Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
16  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 22.11.2009 18:54:11
Huh, tännepä on tekstiä ilmeentynyt sitten viime vierailuni. No hyvä niin..

Kide, kysyit seuraavaa: "Tuo d-vitamiini pohdituttaa... mikäs se klinikka oli, Tripla?"

Vastaus: Antioksidanttiklinikka   http://www.antioxidant.fi/

Kyseinen klinikka ei varsinaisesti ole ns. vaihtoehtoista terveydenhoitoa, mutta ainakin se pyrkii perustajansa kirurgi Kaarlo Jaakkolan periaatteiden mukaisesti olemaan riippumaton lääketeollisuudesta. Henkilökunnalla on siis sama virallinen pätevyys kuin tavallisten terveyskeskusten, sairaaloiden ja klinikoiden lääkäreillä ja sairaanhoitajilla, mutta antioksidanttiklinikalla on sentään jonkinlainen järki käytössä.

Tavallisestihan lääkärit eivät juuri koskaan halua kunnolla tutkia missä kunnossa potilaat ovat. Tämän takia he eivät ota veritestejä, joista näkisi onko potilaalla vakavia puutostiloja esim. vitamiineissa, hivenaineissa, rasvahapoissa, aminohapoissa, etc. Tavalliset lääkärit eivät myöskään kunnolla tutki yhtälön toista puolta eli millaisille ympäristörasitustekijöille yksilö altistuu eli nikotiinin ja alkoholin lisäksi sokeri, suola, monet lisäaineet, liika rauta, elohopea, säteily, etc. etc.

Ajatellaanpa vaikka henkilöä, jolla on kovat flunssan oireet ja hän menee tavalliselle lääkärille. Ottaako lääkäri verikokeen, jossa tutkii onko potilaalla vakavia puutostiloja? Ei ota vaan sen sijaan hän tarjoaa selitykseksi tarttuvaa virusta ja tarjoaa jotain kemikaalista lääkettä. Kyse on kahdesta täysin erilaisesta lähtökohdasta/näkökulmasta/paradigmasta.

Syynä tähän on, että sillä tavalla lääkärit ja lääkärikunta, jota edustaa Suomen Lääkäriliitto yhdessä lääketeollisuuden kanssa saa moninkertaisesti enemmän rahaa. Kyse on miljardeista, jotka väistämättä vääristävät koko terveydenhoitojärjestelmää.  tickedoff

Tätä vielä kärjistää se, että nykyinen länsimainen demokratia on muuttunut eturyhmädemokratiaksi eli lakeja ja säännöksiä laaditaan sen mukaaan kuinka voimakkaat eturyhmät niitä ajavat. On selvää, että miljardeja euroja omaava patentoitu lääketeollisuus pystyy vaikuttamaan lainsäädäntöön, byrokratiaan ja yliopistojen tutkimukseen sekä opetukseen paljon enemmän kuin luonnonmukainen terveydenhuolto.

Mielestäni antioksidanttiklinikat pyrkivät liikaa miellyttämään ortodoksista lääketiedettä esim. rokoteasiassa, mutta ainakin se on parempi vaihtoehto kuin tavalliset terveysasemat ja sairaalat, jotka ovat sekä epäpätevyyden että hysterian vallassa.   Sad
17  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 15.11.2009 05:08:43


Ai niin, mistä repäisin nuo yllä olevat D-vitamiinin viitearvot? Tässä D-vitamin Council:

http://www.vitamindcouncil.org/

Tässä sama populaarisemmin kätevillä taulukoilla ja videoilla:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/10/Vitamin-D-Experts-Reveal-the-Truth.aspx


Ylläolevien laskelmien mukaan kannattaa talvella ottaa 5000 IU/yksikköä päivässä eli 10-20 kertaa terveyskeskuslääkärien suositteleman määrän. Tämä on helppo tehdä ostamalla Minisun D-vitamiinipurkin, jossa on erittäin pieniä 800 IU tabletteja, joita voi ottaa esim. 3 aamulla ja 3 illalla.

HUOM! Samalla tai heikkokuntoiset jopa ennen kuin aloittaa näitä annoksia ottamaan niin kannattaa tilata antioksidanttiklinikalta, tms. aika lääkäriltä JA veritesti, jossa tarkistetaan D-vitamiinitaso. Ilman testiä kukaan ei voi sanoa mikä on se oikea tarvittava D-vitamiinimäärä. Tuo 5000 yksikköä on vain nyrkkisääntö terveelle aikuiselle. Oikea määrä voi olla paljon pienempi tai suurempi riippuen siitä missä veren arvosi ovat ja kuinka nopeasti ne muuttuvat D-vitamiinia otettaessa.

HUOM2!Missään nimessä ei kannata heittää överiksi ja alkaa ottamaan nyrkkisääntöä kymmenkertaisesti suurempia annoksia kuukausien tai edes viikkojen ajan, koska se on terveydelle vaarallista. Tämä on tärkeä muistaa, koska esim. amerikassa on muistaakseni 50 000 yksikön D-vitamiinikapseleita myynnissä. Syynä ei ole se, että niitä pitäisi ottaa joka päivä viikkojen ajan vaan se, että jotkut ottavat tuollaisen kapselin flunssan ensioireisiin 1-2 päivän ajan ja kuulemma sillä pystyvät aina ehkäisemään flunssan, mikäli veren arvot ovat lähellä optimia.

Suomessa yliannostusvaara tosin ei ole kovin suuri, koska tuollaisiin megakerta-annoksiin pääsee vain vetämällä koko Minisun purkin joka päivä viikkojen ajan eli tulisi melko kalliiksi. Suomessa vaarana on ennemminkin aliannostus, koska apteekit mainostavat jopa 400 IU annoksia "teho"annoksina. Huh

HUOM3! D-vitamiinitabletit ovat PALJON huonompi vaihtoehto kuin oikea aurinko, koska iho itsesäätelee D-vitamiinin saamista. Aurinko on se luonnollinen ja ylivoimaisesti tehokkain tapa saada D-vitamiinitasot kuntoon. Harvoilla on kuitenkin varaa käydä Kanarialla/Karibialla/tms. joka toinen viikko. Cool

 Tämän takia suomessa hyvänä vaihtoehtona on solarium pari kertaa viikossa n. 15min. Tosin ensin pitää varmistaa, että kyseessä on solarium, joka lähettää D-vitamiinia ihossa synnyttävää UV-B säteilyä. Käsittääkseni suomessa niitä ei juuri ole. Toki sellaisen voi itsekin ostaa, mutta amerikassa hinta on jotain 3000 dollaria, joten euroopassa hinta on varmaan moninkertainen.

Tässäpä muuten hyvä markkinarako astrofiläisille. Perustetaan solarium!  Smiley

Voin harkita sen perustamista, jos ainakin Sasha ja Rovatar tulevat kanta-asiakkaiksi. Kansanterveyden puolesta! angel
18  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 15.11.2009 03:59:34
Sasha kysyi auringonotosta: "ja sitä pitäisi saada kait joka päivä vähintään 15-30 min täydeltä terältä?"

Erittäin hyvä nyrkkisääntö!

 Ja tietysti bikineissä, Sasha.  Shocked

Herkempi-ihoisille 15 minuuttia esim. kaksi kertaa päivässä ja muille vaikka putkeen 30 minuuttia. Suuremmat määrät voivat altistaa ihosyövälle varsinkin, jos on herkkä iho.

Yritän etsiä tarkat luvut, mutta muistaakseni puolessa tunnissa saa ainakin 50 000 IU/yksikköä, jolloin veren D-vitamiinitaso nousee lähelle optimaalista eli 125-150 nmol/l.

Ongelmana kuitenkin on, että veren tason nousu voi kestää viikkoja ja jopa kuukausia. Lisäksi korkeilla leveysasteilla, kuten suomesssa, auringonsäteet tulevat oikeassa kulmassa vain kesän aikana. Ruuasta puolestaan saa mitättömiä määriä eli noin tuhat kertaa vähemmän aurinkoon verrattuna.

Käytännössä kaikilla suomalaisilla on talvella massiivinen puutostila eli jossain 30-80 nmol/l välissä. Kun mittasin pari vuotta sitten keväällä arvoni niin lääkäri kehui, että minulla oli taso: 82 nmol/l.

Hmmmm. En ollut käynyt etelässä ja D-vitamiinia olin saanut vain tavallisestta multivitamiinista. Undecided

Olin ennenkin hieman skeptinen suomessa vallalla olevia maailman alhaisimpia raja-arvoja kohtaan, mutta nyt aloin kunnolla lueskella kirjallisuutta. Huomasin tutkijoilla olevan moninkertaiset erot suositelluissa raja-arvoissa.

Kuitenkin jopa lääketeollisuuden tutkijat myönsivät lähes kaikkien suomalaisten olevan D-vitamiinin puutostilassa. Kuinka suuria puutostilat sitten oikeasti ovatkaan? Sad

Lääketeollisuuden läpi ajamien alhaisten raja-arvojenhan vuoksi (esim. B9) vauvoja syntyy jatkuvasti vammaisina. Hälytyskellot alkoivat soimaan. tickedoff

Pistin vaimon testeihin antioksidanttiklinikalle. Hänellä oli taso 28 nmol/l!

Lääkäri soitti vaimolle illalla ja kertoi tuosta tasosta sanoen, että nyt pikapikaa syömään D-vitamiinia!

Mielenkiintoista, ettei yksikään tavallinen lääkäri ollut koskaan ehdottanut hänelle D-vitamiinitason mittausta. Olivat vain antaneet kaikenlaisia kemiallisia lääkkeitä.

Terveyskeskuksissa ja sairaaloissa ei vieläkään mitata veren D-vitamiini- ja muita ravinnetasoja vaikka olisi millaiset influenssaoireet tahansa.
19  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auta itsesi kuntoon oikealla ravinnolla : 29.10.2009 02:34:26
Paula Heinosen sivut ovat aivan erinomaiset. Ikävä kyllä sieltäkään ei silti löydä puutos- ja optimitilojen raja-arvoja. Tietysti ne ovat osittain yksilöllisiä, mutta suuntaa antavia raja-arvoja voisi antaa, koska näin ihmiset paremmin tajuaisivat kuinka vakavia puutostiloja heillä on.

Esim. D-vitamiinin puutostilat ovat suomessa talvisin todella yleisiä jopa virallistenkin raja-arvojen mukaan. Sen takia talvisin sairastetaan niin paljon enemmän kuin kesällä.

Alla olevassa linkissä on kansantajuinen taulukko D-vitamiinin raja-arvoista. Mikäli arvosi ovat optimissa et pysty juuri millään saamaan flunssaa.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/10/Vitamin-D-Experts-Reveal-the-Truth.aspx
20  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 29.10.2009 01:56:56
Mielenkiintoisia juttuja tuolla Sashalla, mutta back to topiciin:

Viime sikainfluenssaepidemian aikana 1976 rokotteet tappoivat paljon enemmän kuin itse epidemia. Käsittääkseni kukaan ei tätä faktaa kiistä. Tähän kellonaikaan en viitsi etsiä tarkkaa viitettä, mutta Ron Paul (yksi USA:n viime vaalien presidenttiehdokkaista), joka on myös lääkäri kertoo asiasta lyhyesti:

http://www.youtube.com/watch?v=QJiTStZtrlE&feature=related

Lisäksi on selvää, että talvella tulee aina flunssa- ja erilaisia influenssaepidemioita, jonka aikana heikon yleiskunnon omaavat sairastuvat tai jopa kuolevat. Näyttäisi myös selvältä, että tänä vuonna epidemiat eivät ole olleet sen pahempia kuin ennenkään vaikka mediahysteriasta voisi muuta päätellä.

Syynä liioitteluun ja hysterian tahalliseen levittämiseen on, että se tuo lisää valtaa ja rahaa lääketeollisuudelle, valtiolle ja tietysti medialle. Kauhutarinat myyvät jopa paremmin kuin Nykäsen tempaukset!  Smiley   Samalla ihmiset uskovat lääketeollisuuden mainontaan kuin uskontoon ja ihmiset luovuttavat vapaaehtoisesti perusvapautensa.

Tuskinpa on sattuma, että näillä säännöllisin väliajoin kehitetyillä massahysterioilla (SARS, sika-, lintu- ja sikainfluenssa) on yhteistä epäselvät oireet, jotka ovat samantapaiset kuin flunssaoireet. Diagnoosia löysentämällä saa helposti epidemian aikaiseksi.

Tärkeintä on nostaa omaa peruskuntoaan ja varmistaa veritestillä, ettei ole puutostiloja. Käytännössä kaikilla suomalaisilla niitä on. Talvella pahimpana tietysti D-vitamiinin puutostila. Siksi se flunssa iskee.

Suosittelen ainakin 5 vahvaa Vitamin-D Minisun tablettia (800IU/kpl) päivässä. Ne ovat hyvin pieniä, joten ne on helppo niellä parissa erässä. (Pienellä koolla kierretään suomalaisia eli maailman tiukimpia annossäännöksiä.)

Perustelu löytyy täältä:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/10/Vitamin-D-Experts-Reveal-the-Truth.aspx

Tosin Minisuniakin parempi vaihtoehto on oikea Sun eli etelänmatka muutama kerta talvessa on se ehdottomasti paras vaihtoehto. :-)
21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 25.10.2009 00:27:32
Kone tilttasi juuri kun sain purettua Oinas-turhautumani..  Smiley


8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?

Leijonia. Vanhemmat molemmat leijonia. Lapsissa lähinnä Leijonaa ja vaakaa. Nuorempi tytär syntynyt samana päivänä ja aikaan kuin minäkin eli on tuplaleijona.

Nyt kun olen alkanut tutkia lähipiirin karttoja niin HUI!  Huh  Joka puolella skorppareita! Tosin kuu-, nousevaa tai vahvoja kaseja, mutta siis lähes jokaisella.

Toisaalta olen imarreltu. Skorpparithan ovat tosi lojaaleja ja näkevät ihmisten läpi...  angel Cheesy


9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?

Sukulaisten kanssa synastriat toimivat tosi hyvin. En muista myöskään koskaan riidelleeni ystävien kanssa. Ovat niin fantastisia..  smitten
 

10. Mahdollinen lisätieto/kommentti.

Hyvä Joutskarit! smiley6600
22  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 24.10.2009 23:51:58
Mielenkiintoinen threadi! Huomasin vasta äsken. Näitä kysymyslistoja voisi olla enemmänkin.. pitää yrittää kehittää itsekin..

1. Mikä aurinkomerkkisi on?

Leijonassa askendentilla ensimmäisssä dekanaatissa.  smitten  Cheesy


2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?

Leijona


3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?


Jousimies, ehdottomasti. Ovat rentoja ja reiluja! Lisäksi kaikki ilmamerkit sytyttävät minut helposti, joskin  kaksoset ovat välillä liian häilyviä.


4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?

Kyllä Jousimiehet ovat tässäkin tosi hyviä.


5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?

Skorpparit ja Härät, jos nekään.


6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?

Eipä oikein mikään. Hmm. nyt kun aloin muistisopukoita kaivelemaan niin muistan todella hermostuneeni vain pari kertaa...toinen oli Härkä, jotka osaavat olla käsittämättömän jääriä. Toinen oli Oinas-nainen, jonka kanssa olin vuosia sitten treffeillä. Hyppi koko ajan silmille.  knuppel2

Selitti, etten tunne elämän tuskaa tms. kunnes sitten repesin ja varmaan saarnasin sille tunnin.  tickedoff  (Hän ei päässyt mihinkään, koska minulla oli auto ja oltiin yöllä Haikon puutarhassa kävelyllä.) Vieläkin hävettää.  Embarrassed

Tosin täytyy sanoa, että se Oinas ei ollut juuri moksiskaan. Tuntui olevan tyytyväinen, että sai selville "todellisen" minäni.. Grin


7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?

Ei mikään. Ei lähellekään! Minun aurinkoani ei sammuta edes komppania härkiä ja oinaita!  Smiley Cool


23  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tripla ilmoittautuu : 27.09.2009 03:11:56
Heh, laitoin vahingossa keskipistekarttani...   idiot2

Nähtävästi menin niin sekaisin exskorppini ajattelemisesta..   crazy2

Mutta nyt ainakin osaan liittää tiedostoja. Cool



24  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tripla ilmoittautuu : 27.09.2009 02:57:09
Ai niin, innostuin niin paljon skorpparivitseistä (semi-traumaattinen takauma ex-tyttöystävääni?) että unohdin harjoitella kartan liittämistä viestiini. Ja mikäpä parempi esimerkki kuin oma kartta!  smitten
25  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tripla ilmoittautuu : 27.09.2009 02:46:58
Noita skorpparivitsejä on varmasti montaa eri variaatiota. Muistaakseni yksi meni jotenkin niin, että sinulla on oikeus skorpparin mielipiteeseen tai muuten perästä kuuluu...  Grin

Ai niin, siis.... kun sitä vähiten odotat..  2funny

Nämä merkkivitsit ovat tietysti tosi raflaavia karikatyyrejä, mutta on niissä varmaan jotain perää. Esim. leijonavitsit tuppaavat korostamaan itserakkautta, kun taas skorpparivitsit kostonhimoa.

Molemmat sisältävät myöss ajatuksen siitä, että näillä merkeillä on taipumusta itsekkyyteen tai ainakin suureen omanarvontunteeseen ja tiettyyn joustamattomuuteen. Tämä on astrologisesti tietysti seurausta siitä, että molemmat ovat kiinteitä eli muuttumattomia merkkejä.

Tästäpä tuli mieleeni, että skorpparivitsit korostavat myös tiettyä pitkäjänteisyyttä.. tyyliin perästä kuuluu.

Mutta miksi skorpionit ovat pitkäjänteisiä? Skorpionin hallitsijahan on Mars, joka ei ole kuuluisa pitkäjänteisyydestään.

Ehkäpä asiaa selittää osittain se, että Skorpioni on Härän vastamerkki eli tietynlainen peilikuva ja härkähän on pitkäjänteinen hitauteen asti. Lisäksi Skorpionin kanssahallitsija on Pluto, joka voi olla hyvinkin pitkäjännitteinen...

26  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Apua tulkintaan : 27.09.2009 01:47:21
Aloittelija olen minäkin, mutta alan perusteosta eli Hickeyn kirjaa Astrology: A Cosmic Science lähtökohtia mukaillen sinä olet Neitsyt-Joutskari-Skorppari.

Eli tärkein on aurinko/sielu, joka on kriittisen perusasenteen omaavassa Neitsyessä. Kuu/tunne-elämä on puolestaan joviaalissa ja positiivisen perusasenteen omaavassa Jousimiehessä.

Siinä voi olla hieman tasapainoittelemista.  Wink   

Toisaalta, mikäli tasapainoittelu onnistuu niin voi saada molempien merkkien hyvät puolet. Eli esim. tarkka ja joviaali samaan aikaan.  Smiley

Perusideana on siis katsoa mitä luonteenosia planeetta edustaa (esim. mars toimintaa ja merkurius ideoita, etc.) ja missä kyseinen planeetta sijaitsee (esim. Neitsyen merkki tuo tarkkuutta).

Lisämausteina vielä aspektit (merkkien ja planeettojen väliset suhteet eli esim. neliöt haastavia ja kolmiot helppoja), keskipisteet (esim. Aurinko-Kuu keskipiste), ja kymmenet muut asiat, joilla saa tulkinnasta vielä tarkemman.

Jos englanti on halllussa niin astro.comista saa nopeita tietokonetulkintoja ja erinomaisia karttoja kohdasta free horoscopes. Suosittelen!


27  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: En taida ymmärtää kartan lukua, joten jos tosi kauniisti pyydän niin... : 18.09.2009 22:18:35
Olen aika uusi näissä kuvioissa, mutta minusta näyttää siltä, että olet tuplavaaka! Eli sinulla on sekä aurinko että askendentti (horisontti syntymähetkellä) vaa'an merkissä.

Yleensä tarkoittaa, että olet ainakin ulospäin aika tasapainoinen luonne. Lähimmäisesi varmaan pitävät sinua suht rauhallisena ihmisenä.. tätä tasapainoisuutta vielä korostaa, ettei sinulla ole kovin kaan ristiriitaisia aspekteja eli luonteesi eri puolet eivät ole ristiriidassa keskenään.

Hmm. tosin kun katsoin karttaasi vielä niin suuri osa planeetoista on ensimmäisessä eli Oinaan huoneessa.. eli ehkä se tuo temperamenttia, mutta luulisi vaakamaisuuden kuitenkin rauhoittavan sen verran, että oinaasta tulee lähinnä sen positiivisia puolia eli esim. voimaa ja nopeutta.

Toiseksi tärkein asia kartassa on tietysti Kuu, joka on sinulla neitsyessä eli sieltä nähtävästi tulee sinun tunne-elämääsi melkoisesti kriittisyyttä ja pikkutarkkuuttakin.

Siinä ne pääpiirteet. Lisäksi sinulla on vielä hieno pikkukolmio, jänniä konjuktioita vaassa ja jousimiehessä. Kaiken kaikkiaan sinulla on harvinaisen hieno ja tasapainoinen kartta!
28  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tanhuan oma kartta : 13.09.2009 22:55:33
Kiitos ajasta! Erittäin mielenkiintoista. Tanhualla todellakin on se mainitsemasi Venus-Merkurius konjunktio MC:n kanssa ja vieläpä niin, että Venus on täydellisessä konjunktiossa siihen eli 0,04 asteen tarkkuudella.  Shocked

Tähän korkeaan profiiliin tuo vielä tiettyä tasapainoa ja nähtävästi myös sydämellisyyttä Venuksen sijainti Aurinko-Kuu keskipisteessä. Lisäksi suurin osa hänen planeetoista on kartan yläosassa eli sieltäkin tulee sitä korkeata profiilia. Ehdottomasti siis johtajaluonne ja vieläpä hyvällä tavalla.

Johtajaluonnetta lisää varmasti myös hänen toinen tarkka konjunktionsa eli Jupiter-Pluto varsinkin kun se on vielä leijonassa. Leijonamaisuutta tuo myös merkissä olevat Uranus ja onnenpiste. Btw, Uranus on mielenkiintoisesti Auringon ja onnenpisteen keskipisteessä. Mitähn se tarkoittaa? Omaperäisyys tyydyttää sielun ja tuo onnen? Sopisi astrologille..  Smiley 

Tuon ulospäinsuuntautuneisuuden ja johtajuuden kannalta on kuitenkin hieman yllättävää, että Tanhua on aurinkomerkiltään sisäänpäinkääntyvä Rapu. Minähän veikkasin häntä alusta asti leijonaksi.. katsokaa vaikka sinne sivun yläosaan, jossa hänellä näyttää olevan planeetat käsissä. Vau! Tosi tyylikästä!  smitten

Ehkä selityksenä on, että hänen Rapu-aurinkonsa on suht vapaasti ravussa ilman suurempia haasteellisia aspekteja. Lisäksi sitä tukee erinomaisesti Marsin kolmio, joka entisestään jalostaa ravun itsepuolustustaitoja! Ravuthan ovat kovia tappelemaan, mutta puolustavasti, eivät hyökkäävästi. Psykologinen mestarijudoka?  police

Auringon sijainti skorpionin dekanadilla tuo varmasti vielä lisää drivea, mutta ei kuitenkaan liikaa. Käytännössä rapumaisuus varmaankin pitkäjännisteistää hänen johtajanasenteita juuri oikealla tavalla. Olisiko kuunteleva johtaja? En ole ikinä nähnyt tai tavannut häntä. En tiedä hänestä muuta faktaa kuin tuon kuvan.. ja tietysti nyt syntymäajan..

Tanhuan kartan peruspalikat näyttävät siis olevan hyvin tasapainossa. Ainoa selkeästi haasteellinen puoli on T-risti, joka tosin on aika väljä paitsi Saturnuksen osalta. Itse asiassa, hänen saturnus näyttää kartan vaarallisimmilta planeetalta tekemällä erittäin tarkkaa ja aggressiivista neliötä Plutoon.

Astrologi Starwolfilla (triplaleijona) on sivuillaan mielenkiintoinen taulukko kaikista aggressivisimmista/väkivaltaisimmista aspekteista. Starwolfin mukaan Saturnus-Pluto neliö, oppositio ja myös kvinkunssi synnyttävät taipumuksen Master of Universe-kompleksiin.

Tanhualla on se kuvio ja vieläpä täydellisen tarkkana neliönä eli 0,07 asteen tarkkuudella. No, ei se tietysti välttämättä synnytä mitään Darth Vaderia...  Smiley

Siis tyyliin: I find your lack of faith disturbing.....  Aaarghhhh!  Grin

Kysehän on siis vain taipumuksesta, jonka voi kääntää sekä pahaan että hyvään. Luke, use the force!  2funny

Starwolfilla on muuten huvittava amerikkalaistyylinen oikein pienellä painettu disclaimer, jonka tarkoitus on selittää, ettei taipumus välttämättä realisoidu ja ettei hän siten vihjaa kenestäkään yhtään mitään, ettei kukaan vain loukkaantuisi.

Tuota Tanhuan Saturnuksen vaikutusta muuten voimistaa entisestään kvinkunssi Merkuriukseen eli siis voimistaa tahdonvoimaa, mutta samalla helposti johtaa itsesensurointiin, ettei jyräisi muita. Kaiken kaikkiaan Tanhuan yllättävän aggressiiviset aspektit saattaisivat selittää Rapu-auringon eli kyse on aggression tasapainoittamisesta ja suuntaamisesta positiiviseen johtajuuteen.

Ehkä hän on aiemmassa elämässä ollut jokin mahtava sotapäällikkö.... A long time ago, in a galaxy far far away...
29  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Tripla ilmoittautuu : 13.09.2009 03:21:32
No niin! Tajusinhan tuon BBC-systeemin. Yksinkertaista kun sen oivaltaa.. Smiley

Eikä kello ole vasta kuin puoli neljä. buck2

Sääli vaan, että allekirjoitukseen käy vain 300 BBC-merkkiä. Käytännössä se merkitsee, ettei voi laittaa kaikkia planeettoja ja muita tärkeitä pisteitä allekirjoitukseen. Jouduin jättämään pois esim. Vertexin ja useita keskipisteitä.  Cry
30  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tanhuan oma kartta : 12.09.2009 20:34:54
Ahaa, mielenkiintoista. Kiitti tiedosta!

Eli tuollainen harmoninen konjunktio keskitaivaalla varmaankin tuo sitä esiintymiskykyä ja visuaalisuutta. Onko tiedossa tarkkaa syntymäaikaa ja -paikkaa?

Toinen astrologi, joka todella kiinnostaa on Erkki Lehtiranta. Kuulin hänen olevan Oinas. Olisiko jollain tietoa hänen tarkasta syntymäajasta?

Vai miten on? Onko astroetiketin mukaista kysellä näin suoraan toisen strategisista ajoista?  Huh
Sivuja: 1 [2] 3