Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen herkkyys?! : 16.10.2012 18:33:51
Hei henkinen herkkyys  Smiley

Minä tunnen myös muiden ihmisten asioita ja tapahtumia kehossani - en osaa kertoa miten tämä toimii, mutta aina tuntemukset ovat pitäneet paikkansa. Yleensä tunnen kehossani jos jollain henkilöllä on tapahtunut/tapahtumassa jotain negatiivista elämässään - tunnen myös positiivisia ja ohjaavia tuntemuksia. Tuntemukset ovat myös minun oppaani omassa elämässäni - ne auttavat minua rakentamaan omaa elämääni eheäksi  Smiley

Tuntemus voi olla hyvä intuitio - on tärkeää oppia kuuntelemaan omaa intuitiota. Se kertoo meille aina oikean vastuksen ja tien jota pitkin olemme tulleet kulkemaan.

Iloista syksyä sinulle T: Daana
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Siala yrittää auttaa kysymyksissä... : 02.12.2009 18:37:41
Hei siala  Smiley

Kiitos kaunis  Smiley

T: Daana
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Siala yrittää auttaa kysymyksissä... : 17.11.2009 09:33:46
Heippa  Smiley

Voisitko nostaa minulle kortin tämän hetkiseen elämän tilanteeseeni.

Kiitos näin etukäteen  T: Daana   Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 29.10.2009 09:20:42
Hei Heaven  Smiley

Kaunis kiitos  smitten

T: Daana
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 27.10.2009 21:37:24
Hei Heaven  Smiley

Voisitko sinä kanavoida minulle  Smiley olisin siitä kiitollinen  Smiley

Minun tieni ei ole ollut mitenkään helppo kulkea. Tie jota kuljen on esteitä täynnä - yhden esteen kun saan ylitettyä on toinen jo valmiina odottamassa. Onneksi olen löytänyt henkisyyden itsessäni ja sen kautta olen oivaltanut paljon itsestäni ja elämästäni. On hienoa kun olen oppinut lukemaan elämäni symboleja ym ja huomannut, että kaikella on tarkoituksena. Raskaus jota tällä hetkellä koen johtuu kivuista joita koko ajan joudun kokemaan. Lääkärit eivät pysty minua auttamaan, koska he eivät ymmärrä mistä kaikki johtuvat. Jouduin myös jättämään jäähyväiset kolmen kuukauden sisällä kahdelle rakkaalle ihmiselle - kuoleman tuuli pyyhälsi ohitseni aika voimakkaasti. Suren ja ikävöin heitä paljon, mutta tiedän - elämä jatkuu ja minun on käytävä eteenpäin kohti omia elämäni seikkailuja. En tiedä saitko tästä mitää irti - en osaa kysyä tiettyä kysymystä - jätän kaiken auki.

Kiitos sinulle etukäteen   smitten

T: Daana
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Markku Leinonen : 17.06.2008 12:01:13
Hei  Cheesy

On ja ihan hyviä kokemuksia.

T: Daana  Cheesy
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Lapsen tarkkaavaisuushäiriö : 17.06.2008 10:34:45
Hei  Cheesy

Halusin osallistua tähän aiheeseen, koska omakohtaisesti olen kokenut mitä on olla kun perheessä on keskittymishäiriöinen lapsi. Helppoa koulunkäynti ei ole ja itsestä tuntuu kuin joutuisi uudelleen koulun penkille.

Rasvahapot auttavat mutta ne eivät yksin riitä. Minä olen antanut lapselleni DUO E-EPA+E-DHA 650 mg ja Bio Glandin 25 ja tämä on gla rasvahappo. Molempia tarvitaan, jotta saataisiin paras mahdollinen tulos.

Tärkeää on tietää mitä lapsi voi syödä esim. liiallinen sokeri saa lapsen levottomaksi. Minun lapselleni Coca-Cola on yhtä myrkkyä jos hän on juonut lasillisen niin sen kyllä todella huomaa. Olen huomannut, että jos lapseni syö paljon tuotteita joissa on vehnäjauhoja niin ne myös vaikuttavat häneen negatiivisesti. Myös ruokien lisäaineet, säilöntäaineet ym. mitä nyt ruokaan laitetaan jotta saataisiin ruoka pysymään kauan hyvänä. Nämä myös vaikuttaa herkkään lapseen ja voisi sanoa, että lapsi jolla on keskittymishäiriöitä niin hän on myös henkempi fyysisesti. Ruoka on myös lääkkeemme ja se todella pitää paikkansa. Suosittelen, että tarkkailet mitä lapsesi syö, koska sillä todella pystytään vaikuttamaan lapsen käyttäytymishäiriöön. Liiallinen sokeri ja karamellin syöminen on pahasta keskittymishäiriöiselle lapsella ja eritoten karamallit joissa on paljon lisäaineita ja värejä. Meillä on karkkipäivä ja aluksi oli tosi vaikeaa löytää karamelleja joissa ei ollut mitään lisäaineita. Suklaa on hyvä jos vain kestää maitotuotteita. Bon Bon:ssa ei ole lisä- eikä väriaineita. Lidl:ssä on paljon karamelleja joissa ei ole mitään lisä-eikä väriaineita.

Sitten löysin yhden Homeopaatin, joka sai aikaan huimia tuloksia lapseni suhteen. Ensin hän antoi lapselleni Homeopaattista lääkettä, jonka tarkoitus on poistaa rokotusten vaikutus elimistössä esim. polion joka on neurologinen sairaus. Huomasin lapsessani selviä muutoksia. Hän jaksoi keskittyä paremmin ja läksyjen teko oli kotona paljon helpompaa. Meni jonkin aikaa ja sitten lapseni sai Homeopaattista lääkettä, joka oli ADHD.
Kun lapseni oli ottanut tätä lääkettä jonkin aikaa niin huomasin selviä muutoksia esim. matematiikassa. Ennen kirjalliset laskut eivät auenneet hänelle ja hänen oli todella vaikeaa ymmärtää niitä. Mutta nyt ihan kuin joku olisi nostanut verhon hänen silmien edestä ja hänen oli paljon helpompi ymmärtää näitä vaikeita laskuja. Tästä kaikesta minulla on ihan konkreettista näyttöä. Lapseni oli seuraavassa todistuksessa nostanut VIISI numeroa. Matematiikka nousi, äidinkieli nousi jne. Koulussa huomattin myös tämä huima muutos lapsessani.

Tämä Homeopaatti on Klassinen Homeopaatti ja hän käyttää tavallisten Homeopaattisten lääkkeiden lisäksi aivan uusia ja erikoisia lääkkeitä. Niitä ei taida Suomessa moni käyttää. Mahtaakohan olla ainoa Suomessa en tiedä. Näillä erikoisilla lääkkeillä lapseni sai apua. Jos haluat tietää tästä Homeopaatista enemmän niin kirjoita yv:lle kerron enemmän.

Emme ole voimattomia näiden asioiden suhteen. Voimme auttaa lastamme mutta se vaatii työtä esim. ruuan suhteen. Olen keskustellut paljon lapseni kanssa ja hän ymmärtää miksi ei saa juoda Coca-Colaa tai syödä paljon karamelleja ja eritoten niitä karkkeja joissa on paljon E- koodeja. Tiedän, että eivät kaikki E:t ole pahoja mutta kyllä joukkoon mahtuu paljon sellaisia mitkä todella vaikuttavat negatiivisesti pieneen lapseen ja tietysti meihin aikuisiinkin.

T: Daana  Cheesy
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Merkit iholla, jälkiä menneistä elämistä mahdollisesti? : 30.04.2008 08:13:14
Hei  Smiley

Aihe on mitä mielenkiintoisin ja haluan kartoa oman kokemukseni   Wink

Numerologiasta näkee, että olen erään elämäni jättänyt kesken (itsemurha) enkä ole halunnut oppia niitä läksyjä kyseisessä elämässä, jotka minun olisi pitänyt.
Nyt tässä elämässä joudun käymään kovan elämän koulu.
En voi pitää mitään huiveja tai koruja kaulallani, koska ne ahdistavat minua.
Itsemurha ja en voi pitää mitään kaulalla niin sitä saadaan vain yksi tulos

Selittämättömistä hammas säryistä haluaisin kertoa oman kantani.
Itselläni alkoi noin viisitoista vuotta sitten ensimmäisen kerran tulla särkyjä, joihin hammaslääkäri ei voinut mitään, koska hampaassa ei ollut reikää. Aika ajoin hampaitani särki ja särky oli välillä ylähampaassa ja välillä alahampaassa.
Jos vatsa on kipeä niin silloin esim. alahampaista 4 tai 5 poskihammas on kipeä.
Meillä on 12 meridiaania kehossamme ja kun jokin elin on epäkunnossa niin silloin se heijastaa meridiaanin kautta hampaaseen ja siitä johtuen meillä voi olla selittämättömiä hammas särkyjä.


Toivoo: Daana  Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 06.04.2008 09:38:25
Heppa   Cheesy


Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitaa näille sivuille. Vaikka henkinen kasvu on välllä vaikeaa ja uuvuttavaa, niin onneksi meille on annettu työkalut, jotka auttavat ja helpottavat oloamme. Kun sinä olet valmis niin oikealla hetkellä sinulle annetaan tieto mikä taas auttaa sinua eteen päin. Itse olen tämän huomannut tosi selvästi.
Tulee aikoja jolloin on sellainen tunne, että mitään ei tapahdu ja tuntuu kuin astuisin kaksi askelta eteen ja yksi taakse.

Ystäväni osti kerran yhden kirjan ja luettuaan hän sitten soitti minulle ja sanoi, että sinun on luettava tämä kirja ja kun olet lukenut sen niin haluaisin lähteä kanssani matkalle.

Kirjan nimi on Matka kohti elämänmuutosta ja paranemista. Kirj. Brandon Bays.

Tein itsekkin henkisen matkan , joka tässä kirjassa neuvotaan. Matkustin kerroksittain syvälle itseen ja kun olin käynyt kaikki kerrokset läpi niin sitten tulee vastaan "musta aukko". Itse tunsin tässä kohtaa surua. Minua rupesi sisäisesti itkettämään. Ihan kuin sisäinen lapsieni olisi itkenyt. Tämän tunteen jälkeen minulle tuli rauhallinen olo. Sen jälkeen noustiin kerroksittain ylöspäin ja otin leirinuotiolle ne ihmiset joilla minulla oli jotain sanottavaa. Mielenkiintoinen kokemus. Kirjassa on myös matka fyysiseen kehoon. Itse en ole vielä käynyt tällä matkalla mutta joku päivä taidan astua sukkulaan ja sukeltaa sisälle kehooni ja käydä kaikissa jännissä paikoissa.

Näin viime yönä mielenkiintoisen unen. Olin ostanut vanhan omakotitalon, joka oli kahdessa kerroksessa. Talossa oli paljon vanhoja tavaroita. Aloin siivoamaan taloa ja erityisesti siivosin alakerrassa, jossa oli paljon ruostuneita esineitä, likaisa lattiarättejä ym.

Silloin kun olin tosi huonossa kunnossa niin näin unen joka kantoi minua vaikeittenkin hetkien yli. Joten unikin voi antaa uskoa siihen, että asiat tulevat paremmaksi. Tässä uni, joka on merkinnyt minulle tosi paljon.
Maassa oli suuri ja loistava risti ja minä makasin ristin päällä ja liikuttelin käsiä ja jalkoja ristin päällä edestakaisin. Ihan kuin olisin tehnyt lumienkeleitä. Ympärillä oli suuri joukko ihmisiä ja he katsoivat minua ja samalla kuului voimakas miehen ääni, joka sanoi "Sinä paranet". Nämä kaksi sanaa on antanut minulle uskoa selvitä näistä vaikeista kokemuksistani. Joten arvosta sisäistä tietoasi. Se on mielestäni kaikkein tärkein.

Jaksamista teille kaikille ja iloa jokaiseen päiväänne     Cheesy  Toivoo: Daana

 
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Auttakaa,olkaa kilttejä : 20.02.2008 09:27:47
Hei Wakie   Smiley

Sinä jollain tapaa syytät ja rankaiset itseäsi. Et uskalla olla se henkilö ja sielu kuka sinä todellisuudessa olet. Annat ulkopuolisten ihmisten vaikuttaa sinuun.

Paras tapa lähteä vahvistamaan itseäsi on mennä todella syvälle itseen. Sieltä sinä löydät vahvuutesi, itsevarmuutesi, kyvyn rakastaa ja kyvyn ottaa vastan rakkautta. Sisälläsi on piilossa kaikki se ihanuus itsestäsi, joten sinun vain pitää kaivaa se esille. On paljon apukeinoja joilla voit auttaa itseäsi esim. Numerologia. Numerologia kertoo kuka olet ihmisenä. Se kertoo luonteesi. Käy katsomassa astron auttaja sivuilta siellä on paljon Numerologeja. Itse sain tästä paljon apua. (Suosittelen sellaista Numerologia joka osaa tehdä muutoksen karttaasi). Käyppä tutustumassa siellä taitaa olla pari sellaista numerologia jotka tekevät muutoksia.

Anteeksi anto on kovin tärkeää. Tässä sinulle yksi hyvä keino. Joka ilta kun menet nukkumaan niin sano mielessäsi kolme kertaa "Minä annan itselleni anteeksi" ja sitten sanot yhden kerran " Äiti minä annan sinulle anteeksi" Äidin tilalla voi olla joku toinenkin henkilö. Henkilö jolle haluat antaa anteeksi. Kun olet mielessäsi sanonut tämän ja rupeat nukkumaan niin silloin alitajunta alkaa työskentelemään.
Alitajunnalla on uskomaton voima. Jokainen ajatus jonka annamme alitajunnalle, oli se sitten negatiivinen tai positiivinen niin alitajunta lähtee toteuttamaan sitä. Jos koko ajan ajattelet negatiivisesti niin alitajunnalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä toteuttamaan sinun ajatuksesi. Ole tarkka ajatustesi suhteen. Annan sinulle esim. Kuvittele, että kädessäsi on musta paperi. Kun joka päivä ajattelet vaikka 10 positivista ajatusta jotka tuovat sinut hyvälle mielelle esim. (ihanaa kun linnut laulavat), (ihanaa kun elän), (Ihanaa kun pystyn kävelemään). Kuvittele, että nämä 10 positiivista ajatusta ovat keltaisia palloja ja joka päivä laitat mustalle paperillesi nämä 10 keltaista palloa. Pian huomaatkin, että paperi joka on kädessäsi onkin muuttunut keltaiseksi.

Jaksamista ja tsemppiä   smitten  Daana
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 03.02.2008 20:27:58
Hei täysikuu   Smiley

Kiitos tulkinnastasi. Riimusi näkivät minun tämän hetkisen tilanteen.

 smitten Daana
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 01.02.2008 09:56:39
Hei täysikuu   Smiley


Mielenkiintoni heräsi kun luin kirjoitustasi riimuista. Riimut ovat minulle vieras asia olen joskus kuullut niistä mutta en tiedä niistä sen enempää. Olisin kiinnostunut ja kiitollinen jos voisit katsoa mitä riimusi sanovat minulle. 

 smitten Daana
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Anteeksianto : 31.01.2008 16:13:50
Hei  Smiley

Mielenkiintoinen aihe ja halusin myös itse osallistua siihen, joten tässä on minun mielipiteeni anteeksi annosta.

Itse olin ennen sellainen ihminen, että jos minua loukkasi tai teki minulle jotain ikävää niin vihamiehen saa minusta kyllä loppuelämäkseen. Näin ajattelin ja nämä ajatukset ja loukatut tunteet patosin sisääni. Jokainen luokattu tunne oli kuin tiiliskivi ja kun on monta kiveä niin niistä sain itselleni muurin ympärilleni. Loukatut tunteet muhivat muurin sisällä ja toivat minulle paljon fyysisiä oireita ja sairauksia.

Minut pistettiin elämässäni tilanteisiin jolloin minun piti muuttaa ajatusmaailmaani.
Minut pistettiin selkä seinää vasten ja ulospääsy siitä oli oppia antamaan anteeksi itselleni ja muille. Kun opin antamaan anteeksi itselleni ja hyväksymään myös omat negatiiviset tunteeni ja väärät ajattelumallini kasvoin ihmisenä. Opin peilaamaan omia tunteitani ja sitä kautta minulle tuli halu antaa anteeksi muille. Muistan sen vapauden tunteen jonka koin kun oivalsin, että olin pystynyt antamaan anteekin henkilöille jotka olivat minua jollain tavalla elämässäni loukanneet.

Uskon, että kun ihminen kokee elämässä täydellisen nöyrtymisen hetken, hänen sydämessään on silloin puhdasta anteeksi antoa.

Minua auttoi myös tämä. Joka ilta kun menin nukkumaani niin sanoin itselleni kolme kertaa. Minä annan itselleni anteeksi ja lopuksi sanoin. (henkilön nimi jolle haluat antaa anteeksi )T..... minä annan sinulle anteeksi. Kun sanot tätä mielessäsi niin alitajunta rupeaa työstämään anteeksi antoa. Kun toistat tätä niin alitajunnalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toteuttaa toiveesi.

 smitten Daana
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 17.01.2008 09:00:04
Haluaisin vastata herkkäravulle ja Paganille    Smiley

Oma henkinen tieni on myös ollut välillä tosi rankkaa. Olen fyysisesti ollut niin kovilla (kaikenlaisia sairauksia) ja (äitini teki tänä aikana itsemurhan), että pahimpana aikana sanoinkin, että naulaa naputettiin jo arkkuni kanteen. Ollessani tosi huonossa kunnossa kun en enään jaksanut menin polvilleni ja rukoilin Jumala auta minua en jaksa enään tätä kipua ja tuskaa. Oivalsin jälkeenpäin, että minun piti nöyrtyä, koska huomasin polville menon jälkeen oloni päivä päivältä vähän paremmaksi ja paremmaksi. Nöyryys on se mitä meidän pitää kaikkien löytää itsestämme. Emme saa egon vallata itseämme. Silloin kiellämme todellisen itsemme.

Oivalsin, että minun pitää ruveta ajattelemaan positiivisesti vaikka olo olikin  masentunut. Joka päivä ajattelin 10 positiivista ajatusta. Kun olin vaikka ulkona kävelyllä niin ajattelin, että ihana kun linnut laulaa. Ihanaa kun voin kävellä ulkona. Ihanaa kun elän. Ihanaa kun minulla on perha. Täytyy vain hakea itsestään ne ihanat hetket ja yrittää nauttia niistä. Annan esimerkin. Kuvittele eteesi musta paperi. Kun joka päivä laitat mustalle paperille 10 keltaista palloa niin huomaatkin pian, että musta paperisi onkin muuttunut keltaiseksi.

 Cheesy

Olen tosi pahoillani kokemuksistasi herkkärapu. Ajattele mitä ja miten voit auttaa poikaasi. Hae tieto vaikka kiven alta älä luovuta. Laita kaikki tarmosi poikasi auttamiseen äläkä murehdi siitä, että hän on sairastunut vaan iloitse siitä, että hän on pian terve ja parantunut. Kun murehdit niin heikennät itseäsi.

 Cry

Meidän toisten ihmisten täytyy kokea täällä maanpäällä vaikeampia kokemuksia kuin toisten. Vanhemmat sielut kohtaavat elämässään paljon esteitä. Eivät he muuten pysty auttemaan muita ihmisiä, jolleivat he ole itse kokenee niitä kokemuksia joita ovat joutuneet kokemaan. Heille kasvaa kokemuksien myötä empaattisuutta, nöyryyttä, kyky rakastaa itseään ja muita ihmisiä. (rakasta itseäsi niin kuin lähimmäistäsi). Näistä kaikista syntyy pyyteetön rakkaus ja silloin sinulle on auki kaikki elämässäsi. Muutoksien aikana "meitä vanhoja sieluja" tarvitaa majakkana muille ihmisille. Kun kasvat ihmisenä niin sinulle selviää miksi sinä joudut kokemaan nämä kaikki kurjat kokemukset ja mikä tehtävä sinulla on. Omien kokemuksien jälkeen voin sanoa, että olen kiitollinen niistä (tosin en kyllä haluaisi niitä uudelleen kokea) ne näyttivät minulle oman tieni täällä. Mitä varten olin tänne synytnyt ja mikä tehtävä minulle on annettu.

 angel

Kerroin jossain vaiheessa Numerologiasta tässä palstassa. Olen lukenut jostain, että numerologialla on pystytty auttamaan masentuneita ihmisiä. Käykää lukemassa sellaisten numerologien kotisivuja jotka tekevät muutoksa numerologiseen karttaan. Akupunktio on myös hyvä keino masennukseen. Homeopatia myös auttaa masennukseen jne. keinoja on paljon. Yritä löytää itsellesi keino millä pystyt auttamaan itseäsi kuuntele intuitiotasi se kertoo sinulle totuuden.

  angel

Kiva, että kirjoitukseni on herättänyt mielenkiintoa näinkin paljon.  smitten

Suljettu ovi voi ensin tuntua tylyltä
mutta se voikin tuoda helpotuksen                           angel
ja muuttaa suunnan kokonaan uuteen
ja valoisampaan tulevaisuuteen.

Ei haittaa vaikka välillä on oppimisen
tähden kantapäät vähän hellinä.                                angel
Ne kyllä paranevat ja oppiläksytkin muistaa.

Kukaan ei kasva pelkässä auringonpaisteessa.
Mitä rajummat myrskyt sen voimakkaampi kasvu !          angel

Toivoo Daana

15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 10.01.2008 10:48:42
Heippa  Smiley

Jatkoa edelliseen kirjoitukseeni. Hyvä keino lähteä tutkimaan itseään on Numerologia. Kolme vuotta sitten tilasin itselleni Numerologisen kartan muutoksineen ja täytyy sanoa, että mielenkiintoista on ollut. Astron auttaja sivuilla on paljon Numerologeja. Suosittelen sellaista joka voi muutta karttaasi. Huomasin, että siellä on ainakin kaksi tällaista NUmerologia jotka voivat tehdä muutoksen.
Käy katsomassa ja lue vaikka heidän kotisivujaan niin tiedät asiasta enemmän.

 Smiley Toivoo Daana
Sivuja: [1] 2