Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
91  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 12.huoneen mystiikka. : 22.08.2007 11:53:06
Henkisessä astrologiassa (kartoissa käytetään porphyriuksen huonejakoa) 12. huone kuvaa entisiä elämiä. Kuu 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään naiskehossa ja aurinko taas mieskehossa.
Muuta en nyt muista ulkoa... sen verran uutta ja paljon asiaa on tullut kursseilla, että täytyypi kurkistaa papereihin, etten puhu läpiä päähäni  Tongue

Toivottavasti tämä ei sekoita ketään!

Ukkosterkuin
Miikkulainen
92  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 13.08.2007 09:14:01
Kiitos AthaMaarit!

Kortit vahvistivat omaa tunnettani - taitaa se itsensä vähättely vaikuttaa myös siinä tuuliajo-fiiliksessä  Kiss

Miikkulainen
93  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 09.08.2007 15:53:50
Hei AthaMaarit,
voisitko katsoa miltä tulevaisuus näyttää etenkin työrintamalla. Kysymyksiä on paljon myös kaikilla muilla elämän alueilla ja olen vähän tuuliajolla tai välitilassa.

Kiitos jo etukäteen!
94  Astro special / Astro special / Vs: Koetko astrologiset tulkinnat omaksesi? : 09.08.2007 11:28:32
Astrologinen kartta kertoo niistä valmiuksista, joiden kanssa ihminen tänne maapallolle tulee. Vapaan tahdon, ja joskus myös nopeamman tai hitaamman oppimisen kautta, kukin vaikuttaa aktiivisesti siihen mitä hänen elämässään tapahtuu (toki siihen vaikuttavat myös muut ympäristössä tapahtuvat asiat ja muut ihmiset). Siksi siis kartta eikä tulkinta eivät kerro mitä kunkin elämässä tulee tapahtumaan, vaan kuvaavat mahdollisuuksia ja mahdollisia luonteenpiirteitä. Kun karttoja tulkitsee, niin jollain kartalla yksi aspekti voi "kumota" tai lieventää toisen planeetan sijainnin ja aspektien vaikutuksia. Siksi yksittäisen asian, esim aurinkomerkin, poimiminen kartalta ja pelkästään siihen tuijottaminen ei voikaan antaa henkilökohtaista, itseä 100 % koskettavaa tulkintaa. Undecided
Omalla kohdallani voin hyvin allekirjoittaa oman karttani tulkintoja. Kaikki ei paikkaansa pidä, mutta paljon se on silmiäni avannut ja auttanut huomaamaan erilaisia puolia itsessäni ja kaikkia niitä tilanteita mihin olen joutunut tai itseni saattanut  Wink idiot2. Kannattaa siis katsoa koko tulkintaa (siinä löytyy usein paljon ristikkäisyyttä... ) ja pohtia mitkä asioista ovat sinua lähellä.
Perinteisessä astrologiassa en ole havainnut askendentin merkityksen korostumista ihmisen ikääntyessä (korjatkaa, jos olen väärässä!). Esoteerisessa astrologiassa sen katsotaan näyttävän suuntaa johon ihminen tässä elämässä on kasvamassa. Siis sen merkin piirteet tulevat yleensä voimakkaammin esiin sen jälkeen, kun on täyttänyt 30 vuotta (=saturnuksen paluu Wink. Kuu merkki kuvastaa sitä mistä tulet, aurinko merkki niitä positiivisia ominaisuuksia, mitä olet tuonut tähän elämään edellise(i)stä elämä(i)stäsi ja askendentti sitä, mitä olet tullut tänne opettelemaan.

Aurinkoista syksyä!
95  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Miikkulainen mukana matkassa : 08.08.2007 14:05:35
Tervehdys vain kaikille!

Olen jo jonkin aikaa seurannut enempi vähempi säännöllisesti näitä sivuja ja päätin vihdoin aktivoitua ja lähteä mukaan kirjoitteluun  Smiley

Jonkin verran astrologiaa tutkineena - tosin esoteerista semmoista ja hieman eri ohjelmalla tehtyjä karttoja  Smiley - uskon saavani täältä siihen lisävalotusta, kuten myös niin moneen muuhun mieltä kiehtovaan ja kiusaavaan aiheeseen  Cheesy. Ehkäpä jatkossa uskaltaudun olemaan enempi "oma itseni" myös julkisestikin. Kun katson männä vuotta näin jälkikäteen, niin just about kaikki on muuttunut (työ ei vielä, mutta loppulaskenta on jo alkanut...). Tosin sen kaiken näki ja näkee kartaltani ja saturnushan (muun muassa) se siellä tarkistaa onko läksyt opittu...  knuppel2 coolsmiley smitten

Lopuksi vielä pikkaisen henkkoht tietoa.  aurinko jousimies kuu vesimies askendentti skorpioni keskitaivas leijona ja löytyyhän sieltä kartalta myös T-risti, jonka "puuttuvaa" jalkaa kovasti yritän löytää ja sisäistää...

Aurinkoisin terveisin
Miikkulainen
96  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jumalan tahto : 08.08.2007 12:34:21
Hei Soul's Adventure,
jonkun aikaa olen jo sivuja lueskellut ja nyt päätin kirjoittaa minäkin jotakin aiheeseen, joka on paljon itseänikin koskettanut ja mietityttänyt. Tässä jotain ajatuksia ja asioita, joihin uskon.

"Niin makaa kuin petaa" ja "sen edestään löytää, minkä taakseen jättää".  :angel:Erittäin osuva sanonta ja mielestäni pätee sekä lyhyellä aikavälillä tässä elämässä kuin piiitkällä aikavälillä eri elämien kanssa.
Elikkä me kohtaamme elämässämme paljon niitä ihmisiä, joiden kanssa olemme eläneet edellisissä elämissä, sekä vanhoja vihamiehiä että ystäviä ja sielunkumppaneita  Smiley Huh smitten. Kaikella on tarkoituksensa ja jos ei ole aidosti antanut anteeksi entisille vihamiehilleen, niin kyllä ne sieltä jossain seuraavista elämistä eteen tulla tupsahtaa. Jotkut ihmiset tosin eivät ole niitä vihamiehiä, vaan ovat tulleet kasvattamaan sinua (tai minua tai ketä tahansa meistä) jollain elämän osa-alueella, joka on jäänyt kehittymättä edellisissä elämissä ja/tai jolla olet halunnut kehittyä juuri tässä elämässä.
Kaikki tämä on osa suurempaa suunnitelmaa, joka toteuttaa Jumalan tahtoa. Meidän on usein vaikea nähdä metsää puilta tai päin vastoin ja ymmärtää miksi jotain tapahtuu.
Itse olen vaikean suhteen ja vähintään yhtä vaikean eron jälkimainingeissa. Joskus luulin tienneeni henkimaailman asioista jotakin ja näkeväni ihmisten läpi, mutta kokemus onkin pistänyt minut polvilleen. Jos ei muuta, niin nöyryyttä ainakin on tullut paljon lisää  Wink.

Voimia tähän hetkeen ja tulevaan!  smitten
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]