Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Tuo inha kolesteroli. Miten saada LDL alas? : 27.04.2011 15:08:40
Itselläni toimi Aloe Vera -juoma. MSM-orgaaninen rikki toimii kuulemma myös, eräs ystäväni oli saanut sillä oman aika korkean kolesteroliarvon ihannelukuihin sillä.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: aloe vera : 09.11.2009 10:30:38
Hei

Itselläni Aloe -juoma on alentanut kolesteroliarvoja. Tuli ilmi ihan vahingossa kun lääkäri tutki verikokeiden arvoja ja ihaili ääneen, miten hyvät kolesteroliarvot minulla on. Ennen juoman nauttimisen aloittamista arvot olivat pikkaisen koholla. Muiltakin käyttäjiltä olen saanut samanlaista tietoa. Parempi kolesterolilääke aloe on kuin nuo statiinit mitä lääkärit määrää.

3  Astro special / Yleistä / Vs: Homous = Sairaus? : 21.05.2008 13:41:47
Onko rakkaus väärin? Pitäisikö kysyä niin, kun kysytään onko homous sairaus tai väärin. Rakkaus ja seksi ei ole sama asia. Hetero voi olla seksuaalisesti täysin holtiton ja se on ilmeisesti jotenkin paljon hyväksyttävämpää kuin se että homosuhteessa harjoitetaan vastuullista rakkaussuhdetta. On heteroja ja on homoja, jotka toimivat rakkaus/seksirintamalla vastuullisesti ja toista kunnioittaen ja on heteroja ja homoja jotka toimivat näissä asioissa vastuuttomasti ja toisen ihmisyyttä kunnioittamatta.

Toiseksi kannattaa miettiä sitä, että ihanko oikeasti te heterot homouden vastustajat luulette, että homous on oma valinta. Minun on vaikea käsittää, että joku ihan vapaaehtoisesti tai muiden kiusaksi valitsisi sen vaikean tien, jonka yhteiskunta homovastaisuudellaan on rakentanut. Ihan vapaaehtoisesti valitsee muiden pilkan, arvostelun, tuomitsemisen. Kuinka helppoa minun heterona olisikaan sanoa, että te homot sitten olette luonnottomia, koska heteroseksi on minulle se luonnollinen asia. Mutta jos asian vinksauttaa niin päin, että yhteiskunta olisikin sellainen että minua painostettaisiin olemaan omaa seksuaalisuuttani vastaan. Miten silloin reagoisin?

Ja tämä homovastaisuus koskettaa muitakin kuin pelkkiä homoja. Minulla on ystävä joka oli naimisissa miehen kanssa yli kymmenen vuotta, teki hänen kanssaan kolme lasta. Välillä ihmetteli, että onkohan heidän suhde jotenkin kummallinen. Kunnes sitten mies alkoholisoitui, ahdistui ja selvisi, että hän on ollut homo koko ajan, koko avioliiton ajan pitänyt miessuhteita siinä sivussa. Ja kaikki vain siksi, että kaapista ulos tulo pelotti niin paljon, mitä kaverit sanoo, miten vanhemmat tuomitsee. Sen peitelläkseen otti vaimon ja eli ns. normaalia elämää ja valheessa elämiseen ahdistui. Mikä shokki vaimolle ja lapsille. Isommille lapsille kauhistus, sillä homopilkka seurasi nyt myös heitä, kun asia tuli julkiseksi. Näin jälkeenpäin voi miettiä, mikä olisi ollut parhaaksi kaikille tähän sotkeutuneille ihmiselle, se että homon olisi ilman syytöksiä ja sairauspelotteluja annettu elää sitä elämää joka hänelle on luontaista ja tämä ystäväni olisi löytänyt sellaisen miehen ja isän lapsilleen, joka olisi elänyt sitä elämää joka molemmille on luontaista. Kuinka monta sydämen haavaa ja ahdistusta olisi vältetty.

Älä tuomitse, ettei sinua tuomittaisi, sanotaan raamatussa. Ja uskonnolliset piirit ovat ensimmäisenä tuomitsemassa ominaisuutta, ei siitä seurannutta tekoa. Ominaisuutta vaikka teko olisi kuinka rakkaudellinen. Kuinka paljon tuomitseminen lisää ahdistusta tässä maailmassa? Onko ominaisuuden tuomitseminen sellainen teko joka lisää rakkautta, suvaitsevaisuutta, hyvinvointia? Tällaisiin hyvinvointia lisääviin tekoihin meidän kaikkien tässä maailmassa on ryhdyttävä, jotta maailmasta tulisi parempi paikka elää. Minä elän minun eläämääni niin kuin parhaaksi näen, minulla ei ole mitään oikeutta sanoa toiselle miten hänen pitäisi elää, varsinkin jos ne teot elämässä ovat rakkaudellisia tekoja.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / lapsuuden piha : 11.02.2008 16:34:14
HEi

Miksiköhän nykyään niin monet unet liittyvät lapsuuden kodin pihalle. Tapahtumat ja ihmiset unissa eivät mitenkään liity lapsuuteeni, mutta unissa kaikki vain tapahtuu siellä.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / unelmat vai tämä hetki : 11.02.2008 16:31:49
Hei

Kumpaan kannattaa keskittyä, unelmiin vai siihen että kaikki on tässä hetkessä nyt hyvin. Joskus tuntuu että nämä riitelevät kovasti keskenään.
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ikuinen anemia : 04.12.2007 14:31:32
Hei

Nokkonen ja muukin vihreä on hyväksi hemoglobiinin muodostumiselle. Itse olen käyttänyt viherjauhetta säännöllisesti ja se on pitänyt rauta-arvoni kuosissaan. Lisäksi se on hyväksi maksan toiminnalle ja muutenkin kaikkinensa hyvä aine tasapainottamaan elimistön toimintaa. Suosittelen. www.medimeal.fi/nutrivital.html
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Naisista ja naisten "vaivoista" : 19.10.2007 13:23:50
Muuta kokemusta kierukasta minulla ei ole kuin se, ettei minulla pysynyt sisällä. Mutta tuohon anemia-asiaan omakohtainen kokemus. Itselläni oli valtavan runsaat kuukautiset, jotka aiheuttivat anemiaa. Gynekologini kertoi, että tämä on valmis kierre. Mitä runsaammat kuukautiset, sitä enenmmän anemiaa ja mitä enemmän anemiaa sitä runsaammiksi kuukautiset tulevat. Eli tärkein hoito on hemoglobiinin nostaminen.

Parhaimman avun olen saanut viherjauheesta, http://www.medimeal.fi/nutrivital.html

Viherjauhe tehostaa maksan toimintaa ja lisäksi se puhdistaa verta. Tällä jauheella olen saanut saanut pysymään hemoglobiiniarvoni hyvällä tasolla. Lisäksi kuukautiseni ovat paljon maltillisemmat nykyään. Otan sitä aina yhden teelusikallisen verran aamuisin, omenamehuun sekoitettuna se on hyvä aloitus päivälle.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Kirkasvalolampun tehokkuudesta kaamosmasennukseen - onko kokemuksia : 17.09.2007 09:57:08
Hei

Itselläni on kirkasvalolamppu ruokapöydän vieressä seinällä. Joka aamu pidän valon päällä aamiaisen ja lehdenluvun ajan, reilut puoli tuntia. Ja auttaa. Ennen lamppua syksyn kaamokset oli tosi pahoja, nyt ne on ainakin lieventyneet siedettäväksi. Lampun käyttö kannattaa ajoittaa aamuun ja pitää säännöllisenä. Silloin tällöin otettu kirkasvalo ei taida juurikaan auttaa.
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 28.08.2007 10:19:39
Keho muistaa mitä tietoinen mieli ei muista. Tunteet voivat varastoitua kehoon, lihaksiin, elimiin. Kehoterapiathan perustuvat juuri tähän, käsittelemällä kehoa ihminen saattaa muistaa erilaisia asioita ja sitä kautta vapautua niiden aiheuttamista jännityksistä. Nykytutkimuksen mukaan suuret tunnekokemukset voivat siirtyä geeneissä myös jälkipolville. Isoäidin tuntema nälkävuodet voivat heijastua lapsenlapsen suhtautumisessa ruokaan. Sodat, katastrofit ja muut järkytykset vaikuttavat jälkipolviin. (vrt. Raamatun isien pahat teot siirtyy vielä kolmanteen polveen).

Itse olen kokenut taijiharrastuksen kautta, että mitä paremmin keho voi, sitä paremmin mieli voi. Kun mieli harhailee pilvissä ja muissa sfääreissä, kehotuntemus ja harjoitus palauttaa mielen takaisin kotiin, omaan sisimpään. Mieli on monimutkainen kokonaisuus. Useinhan ajatellaan, että tunteet synnyttävät ajatuksia. Että koska tunnen näin, minulla on tällaisia ajatuksia. Mutta se on monesti juuri toisin päin. Ajatukset aiheuttavat tunteita, koska ajattelen näin, minulla on tällaiset tunteet. Siksi liiallinen ajattelu voi aiheuttaa tunneperäistä kuormitusta kehossa. Ja kaikki toiminta mikä saa liiallisen ajattelun lakkaamaan, rentouttaa ja vapauttaa kehoa.

10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Parempi ihminen : 13.08.2007 10:36:05
Hei

Tällaisessa kysymyksenasettelussa törmätään väistämättömästi siihen, että mikä on parempi ihminen? Kuka sen määrittelee, mikä on parempi ihminen? Onko se jotain mikä minulle kasvatuksessa on syötetty? Onko se jotain jota ympäristö yrittää minulle viestittää? Onko se jotain, jonka itse olen jostain syystä määritellyt, ja miksi niin olen sen määritellyt? Ja jos määrittelen itseni, määrittelenkö samalla jo muut ilman että pystyn häntä itsenään näkemään?

Itse muistan kerran havahtuneeni siihen, että huomasin ajattelevani, että minun pitäisi olla parempi ihminen, minun pitää tehdä vielä enemmän, että pääsen siihen. Mutta samalla kun havahduin ajatukseeni, esitin itselleni kysymyksen. Mikä riittää siihen, että olen parempi ihminen? Miten paljon minun vielä pitää yrittää ja tehdä että olisin parempi ihminen? Ja vastaukseksi sain, että mikään ei loppujen lopuksi riitä, aina tulee olemaan tila, että voisi olla parempi. Miksi ei riittäisi se mitä on? Ja tämä ei todellakaan tarkoita, että lopettaa itsensä kehittämisen tai asioiden pohtimisen. Lopettaa vain sen paremmaksi ihmiseksi tulevan tavoittelun. Joka hetki voin olla tarpeeksi hyvä, myös heikkona.

Toisaalta ymmärrän tämän pitäisikö tämä jonkunlainen paremmuus jotenkin kätkeä. Suomalaisessa kulttuurissahan ollaan sitä mieltä, että onni ja menestys pitää kätkeä. Jos sitä tuo esiin, on leuhka, ylpeä ja jotenkin olevinaan. Lahjakkaat kokevat itsensä kiusatuiksi, kympin tytöt vähättelevät lahjojaan ja alisuoriutuvat. Mutta tässähän on kysymys taidoista. Ja hyvä osaaminen kannattaa tuoda esiin, kasvattaa itsetuntoa sanomaan, että tässä olen hyvä.

Mutta jos puhutaan siitä, että minä olen parempi, puhutaan persoonasta, puhutaan maailmankatsomuksista. Näitä asioita ei voi koskaan verrata. Ne ovat kaikki parhaimpia. Vähän niin kuin lapset tulevat vanhemmiltaan kysymään, keitä meistä sinä rakastat eniten, kuka meistä on paras. Oikea vastaus siihen ei välttämättä ole, että olette kaikki yhtä rakkaita, yhtä hyviä. Oikea vastaus voi olla, että olette kaikki kaikkein rakkaimpia, kaikki kaikkein parhaimpia. Ei äidin rakkautta ja ihailua voi jakaa, se vain kasvaa.
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kiinnostus : 10.08.2007 14:07:04
Kiinnostun asiasta tai ihmisestä, kun se koskettaa minua jotenkin, tavallaan resonoi sisälläni, herättää uteliaisuutta, tunnen asiassa olevan minulle jotain hyvin tuttua tai sitten jotain erilaista.

Fyysisesti se tuntuu lämpönä sydämessä, tuikkeena silmissä, kutkuttavana tunteena päässä.
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / harhaa : 10.08.2007 13:59:41
Miten tulkita seuraava uni jonka näin?

Olin lapsuuskotini pihamaalla. Siellä pidettiin rippikoululeiriä, jota ohjaamassa oli hyvä ystäväni. Olin ikäänkuin vierailemassa siellä. Istuin pihakeinussa ja ajattelin että nyt minun pitää lähteä. Menin autooni ja kun istuin autossa aloin miettiä, että miten minä voin ajaa tätä autoa, kun minä vain kuvittelen kaiken. Kaikki mikä tässä tapahtuu on vain puhdasta kuvitelmaa. Tulin tulokseen, että minä en pääse tästä pois jos en vain ala ajaa tätä autoa vaikka se onkin vain kuviteltu auto. Ja niin aloin tehdä niin kuin tehdään kun autoa ajetaan. Samalla hetkellä olinkin kuskin viereisellä paikalla ja auton ohjaimissa olikin mieheni. Hän ihmetteli minulle, että miten sinä muka kykenisit ajamaan kuviteltua autoa.

Herätessäni olin selkeä ja aika voimakkaan tunnetilan vallassa.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuolemanjälkeistä elämää puoltavia kokemuksia yms. : 16.02.2007 10:57:10
Itse olen vakuuttunut elämästä kuoleman jälkeen omien kokemusteni kautta, kokemusten, joita olen kokenut läheisten kuolemien ja vakavien sairauksien yhteydessä. Olin tosi ahdistunut isäni itsemurhan jälkeen. Onhan itsemurha tekonakin jo kammottava sen lisäksi, että tuolloin vielä 80-luvun alkupuolella nuorena tiukasti kristillissävytteisessä ympäristössä eläneenä, se myös tuomittiin syntinä. Oli yksi uneton ahdistunut yö, kun kuulin/tajusin sisälläni äänen joka sanoi minulle, että älä murehdi ja huolehdi. Ajattele tuhlaajapoikakertomusta. Jos Jumala on rakastava isä, hän ottaa kaikki vastaan riemuiten ja juhlien, myös ne jotka ovat elämänsä tuhlanneet. Ja juhlien jälkeen lähettää heidät uudelleen matkaan valmiina vastaanottamaan vaikka mikä tulisi matkalla eteen. Koin että se oli Jumalan ääni joka minulle puhui. Tämä kokemus vei minulta pahimman kuoleman pelon ja vahvisti uskon jälleensyntymiseen.

Äitinin sairastuttua syöpään näin unen. Unessa oli iso pimeä jääkenttä. Tajusin että jossain tuolla jääkentällä on isäni luistelemassa. Äitini lähti myös tuonne kentälle luistelemaan heiluttaen isoa kangasliinaa. Uneen ilmaantui isot kultaiset sakset jotka leikkasivat kankaan loimilangat poikki.

Viime kesänä tätini sai pahan sydänkohtauksen. Vähän ennen kohtausta näin unen jossa olin pilkkikilpailuissa. Tätini jo kuollut mies tuli unessa sanomaan minulle, että minun pitää nyt lainata Elviä vähäksi aikaa. Tätini ei meinannut selvitä tästä sydänkohtauksesta ja oli pitkään sairas ja heikko. Toivuttuaan hän kertoi, että hän koki, että Martti oli hänen luonaan silloin kun hän oli kaikkein heikoimmillaan.

Mitä on kuolema, mitä on syntymä? Kun kuolemme mihin synnymme ja kun synnymme voiko se olla kuolema jostain toisesta elämästä. Paras ja lohduttavin kirja kuolemasta mitä olen lukenut on Thich Nhat Hahn: Ei kuolemaa, ei pelkoa - lohduttavaa elämänviisautta. Kirjassaan hän sanoo että kun on aika me vaan ilmiinnymme, emme synny tai kuole. Ilmiinnymme tänne maailmaan ja kun on aika ilmiinnymme jonnekin toisaalle. On vain elämä.

14  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Tervehdys uudelta sisäpiiriläiseltä : 19.10.2005 10:58:30
Hei!

Olen Sirpa, ikuinen etsijä maailman teillä. Kalanainen, joka intuitionsa varassa taapertaa välillä onnistuen välillä mutkitellen eksyksissä. Sirpaleista koottu, ehyeksi liimaantumassa. Avuksi matkalla olleet taiji, erilaiset hoidot, shiatsuopinnot, kirjat, elokuvat. Tärkein sana esittää on ollut MIKSI,
muuttumassa sanaksi OLLA.
Sivuja: [1]