Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 11.11.2017 20:58:57
Kiitos Nikki vinkeistä, jos oikein katsoin niin proge-kuu ois 4.huoneessa yhtymässä uranukseen, samaa teemaa myös auringonpaluu -kartalla. Jotenkin uumoilen että tapetilla on asumismuodon tai -paikan vaihtaminen, jota olen tässä pohdiskellut.

Tuo toinen avioliitto tai pidempi parisuhde ois kyllä mielenkiintoinen ajatus, ero ensimmäisessä avioliitossa tuli juurikin tuon  pluto aspect_con aurinko transiitin aikana, tosin silloin oli päällä myös Uranuksen neliöt Aurinkoon ja asc/dsc -akseliin.
Sinkkuna tässä on elelty jo monta vuotta  Tongue
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 11.11.2017 17:53:14
Kumma juttu, astron mukaan mun  pluto aspect_con kuu on jo maaliskuussa 2018.   Mutta kiva että jotain posiviisitakin on luvassa!
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 11.11.2017 14:46:31
Kyllä kypsyttää nämä jatkuvat Pluton transiitit.

Vasta on selvitty  pluto aspect_con aurinko ja kohta taas  pluto aspect_con kuu ja sen jälkeen  pluto aspect_con keskitaivas
Onko kohtalotovereita?

Kuinka Kuun nataalisijainti vaikuttaa transiitin tulkintaan?
Minulla Kuu 9. huoneessa ja aspektit selviää liitteestä.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mistä johtuu eri nousumerkki eri palveluissa? : 09.09.2017 09:58:40
Tein astro.fi kartan uusiksi ja sain nyt todellakin nousuksi Vaa'an. Mikä lie ollut bugi tai näppäilyvirhe aiemmin. Tiedot oli tallennettu sinne iät ajat sitten! Kiitokset vastanneille  Smiley
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mistä johtuu eri nousumerkki eri palveluissa? : 02.09.2017 23:41:50
Mistä johtuu että eri palveluissa vrt. astro.fi ja astro.com tulee henkilölle eri nousumerkki?
Astro.fi:n mukaan 7.6.1997 klo 17.30 (Oulu) syntynyt henkilö on nouseva Skorpioni kun taas astro.com antaa nousuksi Vaa'an..?
6  Astro special / Ennustava astrologia / Jupiterin transiitit Kuuhun ja Uranukseen : 21.11.2016 00:44:03
Merkillinen yhtälö. Minulla on yhtä aikaa päällä kaksi Jupiterin transiittia:   jupiter aspect_con uranus ja  jupiter aspect_squ kuu
Syntymäkartalla Uranus on kuudennessa huoneessa, Kuu  yhdeksännessä.  Kuluneen kahden vuoden aikana on ollut monenlaista vastusta työ- ja kotiasioissa, siinä mielessä molemmat transiitit vähän mietityttää..Onko kellään kokemuksia vastaavasta / tulkinta-apua?
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.08.2016 17:16:23
Heh, aika nappiin osuus tuo kuvaus kyseisestä herrasta  Grin
Joo todennäköisesti tämä ei johda muuhun kuin minun mielipahaan. Ei voi muuta todeta kuin että karma is a bitch..
Mutta kiitos Lilli osuvasta analyysistä. Tämä vahvistaa omia ajatuksia.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.08.2016 12:36:31
Hei kiitos Lilli, tässä tämä varsinainen kartta..
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 25.08.2016 20:26:38
Anyone? Synastriassa löytyy runsaasti muitakin aspekteja. Toinen on Kauris ja toinen Vesimies..mahtaako olla toivoton yhdistelmä? Kauris ei tunnu sopivan kenenkään kainaloon ..
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 20.08.2016 09:55:41
Tämmöinen tapaus hiertää mieltä. Miltä teistä näyttää tällaiset aspektit synastriassa?
Jos ei tästä muuta iloa ole niin ainakin on tutustunut synastrioihin : )

M=mies, N=nainen

M kuu  aspect_squ N aurinko
M aurinko aspect_squvenus
M venus aspect_squ N aurinko
M kuu aspect_kvi N venus
M venus aspect_con N chiron
M saturnus aspect_con N kuunsolmu
M kuunsolmu aspect_con N askendentti
M keskitaivas aspect_opp N venus
M neptunus aspect_con N venus
M kuunsolmu aspect_opp N aurinko
ja vielä
M venus aspect_opp N pluto
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Muuton transiitit? : 29.07.2014 11:54:06
Kiitos Emilia  Smiley
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Muuton transiitit? : 28.07.2014 23:01:24
Tunnustan heti kärkeen että en koko ketjua jaksanut kahlata. Minulla olisi muutto toiveissa mutta kun asuntokauppa on nyt niin jämähtänyttä ei kämppäni ole mennyt kaupaksi. Katsoin että loka-marraskuussa on minulle tulossa Saturnus  aspect_con Jupiter transiitti, jostain luin että tämäkin transiitti voi ennustaa asunnon vaihtoa. Onko kokemuksia? Saturnus on seilannut tuossa Marsini ja Venukseni päällä jo jonkin aikaa (ja on siinä oppositiossa nataaliin Saturnukseen). Liekö tämä syynä jämähtäneeseen tilanteeseen. Joku jossain kirjoitti että Saturnus olisi lähtenyt nyt etenemään, pitääkö paikkaansa?
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Horoskooppimerkit taksijonossa : 12.08.2012 22:55:00
Hauskasti kirjoitettu juttu ja monta napakymppiosumaa  Grin
Mutta voi meitä tylsiä kauriita..
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Heilurin käytöstä : 06.04.2012 00:05:09
Olen käyttänyt heiluria lähinnä henkiparannuksessa missä tuntuu toimivat parhaiten. Tärkeää heilurin käytössä on pyytää suojaus ja ennenkaikkea LUPA sille asialle tai kysymykselle mikä on mielessä. Siis onko lupa kysyä, onko lupa auttaa jne. Itse pyydän aina ennen heilurin käyttöä rukouksella suojauksen ja auttajat paikalle. Heilurin käytössä ihan kuin missä tahansa kanavoinnissa on tärkeää kanavan ja tarkoituksen puhtaus, silloin se toimii parhaiten ja myös saadut vastaukset ovat oikeita.
Vanhaa sanontaa lainaten heiluri on hyvä renki mutta huono isäntä : )
15  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Erkki Lehtiranta: Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys : 17.03.2012 23:57:27
Just eilen annoin kirjan lainaan ex-miehelle, mutta tässäpä alla pari pätkää Lehtirannan kirjasta 'Tien päällä ja taivaan alla'. Kirjassa 'Universaali lainalaisuudet ja henkinen kehitys' käsitellään pitkäli juuri tässä mainittuja teemoja. Itseasiassa tämä uudempi kirja perustuu mestari Hilarionilta kanavoituihin universaaleihin lakeihin, jotka löytyvät kyllä netistäkin, esim. täältä: http://hilarion.com/finlaws.html Lehtiranta on erittäin hienosti avannut näitä kirjassaan ja vuodattanut siihen myös runsaasti omaa viisauttaan (Hilarionilta kanavoitua..?). Kirja palvelee erityisesti niitä, jotka ovat kiinnostuneita omasta henkisestä kehittymisestään ja haluavat eväitä siihen. Lehtiranta on kirjoillaan luonut selkeän yhteyden astrologian ja henkisen kasvun välille, mikä on ainakin minulle  henkilökohtaisesti tärkeä pointti.  Olen monesti pähkäillyt että ihminen voi henkisesti kehittyä ilman astrologiaakin, mutta  ehkä ihmiselle hyvää tekevää astrologiaa on vaikeaa tehdä ilman tulkitsijan omaa henkistä kasvua tai että sen tavoitteena on tulkittavan henkilön henkiseen kasvun sysääminen/siinä auttaminen. No menipä syvälliseksi näin lauantai-iltana  Smiley tässä näitä "näytteitä".. eri kirjasta tosin mutta jos nämä auttaa "tyypittämisessä"..

Sivulta 364

"Maailman kaikkeus puhuu meille jatkuvasti, meihin kohdistuu joka hetki kosminen valo-, hiukkas- ja energiavuo, joka sisältää runsaasti informaatiota kaukaisista maailmoista. Tähtien energiat suodattuvat ihmiskunnalle Auringon auran kautta, joka ulottuu Pluton kiertoradan ulkopuolelle."

Sivulta 365
Aurinkokunnan salainen historia

"Rubenfeldillä ja Smulkisilla on lähes koossa materiaali myös kirjan kakkososaan, jonka näemme kenties parin vuoden päästä. Sitä ennen he julkaisevat todennäköisesti teoksen aurinkokunatmme salaisesta historiasta, jota ei löydy koulukirjoista eikä tieteellisistä teoksista.
- Se on kokonaisuudessaan varsin hätkähdyttävää luettavaa. Koko se ajatus että aurinkokuntamme muilla planeetoilla on elämää on kauaskantoinen. (...) Mutta planeetat ovat aivan naapurissa, ja niiltä löytyy erilaisia elämänmuotoja. Ja useimmat näistä eivät ilmeisitä syistä ole tällä alempien ulottuvuuksien tasolla kuin missä ihmiskunta on.Täällä me olemme tekemässä yleistä siirtymistä neljänteen ulottuvuuteen, sen korkeampaan värähtelypiiriin."

Sivulta 414
"Todellinen Valaistun Tien oppilas on se, joka on lupautunut tekemään ennen muuta kolme asiaa:
a) Palvelemaan ihmiskuntaa.
b) Toimimaan parhaansa mukaan yhteistyössä Suuren Jumalallisen Suunnitelman kanssa sellaisena kuin  hän sen näkee.
c) Kehittämään sielunsa voimia ja laajentamaan tietoisuuttaa, kunnes hän voi seurata korkeammanItsen ohjausta, eikä alemman itsensä impulsseja.
Nämä ajatukset herättävät muutamia kysymyksiä. Miksi palvelemaan ihmiskuntaa? Mikä on Jumalallinen kehityssuunnitelma? Mikä tai kuka on korkeampi Itse tai sielu?"

Sivulta 415

”Yleensä noin 2/3 yksilön nykyisestä henkisestä varustuksesta, ominaisuuksista, luonteenpiirteistä jne, on perua aiemmista elämistä. Loput 1/3 koostuu pääasiassa kolmesta tekijästä: perintötekjöistä ja kasvatuksesta, syntymähetken astrologisista energioista sekä puhuttelunimen äänteiden värähtelyistä.”
Sivuja: [1] 2 3 4