Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 18.06.2020 09:56:30
Hei,
Katsoisitko miten rakkausasiani etenevät?
Palaammeko yhteen nuoruuden rakkauden kanssa?

Kiitoksia etukäteen!
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 09.11.2019 13:31:22
Hep
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 09.11.2019 13:30:39
Hep
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 08.11.2019 20:05:51
Moi,

Näkisitkö minulle miten parisuhteeni/avioliitto etenee? Entä terveys?

Kiitoksia jo etukäteen!
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot ja heiluri katsontoja... : 28.02.2013 11:48:10
Hei,

Katsoisitko minun rakkauselämään? Mitä näkyvissä?

Kiittäen,

Ocariina  smitten smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 20.12.2012 23:58:02
Hei,
Miltä lähitulevaisuus näyttää?  smitten

Kiittäen, Ocariina

Hei Oscariina,


Nostin sinulle kolmen kortin minitulkinnan.

Olet nyt vihdoin valmis katselemaan ja analysoimaan vaikeaa tilannettasi. Tiedä, että muutokset, jotka läpikävit olivat erittäin tarpeellisiä osia puhdistautumisprosessia, joka sinulla on meneillään.
Sinulle avautuu mahdollisuus aloittaa jotain uutta elämässäsi. Tartu tilaisuuteen, sillä sitä kautta saat yhä lisää avaimia itseoivallusten tielle. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä henkiesti ja loppuunsaattaa tiettyjä oppiläksyjä, mikäli haluat.
Voisit pyytää kumppaniltasi apua /tukea ja avautua hänelle uusista oivalluksistasi. Voi olla, että hän on odottanut tätä hetkeä jo pitkän aikaa, joten ole hänelle avoin ja rehellinen.

Aloitat puhtaalta pöydältä ja sinulle annetaan tukea. Elämässäsi alkaa pian uudenlainen ajanjakso ja kaikki sen ansiosta, että uskaltauduit vihdoin avaamaan suusi ja puhumaan rehelliesti tarpeistasi.


/A

Kiitoksia!

TODELLA osuva tulkinta. Vaikea jakso edelleen päällä, mutta ehkä hieman keveämpi tunnelma. Keskusteluyhteyskin avattu mutta puhutaan hyvin arasta asiasta, joten vie aikansa, jotta saadaan asia selväksi.

Ihanan rauhaisaa joulunaikaa ja tulevaa uutta vuotta sinulle!   smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 16.12.2012 22:04:56
Lukaisinpa kirjan nimeltä Sydänmagneetti - Vetovoiman salaisuus, jossa pohdiskellaan otsikon mukaisesti ihmisten välistä vetovoimaa ja pariutumistapoja. Feminiinisyyden ja maskuliinisuuden vetovoima otettiin huomioon, kuten myös kaipauksen aiheuttama voimakas vetovoima, mutta muut tavat olisivat seuraavat:

-Samanlainen vetää puoleensa samanlaista
-Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa
-Vedät puoleesi juuri sitä, mitä ehdottomasti haluat välttää
-Vedät puoleesi jotain selittämätöntä, yllättävää, uutta, jota voi nimittää vaikka ihmeeksi.

Samankaltaisuuden hyvänä puolena on se, että aina kun toisessa havaitsee jotain samaa kuin itsessä ja kun päättää rakastaa toista tämän tähden, rakastaa itseäkin hieman enemmän.

Vastakohtien kohdalla huomataan erot. Aina kun huomaa eron itsensä ja toisen välillä, tiedostaa millainen itse on ja silloin voi aina päättää, mihin suuntaan haluaa itseään kehittää ja näin vahvistuu aina hieman enemmän.

Hankalampi tilanne on, kun ehdottomasti haluaisi välttää tietynlaisia ihmisiä, niin näitä tulee elämään pilvin pimein. Jokainen ajatus ja tunne, jolla jonkin asian tai ihmisen torjuu vaikuttaa niin, että magneetti vetää tätä asiaa tai ihmistä entistä vahvemmin puoleensa. Tässä annetaan lääkkeeksi tilanteen toteamista ja vastaantaistelun lopettamista.

Uutta ja ihmeellistä voi tulla elämään luopumisen kautta. Eli kun on tehnyt kaikkensa saavuttaakseen jonkun asian (tai ihmisen), eikä se silti onnistu, niin asiasta luopuu/päästää irti. Juuri kun on hyväksynyt sen, että toivottu asia ei tule koskaan toteutumaan, niin se tupsahtaakin syliin ja usein aivan eri tavoin, mitä itse on kuvitellut.

Kuullostaako millään muotoa uskottavalta tai tutulta?

Lilli: Tutulta kuulostaa! Ja jokusen ystävän uskoisin allekirjoittavan tuon "uutta ja ihmeellistä voi tulla elämään luopumisen kautta"  smitten
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kommunikaatio : 06.12.2012 00:59:36
Hei,

Todella mielenkiintoinen aihe!

Minulla ja miehellä todella iso ongelma tällä hetkellä tuolla alueella. Kun yritetään puhua niin jompikumpi ottaa nokkiinsa pienen pienistä puheen vivahteistakin ja se siitä "keskustelusta".

Mielestäni meillä on hyvä parisuhde ja siksi ihmetyttääkin, että mistä nyt tuulee, kun muutaman kuukauden ajan jo tämä "jääkausi" on leijunut päällä.

Siis jaksaisiko joku kurkata meidän karttoja, kun itse olen ihan onneton tulkinnoissa?

Minun tiedot: 5.1.1970 klo 19.31 Raahe ja mies: 17.5.1974 klo 20.33 Oulu.

Olisin todella kiitollinen jos vaan joku jaksaisi ja ehtisi kurkata!  smitten

Vilkaisin vähän noita karttojanne, ja kyllähän sieltä löytyi tilannettanne tukevia aspekteja. Ehkä suurimpana konfliktien aiheuttajana teillä synastriassa on miehesi  merkurius aspect_squ sinun  mars : taipumusta haastaa toisiaan kommunikaatiossa, riitoja ns."turhasta" ja turhautumista. Myös  kuu aspect_opp merkurius ja  merkurius aspect_kvi venus saattavat lisätä ärtymyksiä ja väärinkäsityksiä parisuhteessa, vaikka myös samalla lisäävät ajatusten virtaa ja kommunikaatiota positiivisella tavalla.

Täytyy kuitenkin korostaa, että kyllähän tuo silti todella hyvälle parisuhteelle näyttää, kuten itsekin sanoit. Sopivassa suhteessa vastakohtien vetovoimaa ja sujuvuutta.

Kun kyseessä on etenkin viime kuukausina närää aiheuttanut ilmiö, niin on syytä vilkaista myös transiitteja. Silmiin osui miehesi kartalla Mars ja Pluto, jotka ovat kutakuinkin kvinkunssissa hänen Merkuriukseensa ja oppositiossa Marsiin. (Mars myös viime kuukausina ollut oppositiossa ensin hänen Aurinkoonsa ja sitten Merkuriukseen.) Olettaisin näillä olevan asian kanssa tekemistä, sillä miehesi saattaa olla näinä aikoina tavallista kärsimättömämpi, radikaalimpi mielipiteissään ja taipuvaisempi argumentointeihin ja riitoihin. Näiden vaikutukset eivät kuitenkaan ikuisuutta kestä.

Kiitoksia Marble!

Hyvin tutulta kuulostaa, kaikin puolin.  Smiley

Erityisesti kiinnostuin transiiteista... Mies on ihan normaalistikin todella taitava puhuja ja perustelut tulevat suitsait sukkelaan. Ja minä hitaampana osapuolena yleensä, (joskus yllätän jopa itseni sanavalmiudellani  laugh ,) olen ihan helisemässä hänen kanssaan. Mutta nyt, viime kuukausien aikana olo ollut kuin jyrän alle jääneellä...

Meille on tulossa erittäin tärkeä keskustelu, ja me molemmat tiedämme, että se on pakko käydä, jotta päässemme eteenpäin yhteisessä elämässämme...Molemmat olemme kajonneet varovaisesti asiaan, ja siirtäneet keskustelua syyllä tai toisella eteenpäin.

Heh, kun normaalisti esim. nahistelemme kumpi unohtaa enempi asioita, jotka tekemättöminä ärsyttävät toista osapuolta, niin nyt taitaa olla ilmassa se Iso riita...

´Kysymys siis kuuluu: Mitä minun kannattaisi katsella kartoilta, jotten nyt ihan väärään aikaan yritä saada keskustelua aikaiseksi? Lapset ja perhe on aihe josta pitäisi pystyä puhumaan.
 
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kommunikaatio : 01.12.2012 22:59:58
Hei,

Todella mielenkiintoinen aihe!

Minulla ja miehellä todella iso ongelma tällä hetkellä tuolla alueella. Kun yritetään puhua niin jompikumpi ottaa nokkiinsa pienen pienistä puheen vivahteistakin ja se siitä "keskustelusta".

Mielestäni meillä on hyvä parisuhde ja siksi ihmetyttääkin, että mistä nyt tuulee, kun muutaman kuukauden ajan jo tämä "jääkausi" on leijunut päällä.

Siis jaksaisiko joku kurkata meidän karttoja, kun itse olen ihan onneton tulkinnoissa?

Minun tiedot: 5.1.1970 klo 19.31 Raahe ja mies: 17.5.1974 klo 20.33 Oulu.

Olisin todella kiitollinen jos vaan joku jaksaisi ja ehtisi kurkata!  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 22.11.2012 10:39:05
Hei,
Miltä lähitulevaisuus näyttää?  smitten

Kiittäen, Ocariina
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 15.11.2012 12:03:18
Heissan,

Näetkö muuttaako mieheni mielipidettään asiassa joka on todella lähellä sydäntäni? Ja toteutuuko asia?

Aurinkoista viikkoa toivotellen,

Ocariina
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 13.11.2012 15:18:16
Hei,

Jaksaisitko katsoa minullekkin?

Teemana perhe ja perheenlisäys. Oma usko perheen lisääntymiseen alkaa olla kovilla mutta toivo ja tahto ovat kovat.

Kiitoksia kovasti jo etukäteen jos ehdit vastata!

13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 18.10.2012 08:28:35
Hei Vexi!

Eilen ilmaantui, täysin puun takaa, iso ongelma omaisuuteen ja rahaan liittyen. Kaiken piti olla täysin kunnossa. Näetkö miten asia selviää? Millaisella aikataululla mennään eteenpäin? Mitä ihmettä tässä pitäisi alkaa tekemään, mistä lähtä liikkeelle?

Kiitoksia jo etukäteen!

Ocariina  smitten

14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 26.09.2012 21:39:15
Hei,

Monia asioita mielessä pyörii mutta jotenkin koen tärkeimmiksi seuraavat:

1. Tulenko vielä raskaaksi ja saamaan kolmannen ihanan lapsen?
2. Mitä äiti ja mummu?
3. Miten työelämä jatkuu?

Kiitoksia! smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-tulkinnan harjoittelua : 16.08.2012 21:51:26
Hei!
Jaksaisitko vielä katsoa, mitä kortit sanovat perheenlisäykseen. Saammeko lapsen vuoden kahden sisällä?

Entä ystävätär... Helpottaako hänen elämä?

Kiittäen etukäteen,

Ocariina  smittenHei Ocariina! Smiley Nostin sinun perheenlisäykseesi kortin Maljat 3 -runsaus. (On muuten mielenkiintoista, että sama kortti nousi eilen samaan kysymykseen eräälle toiselle, tai niin hän tänään sanoi, että kysymys oli juuri tuo sama. Smiley) Eli tämä on ylitsevuotavan rakkauden kortti. Kortissa on kolme maljaa, jotka ovat täynnä ylitsevuotavaa rakkautta. Tämän kortin selityksessä kirjoitetaan, että nämä kolme maljaa saattavat merkitä kolmea sinulle tärkeää ihmistä, joiden kanssa voit vaihtaa uskomattoman kauniita ja arvokkaita tunteita hyvin läheisellä tavalla. Minulle tulee mieleen, että nämä kolme ihmistä ovat sinä, miehesi ja tuleva lapsenne. Smiley En nyt osaa sanoa milloin perheenlisäys on mahdollista, mutta hyvin positiivinen kortti siihen asiaan on kuitenkin.

En valitettavasti pysty katsomaan ystävättärellesi korttia, koska teen nämä tulkinnat henkilökohtaisista pyynnöistä. Tein kerran ilman henkilökohtaista pyyntöä ja se ei tuntunut minusta oikealta. Voit pyytää häntä kirjautumaan tänne, niin teen sitten hänellekin..

Onnea perheelisäykseen!  smitten

Hei! Kiitoksia! Ihana kortti!!  smitten
Voisiko tarkoittaa 3 lasta? Meillä on jo kaksi ihanaa poikasta...  smitten

Ystävätär on nyt kirjautunut tänne ja tulee varmasti henkilökohtaisesti kysymään asioita...  Smiley
Sivuja: [1] 2