Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Paranormaalit matkakohteet : 23.11.2010 00:52:37
Jos joskus Kreetalle lähdette,niin kannattaa käydä Spinalongassa.Pienen pieni saari,johon karkotettiin kaikki Lepersiä sairastavat ja he jäivät sinne iäksi loukkuu elämään eistettyä elämää.(en tiedä suomenkielistä nimitystä.Cheesy)Saarella ei edelleenkään ole asutusta ja aika karmiva paikka on.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 23.11.2010 00:48:29
Noista autoista muuten sen verran, että jokaisella autolla on oma energiansa, joka saattaa suojella sinua tai tuottaa tuhoa sinulle.On olemassa ns. "devil" autoja, joissa on kuolleet monia ihmisiä ja jos auto on myyty eteenpäin sekin uusi omistaja on kuollut siinä,vaikka auto käyttökunnossa onkin.
Eli jos jostain syystä auto ei lähde käyntiin jonakin päivänä,niin älä mene sillä sinä päivänä.
Joskus taas voi käydä niin että olet joutunut kolariin ja vaaralliseen sellaiseen,sinulle ei kuitenkaan käynyt mitenkään.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: koputukset ja rösähdykset öisin? : 23.11.2010 00:41:46
Minulla ei ainakaan naapureita ole.Mutta olen myöskin miettinyt että saattaa johtua ehkä valve unista...Tosin ne ovat aika erilaisia kuin heräämiset koputuksiin.
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Al-Qaida tai al-Qaeda (arab. ‏القاعدة‎, al-Qā‘ida) : 19.11.2010 19:54:32
Kaikkein sotaisin uskonto kautta aikojen ei ole Islam,vaan kristityt. Etenkin katolilaiset.Lukepaaka vaikka historiaa.
Tosiasiassa Koraani ja Raamattu ovat monissa asioissa hyvinkin samanlaisia, erittäin samanlaisia.Muslimin kuuluu olla suvaitsevainen muita kohtaa ja kunnioittaa kristittyjä myöskin,näin karkeasti sanottuna lukee Koraanissa(tosin sitä voi tulkita miten haluaa..)
  Se mikä koskee terrorismia, ei pahemmin edes liity koko Islamiin ja uskonsotaan,vaikka he sellaista nimitystä käyttävätkin.Terroristi järjestöt ovat suuri ja organisoitunut järjestö,joka tekee yhteistyötä länsimaalaisten henkilöiden kautta,se on ihan selvä homma.Se mikä koskee Jihadia,niin hmm...kukakohan sitä oikeasti tekee?Terroristijärjestön johtaja?Ei tietenkään,vaan maalaisperäkylän muslimi joka on aivopesty ja usein jopa huumeilla piikitetty.Tämä käytäntö on  hyvin yleinen kaukasian maissa,Tshesheeniassa..yms.Maalaisjärjenkin pitäisi jo sanoa, että mikään muslimi,joka on asunut koko elämänsä jossakin Afganistanin vuoristossa,ei voi tietää salaisia tietoja koskien lentokoneita ja räjäytyksiä..jne.Hyvä että tälläinen henkilö edes lukea osaa,muuta kuin Koraania.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: 21.12,2012, miten aiot varautua? : 18.11.2010 01:13:32
Sophyn kanssa samaa mieltä.Eivät Mayat voi kalenteria loputtomiin jatkaan, varsinkaan kun ei ollut edes minkään näköisiä koneita käytössä...Ja mikä loppujen lopuksi on loputon?
Minä en usko tuohon 2012, on niitä maailmanloppuja ennustettu jo miljoonat kerrat ja viimeisin tieto on(joka tuli muuten NASA:lta) että gigantti asteroidi on törmäämässä maapallon päälle tuota pikaa, eli about 2030-50 luvulla(en muista tarkkaan)...eli business as usual.Heh.
Vanga jatkoi kalenteria jopa seuraavaan vuosituhanteen asti ja yksikään astrologi ei ole ennustanut mitään 2012 tapahtuvaksi, tosin planeetat ehkä suhteellisen erikoisella tavalla taivaalla.Ja mitä sitten?Miksi pitää pelätä joidenkin miljoona vuotta sitten eläneiden Mayojen ennustuksia?
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / koputukset ja rösähdykset öisin? : 14.11.2010 03:17:42
Joskus kun nukun niin saatan herätä johonkin paukahdukseen tai koputukseen.Yleensä kuulen oman oveni kovan paukautuksen(vaikka kukaan ei ole sitä avannut ja oveni on aina kiinni) tai ihan kuin joku olisi lyönyt nyrkillä seinääni pääni yläpuolella,jossa kuuluu ontto ääni.En ennen välittänyt koko asiasta ja luulin että näin vain unta, mutta nykyään asia häiritsee minua.Pahin tapaus oli se kun heräsin rummun soittoon;huoneessani sängyn vieressä on afrikasta tuotu  puinen rumpu jota pitää heiluttaa jotta siitä lähtisi ääni,ja se ääni joka siitä lähtee on hyvin kova ja ärsyttävä.Niin heräsin sen rummutukseen ja kun avasin silmät ja katsoin sitä huomasin että naru siinä rummussa heilui vähän,jonka jälkeen olin paniikissa ja peloissani.
Onko teille tapahtunut samanlaisia asioita ja mistä ne johtuvat? Voiko ihminen nähdä ja kuulla unissaan ja herätä tuollaisiin ääniin?
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: rasittava henkimaailma : 14.11.2010 03:09:20
Miksi henget haahuilee täällä eikä ole "kuolleita" siis siellä jossain missä heidän kuuluukin olla?
8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Noituus : 29.09.2010 18:51:33
Haha Grin Kiitos neuvosta,täytyypä kokeilla..

Tuota juuri tarkoitinkin,että en sisimmissään koskaan haluaisi kellekään mitään "käsien murtumis ja kolari " tapahtumia,vaikka sinä päivänä ajattelenkin henkilöstä vain negatiivistä.Mutta tuo negatiivinen ajatus,vaikka sillä on syynsä jostain syystä alkaa ihmiselle jolle negatiivinen ajatus kohdistui todella tapahtua pahoja asioita ja heti..Ja ne pahat asiat ovat juuri näitä kolareita,pahoja kaatumisia että raajat menee rikki...yms,yms.
   Mutta joo,ehkä tästä edes harjoittelen tuota katumista,heti neg. ajatuksen jälkeen. Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Noituus : 29.09.2010 02:02:49
Kerta puhutte täällä magialla vaikuttamisesta muihin ihmisiin,niin onko mahdollista tavallisen ihmisen vaikuttaa muihin ihmisiin ja heidän elämäänsä?
  En ole koskaan uskaltanut puhua aiheesta,koska tämä on pelottavaa.Lyhyesti sanottuna,olen ajatellut pahaa tai riidellyt jonkun kanssa,jonka jälkeen heti samana päivänä tai seuraavana sille ihmiselle tapahtuu jotakin pahaa...Siis ei mitään pikkujuttuja,vaan ihan kunnon.Ja tätä on sattunut jo miljoonat kerrat. Yleensä olen pahaa jatellut,vihamiehistäni tai ihmisistä joidne kanssa olen riidellyt.
Ja jos toivon esim.menispä sullakin päivä huonosti jollekin,niin se varmasti menee sillä..
  En ole mikään noita,enkä harrasta magiaa.Mutta tämä on pelottavaa ja alan jo pelkäämään itse itseäni,että mistä tämä johtuu ja miksi minun ajatukseni vaikuttavat niin hyvällä kuin pahallakin muihin ihmisiin...

Onko muilla ollut samanlaisia kokemuksia?
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kertooko Kuu sinun äitisuhteestasi? : 26.06.2010 20:34:04
Minulla myös  kuu kaksoset ja  aurinko oinas.Kuvaus oli hyvin osuva varsinkin oppimisen ja tiedon kannalta.Äitini on aina pitänyt korkeasti koulutettuja ihmisiä "parempina" kuin muita ja pitänyt huolen opiskeluistani todella paljon.Soitellut muun muassa usein opettajille ja kysellyt miten minulla menee koulussa.Lähettänyt minut lapsuudessa joka kesä erilaisille kielikursseille...Toisin sanoen hän on aina tunkenut "nokkansa" minun opiskeluihin ja uhkaillut erilaisin keinoin jos koulussa tai lukiossa meni huonosti.Silloin minua tietenkin otti päähän tuollainen,mutta nykyään olen kiitollinen siitä,että hän jaksoi pitää huolta. smitten
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten väljentää Suur-Ristin paineita? : 25.06.2010 19:18:52
Itselläni nämä kaksi päivää ovat olleet mitä oudompia.Koko ajan tapahtuu odottomattomia käännöksiä elämässä ja kaikki suunnitelmat menneet uusiksi,näiden ennalta arvaamattomien tapahtumien ansiosta.Ihan kuin jokin johdattelisi minua jonnekin,tai jokin estäisi minua tekemästä jotakin.
Yksi tälläinen esimerkki näistä tapahtui eilen.Minun piti mennä ulkomaille työmatkalle.Pari tuntia ennen matkaa hukkasin passini,sitten hädin tuskin löysin sen ja lähdin lentokentälle,jossa tuli ongelmia virkailijoiden kanssa.Kun olin jo melkein myöhässä koneesta ja turvatarkastukset jo läpäissyt,jostain syystä päätin etten lähdekkään..käänyin sitten takaisin ja menin kotiin.En itsekkään tiedä miksi tuollaisen päätöksen tein. idiot2 Päätökseeni vaikutti suurilta osilta se,koska tunsin että jokin estää minua menemästä. Onkohan suurella ristillä jotakin tekemistä tälläisiin hulluihin päähänpistoihin? laugh
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Tulkinta apua... : 25.04.2010 22:15:49
Hei,
Olen vasta "aloitteleva" astrologin harrastelija,enkä osaa kunnolla vielä tulkita karttaani.Voisiko joku ystävällisesti tehdä ns. yleiskatsauksen siitä,varsinkin työ/ammatti asiat kiinnostavat.Olisin todella kiitollinen! smitten
Sivuja: [1]