Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen surullinen koska... : 25.02.2012 22:58:05
1. Tämän vuoden Putous sketsihahmo-kisan voitti kaikista huonoin, ärsyttävin ja typerin hahmo eli Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.

2. En saa omaa valomiekkaa, vaikka haluaisin sellaisen.

3. Olen niin lapsellinen, että haluan valomiekan, vaikka olen aikuinen.

4. Sauli Niinistöstä tulee Suomen seuraava presidentti, vaikka minä äänestin Pekka Haavistoa.

5. En pääse Ideaparkkiin enkä Tuurin kyläkauppaan, vaikka haluaisin. Sen sijaan joudun käymään ensi kuussa Tampereella, vaikka en haluaisi.

6. Haluaisin asua Tampereella, en vain käydä siellä, mutta en saa muuttaa sinne.

7. Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja hänen miehensä Danielin vauva sai mielestäni ruman nimen. Kaiken lisäksi olisin toivonut lapsen olevan poika, olihan hän sentään Danielin ja Victorian esikoinen.

8. En saa päättää itse juuri mistään asioista, jotka liittyvät minuun, esim. rahankäytöstäni, vapaa-ajastani tai melkein mistään muustakaan vain siksi, että olen heikkolahjainen eli henkilö, joka ei ole ns. "normaaliälyinen", mutta ei myöskään kehitysvammainen, vaan jotain siltä väliltä.

9. En osaa olla ystävä kenellekkään ihmiselle, koska olen luultavasti jollain tapaa autistinen ja/tai luonnevikainen.

10. Kaikki muut ihmiset ovat minua parempia, komeampia/kauniimpia, älykkäämpiä, rikkaampia ja arvokkaampia ihmisyydessä.

11. Olen luuseri.

12. Olen pessimisti.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Miesten itku : 25.02.2012 19:20:38
Miehet eivät saa itkeä. Kukaan tosimies ei itke koskaan, en minäkään ole itkenyt sen jälkeen kun täytin jotain 4 vuotta, koska silloin minua alettiin torumaan, piiskaamaan ja rankaisemaan muutenkin kun itkin.
3  Astro special / Yleistä / ........ : 11.02.2012 19:22:18
...........
4  Astro special / Yleistä / Vs: Akronyymigeneraattori : 22.01.2012 16:33:13
K.A.I.H.O.M.I.E.L.I.: Kuuluisan Aulis ja Ilomielisen Haisevan Omahyväinen, Mainio ja Itsekäs Eunukki joka Leijuu ja Itkee
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Varhaisimmat mieleen painautuneet unet : 14.01.2012 22:27:33
Itse muistan nähneeni joskus alle kouluikäisenä unen, jossa Mustanaamio oli ystäviensä kanssa viidakossa. He istuivat leirinuotion ympärillä ja taisivat syödä ja/tai puhua keskenään. Erityisesti mieleeni on jäänyt yksi Mustiksen ystävä, keltaihoinen mies, jolla oli siis keltainen ja ikäänkuin öljytty iho ja tämä keltainen mies oli jostain syystä alasti. Siellä puiden takana oli merirosvoja vaanimassa Mustanaamiota ja tämän ystäviä. Yhdessä merirosvolla taisi olla puukko hampaiden välissä ja silmälappu toisen silmän päällä. Voi olla, että mieleni on jotenkin muuttanut tätä unta sen näkemisen jälkeen, kun siitä on kuitenkin varmasti jotain 25-26 vuotta aikaa.

Usein näin myös unta jostain vanhasta talosta, jossa kävin aina unissa äitini ja isäni kanssa. En muista niistä unista tai siitä talosta oikein muuta kuin heti ulko-ovelta lähtevät jyrkät ja korkeat portaat ja kuinka minusta oli kamalaa kävellä ne ylös ja takaisin alas (olen aina ollut kömpelö, minkä takia portaissa kulkeminen minulle tuottaa hiukan vaikeuksia ja se yhdistettynä korkeanpaikan kammoon aiheuttaa sen, että erityisesti korkeat ja jyrkät rappuset ovat olleet minusta aina inhottavia, koska pelkään kaatuvani niissä).
6  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,, : 06.11.2011 19:00:08
En ole onnellinen mistään. En ole koskaan ollut onnellinen  Angry . tickedoff
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Pisin parisuhteesi : 28.10.2011 21:19:52
Minä en ole koskaan seurustellut, enkä tule koskaan seurustelemaan. Ei kukaan ole niin hullu, että seurustelisi tälläisen luonnevikaisen sekopään kanssa kuin mitä minä olen.
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 16.10.2011 13:45:39
Näin viime yönä unta, että olin lainannut kirjastosta ison kasan lastenkirjoja. Olin asettanut ne kirjat johokin pöydälle ja seisoin ihmettelemässä sitä, kun ne kirjat olivat eläviä. Ne hyppivät siinä pöydällä, huusivat että "Lue minut" (niillä oli etukannessa silmät ja suu) ja läimäyttelivät toisiaan kansillaan sivuun että pääsisivät jokainen ensimmäisenä luettavaksi  2funny.
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Karhujen pelko unessa? : 26.07.2011 19:27:30
Olen muutaman kerran nähnyt painajaisia karhuista noin 1-1½ vuoden sisällä. Unet ovat aina olleet melko samanlaisia. Olen niissä äitini ja isäni kanssa heidän kesämökillään, on ilmeisesti syksy ja aina ilta/yö, koska on jo melko pimeää. Aina jossain vaiheessa unta näen mökin lähistöllä karhun ja kerron siitä vanhemmilleni. Sitten se karhu hyökkääkin ihan yllättäen joko äitini tai isäni kimppuun ja raatelee heitä, kun he yrittävät ajaa sitä pois. Tosin viime yönä kun näin tätä painajaista, niin olin yksin asuntovaunussa yrittäen nukkua ja pelkäsin hysteerisesti, että asuntovaunun ulkopuolelle tulee karhu ja se pääsee kimppuuni. Yleensä näissä unissa ei tapahdu muuta kuin että olemme vanhempien mökillä, näen karhun, se hyökkää joko äidin tai isän kimppuun, raatelee heitä ja uni loppuu. Mitä nämä unet voivat kertoa? Koskaan en ole nähnyt karhua luonnossa, saati että se olisi tullut lähelle tai hyökännyt kenenkään tuntemani ihmisen kimppuun. Tosin näin lapsena mielestäni pelottavaa ohjelmaa karhuista ja pelkäsin sen jälkeen karhuja, mutta siitäkin on jo yli 20 vuotta aikaa.
10  Astro special / Yleistä / Vs: ~* PÄIVÄN RIIMU *~ : 01.05.2011 15:19:20
Raidho ( käänteinen )
Ihmissuhteesi ovat nyt muutosten alaisuudessa ja hajoaminen kohtaa kaikkea, missä sydämesi ei ole aidosti läsnä. Toimiva ihmissuhde vaatii sinulta jatkuvaa tietoisuutta ja tinkimätöntä työskentelyä sen hyväksi. Pidä siis mielialasi positiivisena ja tee vain omalta kannaltasi hyviä valintoja. Mahdollinen ero ei ole mitään muuta kuin entistä suurempi ja rakkaudesta täydempi mahdollisuus jossain toisessa suunnassa.
 
Eri kutsumanimiä
 Thorin vaunut, jotka kuljettavat auringon taivaan halki
Avainsanoja
 rytmi, liike, matkustaminen, ratsastaminen, taival
Väri
 Kirkkaanpunainen
Astrologinen merkki
 Jousimies
Tarotkortti
 ylipappi
Hallitseva Jumala
 Forseti
Väri
 Kirkkaanpunainen
Puu
 tammi
Kasvi
 Pujo
Kivet
 Karneoli, kultatopaasi
Eläimet
 hevonen, vuohi, kissa, villisika, sika, meritähti, antilooppi, haukka, kotka, simpanssi, tuulihaukka, <br /> tarhasiira 
Elementti
 Ilma
Taikuus
 Aktivoituu rituaaleissa, erityisesti täydenkuun aikana
Ohjaa riimuenergian kohti tiettyä päämäärää
Lisääntynyt yhteys elämän sykliseen kiertoon
Omien maagisten voimien lisääntyminen
Toimii ruunisen energian kanssa
yhteys muodonmuutoksen mahdollistamiin voimiin
Laajentunut tajunta
 
11  Astro special / Yleistä / Vs: Sydän sana päivääsi enkeleiltä : 22.04.2011 21:42:04
Anna itsellesi oikeus...elää täyttä elämää


12  Astro special / Yleistä / Vs: Akronyymigeneraattori : 15.04.2011 21:19:40
K.A.I.H.O.M.I.E.L.I.: Kauniin Ankea, Itsepäisen Hauska ja Onnettoman Mainio Imbesilli joka Elostelee Lihavasti ja Itkee
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kuinka näette itsenne unessa? : 13.04.2011 16:39:51
Näen itseni unessa melko harvoin. Yleensä näen unia niin, että olen itse sivustaseuraaja, joka seuraa unessa tapahtuvia asioita itse itsenäni. Jos näen itseni unessa, niin en muistuta lainkaan itseäni, sillä yleensäkin unessani kaikki ihmiset ovat melko saman näköisiä.
Sivuja: [1]