Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä tavattavissa Helsingissä : 04.12.2008 16:41:40
Kaikella kunnioituksella ketjuun kirjoittaneita kohtaan... Tämä keskustelu ei mielestäni liity enää varsinaisesti ko. selvänäkijään, joten aiheen käsittelyä varten kannattaisi varmaan aloittaa oma ketju. Menee muuten kohta mustamaalaamisen puolelle eikä se käsittääkseni ole tämänkään foorumin hengen mukaista.  Smiley

Kyllä tämä keskustelu ja kokemukseni liittyy nimenomaan kyseiseen näkijään. Ja miksi ei saisi kertoa mielipidettää ja kokemuksiaan vaikkakin ne ovat negatiivisia?
Toki mielipiteistä ja kokemuksista saa keskustella. Mielestäni keskustelu on kuitenkin siirtynyt ko. selvänäkijästä siihen, että onko oikein ennustaa negatiivisia ja surullisia asioita kuten läheisen poismeno. Muillakin saattaisi olla aiheeseen jotain sanottavaa muuten kuin Tuire Häkkistä koskevassa ketjussa. Ja tämä nimimerkillä "erään toisen selvänäkijän mukaan isälläni on enää tämä talvi aikaa".
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä tavattavissa Helsingissä : 04.12.2008 03:25:09
Kaikella kunnioituksella ketjuun kirjoittaneita kohtaan... Tämä keskustelu ei mielestäni liity enää varsinaisesti ko. selvänäkijään, joten aiheen käsittelyä varten kannattaisi varmaan aloittaa oma ketju. Menee muuten kohta mustamaalaamisen puolelle eikä se käsittääkseni ole tämänkään foorumin hengen mukaista.  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä tavattavissa Helsingissä : 02.12.2008 23:44:04
Mimosa,

Minulle Tuire sanoi jo alkuun, että sanoo myös ikävät asiat jos niitä tulee eteen mutta vain siinä tapauksessa jos olen valmis kuulemaan niitä. Eli jos sinusta tuntuu ettet halua tietää niin tietenkin siitä kannattaa sanoa.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 27.11.2008 13:25:28
Heippa. Olisiko mulle mitään kivoja matkoja tiedossa? Olen tässä puntaroinut yhtä reissua puoleen ja toiseen enkä oikein tiedä.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä tavattavissa Helsingissä : 26.11.2008 23:43:05
Mitä velotti?
Vastasin sinulle yksityisviestillä koska en tiedä saako foorumilla mainostaa hintoja.  Smiley Mutta muillekin tiedoksi, että omasta mielestäni kyllä kohtuuhintainen. Jos alan hinnoittelemaan tämän hetken hyvää mieltäni, niin sanoisin jopa että pilkkahintaan meni.  Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäkijä tavattavissa Helsingissä : 26.11.2008 21:30:30
Soitin Tuirelle tänään ja minulle jäi puhelusta todella hyvä mieli.  smitten
Erittäin mukava ihminen ja tiesi paljon asioita, mitä ei voi tietää muuten kuin aidosti näkemällä (mm. terveyteen liittyviä faktoja).
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihannemiehen tavoittaminen - Miksi niin vaikeaa? : 25.11.2008 20:16:30
Minulla on miesihanne noin ulkoisestikin, juurikin se pitkä ja karski kaljupää. Todellisuudessa olen seurustellut vakavasti ainoastaan itseäni lyhyempien miesten kanssa joista toisella oli pitkät hiukset.

Tässä kolme kuukautta sitten tutustuin jälleen mieheen, johon ihastuin kovasti. Tavan mukaan hän oli minua lyhyempi eikä ulkoisesti lähellekään sitä mihin olen mieltynyt, mutta ajatustasolla meillä synkkasi loistavasti. Monesti hän sanoi ääneen asiat ennen kuin itse ehdin suutani avaamaan ja huumorintajukin meillä oli samanlainen.

Suhde alkoi netistä (sieltä mies siis löytyi) ja netissä se pari viikkoa sitten päättyikin. Löysin intuition saattelemana kaksi seuranhakuilmoitusta, jotka hän oli sinne laittanut vaikka olimme yhä suhteessa. Liekö sitten unohtanut kertoa minulle ettemme enää seurustele.

Aiemmin uskoin siihen, että Se Oikea saattaisi hyvinkin löytyä netistä. Nyt olen entistä skeptisempi asian suhteen ja pelkään, että jos joku sitä kautta löytyisikin niin joutuisin taas saman petoksen uhriksi.

Nyt mulla on paha olla.  Cry Usko tulevaan on heikoilla ja olen aivan varma, etten koskaan löydä sitä miestä jonka kanssa voin tuntea sen varmuuden mistä kaikki aina puhuvat. Sen tunteen kun vaan TIETÄÄ, että se on nyt siinä.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 24.11.2008 21:26:43
Hei! Minäkin haluaisin oman kiven.  Smiley Sellaista minulle ei olekaan vielä koskaan nostettu.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ardithin tarotpalvelu : 14.11.2008 19:41:14
Heipparallaa!

Koska miehistä näyttää olevan pelkästään harmia, niin kysytään vaikka raha-asioista. Kiitos! Smiley
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kalanaiselle mies :) : 05.08.2008 23:46:16
Heippa kaikille. Smiley

Kiinnostaisi kovasti tietää, että minkälainen mies minulle sopisi noin tähtimerkin puolesta.

Syntynyt Hämeenlinnassa 7.3.1975 klo 18.36.
Nousumerkki Neitsyessä
Aurinko Kaloissa
Kuu Kauriissa
Merkurius Vesimiehessä
Venus Oinaassa
Mars Vesimiehessä

Mukavaa loppukesää kaikille! Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ennustajat? : 19.11.2005 17:10:57
Soittelin yhdelle näkijälle alkukesästä. Moni hänen sanomansa asia tuntui silloin loogiselta, mutta mikään ei ole tapahtunut hänen ennustuksensa mukaisesti. Minulle tuli sellainen olo, että hän kertoi minulle juuri sen, minkä halusin kuulla ja sillä hetkellä kuulemani antoi lohtua. Ainoa paikkansa pitänyt asia on ollut se, että ero eksästä oli väistämätön.

Muutama viikko sitten kävin kortinlukijalla ja hänen kertomansa asiat olivat joiltakin osin täysin päinvastaisia edellisen ennusteen kanssa. Nykyhetken tämä ennustaja näki nappiin, aina henkilöiden ulkonäön kuvauksia myöten. Nyt vai odottelen nauravasilmäisen elämäni miehen löytymistä.  Smiley

Toisaalta nämä kaksi päinvastaista ennustusta aiheuttivat sen, että tekisi mieli hakea kolmaskin mielipide.  Embarrassed
12  Astro special / Astro special / Re: Millaisia ovat nousevat neitsyet ? : 06.11.2005 00:20:35
...  aurinko kalat  askendentti neitsyt On todellakin pikkutarkka kaikessa mitä tekee. Hänen mottonsa voisikin olla mitään ei päästetä käsistä ennen kuin se on täydellinen.
Hänen Mielikuvituksensakin taitaa olla täydellinen... Hänellä on todella hyvä huumorintaju ...

Kuulostaa ihan minulta.  Grin Muuten olen kalamaisen huithapeli, mutta kun jotain alan tekemään niin teen sen todellakin kunnolla ja loppuun asti. Tuon elävän mielikuvituksen olen itse aina pistänyt kalan taiteellisuuden piikkiin.

Kuulemma neitsytpiirteet näkyvät minussa parhaiten juuri tuossa yllämainitussa sekä siinä, että haluan aina pitää ohjat omissa käsissäni. Jos vaikka suunnitellaan juhlia tai matkoja, haluan aina tehdä kaikki järjestelyt itse ja loppuun asti stressaan niiden onnistumisesta.

Eräs nainen katsoi juuri tiistaina minulle sopivimmat kumppanit ja ensin suositteli rapua. Kuullessaan minun olevani nousumerkiltäni neitsyt, hän huudahti "sittenhän sinä tapat ravunkin rakkauden" ja vaihtoi suositukseni härkään.
13  Astro special / Yleistä / Re: Mikä horoskooppi olisit? : 01.11.2005 20:32:48
Mä olen aina ollut ylpeä kalamaisuudestani enkä voisi edes kuvitella olevani mitään muuta. Vaikka eihän tämäkään aina ihan helppoa kyllä ole.  Huh
14  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Astro-aloittelijalle : 24.10.2005 23:34:57
Mitä kirjoja suosittelisitte tytöntyllerölle, jota astrologia kovasti kiinnostaisi mutta joka ei siitä vielä mitään ymmärrä? Olen joskus jotain kirjaa yrittänyt lukea, mutta putosin kärryiltä heti alkuunsa.  Embarrassed
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Selvänäkijä PK-seudulta haussa : 24.10.2005 22:38:13
Meniköhän tämä aluksi väärään paikkaan?

Osaisiko joku suositella selvänäkijää pääkaupunkiseudulta? En meinaa oikein pysyä kärryillä tämänhetkisen elämäni kiivaassa tahdissa.  Huh

Auttajalista näyttää olevan vielä päivityksen alla.
Sivuja: [1]