Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Vs: Mikä peittää Aurinkosi? : 21.01.2021 18:18:48
Tää on kyllä loistavasti sanottu siitä miksi naiset tanssivat niin seksikkäästi, eivät miesten vuoksi, vaan: "Tunteakseen olevansa nainen, korostaakseen omaa naiseutta ja tuntevansa olevan elossa ja kaunis."
2  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Lohkoketjuteknologia? : 17.01.2021 12:07:29
Koskaan ei ole liian myöhäistä
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Chiron siirtyi Kaksosista Härkään : 12.07.2020 21:33:07
Hei,

luin tänään pitkästä aikaa Luonteesi Voimat -tulkintaa Oma astrossa ja yllätys oli suuri, kun viimeistä kappaleesta löytyikin ihan uusi teksti  Shocked Aiemmin tulkinnan mukaan minulla on ollut Chiron Kaksosissa ja nyt siellä lukeekin, että on Chiron on Härässä... Mistä moinen "päivitys" voisi johtua, osaako joku valaista?
4  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Vs: Mikä peittää Aurinkosi? : 10.07.2020 03:17:54
... Eräässä saamassani viestissä puhuttiin parantumisen paradoksista: Voit parantaa itse itsesi, mutta et voi tehdä sitä yksin...
5  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Lohkoketjuteknologia? : 22.01.2020 13:19:53
Bitcoin on hyödyntänyt lohkoketjuteknologia kyllä. Mutta itse en ole kiinnostunut mistään rahaan liittyvästä tässä yhteydessä, päinvastoin. Haluaisin ymmärtää itse teknologiaa paremmin, koska uskon että ns. älysopimukset voisivat turvata ihmisten toimeentulon myös siinä tapauksessa, että eliitti alkaa kiristää säännöstelemällä vaikkapa veden, sähkön, ruoan tms. saamista... Ymmärrän, että julkinen mielikuva, joka lohkoketjuteknologiasta annetaan, on sama kuin kryptovaluutta. Minulle se on jotain ihan muuta.
6  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Lohkoketjuteknologia? : 17.01.2020 23:12:27
Kyllä vain. Toivoisin löytäväni ihmisen, joka kuuluu keskitaivaan rakentajiin, ja jonka kanssa voisin vaihtaa ajatuksia lohkoketjuista. Lukijoita tälläkin alueella on, mutta jostain syystä harva haluaa mitään kommentoida...
7  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Mitä Keskitaivaallasi tapahtuu? : 15.01.2020 19:33:14
Joo-o. Vuosi on vaihtunut ja taitaapi olla niin, että joku muu kuin minä, on määrännyt kaapin paikan elämässäni... Ei nimittäin kovin loistokkaalta tunnu.  Undecided
8  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Lohkoketjuteknologia? : 15.01.2020 19:28:47
Hei!

Lukeeko tätä aluetta kukaan, joka ymmärtää otsikon aiheesta jotain? Voi laittaa yksityisviestiäkin :-)
9  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Vs: Mikä peittää Aurinkosi? : 07.12.2019 15:01:38
Kiva, kun vastasit downtempo!

Koitan jossain vaiheessa perehtyä noihin aspekteihin tarkemmin ja palata sitten asiaan. Sillä välin olisi kiva, jos ilmaantuisi muitakin, joilla tuo Aurinko on tekemässä "jotain" ensi vuoden aikana  Smiley

-M
10  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Mikä peittää Aurinkosi? : 27.11.2019 11:39:41
Hei Parantajat!

Olisi mukava kuulla, kuinka teidän kartoilla aurinko aktivoituu tulevan vuoden 2020 aikana. Itselläni on tulossa seuraavanlaisia ohituksia:
Su 8.3.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko
Toimitko henkisten päämääriesi mukaisesti?
Kosminen ja universaalinen kehitys riippuu jokaisen ihmisen kyvystä elää itselleen ja tehdä niitä asioita, joista todella tuntee nauttivansa. Tällainen elämäntapa on puhtainta elämäntehtävänsä suorittamista. Mahdatko sinä elää todellisten henkisten päämääriesi mukaisesti ja elämästäsi nauttien vai oletko eksynyt pois polultasi, saa ainakin jotain selvennystä tällä jaksolla. Tunnet selvää tyytymättömyyttä ja haluttomuutta sellaisia asioita kohtaan elämässäsi, jotka eivät palvele todellista luovuuttasi ja estävät siten sinua kehittämästä itseäsi alueille, joilla voisit todella menestyä.

Kuuntelemalla omia tyytymättömyyden tunteitasi ja negatiivisia reaktioitasi tällaisena aikana pääset selville, mitkä alueet ja ihmiset olet asettanut salvaksi henkilökohtaiselle menestyksellesi. Jo pelkkä tiedostaminen auttaa poistamaan esteet kehityksesi tieltä, mutta se edellyttää päivittäistä itsesi tarkkailua ja jokaisen huulille tulevan syytöksen muuntamista kysymyksen muotoon: "Miksi teen niin kuin teen, vaikka se ei tunnu ollenkaan hyvältä?" Jos tähän pystyt niin selviät pienillä menetyksillä ja tulet lähiviikkoina löytämään monia paljon paremmin henkilökohtaisia kykyjäsi vastaavia mahdollisuuksia.


Ti 17.3.2020 Mars sulkeutuva neliö Aurinko
Su 26.7.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko
Pe 30.10.2020 Jupiter sulkeutuva neliö Aurinko

Koen, että oma luovuuteni on tälläkin hetkellä kovin tukossa ja arvostelen koko ajan kaikkia ja kaikkea ympärilläni. Ja sätin itseäni joka kerta, kun moite ja muu ärsytys purkautuu ulos.

Joko teidän luovuutenne on päässyt esiin ja miten olette saaneet "pilvet väistymään aurinkonne tieltä"?

-M
11  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Mitä Keskitaivaallasi tapahtuu? : 27.11.2019 11:27:48
Omassa astrokalenterissani lukee ensi vuodelle tällaista:
Ma 27.1.2020 Saturnus sulkeutuva kolmio Keskitaivas
Ota vastaan menestyksen tuulet urallasi
Selkeämpää ja toimivampaa luonnonlakien toteutumista kuin tässä transiitissa on henkiseltä tasolta vaikea löytää. Saat nyt konkreettisten toteutumien ja selväpiirteisen menestymisen muodossa palkkion siitä ymmärryksestä, joka sinulla on etenkin viimeisten viiden vuoden aikana ollut uran ja ammatin alueella tulleisiin vastoinkäymisiin. Sikäli kun olet pystynyt ottamaan ne vastaan itse aiheutettuina ja olemaan taistelematta muutoksia vastaan, tulet nyt huomaamaan, kuinka paljon monipuolisemmiksi mahdollisuutesi ovat tulleet.

Monet asiat selkiintyvät aivan itsestään, eikä sinun tarvitse muuta kuin ottaa uudet mielenkiintoiset haasteet vastaan. Kukaan ei nyt aseta valmiuksiasi kyseenalaisiksi, vaan sinut hyväksytään uudessa sosiaalisessa asemassasi niin työtoverina kuin esimiehenäkin lähes varauksetta. Leijuuhan päälläsi suuri ymmärryksen kehä elämää ja sen tapahtumia kohtaan, jolloin myös muut tuntevat olonsa turvalliseksi.

Samanaikainen avautuva sekstiili keskiyölle on myös palkkio kaikesta siitä määrätietoisuudesta, jolla olet pitänyt yllä viisi vuotta sitten aloittamaasi uutta suuntaa kotielämässäsi. Sellaiset kotiin ja perheeseen liittyvät asiat, jotka edelleen tukevat persoonallisia kykyjäsi sekä sosiaalista itsesi toteuttamista, tulevat tällä jaksolla saamaan uutta konkreettista toimivuutta.

Huomaat kuinka kotiin liittyvät asiat loksahtelevat paikoilleen ja antavat entistä varmemman ja turvallisemman pohjan kaikelle, mitä olet elämässäsi nyt tekemässä ja suunnittelemassa.

Jos tämä palkkiojakso ei jostain syystä tunnu sinusta tyydyttävältä, niin kannattaa ehkä hiukan katsoa, kuka onkaan määrännyt kaapin paikan sinun elämässäsi. Niin kauan kun se et ole sinä itse, ei kotikaan tule tuntumaan hyvältä ja turvalliselta.


Ke 11.3.2020 Pluto sulkeutuva kolmio Keskitaivas
Su 22.3.2020 Mars sulkeutuva kolmio Keskitaivas
Ke 1.4.2020 Jupiter sulkeutuva kolmio Keskitaivas
Pe 12.6.2020 Pluto sulkeutuva kolmio Keskitaivas
La 27.6.2020 Jupiter sulkeutuva kolmio Keskitaivas
Su 22.11.2020 Jupiter sulkeutuva kolmio Keskitaivas

Mitäs muilla?

-M
12  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Omiin seiniinsä törmäily : 27.11.2019 11:10:24
Hei Varjotar!

Tunnistan myös omaavani ongelman "et riitä itsellesi". Yksi vapauttava harjoitus tuli joskus vastaan, jossa listasin kaikki asiat, joita minunkin "pitäis". Helvetinmoisen listan kirjoitettuani, katsoin onko siinä mitään sellaista, joka resonoi. Ts. jos jonkin asian eteen tehtävän työn tekeminen ajatuksena jo alkaa väsyttää ja masentaa, se ei ole minua varten. Jos taas ajattelen kuinka vastaan selkäsuorana ja jämäkästi uteliaiden ihmisten kyselyihin, kehoni virkistyy. Saan voimaa ajatuksesta, että seison itseni vierellä, en ketään vastaan, mutta itseäni ja omaa tilaani kunnioittaen. Ja kaikki muiden odotukset siitä, mitä minun muka "pitäisi", jätän niille sijoilleen. Näen ne odotukset, mutta ne eivät ole minun ongelmani. Minulla on ihan tarpeeksi tekemistä muutenkin tuossa, "en riitä itselleni". tunteessa.

Kertokaa toki muutkin, jos olette siitä jollain päässeet eroon.

-M
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: apua karttani JODin tulkinnassa..? : 05.07.2018 20:17:08
Lainaus
Osaisiko joku auttaa meikäläistä karttani JODin tulkinnassa, jolla löytyy yhtään enempää taitoa kuin itselläni, joka olen hyvin vasta-alkaja, mutta kovasti yritän lukemalla perehtyä yksi asia kerrallaan.. Yodin siis muodostaa kaksi keskenään sekstiilissä olevaa planeettaa (NEPTUNUS ja PLUTO) ja niihin kvinkunssissa oleva planeetta (CHIRON) joka on siis se kasvun paikka, johon sormikin osoittaa?
Näkeekö kukaan tuossa mitään apunani, jotenkin koen itselleni tämän kauhean tärkeäksi ja ajankohtaiseksi selvittää.. tai osoaisiko joku ohjata keneltä kannattaisi kysyä?
Samaa kysyisin itsekin.
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: JOD Jumalan Sormi kartalla : 09.01.2012 15:05:55
Tilasin tuon "Sisäinen Soturi"-tulkinnan lähinnä tuon YOD:in innoittamana. Se osoittautui hyvinkin selventäväksi ja hyväksi ja tunnistan kyllä itseni. Erityisesti tykkään noista viittauksista entisiin elämiin. Silti YOD on kartallani se kuvio, joka ei aukene minulle, tulkinnan perusteella. Eli en siis tunnista sen vaikutusta elämässäni. (Mutta näytän kyllä palaavan uudelleen ja uudeelleen tulkinnan äärelle ja tuon sitä tännekin palstalle koko ajan ihmeteltäväksi.)Esim. T-ristiin liittyvät ominaisuudet/rajoitteet puolestaan ovat osa päivittäistä elämääni selkeästi.

Jos sinulla, 0408 on sama YOD kartallasi, kerrohan ihmeessä miten olet sen vaikutuksen kokenut - ja minkä ikäisenä. Ohessa tulkinnat:

Neptunus sulkeutuva kvinkunssi Chiron
Neptunuksen ja Chironin välinen aspekti kertoo sukupolvesta, joka pystyy kehittämään parantamiseen ja henkiseen kehitykseen kuuluvia asioita selvänäköisyytensä ja intuitionsa avulla. Sinä kuulut tähän tavallista herkempään ikäluokkaan ja toteutat omaa osuuttasi kehityksessä kiinnittämättä asiaan juuri mitään huomiota. Kvinkunssi on voimakas tarve toteuttaa parantajan tai opettajan taitoja intuitiiviselta pohjalta ja usein päinvastaisella tavalla kuin mitä kirjoissa sanotaan. Saatat olla aikasi uranuurtaja ja muiden auttajien hyljeksimä erakko omalla alallasi, mutta vasta päästessäsi toteuttamaan henkisiä kykyjäsi voit tuntea elämäsi mielekkääksi. Todellisia ystäviä ei välttämättä ole monta, mutta ne muutamat ovat sitäkin ihanampia.

Pluto avautuva kvinkunssi Chiron
Pluton ja Chironin välinen aspekti kuvaa aina suurta henkistä kehitysaskelta, jonka merkitys paljastuu vasta historian lehdiltä silloin kun sinua ei enää ole olemassa. Kuulut sellaiseen ikäryhmään, joka asettaa kaikki hoitomuodot ja parannusmenetelmät ehdottoman tiukkaan puntariin. Ne asiat ja ilmiöt, jotka jäävät jäljelle ja saavat sinun hyväksyntäsi tulevat jatkossa osoittautumaan tehokkaimmiksi ja toimivimmiksi, vaikka sinä et sitä voisikaan olla todistamassa. Kvinkunssi on alitajuinen tarve puuttua havaitsemiisi epäkohtiin ja toteuttaa oman näkemyksesi mukaista kehitystä, joka asettaa kirjoitetun ja jopa oikeaksi todistetun tiedon kyseenalaiseksi. Keski-iän tietämillä tulet kohtaamaan tilanteita, joissa joudut punnitsemaan perinteisen toimeentulon ja henkisen kehityksen tarjoamien vaihtoehtojen välillä. Päätöksen teko ei ole helppoa, mutta silloin kun päätät murtautua ulos perinteisistä ratkaisuista tulet kohtaamaan aitoa onnea ja menestystä elämässäsi.

Pluto sulkeutuva sekstiili Neptunus
Sinun ikäryhmäsi toteuttaa suurta tiedostamatonta yhteyttä alkemiallisen Pluton ja Mediaalisen Neptunuksen välillä. Et voi olla perillä konkreettisesta tapahtumakulusta elämäsi eri vaiheissa, sillä ihmisen aivot eivät pysty näitä energioita rekisteröimään. Kosmista latausta ja mediaalisia kykyjä liittyy aina tämän kuvion alla syntyneisiin ihmisiin tavallista enemmän.

No ehkä tämä viimeinen aspekti selittääkin osaltaan sitä, että kuvio ei heti avaudu....  Smiley

Minulla on myös tämä sama JOD kartalla. Olisi mielenkiintoista kuulla minkälaiset käsitykset muilla tämän kuvion omaavilla on tällä hetkellä esim. terveellisestä ravinnosta, terveydenhoidosta ja lääkinnästä...
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen tasapaino ja pahantahtoiset ihmiset : 19.09.2009 12:32:49
Lainaus
Mutta onko siis mielestänne vain tyyneyden oppiminen tällaisten tilanteiden tarkoitus? Että on pysyttävä keskiössä vaikka keskellä konekivääritulta?
Minusta tarkoitus on oppia asettamaan omat rajansa. Sanomalla hyökkävälle ihmiselle esim. "No ei ole sinullakaan helppoa kun pitää noin ilkeä olla." a) osoitat myötätuntoa ja rakkautta hyökkääjää kohtaan ymmärtämällä että hänellä on paha olla. b) Torjut sinuun kohdistuvan hyökkäyksen eli omaat terveen itsekunnioituksen. c) Palautat hyökkäjälle vastuun omista tunteistaan, (hän ei voi sysätä pahaa oloaan sinun kannettavaksesi) ja saa mahdollisuuden oppia itsekin jotakin.
Sivuja: [1] 2 3 4