Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
91  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Noitien pelko, viisauden alku : 09.01.2008 22:27:30
Nairobi - Keniassa on keksitty konsti saada takaisin ryöstösaalista, joka anastettiin maan vaalien jälkeisissä levottomuuksissa. Mombasassa laskettiin liikkeelle huhu, että noitatohtorit  kiroavat varastetut tavarat. Eipä aikaakaan, kun pelokkaat vorot alkoivat palautella  tai hylätä saalistaan.

Näin kertoo päivälehti hyvin pienellä. Kuinka pienillä jutuilla saadaan hyvää aikaan. Pitäisiköhän ottaa opiksi?
Niin mitäs me suurista, kun pienetkin jutut toimii ja uutiskynnyksen ylittää.

Tämä sai minut miettimään kuinka iisiä porukkaa me suomalaiset olemme. Missä meidän henkisyys on vai onko se peitetty niin syvälle ettei sitä huomaa.  Monissa maissa se kuuluu arkeen yhtälailla kuin syöminen ja nukkuminen itsestäänselvyytenä.

Toinen asia jota mietin " PELKO" mitä se on. Yleisesti se on niin negatiivinen ja alentava sana, mutta onko niin. Eikö pelko ole parhaimipia kavereita ja moniselitteinen.

Herran, virkavallan, hammaslääkärin, pimeyden pelko jne...
Se tarkoittaa siis että tässä on jotain sellaista joka minulla ei ole halussa tai mihin en voi näillä kyvyillä vaikuttaa. (Mahdollisuus kehittyä.)
Sanalla myös ilmaistaan kunnioitusta asiaa tai henkilöä kohtaan.
92  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 16.12.2007 22:12:14
Keräsin rohkeuteni ja käytän tilaisuutta hyväkseni. Jos sallit.
Erittäin paljon mieltäni askartanut kysymys.
Minulla on kohtaamisia ja kaikki puhuu minun polustani ja jotku pyytämättänikin. Kuitenkin ristiriitaisuutta on ja kukaan ei pysty sitä minulle selittämään. Olen hukassa ja erottelukykyä ei ole. Tämä vie uskoa, luottamusta ja energiaa.
Siis kuljenko polkuani ja miten selvennän tilannettani.
Tahtoisin myös tietää kuka vastaa ja oletko sama kuin ennenkin.
Kaikesta kiittäen
93  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: # MINNE OLET MONOSSA # : 14.12.2007 20:26:58
http://youtube.com/watch?v=e7KFZ2iLHkI

Niin kuka vuonna 1 vai oletko vaiti vielä?
94  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Työpaikkakiusaaminen vie voimat : 31.10.2007 09:46:47
Työpaikkakiusaaminen ei ole yksilön ongelma vaan työyhteisön ja yhteiskunnan ongelma. Se on hyvin laaja ja siihen vaikuttaa todella moni.
On aloja jossa kiusaaminen on enempi sääntö kuin poikkeus , koska työnluonne antaa hyvän kasvualustan. Se heijastaa myös organisaation heikkoutta toimia yleisesti hyväksyttyjen normien mukaan. Kilpailu, ongelmat, henkilökemiat, heikkous ammattitaidottomuus, huomio, valheTätä listaa voisi jatkaa pitkälle.

Itse olen kokenut kiusaamista ja yhdyn sitrus kirjoitukseen. Tärkeintä on saattaa itsensä kuntoo ja hyväksyä etten minä ole tästä vastuussa. Minä en ole kaiken pahan alku ja juuri. Jostain kumman syystä olen sen kohde ja tehtäväni on selviytyä siitä parhaan kykyni mukaan. Olen arvokas ja minulla oikeus elämään niinkuin muillakin. Näitten jälkeen voi sitten ryhtyä korjaamaan ympäristöä jos siihen on mahdollisuus. Tää on myös p....stä, koska vaadimme sitä yksilöltä ja emme ole pystyneet luomaan yhteisöä joka asiaan tarttuisi. Vaan heikon joutuu tämänkin työn tekemään. Syyllisyys on siis kohteen löytänyt.

Hoida itsesi kuntoon tavalla tai toisella ja unohda työyhteisö. Tämän jälkeen voit laajentaa omaa ymmärrystä ja toimia sen mukaan.
On turha aloittaa sotaa jota ei voi voittaa.
sekku
95  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unimaailma : 29.10.2007 20:17:33
Jees, en ole hakoteillä.
Kuinka tämä pitäisi tulkita. Jos uni on korkeampi äly ja valve on siihen lisättynä
järki, ego yms...
Annettu tehtäväksi muuttaa oma toiminta samanlaiseksi uni-kuin valvetila. Onko mahdollista? Onko uni siis se todellinen minä jota tulee tutkia ja tuoda valvetilaan vai toisinpäin. Opinko tuntemaan itseni syvemmin tutkimalla untani.
Pystyn erottamaan erilaisia unia, mutta en tiedä miten vaikuttaa unen tapahtumiin. Osaan itseni herättää tai kertoa missä tilassa olen. (Joskus menee tilat sekaisin).
Olen puhdistanut itseäni oikein urakalla ja saanut monia negoja itsestäni voitettua. Nyt lisätään itsetuntemusta ja sisäisen minän esille tuomista.
Sekku
96  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unimaailma : 29.10.2007 09:49:30
Olen pohtinut unia viimeaikana paljon. Uneni ei poikea tästä maailmasta paljoakaan.

Voiko niissä toimia tietoisesti ja muuttaa omaa käytöstä tai yleensä tapahtumia?
Onko unet vain itsestään eläviä juttuja tai enteitä. Heräilen yleensä 2 maissa kuitenkaan se ei häiritse nukkumista. Loppu yöstä en muista nähneeni unia.
Muuten muistan uneni hyvin jopa vuosien jälkeen.

sekku

97  Astro special / Yleistä / Vs: DEMOKRATIA # : 17.10.2007 14:56:24
En ole koskaan ymmärtänyt mitä on tasa-arvo tai demokratia. Täydellistä harhaa ja oman edun hankkimista.

Miksi korotukset tehdään aina %, ei koskaan euroina ( sama summa kaikille). Pam vähäiset 8,9 %. Paljon yksinhuoltajia, opiskelijoita sekä naisia siis matalapalkkaa tarjolla heille. He siis ovat huonosti koulutettuja ja tulevat vähemmällä toimeen. Paljon osa-aikaisuutta.

TEHY.läiset mihin unohtui potilas?  Mitä tarjoatte 25% korotuksella meille, mitkä ovat lupaukset, jotta se kannattais maksaa.
Kyllä kiire saadaan laannutettua näinkin, vaan suomalaiset ovat sairaampia. Ei siis ole varaa sairastaa ja kilpailuttaa teitä ei voi. Sairaus ja hoito siis hyvätuloisten etuoikeus. Siitäkin minä joudun maksamaan.
Ette saa minun sympatiaa, koska tämä ei ole ratkaisu kuin teidän ongelmiin.
Minullakaan ei ole esim. varaa hammashoitoon. Työ jota teen on raskasta ja matalapalkkaista ja olen ilmeisesti huonosti koulutettu.( muiden mielestä)
Täytyy vain luottaa, että kohtalo näiltä osin suopea.

sekku
98  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: # MURHE # : 13.10.2007 09:31:22
Annettiin elämän ohjenuora:
Älä ole hyvä, sillä hyvästä kaikki pahaa syntyy, vaan ole erittäin hyvä.

Elän omien ja muiden valheiden keskellä sokeana. Salaisuudet siitä huolehtivat. Kaikki ovat järjestyksessä ja sattumia ei ole.

Elämää oppimassa
sekku 
99  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: # MURHE # : 12.10.2007 19:47:41
Luin jostain, että masennus on karman maksua pakon edessä. Minulla suurin osa elämästä on masennuksella maustettu. Kenties en muuten voi velkaani hoitaa.
Sopeutua ja joustaa kerta toisensa jälkeen.

Täytyykö tämäkin kestää siis kaikki julki AUTTAJAN toimesta. Itse en ole osallisena tämän enempää ja hyväksyn foorumin säännöt ( niihin sopeutuminen on helppoa). Jouduin tähänkin syyttä suotta ja kenties hinta on suuri.
Eikö olisi aika palata ketjun oikeaan aiheeseen ja jakaa se hyvä mitä tähän saadaan sovitettua.

Ei heitetä helmiä sioille
seikku

100  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: # MURHE # : 11.10.2007 08:17:21
Hän ei välitä sanomaa jolla ei ole merkitystä. Kerroit ettei se niin paha ole ja uusi kierre alaspäin olisi alkanut. Luotu uusi helvetti. Onneksi näin ei käynyt ja siitä kiitän heitä jotka avasivat minun silmät. Pyytämättä.
Eivät lupaa ja heti seuraavilla sanoilla peru. Luottamus ja nöyryys kaikessa mukana. Auttaja voi myös kieltäytyä ja sen voi tehdä kauniisti.

Sen minkä teet kanssa kulkijoille, teet sen jeesukselle.

Minun totuuteni
sekku 


101  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: # MURHE # : 10.10.2007 19:01:44
Kun halu on kova täytyy miestä mäessä auttaa.

Katsoit minun auraa ja sillä tiedolla en tehnyt mitään. Tämä on totuus. Nyt lupaat murheet poistaa ja niitä on minulla vaikka muille jakaa. Tehtäväksi annettiin kääntää ylös alaisin melkein koko elämä. Ei siis yhtään vaikeampaa tehtävää ja tunne on kuin jyrän alle oisi jäänyt. No pala kerrallaan ja apu olisi nyt tarpeen.

Vaakalintu Valkeista Odottaen
sekku

102  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 02.10.2007 19:41:59
Kiitos  AthaMaarit, järisytit minun perustuksia oikein kunnolla. Kylläpä teki hyvää ja olo sen mukainen.

Kysyin työpaikasta ja työstä, kun on niin paha olla.
Työpaikallani on valhetta pienimmästä koppakuoriasesta suureen johtajaan asti.
Kaikki perustuu omien virheitten peittelyyn ja siihen menee todella paljon energiaa.
Kommunikointi niinkuin arvata voi hankalaa. Syyttely ja itsekehu voimakasta. Kuinka sitten tulla toimeen, aivan huumorilla niinkuin kerroit. Pääsee ainakin omat lukot auki.
Haluanko uuden työn? Aivan varmasti, mutta vaatii paljon raaviskelua. Katsokaa kun kaikki työ on kivaa jos porukka on oikea. Olen tällainen yleishenkilö Jantunen ja lahjakkuus ei ole nousut pintaan niin että huomaisin.
Valehtelenko itselleni? Kyllä pakon edessä pysyäkseni hengissä. Sapettaaa.
On totta, että olen ihmisistä riipuvainen ja tarvitsen heitä ympärille. Luon myös itselleni toimintaympäristön vaikka väkisin. Tää keljuttaa monia. En ole itserakas.

Nyt tulin ja voitin itseni. Tää foorumi on näytellyt mun elämässä erittäin suurta osaa, vaikka en ole siihen osallistunut. Noin kaksi vuotta sitten elämäni oli käänne kohdassa ja löysin täältä avun. Suuri kiitos. Tähän päivään asti olen nauttinut seurastanne melkein päivittäin.
Teitä kaikkia rakkaudella ajatellen.
sekku ( Tää pitää vaihtaa, jos etiketti sallii)
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]