olen mieluisissa tehtävissä. Mutta tämä parisuhdepuoli jaksaa takuta, nykyinen kumppani on jäämässä vain kaveriksi, asumme eri kaupungeissa ja hyvä niin, eroa olen tehnyt jo puoli vuotta. Mukavia ihmisiä olen tavannut, mutta ei kumppaniainesta, ovat kaikki varattuja, vai ovatko?
Näetkö yhtään selvyyttä, onko minua varten edes olemassa muita kuin kolmen neljän vuoden miessuhteita? En ole yksineläjätyyppiä, mutta en halua myöskään seurustella enää seurustelun vuoksi. Tahtoisin vakavan suhteen!
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä tämä mies on? : 06.07.2010 13:34:05
No jopas Smiley. Taidan kyllä vastata itämiehelle, kun tuli taas postia, mutta vakavaan suhteeseen en usko. Hän ei ole venäläinen vaan juutalainen, syntynyt ja asunut osan elämästään Israelissa. Tällä hetkellä asuu Moskovassa ja etsii juristin töitä, hoitoalalla ollut aikaisemmin ja olisi lähtenyt kanssani Norjaan, jos olisin saanut open paikan sieltä, mitä hain. En saanut eli jään pääkaupunkiseudulle. Mutta yksineläminenkin on kyllä kivaa, varsinkin, kun suurin osa ystävistäni on samoilla seuduilla ja tavataan usein.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä tämä mies on? : 05.07.2010 20:39:11
Näinpä. Kemiaa tuntuu olevan yhden jos toisenkin kanssa, mutta ei kuitenkaan riittävästi, ts. se muu sitten puuttuukin. Siivelläeläjiin tai sitä yrittäviin olen törmännyt liian monta kertaa tickedoff ollut sellaisen kanssa naimisissa ja kihloissakin, mutta eihän humanistilla joka itsekin ole, ole varaa katkeroitumatta katsella miestä, joka kyllä puhuu, mutta ei tee työkseen mitään police. Saatan kaiketi vaikuttaa ja näyttää varakkaalta, mutta se on asennekysymys Wink. En puhu mielellään rahasta, koska en tee siitä numeroa, osaan ommella putiikkivaatteita ja niin edelleen. Jonkinlainen isevarmuuskin kai minusta ensivaikutelmalla voi heijastua, vaikka alkaa epäilyttää koko ihmissuhdeviidakko - on se kumma kun kivannäköiselle lapsettomalle täysjärkiselle naiselle ei löydy kunnollista miestä! Ja kyllä, muutinpa vielä pääkaupunkiseudulle, jossa asuu neljännes koko Suomen väestöstä. Viime aikainen taktiikkani on ollut, että en hae itse aktiivisesti mitään, kävelköön vastaan ja ottakoon mies kontaktia. Näinhän tässä tämän kyseisen tyypin kanssa kävikin ja se kieltämättä oli ihan kivaa. Huom. tämä muutto tuli kyllä työkuvioiden muuttuessa Smiley.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Päivämäärä lottovoitolle? : 05.07.2010 08:14:58
Noo, olihan mulla neljä oikein lotossa Smiley, se yksi ainoa onnennumerorivi oli vetämässä. Eli ei tullut voittoa. Mitäs tuona päivän tienoilla muuta tapahtuikaan Wink; kuulin erittäin, erittäin mukavan uutisen, mikä tavallaan aktuaalistuu vasta elo-syyskuussa, kun palaan lomalta takaisin töihin. Tästä ei tämän enempä, etten mene asioiden edelle Cool.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä tämä mies on? : 04.07.2010 22:48:48
Aika tekee tehtävänsä eli aktiivinen unohtaminen menossa Wink. En kyllä tainnut ehtiä ihastuakaan ja kun miehen kirjoitustaito oli suorastaan surkea, kiinnostus lopahti Undecided. Epäilen sitäkin, oliko tosiaankin juristi... En ota riskiä ja rakastun suomalaiseen smitten kunhan tulee joskus vastaan.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Mikä tämä mies on? : 02.07.2010 15:52:57
Nyt kaipaan kipeästi apua; tapasin sattumalta ulkomaalaisen miehen, Moskovan juutalainen. Hän tuntui ihastuvan kovastikin minuun keskusteltuamme tovin, mutta minä olin niin ällikällä lyöty, että olin vain järkevä ja pidin välimatkaa ja kielimuuria esteenä vakavammalle suhteelle, kirjoitella kuitenkin lupasin :Smiley. Ollaan sitten kirjoiteltu, minä pitkästi ja hän lyhyemmin, mutta eihän tällainen välimatka ja viestintämuoto paljon asiaa auta Huh. Mies oli kyllä miellyttävä, myös silmää miellyttävä Kiss, mutta miten voi olla mahdollista, että kuuden miljoonan asukkaan Moskovasta ei löydy sopivaa naista, mutta sitävastoin lähes tyhjä juhannuksenjälkeinen Helsinki ja minä, joka ei missään tapauksessa edes kuvitellut tapaavansa ketään, joutui kohteeksi?

En ole koskaan pitänyt kovin järkevänä suhteiden pikaisia alkuja enkä osannut kuvitellakaan, että näin voisi edes tavata ketään Shocked. Mitä mä teen? Jos haluaisin perheen - mikä on ollut seuraavan suhteeni tavoite - olen lapseton kuten kyseinen mieskin, itseasiassa hänellä oli lähes samanlainen elämäntilanne kuin minullakin - en ihan vaan huvikseni haluaisi kokeilla, josko ulkomaalaisen kanssa ja etäsuhteessa voisi seurustella. Jomman kumman on vaihdettava maata, ehkä molempien? Uusi maa, joka ei olisi kummankaan kotimaa? Tai kyllä minulle pelkkä mieskin riittäisi, en välttämättä halua lasta, kun olen jo neljäkymmentä Sad. Mutta kyllä tuo "puolueeton maaperäkin" vaatisi vähän tuuria ja hyviä järjestelyjä.
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Leijonia tänne? : 25.06.2010 11:13:58
Tervehdys!
 aurinko leijonaaskendentti rapu täällä. Lähituttavapiirissäni on muutama aurinko leijona,  jokunen aurinko oinas, mutta  aurinko jousimies on melkein myrkkyä. Miksiköhän? Ampuvat suorasanaisesti nuolellaan, mutteivät itse kestä kritiikkiä. Poikkeuksia varmaan olisi, mutta karvat nousevat pystyyn automaattisesti jousimiehen seurassa edes tietämättä, mitä merkkiä henkilö on. Olen kysynyt ja kummastuksekseni pitää lähes aina paikkansa. Ellei kysymyksessä ole olleet kauriit; niiden kanssa en tule juttuun sitäkään vertaa.

Nousumerkinkin vuoksi ystäväpiirissäni on eniten rapuja. Oikea suma tai ystävien nousumerkki on rapu. Kalojen kanssa olen ollut myös tekemisissä, nou-nou, ei tule kunnollista suhdetta saati ystävyyttä. Härkien kanssa synkkaa, ainakin härkämiehien. Vesimiehet ovat mysteeri, kaksoset aika rasittavia - riippuu paljon siitä, millä päällä sattuvat olemaan, saattavat olla sitä tai tätä - neitsyet ja vaa´at loistavat poissaolollaan tuttvapiiristäni, skorpionien kanssa tulen juttuun, mutta ehkä ystävänä. Jos miehen voisi valita merkin mukaan, se olisi ehkä härkä. Mutta niin moni muukin aspekti vaikuttaa, että aurinkomerkki ei ole niin tärkeä. Usein se kuitenkin valikoituu itsestään yllä menevällä tavalla, niin mies- kuin naissuhteissakin.
14  Astro special / Ennustava astrologia / Onko muutto ulkomaille näköpiirissä? : 17.06.2010 14:28:02
Hei,

osaakohan joku tulkita karttaani? Haen pysyvämpää työtä ja saattaisi olla pieni mahdollisuus päätyä vaikka ulkomaille. 12.8.1968 klo 2:00 Helsinki, ko.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Siala yrittää auttaa kysymyksissä... : 30.03.2010 22:59:53
Hei, sireeni kyseli tuossa joulukuussa asioita ja työ & asuminen ovat hanskassa eli siltä osin ei tarvitse nostaa kortteja, mutta miesasia...Ei se skorpparijuttu kestänytkään ja hyvä niin. Mutta nyt olisi silti kiinnostavaa tietää miesasioista. Missähän, milloinhan, kukakohan...tai miten sen kysymyksen asettelisi? No mies pitäisi löytää ja vakiintua ja perustaa perhe, ainakin haluaisin. Mitä sanovat kortit?
Sivuja: [1] 2 3 ... 5