Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 03.01.2010 01:05:02
Kiitos vinkistä, pitääpä etsiä se käsiini!
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 02.01.2010 23:33:19
Se on se lapsuuden ihanuus, että on yhtä luonnollista nähdä aaveita kuin miettiä, että saako ruokaa heittää roskikseen koulussa  smitten

Kyllä, on mielenkiintoista seurata mihin hänen lahjat tulee johtamaan, vai häviääkö? Jännittävää on myöskin nähdä mihin tää mun yllätysvauva yltää, kun ei jälkiehkäsy toiminut, jouduin syömään sellaisia antibiootteja raskauden aikana mitä ei suositella, synnytys alkoi verenvuodolla, ja ulos tuli täysin terve tyttövauva  smitten Ja mukana tuli myös jotain outoa lihassäikeitä, mitä liuta lääkäreitä ja kätilöitä kävi ihmettelemässä, mutta kukaan ei osannut sanoa mitä se oli. Tämä lapsi siis todellakin halusi syntyä tähän maailmaan  Smiley Mutta oli miten oli, lapset ovat aina ihania lahjoja, ihan ne "tavallisetkin"  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 02.01.2010 18:46:51
Kiitos kaikille  smitten

En halua pelotella poikaani, ja haluan että hän edelleen pystyisi puhumaan näistä asioista minulle, ettei jää yksin asian kanssa. Samalla tietysti miettii mitä voisi tehdä, ja nythän meillä on käytännönläheisiä asioita mitä voidaan tehdä  Smiley

Poikani on myös aina osunut nappiin kun on ollu vauva tulossa, hän tietää aina jostakin syystä vauvan sukupuolen. Siinä vaiheessa rupesi hirvittää, kun hän aloitti lauseen "sitten kun saat neljännen vauvan..." koska mun suunnitelmissa ei ole enää lisää vauvoja  Grin
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 02.01.2010 01:17:05
Kiitos  smitten Tuo piirretään huomenna!

Minäkin uskon kummituksiin, aaveisiin ja muuhun "yliluonnolliseen", ja poikani on kasvatettu siihen, että henkiolentoja on olemassa, ja suojelusenkeleitä myös. Mutta kun en halua että poikani pelästyy tästä, tai että hänen energiansa "imetään" hänestä. Pienenä poikana hän kerran kysyi, että kuka toi mies on, kun oltiin hänen huoneessa. Hän näki tuon miehen selvästi, vaikka kukaan muu ei ollut huoneessa. Tänään sitten sattumalta kyselin, että näkeekö hän vielä näitä olentoja, ja hän rupesi kertoilemaan niistä. Se mikä tietysti huoletti, oli että hän puhui jostakin joka katselee häntä pahantahtoisesti. Sanoin siihen, että sitten vaan käskee sen olennon menemään pois, ja jos ei auta, niin herättää minut. Toivotaan, että saa nukkua rauhassa, kun ripustetaan suojelun symboli seinälle!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Lapseni näkee aaveita : 01.01.2010 23:41:15
Mun 12-vuotias poika näkee aaveita, omasta mielestään. Ne ovat aina hiljaa ja esiintyvät usein ryhmissä. Joskus harvoin hän näkee heidän kasvonsa. Usein hän tuntee että jokin on läsnä ja katselee meitä. Joskus nämä asiat myös pelottavat häntä. Miten minä pystyn olemaan hänelle tuekseen, ja mistä saisi apua hänelle ymmärtämään näitä asioita?
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 12.07.2008 14:02:49
Kiitos AthaMaarit! On ollut myrskyistä täälläpäin,ja sen takia luin vasta nyt sun vastauksen.

Tässä on nyt tilanne (eikä siis tarvitse nostaa korttia mulle, mutta kerronpa miten tässä kävikään  Smiley)

Sain sen uuden työpaikan mitä halusinkin. En jaksanut jäädä taistelemaan yövuoroista, jos tämän taistelun olisin voittanut, olisi seurannut taas jokin toinen. Niin kuin kirjoitit, sinne menee vaan turhaa energiaa! Tuntui oikein hyvältä sanoa itseni irti, päästä tuosta huonosta ilmapiiristä pois. Nyt toivon että tämä uusi työpaikka on hyvä,ainakin ihmiset siellä vaikuttivat oikein mukavilta!

Rakkaus sitten. Avioeropaperit on allekirjoitettu, olet täysin oikeassa siinä että oltiin aivan liian tiiviisti yhdessä. Ja halusimme nähtävästi ihan eri asioita, mutta kuitenkin ihan sovussa erottiin. Tuntui toki pahalta, mutta maailmani ei ole romahtanut, ja se on ihana tunne! Vaikka tämä on ollut raskasta, on koko ajan ollut tunne että olen vahva, tulen selviytymään, maailmanloppu ei tullutkaan. Jotain uutta on edessä, ja joskus pitää sitä paskaakin käydä läpi,että saa jotain parempaa  Smiley

Ja ainakintämä on yllättäen vahvistanut minua ja uskoa itseeni. Avioliittoa en kadu, meillä oli paljon hienoja hetkiä,ja tottakai toivon että mieskin löytää rauhan, että hän tulee onnelliseksi, oli se sitten millä lailla tahansa.

On se ihmeellistä miten ihmismieli tietää asioita. Tämä ei tullut yllätyksenä, ja jo vähän aikaa ollut sellainen tunne että on jotain vaikeeta, huonoa,edessä. Ehkä tässä onkin toivoa kehittyä ihmisenä ja kehittää omia aisteja, ei ne ollutkaan hukassa!

Kiitos vielä sulle, ja hyvää kesän jatkoa  smitten
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: No entäs sitten Chironikko?? : 08.06.2008 21:28:05
Mielenkiintoista...

Mulla on  chiron 8. huoneessa  harka:ssa.

Aspektit:

 chiron  aspect_squ  kuu
 chiron  aspect_ssx  aurinko
 chiron  aspect_tri  mars
 chiron  aspect_tri  saturnus
 chiron  aspect_opp  uranus

Ja pienejä aspekteja:

 chiron semisquare  merkurius
 chiron bQ  neptunus
 chiron semisquare  vertex
 chiron sesquiquare  keskitaivas
 chiron semisquare  askendentti

Mitä nämä kaikki tarkoittaa, siitä mulla ei ole aavistustakaan  Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 06.06.2008 20:58:16
Kaipaisin neuvoja työtilanteeseen, kannattaako mun jäädä taistelemaan pomojen kanssa siitä, että saan jatkaa yövuorojani, vai luovuttaa ja hakea toista työtä?

Ja avioliitostani haluaisin kysyä, onko siinä kaikki hyvin, kun tuntuu että ollaan ajoittain NIIN kaukana toisistaan? Mitään ehdotuksia miten taas päästään balanssiin?

Kiitos  Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tulkintoja Astron lukijoille Kesäkuun 1. viikon ajan! : 06.06.2008 20:53:50
Mua askarruttaa tämä ikävä työtilanne... Miltä näyttää, pitäiskö vaihtaa työpaikkaa, vai taistella tämä taistelu loppuun? Mitä mun pitäisi tehdä, kun en tiedä jos tämä hoitaminenkaan kiinnostaa näillä resursseilla mitä nykyään on...

Kiitos,jos jaksat vastata  Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkiskö kukaan mikä mun mahaani vaivaa? : 06.06.2008 20:50:11
Saanko antaa jotain ideoita, näin hoitajana  Smiley?

Eli, umppari-kipu alkaa yleensä navan kohdalta, ja siirtyy sitten oikealle. Mutta siinä ei kestä 5 pvää, eli en usko siihen.

Mitä voisin ehdottaa on sappi-kivet, koska siinä on pahat kivut, jotka voivat olla vatsan tai selän puolella. Myös haimatulehdus tulee mieleen, (ehkäpä alkava?). Siihen taas ei auta muu kun veden juominen hillitömiä määriä tai sitten nesteytys sairaalassa. Ja ei, se ei ole vain juoppojen tauti, vaikka se usein tulee runsaan alkoholin nauttimisen jälkeen.

Mun mielestä tuossa tilanteessa kannattaa käydä lääkärissä, ainakin saisi poissuljettua nämä, ja tutkittu että mikä siellä vatsassa on. Vatsataudilta se ei kuulosta, eikä myöskään syövältä eikä todellakaan HIV:ltä. On kuitenkin ihan hyviä lääkkeitä mitä voidaan käytää relaksoimaan lihakset vatsassa (Litalgin,esim.). Paracetamolia voit ottaa, mutta ei missään nimessä mitään tulehduskipulääkkeitä, jotka ärsyttävät vatsaa.

Mulla taas ärtynyt paksusuoli aiheuttaa vatsakramppeja aika ajoin, muita suolistosairauksia on Crohnin tauti, mutta siinä on enemmän kylläkin jatkuvaa ripulia, tai keliaakia, mikä voi antaa mitä tahansa oireita, ripulista ummetukseen ja paljon muutakin.

Eli mene lääkärille, niin saat asian pois mielestä (äläkä suostu ottamaan vastaan mitään vatsatauti-diagnoosia mitä ne tykkää ojentaa...)

Parane pian!
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 05.06.2008 11:48:49
Nyt tää oikeesti saisi jo loppua  Angry

Mun sairauslomien takia mua ollaan siirtämässä toisiin tehtäviin töissä, mihin en ole suostuvainen. Yritin muistaa pitää suu supussa palaverissa, ettei tuu sanottua liikaa tän merkuriuksen perääntymisen takia, mutta hiljaa en kuitenkaan suostu vaihtamaan työtehtäviä. No, kaipa tätäkin pitää ottaa sellaisena uudistamisen merkkinä, eli työpaikan vaihtona, uusina mahdollisuuksina. "Uudet työtehtävät" on kuitenkin paluu vanhaan, ja sitä en suostu tekemään, se ei johda muuhun kun loppuunpalamiseen, ja siihen en suostu!
12  Astro special / Astro special / Vs: Tulkinta-apua : 03.06.2008 05:27:15
Juu, minäkin olen ihmetellyt noita erivärisiä ja eripituisia viivoja. Mitä ne mahtaa tarkoittaa?
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 30.05.2008 19:23:34
Työpaikan puhelinlinjat ja potilaitten hälyt on ihan sekasin... Eilen illalla yksi mummeli sai hirveen hysteriakohtauksen kun hänen puhelin ei toiminut. Huokasin syvään, en viitsinyt valistaa häntä peruuttavasta merkkarista, kun mies jo katso mua vinoon kun selitin että auton jarruvika johtuu tästä tähtikuviosta  Grin

Mutta se mikä on outoa (vai onko se) on se, että en ole saanut yhteyttä erääseen kaveriin. Viestit menee (mun puhelimen tietojen mukaan) perille, mutta mitään viestiä en ole saanut takaisin, eikä ikinä ole mesessä tai missään muualla missä ollaan tavattu. Suututtaa ja huolestuttaa.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Osaisiko joku sanoa tähän jotakin? : 30.05.2008 02:46:45
Mä en ihan oikeesti tiedä mistään mitään, en ole ennustaja tai näkijä tai mitään muutakaan.

Mutta, outoa kihelmöintiä tunnen kun luen sun viestin... Tähän oli pakko palata uudestaan ja uudestaan ja lukea sitä läpi. Olen hieman huono pukea tätä tunnetta sanoiksi, ilman että kuulostan ihan hullulta  Smiley. Kuitenkin, tuntuu siltä että paljon energiaa on sinussa lähtenyt liikenteeseen, joka tulee viemään sua eteenpäin ja ylöspäin. Jotain kuitenkin, kuten sanoit, ihmiset tulee puhumaan sun kanssa, ja niin minäkin palasin tänne lukemaan sun viestiä uudestaan.

Täällä on ihan hyviäkin ennustajia, niin toivotaan että joku heistä lukee sun viestin, niin saisit luotettavamman vastauksen. Älä nyt liikaa kiinnitä huomiota mun höpinöihin, saatan oikeesti olla ihan hakoteillä  Smiley
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 29.05.2008 15:07:02
Ja tämä hauskuus jatkuu edelleen  Smiley

Sain tänään pojan epikriisin kuntoutusjaksosta, todella nopeeta toimintaa, mutta... Tuli vaan 5 kopiota sivusta 2, sivu 1 puuttui kokonaan  Grin. Onneksi kaikki oleellinen oli siinä kakkossivulla, niin sain viety kaikki paperit eteenpäin, millä oli kiire.
Sivuja: [1] 2