Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 14.08.2009 10:05:17
^mistä sä kengurulihaa ostat?  Shocked

koukutin itseni taas diabloon.
2  Astro special / Yleistä / Vs: Astro-foorumin anti? : 12.08.2009 19:02:16
tuolla joku mainitsi astrofoorumin "tyylin muuttumisesta" pinnallisempaan suuntaan ja mieleeni pulpahti, että miltähän mahtaa foorumin nataalikartta näyttää?   :Smiley jospa astron ap-kartalla olisi jotain kiinnostavaa.  

Suomen radix -karttaa tässä pathaillani tutkailen.

foorumi on ainakin vain lisännyt omaa mielenkiintoani astrologiaan ja maailman kaikkeuden ymmärtämiseen. taiteellisena ihmisenä astrologian tutkiminen onkin sitten saanut aivan uusia ulottuvuuksia; tekeillä on kaikenlaista taulua ja postikorttia eläinradan merkkien valossa.

 Smiley
3  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Helsinki-city 2009 : 06.08.2009 20:49:07
jhaa jos tulis piipahtaen katsomassa minkälaisia ihmisiä sitä oikein astrosta löytyy  Smiley


onko sijainti jo päätetty? pvm tais olla toi 22.8.

4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluton yhtymä askendenttiin : 06.08.2009 20:36:45
"Tuosta  pluto skorpioni sukupolvesta kokemuksesta sanoisin,jotta se on aika ehdoton sukupolvi.
Mikään puolivillanen ei mene läpi.Jotenkin sitä kuvasi teini-iän villitys kantaa Suomi-leijonaa kaulassa.Vahva identiteetti.Ehkä tulevia Soinin seuraajia. Maahanmuuttajat vapiskoon?
Jos skorpioniin yhistetään heikkouden vihaaminen niin itsessään kuin muissa niin  pluto skorpioni sukupolvessa se vielä korostuu.Viidakon laki vallitkoon.Että semmosia jo äänestysikäsiä meillä."


Alko ihan naurattaa, kun osui aika loistavasti ainakin tänne päin. >headshot!<

itehän sen aspektin vaikutuksia ei näe itsessään tai välttämättä aina edes lähimäisessään, mut kyllä alko naurattaa etenkin toi soini -viittaus. lienee turha siis sanoa, että täällä äänestettiin perusuomalaisia oikeen henkeen ja vereen.  laugh


ei ihan relevanttia, mut kokemustasi tuemme.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 06.08.2009 20:25:16
ah, eppana, tuli jotenkin sellainen olo että:  Grin

"Esim.vieläkään en tajua astrosta edes kaikkia perusasioita, ja se tekee osallistumisen keskusteluihin hiukka vaikeaksi"
- jujuu, samma här ei pidä ottaa stressiä: kun tarpeeks monta kertaa oot päästelly sammakoita suustasi ja mukamas "tiennyt" astrologiasta jotain niin aina tulee jotain uutta = pää seinää päin täysillä vaan. Siinähän sitä oppii. ainakin itse oon semmonen kantapään kautta -ihminen, että välillä rukoilen polvillani ylemmiltä voimilta suurta viisautta ja oivallusta ennen kuin aloitan mitään elämä/kuolema -tärkeää projektia.  laugh
6  Astro special / Yleistä / Vs: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 03.08.2009 11:43:16
"Valitettavasti tuon huono puoli on se,
että se kehittyy sellaiseksi "sisäpiiriksi",
jonne uusien on vaikea päästä mukaan tuoreine näkemyksineen,
mutta minkäs voit..?"


kiitos pointista!


jos tätä foorumia pitäis jotenkin kuvata, se olis saturnus joka on nielaissu merkuriuksen.
meinaan - paljon vampaamman oloisiakin keskustelupaikkoja netissä löytyy ja jonne on helpompi "sujahtaa" uutena vanhojen konkareiden joukkoon. Tosin ei yhtä hyvää astroaiheista. En tiedä sitten, onko täällä ollut joskus paljon kireämpää, vähän huolestuneena luin tämän ketjun aiemmpia viestejä ja ajattelin mielessäni: "ei hemmetti, onko joku joskus todella pelännyt sanoa INTERNETISSÄ ANONYYMINÄ miltä tuntuu/jakaa kokemuksiaan sen uhalla, että häntä tullaan siitä sakottamaan karkoittamalla yhteisöstä? Mikä hemmetin natsimeininki täällä sitten on oikein ollut?"
 Huh

ainakin itse miellän netin vielä siinä suhteessa vapaammaksi, että  on helppo foorumilla puhua joistakin mieltä askarruttavista asioista koska sitä ei tehdä etunimi sukunimi -pohjalta ja pärstäkertoimella. sanotaan nyt vaikka niin, että oliko se kenties ellitpalza vai mikä himskatti se olikaan, olin nuorempana olin erityisen kiinnostunut kyselemään ehkäisystä, koska kotona en uskaltanut puhua asiasta ja koko juttu ei vielä muille kavereille ollut edes ajankohtainen. U__u - for example. Mielestäni foorumilla ei siis pitäisi olla tabu puhua eriaiheista, kunhan ketään ei julkisesti loukata. Niinjoo, ja ehkä astrofoorumilla ei ebhkäisystä puhuta, mikä on ymmärrettävää, mutta että ilmapiiri olisi sen verran oikeasti vapaata, että ei pelkää saada kenkää persauksiin jos on vähänkin eriävä mielipide.

Uutukaisena tuntu siltä, että ennen kuin olet ansainnut sosiaalisen statuksen tässä foorumissa, olet pelkkä uusi "joku jostain". No, enää ei tunnu siltä  laugh but you got my point here. (...)nyt kun hetken mietin, ehkä se on vähän sama ruudun toisellakin puolen. sillä erotuksella et ruudun takana sulla on hahmo ja kasvot jne. ihmiset kohtelee enemmän ihmisenä kuin sitten pelkkänä uutena profiilina.


noniin, siis piti tulla sanomaan jotain aivan muuta, mutta alkoi sen verran tuon alkupään viestit hirvittää, että suusta tulikin paljon muuta. Ehkä meni aiheen yli,ohi,alitse...so what, ainakin suoraa tekstiä sen puhtaimmassa muodossa.

jotain piti tulla sanomaan tosta suoraan puhumisesta.  laugh


ed. aijoo, piti tulla sanomaan et ite oon liian kiltti ihminen. vasta ton miehen myötä oon oppinu sanomaan suoraan silloin, kun pitkään jokin asia on pänniny. harjoiteltiin ihan peilin edessä kuulkaas.

7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluton yhtymä askendenttiin : 03.08.2009 10:36:27
"Eli siis esim. henkilöltä, joka on syntynyt samassa paikassa minua 1,5 tuntia aiemmin ja on  askendentti vaaka, ei tätä aspektia löydy."

hmm, jaa, joo, niinpä sanoinkin et skorpparinousuilla, enkä puhunu mitään vaakanousuista.
 Wink siin on kato vissi ero. ja tarkotin just skropparinousuilla, joilta sitten tuo löytyy

ed.

"Pluto tahtoo sitten näkyä voimakkaimmin ihmissuhteissa, jotka voivat muodostua valtataistelujen, seksuaalisen ja taloudellisen kiristyksen yms. temmellyskentäksi."

tota en aluksi hoksannutkaan, mut kaksi paukapäätä täällä ainakin on samalla aspektilla varustettuna ja tuo kuulostaa tutulta. + se on arkipäiväistä, eikä meistä kumpikaan hätkähdä toisen yrittäessä "päästä niskan päälle".
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluton yhtymä askendenttiin : 02.08.2009 13:54:50
eikö aika monella skorpioninousulla (samaan vuosikymmeneen syntyneellä) ole tämä aspekti kartalla?
joillakin sitten tarkka toisilla löysempi - ainakin niin oon ymmärtäny, kun toi pluto kuitenkin liikkuu tosi hitaasti.

tulee meinaa aika intenssiivistä porukkaa Grin kaikki yrittää pompottaa toisiaan ja suuret ikäluokat kavahtavat  hallitsevia lapsiaan.

nojoo, suljen suuni kun en ole jaksanut perehtyä tohon asiaan.

ed. ja semmonen tuli mieleen, et jos enemmistöltä löytyy tommonen aspekti kartalta ni eihän se enää mitenkään erikoisen voimakas ole.  Huh


9  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva vaaka : 24.07.2009 08:27:54
Nousu vaakoja löytyy ystävä- ja tuttavapiiristä ja yksi nousuvaaka mies käpertyy tuon tuosta syliin. Smiley

Siis näin sivustakatsojana nousu vaa'at ovat mitä viehettävimpiä ja elegantteja ihmisiä. Heidän kanssaan tulee toimeen lähes poikkeuksetta ja heidän päätöksetöntä huopaamista on hupaisa seurata vastarannalta.  Grin Sitten kun siihen soutelemiseen kyllästyy, voi vähän tökkiä pientä nousu vaakasta (jolloin se hätääntyy ja tekee hätiköidyn päätöksen vain miellyttääkseen sinua ja päästäkseen jatkamaan omaa vaaka-zen -olotilaansa).

Melkein kaikki asc vaa'at ovat ns. ilosilmälle. Vaikka olisi kuinka tavallisen näköinen ernu muuten, mut nouseva vaaka tuntuu tuovan jotain kaunista/komeaa viehetysvoimaa, jota leijuvan parfyymin tuoksuksikin voisi verrata.
10  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia - terveysongelmien kartoittajana : 23.06.2009 21:07:55
pamppadaa, alkoi ihan mietiyttämään tuo oma kuu vaa'assa, mulla on harvinaislaatuinen silmäsairaus, jota on tutkittu mielenkiinnolla monta vuotta. Lääkärit eivät ole pystyneet tarkkaan diagnoisoimaan koko härdelliä (mun vasemman silmän tarkannäön alue on sokea) + oikeassa silmässä jotain lääkärin mielestä "harvinaislaatuisen outoa kehitystä". Toi vasemman silmän juttu mulla on ollu ihan syntymästä lähtien.

Mietin vaan et voiskohan johtua munuaisista, äidin veli kuoli mm. siihen kun munuaiset petti ja multa niitä ei oo vielä tutkittu (toi vaaka merkki?).

Osaisiko joku innokas sanoa tähän mitään?
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Juhannustaikoja! : 18.06.2009 14:23:55
Lisään kimppuun vielä oman kukkani. n___n

Ensimmäinen kukka, tai oikeastaan vesikasvi, on Lumme. Enpä tiedä käykö kimppuun, mutta minusta oikein kaunis kukka ja rakastan kaikkia tauluja joissa kelluu Lumme.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 18.06.2009 14:20:01
Ehee, voisitko nosta akivikortin minullekin? Cheesy

Kivet ovat itselleni aika vieraslementti, mutta utelaisuudellani ei ole rajoja.

Kiitos oikein paljon jo etukäteen!
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kertooko Kuu sinun äitisuhteestasi? : 27.05.2009 20:07:51
Kuu vaaka ja oma kuuni on haasteellisesti aspektoitunut (neliöi mm. saturnusta, merkuriusta, jupiteria ja uranusta).

Jah, ehkä aluksi (lapsena) koin äidin turvakallioksi, ihmiseksi joka ajatteli aina kaikkia ja kaikkea, huolehti ja tasapainoili meidän lasten ja isän välissä. Nyt varttuneempana alan hahmottaa äidistä sen toisen puolen, jolloin äiti ei ole enää pelkkä äiti vaan yksilö. Olen huomannut hänen tasapainottumuutensa (alkoholi, miesystävät, huonot henkiset voimavarat) ja sen mitä Saturnalia jo vähän kirjoitti tuolla aiemmin:

"Äitini on todella unohtanut itsensä, aikoinaan jopa tarrasi ja eli kauttani. Elää edelleen, kunnes laitan rajan vastaan--"

Minun äitini ei vaan anna minun elää vieläkään itsenäisesti, vaikka karjuisin sen hänelle päin naamaa. Minkä olenkin jo moneen otteeseen tehnyt. Osittain tajuan sen johtuvan juuri siitä, että äiti uhrautui alkuaikoina niin paljon ja antoi aina omastaan unohtaen itsensä, että lopulta alastulo on ollut sitäkin näyttävämpi ja johonkin on pitänyt tarttua kiinni.

Äitini on kuu  kalat, isäni oli kuu  oinas . Liitto poiki yhden kuu  vaaka  skorpioni ja  leijona
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: VIISAS TIETÄÄ, MITEN VÄHÄN HÄN TIETÄÄ : 27.05.2009 19:16:19
"Jokainen tietää jotain. Se joka lakaisee lattioita jossain yrityksessä, saattaa tietää enemmän yrityksen tapahtumista kuin sen toimitusjohtaja. "

- Ihana!

Tämä kirje herätti positiivisella tavalla humoristisia ja satiirisia ajatuksia. Ehkäpä tästä kotia päästyäni repäisen sarjakuvan tiedon vallasta ja oppimmisesta. Voisihan sitä syntyä pakinakin, katsotaan, mutta suuren inspiraation sain. Ihan karvat nousi pystyyn. =)


Juupas juu, ei muuta kuin suuri kiitos.

>> Sokrates!
15  Astro special / Yleistä / Kiinalainen astrologia : 06.05.2009 19:20:14
Olen tykästynyt kiinalaiseen astrologiaan, osittain siksi, että olen kiinalaisessa käärme (mikä kuvataan tietenkin yhtenä lumovoimaisimpina, viisaimpana ja katalimpana merkkina. Ja on yksi myyttisimpiä merkkejä symboliselta merkitykseltäänkin ~ itsekehuhaisee.com)

Selailin uudistuneita astron sivuja, enkä enää löytänyt vuositulkintaa kiinalaisesta horoskoopista. Joko olen totaalisen sokea tai koko tulkinta on päätetty heittää kankkulan kaivoon. MÄ VIELÄ LUIN SITÄ! luin varmaan oman merkkini kuvauksen 50 kertaa vuodessa ja haluan sen himskatin tulkinnan takaisin.  Angry

THE POINTTI. En aloittanut valitusaihetta sivun puutteista vaan aiheen kiinalaisesta astrologiasta, kun se näyttää foorumillakin olevan aika kiven alla. Olisi mukava kuulla omakohtaisia kokemuskia eri merkeistä ja muita tulkintoja.

Nythän eletään maa härän vuotta ja täytyy sanoa, että näin maa käärmeellä menee lujaa! Lamaan nähden olen saanut paljon työtarjouksia ja muutenkin omakustannesarjakuva etenee huimaa vauhtia. Toisin voisi sanoa rotta-kumppanistani, joka yrittää ahkerasti löytää töitä itselleen.

Muut merkit, mitä kokemuksia tähän asti maa härän vuodesta?
Sivuja: [1] 2 3 ... 5