Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: ITSETUTKISKELUA : 20.08.2012 00:57:06
Kun se, mitä havaitaan aistein, ei ole todellista, ei ole syyllisiäkään. Aistihavainnot ovat mielen ja menneisyyden vääristymiä. Siihen vain on totuttu niin vahvasti, että keho on totta ja sitä puolustellaan. Keho kun on niin konkreettinen, ainakin sen elossa olon ajan. Keho on vain mielen jatke, epätodellinen ja lopulta kuoleva.

Keho ei osaa tehdä mitään, eikä se tiedä mitään. Se seuraa ja tottelee kokijan ajatusta, ollen kuin robotti. Joka se oikeastaan onkin. Se ei toimi itsenäisesti, mieli ohjaa sitä samaistuen siihen.  Kun on kaksi eri mieltä, joista saa valita vapaasti - rakkaus ja pelko. Kun kysyy itseltään, kumpi puhuu, saa vastauksen. Yleensä se pelon ääni kuuluu voimakkaammin. Mutta niin ei tarvitse olla. Rakkaus kyllä odottaa, että mieli hyväksyy sen lopulta ainoaksi todellisuudekseen.

Aina kun tuomitsee, tuomitsee myös itsensä. Tuomitsemisen sijasta, tulisi katsoa omaa mieltään, minkä se kätkee, koska siinä on tie vapauteen. Kun mielessään antaa anteeksi (kokemansa, kuulemansa, näkemänsä ja niihin liittyvät tunteet), vapauttaa sen toisen ja vapauttaa samalla itsensäkin pienuudesta. Samalla se on vapautumista menneisyydestä ja niihin liittyvistä tunteista. Pelko vähenee ja rakkaus laajenee.

Itsensä tuomitsemisen tunnistaa siitä, kun mielen tasapaino ja rauhan tila horjuu. Pelko nousee puolustuskannalle etsien syyllisiä, mutta on liian syvässä unessa, nähdäkseen mikä on totta ja mikä unta - mielen luomaa. Pelko, on egon keino vastustaa todellisuutta ja pitää mieli kahlittuna kehon kokemaan todellisuuteen.  Tämän harhakuvan kanssa se mieli taistelee, kunnes kysyy ….mikä tässä on totta.

Todellinen empatiakyky hyväksyy kaiken, aivan kaiken ja rakastaa jokaista ehdoitta.  Niin kuin Jumala näkee lapsensa viattomina ja rakastaa jokaista yhtä paljon.

Aloitin muutama vuosi sitten anteeksiantamisen mielessäni. Ei ollut enää muita vaihtoehtoja. Kaikkia muita, egon suosittelemia pikakeinoja olin jo elämäni kokeillut. Yksikään niistä ei toiminut. Kerroin Pyhälle Hengelle kaiken. Niin rehellisesti kuin vain osasin, häpeilemättä ja Hän auttoi saamaan luottamuksen takaisin Itseeni. Muistamaan, että olen Rakkaus. Ei se helppoa ollut, mutta koin, ettei muuta mahdollisuutta enää ole, kuin ottaa täydellinen vastuu omista ajatuksista. Olen ollut sen suhteen onnellisessa asemassa, että sisäinen Ohjaus, on toiminut aina hyvin ja lopulta hyväksyin sen viitoittaman tien, ainoaksi oikeaksi suunnaksi. 

Muutama vuosi sitten koin täydellisen Rakkauden, josta näin kaiken syyttömyydestä käsin ja olin vapaa. On vain Rakkaus. Siinä on Kaikki. Niin kuin Jeesus kirjassa Ihmeiden Oppikurssi sanoo: ”Mitään todellista ei voi uhata. Mitään epätodellista ei ole olemassa. Siinä on Jumalan rauha.”

Jotkut ovat kokeneet Katie Byronin Työ -menetelmän omakseen. Sivulta löytyy työlomake PDF, jossa 4 kysymystä.

http://www.minaolen.com/lehti/byronkatie.html

Jos taas jotakuta kiinnostaa anteeksianto, voi halutessaan lukea miksi ja kenelle annetaan anteeksi. Ja mikä ei ole anteeksiantoa.

http://www.as-keskustelutuokiot.fi/62

2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkinen valaistuminen, hitonmoinen juttu : 26.07.2012 14:04:09
Niinpä. Tämä kaikki aistein havaittava, johon ollaan juututtu on vain unta. Ihan samanlaista kuin unet joita öisin näemme.  Kuvajaisia, kangastusta ja harhanäkyjen, tunteiden, aistien ja kokemusten perässä mieli kulkee ja pitää niitä totena. Kaikki mikä ei ole pysyvää, vaan katoavaista kuuluu egon valtakuntaan.

Sen "valaistumisen" saavuttaminen on siksi vaikeaa, kun pelkäämme tuota Itseä. Egomieli on toimntakeskeinen ja sen tarkoitus on pitää mieli poissa totuudesta touhuamalla kaikkea. Ettei tarvitsisi katsella oman mielen tuotoksia knuppel2 ja varsinkaan ottaa niistä ajatuksistaan vastuuta crazy2. Se näkee vain hyviä ja huonoja asioita kaksinaisuuden näkökulmasta. Egomieli haluaa pitää kokijan tyytyväisenä  ja sitä kautta saada iloa aikaiseksi. Tosin lyhytaikaista.

Toi vesiväri tarina oli hyvä esimerkki. Samoin voidaan kysyä, mikä estää sitten sen "valaistumisen". Valo on koko ajan läsnä, se ei koskaan jätä meitä. Miten ihmeessä voisikaan. Ihmismielen tuottamat ajatukset, pelot, tuomaroinnit ja tunteet, tukkii mustalla ja toinen toistaan paksuimmilla "savuilla" tuon valon ja vaivutaan pimeyteen. Itse luomaan pimeyteen. Näitä "mustia pilviä" valon eteen aletaan luoda heti fyysisyyteen syntyessä. Olen nähny noita noenmustia "savupilviä". Mitä tiheämmäksi ja suuremmiksi ne meni, sitä pelottavammaksi se kävi. No, ei muu auttanu, kuin mielen luuta  ja suurennuslasi käteen sellasissa tilanteissa ja katsomaan, mikä siinä oli totta ja mikä egomielen luomaa "totuutta".


Mistä tietää, että ego on paikalla? Oletteko miettineet ja miten olette sitä "katselleet" sen paljastuttua? On helppo olla "henkinen" kun kaikki on hyvin. Entä kun kaikki ei olekaan hyvin, mihin mieli silloin turvautuu ja miksi? Oletteko tehneet havaintoja katsellen ajatuksianne kuin ulkopuolelta itseä, vailla kokijan "lausuntoa"?
3  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: ITSETUTKISKELUA : 19.07.2012 22:03:29
Et sinä kätkössä olevaa pedofiliaa itsestäsi heijasta, vaan alitajuista syyllisyyttäsi, josta tietoinen mielesi ei ole tietoinen. Tarkemmin sanottuna egomielesi ei halua sinun löytävän totuutta. Tämä projisoimis käsite ei ole mustavalkoinen. Ihmiset näkevät alitajuisen syyllisyytensä sellaisissa ihmisissä, jotka näyttävät toimivan "väärin". On helpompaa nähdä syyllisyys toisissa kuin itsessä. Tarkoitan tällä sitä, että jokainen meistä on peittänyt Totuuden Itsestään egon valheilla ja alitajuisesti pelkää tuomiota. Alitajunta vaan ei tuo sitä selkeästi esiin, koska piilotajunnassa olevat "raskauttavat todisteet"(egon mielestä) ovat jumissa pelon vuoksi.Tässä vaiheessa mainitsen, ettei nyt ole kyse oppikirjojen egosta.

Prosessin purku ei tapahdu vuodessa, eikä 15:toista vuodessakaan. Se on todella hidas, toisinaan pelottavakin prosessi, kun riisuu mielensä kaikista niistä uskomuksista, joita se henkilönä luulee olevansa.

4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkinen valaistuminen, hitonmoinen juttu : 14.07.2012 19:28:39
Kirja on kakstasoinen luettava. Lukiessa kirjaa, kaikki ne tuntemukset joita saat, ovat omassa mielessä olevia käsittelemättömiä asioita, jotka on "läpivalaistava" uudelleen. Se on ihmisille, jotka ovat valmiita katsomaan egonsa peikkoja ja päästämään niistä irti. Siksi kirja on kirjoitettu niin kuin se on. Se on kirjoitettu tahallaan sillä tavoin. Se on löytömatka omaan sisimpään. Kun on valmis katsomaan, näkee millainen on ego. Eräs ihminen tajusi sen juuri, niin alkoi nauramaan 2funny luettuaan Jed McKennan kirjan loppuun, eikä siitä meinannut (nauramisesta) loppua tulla.Ja kyllähän se hymyilyttääkin. Ego on todella ovela.

Itsellä päätavoite ei ole ollut nk. valaistumisen tai heräämisen saavuttaminen, vaan sisäisten ristiriitojen purkaminen. Tajuta, että kaikki on sotaa itsensä kanssa - hurjaa. Herääminen on sivutuote, ei sen kummempaa. Se on jokaisen läpikäytävä jossain vaiheessa - se egon "murha". Kivulias ja tuskallinen prosessi alkuun. Todella haastavaa, mutta kun taaksenpäinkään ei ole enää intoa, niin se vaan on läpikäytävä. Vaatii todellista rehellisyyttä itseltä katsoa ajatuksiaan toisella tavoin. Ei ollenkaan helppoa, päinvastoin, eikä liity millään lailla henkisiin ilmiöihin. Se ei ole ilmiö. Onkin hyvä miettiä, mikä valaistuu, ego vai onko se jollain tavoin valevalaistumista.

Tuosta voi lukea ensimmäisen luvun Hitonmoisesta

http://www.taivaankaari.fi/?p=product&id=76

5  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkinen valaistuminen, hitonmoinen juttu : 06.07.2012 13:14:02
Saako jed McKennan uusimman kirjan jo kirjastosta? Nopeasti tuli, koska kirja ilmestyi vasta kesäkuussa 2012. Joo, kyl ekassa kirjassa on vieläkin luettavaa. Kirjaa lukiessa ne tuli uniin. Kannen kuva naulitsi katseen.

Toinen kirja, joka antaa paljon on Nisargadatta Maharajin kirja Valvetilasi on unta. Ei-dualistinen näkökulma. Kirjaa saattaa olla vaikea löytää. Se on dialogin muotoon kirjoitettu.

Tämä kirja on myös ehdoton ykkönen Vie minut totuuteen - vapaaksi egosta. Hyvin kirjoitettu kirja Ihmeiden Oppikurssin pohjalta, sovellettuna käytännön arkielämään.

http://www.taivaankaari.fi/?p=product&id=98
6  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkinen valaistuminen, hitonmoinen juttu : 06.07.2012 12:50:28
Luin pari vuotta sitten kirjan ja tykästyin siihen. Kirjaa lukiessa ymmärsin, että kirjan tarkoitus on nimenomaan nostaa syvällä piilossa olevat tunteet pinnalle käsiteltäviksi ja uudelleen katsottaviksi. Ei piilotella tai hävetä niitä, vaan vapauttaa ne. Ehkä siitä syystä kirjoittaja on saanut vahvaa kritiikkiä, syyttäen häntä jopa ylimieliseksi. Itse en näe asiaa noin. Parhaimpia kirjoja ovat juuri ne, jotka opettavat ja näyttävät tietä välillä ronskistikin ravistellen.   

Olen parhaillaan lukemassa Jed McKennan toista kirjaa Henkisesti epäkorrekti valaistuminen. Tässä ekan kirjan Julie, joka oli ollut koko elämänsä etsijä, oivalsi jotain ja jatkaa mielenkiintoisilla kommenteilla egon riisumisesta. Hän kirjoittaakin, että se on kaukana autuaasta olotilasta. Se on vihaa, tuskaa, kaikkea sitä kohtaa, jolla antoi hämätä itseään seuraamalla ja kuuntelemalla guruja, jotka eivät tienneet heräämisestä mitään. Kaikkein eniten negatiiviset tunteenpurkaukset hän kohdisti kuitenkin itseensä. Siihen, miten oli orjallisesti seurannut muita kuin lammas, kyseenalaistamatta kuulemaansa.

Jed kirjoittaa myös siitä, miten useimmat luulevat olevansa heränneitä, vaikka itseasiassa he ovat vaihtaneet elämänsä vain hieman onnellisempaan uneen, kuitenkaan heräämättä siitä täysin. Hän tosiaan antaa kyytiä monille sellaisille uskomuksille, joita valtaosa pitää henkisyytenä, mutta jotka pitävät silti vangitsevat mielen epätodelliseen.

7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kotikosmetiikka, reseptejä kaivataan : 28.06.2011 23:37:26
Eipä ole itse tullut tehtyä, mutta "kyllä äiti tietää" -blogin kirjoittajalla näyttää olevan
vastaus ohjeineen lähes jokaiseen puuhasteluun, niin myös kasvojenpudistusaineiden tekemiseen.
Ehkä tuolta löydät mieluisan ohjeen.

http://kysymammalta.blogspot.com/search/label/kasvojenpuhdistusaineet

8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Lady Gaga : 03.06.2011 15:59:11
Pidän Lady Gagan musiikista. Stefani Germanotta on hänen oikea nimensä ja Lady Gaga nimen valintaan innoitti Queenin Radio Gaga, siitä siis nimi. Seuraavasta videosta en häntä tunnistaisi, koska on niin tavallinen ja jotenkin hän istuu paremmin tähän, kuin nykyiseen rooliinsa.

Soittaa älyttömän hyvin pianoa. Hänhän sävelsi joillekin julkkiksille biisejä, kunnes Akon esitteli hänet levy yhtiölle.

http://www.youtube.com/watch?v=U_hHc7TZjyY&feature=related



9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ihmeiden Oppikurssi : 10.01.2011 13:07:21
Ihmeiden oppikurssiin liittyviä linkkejä:

Facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=80513411769#!/group.php?gid=80513411769&v=wall

Ykseys ry: IOK opintopiirit,luennot,terapiaistunnot jne:

http://www.ykseys.com/

Ihmeiden oppikurssin syntyhistoriaa ja tarinaa vastahakoisesta kanavoijasta:

http://www.miraclestudies.net/Finnish.html

ehdoton anteeksianto valmennus yms.:

http://www.rfvalmennus.fi/page2.php

10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ihmeiden Oppikurssi : 10.01.2011 00:18:01
Täällä kanssa tahkotaan, Renardia välipalaksi ja sitten taas "Järkälettä". Itsellä tuntui luonnolliselta jatkumolta, kun tälle tielle olin lähtenyt, niin jotenkin se oli vaan kaikki tai ei mitään.. Noh, noissa kansissa tulee "kaikki"  smitten

Suosittelen lämpimästi!

 Smiley Kyllikki

Samoin, vaikka "järkäle" matkan varrella on välillä lähes tavoittanut seinän - ainakin näin kuvannollisesti ilmaisten, kun alkutaipaleella varsinkaan, ego ei tykänny tästä kirjasta yhtään. Mutta, taistelut on takana, vastustaminen loppunut ja innolla luen kirjaa, sekä teen harjoituksia. ns. persoonallinen itse eli vale minä eli ego, on sulanut rakkaudesta lähes olemattomiin. Renard on virkistävää ja kevyttä lukemista ja sopii "välipalaksi" aina silloin tällöin. Nyt pääasiassa luen vain Ihmeiden oppikurssia. Se on siitä ihme kirja, että vaikka mielessä mikä asia olisi ja päivän aikana kun avaa kirjan jatkaakseen lukemista, vastaus tulee ja se tulee aina.

En vaihtaisi tätä kirjaa mihinkään.

11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ihmeiden Oppikurssi : 09.01.2011 21:57:23
Sama linkki oli kryonilla ja muutamalla muullakin ennen joulua.Kirja on todelliselle etsijälle,eikä mitään kevyttä naposteltavaa.Sellaiselle, joka tosissaan etsii muutosta,mutta tämän työstämiseen tarvitsee halukkuutta ja tahtoa lähteä työstämään sitä omasta mielestä käsin.Kirja tullaan hyväksymään vasta alle 500 v. kuluttua ja silloin myönnetään kanavoijan olleen Jeesus Kristus.Varsinaisessa kirjassa kanavoijaa ei suoraan nimeltä mainita,mutta se tulee selväksi jo aivan alkumetreillä.Tätä ennen se on vain suppean lukijakunnan aktiivisessa käytössä.Muutos voi lähteä vain sisältäpäin.Suosittelen kirjaa lämmöllä.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Orgoniitti : 24.04.2010 00:02:12
Olen ollut usean orgoniitin ja gembusterin, vai mitä lie olivat, läheisyydessä joskus vuosia sitten ja kyllä niissä kovat energiat on. Itsellänikin on 2 kotona ja ovat myös kauniita katsella. Kuparin ja  hoitavien kivien lisäksi käytetään metallisilppua ja puupurua ja kovettimena hatsia.

Suomalainen sivustokin on ja kuvia orgoniiteista koruista alkaen.

http://orgonisaatio.proboards.com/index.cgi


13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 08.10.2009 23:41:36
En ota edes sakon uhalla tuota rokotetta. Aivan yhtä tyhjän asian takia, en riskeeraa omaa terveyttä rokotteella, jota ei ole millään tavoin todistettu riskittömäksi. Tässä youtuben videossa lääkäri A. Heikkilä antaa asiallista tietoa sikainfluenssasta, joten ihan rauhassa vaan.

http://www.youtube.com/watch?v=t--EWTnfpn0

Löysin tällaisenkin mielenkiintoisen linkin aiheen tiimoilta

http://www.infosota.fi/

14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: H1N1 : 08.10.2009 15:42:10
En aio ottaa rokotetta, jota ei ole riittävästi tutkittu ja kun kaikki rokotteet sisältävät vielä elohopeaakin. Muutoinkin sikainfluenssalla on peloteltu ihmiset. Niitä, jotka eivät suostu rokotetta ottamaan, syyllistetään juuri noista syistä, että työpaikoilta puuttuu työntekijät, eikä hommat hoidu. Ehkä olisikin aika miettiä, mitkä työt oikeasti ovat tärkeitä. Pelolla ja syyllisyydellä ihmisiä ohjaillaan edelleenkin.

Kallistun itsekin tuohon, että ravitsemuksellisin keinoin suojautuu parhaiten.

Rokotteen kehittäjät, eivätkä lääkärit itse suostu ko. rokotetta ottamaan, joten jossain on mätää. Kun tuli tieto, että alalla työskentelevät rokotetaan ensimmäisinä, sanoin, että antakaa vaikka potkut, mutta tuohon rumbaan en suostu. Kai nyt ihmisillä itsemääräämisoikeus saa olla.

http://sikainfluenssa.biz/varoitus


15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: michael jacksonin kuolema : 29.06.2009 10:26:24
Michaelin musa oli hyvää ja tanssikin vallan mainiosti. Tuosta rohkenen olla erimieltä, että Jumala halusi hänen "lähtevän täältä dramaattisesti, mieleenpainuvasti..."jne.


 
Sivuja: [1] 2 3 4