Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
31  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin tehdä muutamalle tarot pöydän tulevalle vuodelle : 09.01.2009 12:48:10
Tässä menikin hetki, kunnes pääsin tänne taas ihmettelemään. Cheesy Kerkesinkin jo luulla, ettei minulle mitään vinkkejä olisi tulossa, mutta laitetaan tarkennuksia, jos vaikka jotain irtoaisi.

Eli mitenkäs taloudellinen tilanne kehitttyy? Tuleeko muutoksia työasioissa? Miten rakkausasiat menevät? Ja onko jotain erityistä huomioon otettavaa?

Kiitos kun jaksat vielä touhuta tämän parissa! smitten
32  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin tehdä muutamalle tarot pöydän tulevalle vuodelle : 01.01.2009 12:58:12
Hyvää Uutta Vuotta sinulle!
 Kiinnostaisi yleiskatsaus uudelle vuodelle! kiitos!
33  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 28.11.2008 12:47:13
Hei kengururotta!
Näkyisikö minullekin korteista vinkkiä parisuhteeseen? Entä miltä muuten tilanteenin näyttää?
 Kiitos kovasti smitten
34  Muita keskusteluaiheita / Unet / Lapsi ja unet kuolemasta : 23.11.2008 11:34:41
Pyytäisin neuvoa mitä tämä mahtaa tarkoittaa ja miten pitäisi asiaan suhtautua!?

Poikani, joka on viisi vuotias on nyt useamman kuukauden ajan nähnyt unia, joissa hän kuolee.  Hän pelkää jo nukkumaan menoa, sillä pelkää näitä painajaisia. Cry  Lapsilta on hankala onkia yksityiskohtaista tietoa mutta pääpiirteet on tälläiset.

Ensimmäinen taisi olla sellainen että kaverit olivat heittäneet häntä isolla kivellä päähän ja hän oli kuollut ja kaverit olivat vain nauraneet vieressä.

Yhdessä unessa hän oli lähtenyt laivalla vesille ja muut laivalla olijat olivat pudottaneet hänet laivasta ja kun poikani oli hukkunut niin taas muut olivat nauraneet.

Viimeisin uni viimeyöltä on seraavanlainen.  Oli ilmeisesti ollut sodassa, koska siellä oli ollut paljon sotilaita, ja tykilläkin oli ammuttu.  Poikani oli  kuulemma suomalainen ja vastapuolella oli ruotsalaisia, koska niillä oli ruotsin lippu. Joku vastapuolen sotilas oli ampunut poikaani ja oli siihen kuollut.

Tuli mieleen että käykö hän edellisten elämien kuolemia läpi vai..... Shocked
35  Muita keskusteluaiheita / Unet / Hevosia ja jyrkännne : 23.11.2008 11:05:48
Näimpä taas mielenkiintoista unta. Huh

Ratsastin hevosella metsässä laukaten. Kauempana edelläni oli muita ratsastajia. Ajattelin että tätä ratsatusrataa vartenhan tässä on harjoiteltu.  Edellä oleva katosi näkyvistä.

Saavuin lumisen jyrkänteen reunalle. Jyrkänne oli lähes pystysuora, mutta silti edelliset ratsastajat olivat kavionjäljistä päätellen ratsastaneet rinteen alas, jyrkemmältä vasemmalta puolelta.  Aioin myös lähteä rinnettä alas kuitenkin oikealta puolelta, jolla oli hieman tasannettakin. En kuitenkaan uskaltanut ja hevoseni lähti rinnettä alas ensin. Puolivälistä missä pieni tasanne oli hevonen putosi. En nähnyt miten kävi, mutten kuitenkaan huolestunut.

Lähdin itse laskeutumaan rinnettä alas. Sain hyvin pidettyä kiinni, mutta jouduin tunkemaan käteni syvälle lumen sisään ja puristamaan sen kovaksi niin, että sain pidettyä siitä kovettuneesta kohdasta kiinni . Lumi oli sellaista suht vesipitoista, josta saa hyvin palloja ja se kovettuu hyvin. Puolivälissä rinnettä otteeni kuitenkin irtosi ja putosin. Minkään näköistä mielikuvaa putoamisesta ei kuitenkaan ole. Eikä siihen liity mitään pelon tai huolen tunnetta.

Mitähän mahtaa tarkoittaa?
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 21.11.2008 14:03:39
Kiitoksia Akaatista! smitten Osui ja uppos. Yleensä täälllä ollaan touhua ja tohinaa täynnä! Grin
37  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 21.11.2008 13:20:02
Hei Kide! Saisinkos minäkin oman kiven!  smitten
38  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 21.11.2008 10:57:44
Hei! Olisiko minulle viestiä suojelusenkeliltäni? smitten
39  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.10.2008 09:00:45
Tällaista näin viimeyönä.
Tulin parkkialueelle autoni luo. Lapseni (2kpl) olivat parkkialueen toisella puolella laskemassa mäkeä. En muista huutelinko lapsia luokseni mutta, ajattelin antaa niille opetuksen, kun eivät tule autolle. peruutin parkkiruudusta pois ja ajoin mäen vierestä kulkevaa tietä pitkin hyvin hitaasti, että lapset huomaisivat minut ja tulisivat sitten juosten autolle. Lapset kyllä huomasivat minut, mutta lähtiväkin juoksemaan mäen yli, että ehtisivät sitä kautta saada minut kiinni (näin ymmärsin). Pysäytin auton kuitenkin heti kun huomasin lasten lähtevä väärään suuntaan. Juoksin heidän peräänsä ,mutten kerinnyt saada heitä kiinni kun heräsin. 

Mitäkähän tämä mahtaa sanoa? Yritänkö pakottaa asioita elämässäni suuntaan, johon niiden ei ole tarkoitus mennä? Auttakee vähän!  Shocked
40  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 09.10.2008 21:38:21
Kiitos  Täysikuu! smitten  On jotenkin levollisempi olotila.  Ehkä kaikki järjestyy!
41  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 09.10.2008 12:41:59
Hei Täysikuu!
Kerkiäisitkö katsoa pikaisesti riimun minullekin. Elämä on yhtä sotkua ja olen hajoamispisteessä. Isoja päätöksiä pitäisi tehdä. Kaunis kiitos etukäteen!
42  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kaukoparannusta tarvitseville : 08.10.2008 22:25:01
Nyt tarvittaisiin kipeästi rakkautta ja voimaa jaksamiseenja päätösten tekemiseen. Elämä on nyt sillä mallilla ettei tunnelin päässä näy valoa.  Miehelleni toivoisin  apuja päänsärkyihin ja voimaa ja rohkeutta tehdä oikeita päätöksiä.

43  Muita keskusteluaiheita / Unet / Tulipalo : 05.10.2008 21:14:52
Näin muutama viikko sitten unen joka on jäänyt vaivaaman. Osaisiko joku kertoa mitä mahtaisi tarkoittaa.

Olen oikeastikin laboratoriossa töissä ja unessa olin minulle oudossa laboratoriotilassa töissä. Yhdessä nurkassa, missä oli työpöytä ja mappihyllyjä syttyi tulipalo. Sain sen kuitenkin sammutettua. Sitten  huomasin, että viereisellä seinällä, jossa oli kaksi tai kolme (en muista tarkkaan) isoa ikkunaa, oli sytttynyt pienet tulet ikkunoiden sisään. Itse en päässyt niihin käsiksi ja jäinkin niitä hetkeksi ihmettelemään.  Ajattelin että minun pitäisi hälyttää apua, mutta en oikein saanut itseäni liikkeelle.

Hetkenpäästä olinkin laboratorion ulkopuolella ja tulet oli sammutettu meidän asiakasyrityksen henkilökunnan toimesta. He minua vähän sättivät etten ajoissa toiminut. Suurta vahinkoa paloista ei kuitenkaan tullut.
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 05.10.2008 20:55:17
Kiitos vastauksestasi. Antoi ajattelemisen aihetta.


Katsoisitko vielä korteista millaiselta näyttää avioliittoni tulevaisuus. Kiitos etukäteen.
45  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 20.09.2008 23:10:48
Hei!
Kerkeisitkö katsomaan miltä lähitulevaisuus näyttää. Meneekö pahemmaksi vai onko parempaa tiedossa?
Sivuja: 1 2 [3]