Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Kyllästynyt huonoihin hierojiin ja hoitajiin : 08.10.2007 17:18:05
Olisiko kenelläkään vinkkejä hyvistä hierojista ja muuan alan hoitajista (shiatsu, reiki, hieroja, natrapatia mitä vain) Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. En ole mielestäni saanut rahoilleni vastinetta niiden hoitajien luoja, joiden luona olen käynyt. Olen lukenut vinkkejä lehdistä ja tuttavat ovat suositelleet, mutta apua tiukkoihin lihaksiin ja streessiin ei ole löytynyt. Jonkinlaista rauhallista hoitoa, jossa voisi rentoutua.  Minulla on mielikuva, että haluaisin konaisvaltaista hoitoa. Ymmärrystä. Tajua ihmisen ruumiista ja psyykestä yhtä aikaa.  En halua enää puheliaita ja rutiinilla työtään tekeviä hoitajia.

Olen stressaantunut, joten ehkä viesti on vähän ärhäkkä. Kuitenkin haluaisin kommentteja ja vihjeitä. Kiitos niistä
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: JEESUS : 02.10.2007 19:20:11
Jeesuksen tarina on erilainen kuin kukaan ymmärtää, mutta siitä kerrotaan myöhemmin.

Kumma juttu tämä 2000 vuotta kestänyt tarina, kun maailmankaikkeuden tarina ja maapallonkin tarina on triljoonia vuosia vanha. Keitähän opettajia siellä on ollut ennen Jeesusta ja mikä heidän tarinansa on? Onko kenellekäään tullut mieleen? Miksi ihmiset uskovat vain tähän vain 2000-vuotta vanhaan tarinaan, vaikka maailmankaikkeus on ikivanha?
3  Astro special / Yleistä / Vs: Valitsetko uskon vai uskonnon : 09.09.2007 19:35:30
Tervehdys!

Mitä jos kaikki nykyisissä uskonnoissa olisi toisin kuin kuvitellaan. Eiköhän jokainen tiedä, että ne ovat suurimmilta osiltaan ihmisen luomia uskomusjärjestelmiä. Mistä olisitte halukkaita luopumaan? Mielestäni ei ole mitään väärin, että luopuu nykyisistä uskomusjärjestelmistä ja odottaa uutta tietoa. Uutta tieto, jota on tullu maan pinnalle aina sopivin välein. Uusi tieto on erilaista kuin nykyinen, sen tiedän, mutta en tiedä koska sitä tieto aletaan levittämään.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tunnistaako sielunperheen jäsenen kasvonpiirteistä? : 06.09.2007 18:53:55
En ole lukenut ketjua, mutta tuo otsikko on mielestäni ihan mieletön. Kyllä kai tuon tutun sielun tuntee sielun perusteella eikä kasvonpiirteistä.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Astron Auttajalista : 06.09.2007 18:51:22
Vihdoinkin auttajalista on avoin. Näyttää erilaiselta, mutta ihan hyvältä.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointiketju : 16.08.2007 19:26:41
Olen *~astraalin~* kanssa samaa mieltä, että meillä on mahdollisuus luoda oma elämämme, joten ajatus on tärkeä elementti. Samanlaisia ajatuksia tulee näköjään Rakkauden Valolta ja ^Soul's Adventureltakin^.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointiketju : 15.08.2007 19:43:18
Kiitos viestistä *~astraali~*!

Lähden kohta päätteltä, mutta kerro vähän lähteistäsi. Miltä he tuntuvat ja mistä olet saanut heihin yhteyden. Tekisi todella hyvää olla yhteydessä heihin, kun elämä on ollut pitkään niin harmaata.

Kauniisti ja totuudellisuudesti sanottu, että keskittymällä kauneuteen ja iloon, nostat omaa värähtelyäsi. Tuli tunne, että olen antanut laskea elämäni "latteuteen". Ja uskon minäkin, että ajatus voi luoda runsautta. Tai ennen uskoin siihen, mutta nyt olen tosiaan "latistunut" erinäisten elämänvaiheiden vuoksi, mutta täytyy todella miettiä tuota. Kiitos sinulle.
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointiketju : 15.08.2007 18:53:50
Vautsi *~astraali~*!

Kiitos kanavoinnistasi. Sait hienoa tekstiä, joka tuntui nostavan mielialaani, joten lähde oli hyvä. Kiitos tästä omasta puolestani.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointiketju : 15.08.2007 17:42:19
Tuo henkimaailma haluaisi olla meihin yhteydessä, mutta kun meillä ei ole siihen normaaliin kommunikaatioon kunnollisia keinoja. Kanavointi on yksi keino.

Olen samaa mieltä Soul's Adventuren kanssa tai hänen välittämänsä linkin kanssa, että kanavointia voi harjoitella. Mitään esteitä ei ole vaan oma halu olla yhteydessä muualle. Mielestäni kanavointi ei ole mitään hienoa eikä ihmeellistä, vaan taito, jonka voi omaksua. Eivät ne enkelit ja oppaat ole teidän yläpuolellanne, sillä meistä moni on korkeita sieluja, jotka nyt sattuvat olemaan maan päällä "vankina" ruumiissa.

Jos täällä ei haluta kanavoida, niin harjoitelkaa kotioloissa. Ja unohtakaa tai hylätkää käsitys, että jotkut tuolla ovat meitä korkeampia. Ei se niin ole. Siellä on vain auttajia, jotka tekevät tehtäväänsä. Enkelin tai oppaan tehtävää. Sitä paitsi me itsekin olemme olleet joku päivä näitä auttajia. Enkeleitä ja oppaita. Mehän olemme niin ikivanhoja, että kaikkea ehtii. Ihmisten pitäisi avartaa näkemystään tässäkin asiassa.


 
10  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: "Jokaisella on tarkoin määritelty tehtävänsä tässä elämässä..." : 14.08.2007 20:49:39
Moi!

Itselläni on henkinen elämäntehtävä selvillä, mutta sen toteuttaminen on ollut vaikeaa ja välillä olen ollut heittämässä pyyhettä kehiin. Vaikeaa on monella henkisen työntekijällä vaikka he tekevät elämäntehtäväänsä. Tosin oletan tämän muiden puolesta.

Ehkä joku tekee elämäntehtäväänsä katujen lakaisijana, vaikka luulisin, että he tekevät sitä yksinkertaisesti tienestin saamisen ja vuokran maksamisen vuoksi. Ehkä hekin haaveksivat jostain muusta kuin tehtävästään.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Kanavointiketju : 14.08.2007 20:35:35
Tervehdys!

Täällä on keskustelijoina kanavia mm. Kaarina N., Mika-Matti, AthaMaarit (en ole ihan varma), Rakkauden valo, AUTTAJA ja kaikki muut, joista en tiedä. Olisiko sellaisella ketjulla käyttöä, että kanavat (tutut ja tuntemattomat) voisivat kirjoitella kanavointejaan muiden iloksi. Aiheesta kuin aiheesta. Lähteestä kuin lähteestä. Jokaiselle olisi foorumi avoin.

Laitan tähän lisäyksenä, että tällaisessa ketjussa voisi myös kanavointiharjoittelijat harjoitella. Vaikka tässä ketjussa. Olkaa hyvä!
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Missä ampiaiset? : 12.08.2007 12:19:46
Tässä yksi kanavointi kasveilta ja mehiläisiltä. Siinä kerrotaan mehiläisten tehtävästä tässä ajassa.

http://www.ascendpress.org/Community/Plants&Trees/FloweringPlantsBees.htm
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: amatöörinäkijä : 09.08.2007 19:59:17
Moi AthaMaarit!

Sain sinulta todella koskettavan ja oikeaan osuvan analyysin kysymykseeni, jonka aikoinaan esitin. Ei siinä tarvita näkemistä, vaan uskon Luojan ohjaavan vilpittömien vastaajien vastauksia tavalla tai toisella. Jatka ihmisten auttamista ja kehity itsekin auttajana. Ei tietä mitä tästä sinun tiestäsi vielä tulee.

Itse näen aurani ja myös muiden. Luonani ramppaa henkimaailman tyyppejä, ja siitä huolimatta tunnen itseni todella tavalliseksi ihmiseksi. Ja avuttomaksi, enkä miksikään guruksi, joka voisi neuvoa muita. Ihmisen henkisyyttä ei voida mielestäni mitata millään sellaisella mittarilla, että näkeekö tai kuuleeko tai jotain muuta. Onhan sitä puhuttu kirjoissakin, että laitapuolen kulkija oli se korkea sielu, jota kukaan ei tunnistanut. Tähän uskon. Ja kokemuksenikin mukaan jokainen voi olla se joku suuri, jolla on tietoa, jolla muita autetaan. Olkoon sitten rokkari, hevari, hip hoppari, laitapuolen kulkija, konttoristi. Ihminen ei todellakaan ymmärrä kaikkea.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Liikaa henkisyyttä : 10.07.2007 21:26:37
Olen ollut henkisten asioiden etsijä koko elämäni, mutta joskus tuntuu, että olen "fed up", täysin kyllästynyt henkisyyteen, ja haluaisin elää vain normaalia elämää ilman enkeleitä tai kanavointeja (joita otan vastaan) tai mitä nyt sitten onkin. Kirjoja, kursseja jne. Olisi ihanaa olla vain tavallinen ihminen, ja unohtaa kaikki muut ulottuvuudet, mutta kun ei niin ei.

Vai onko tällainen yhteys henkimaailmaan tulevaisuutta, jonka jokaisen pitäsi kokea ja ottaa elämäänsä todellisuutena. Kauhean vaikea elää täällä ja siellä. Elämä tulee aina vain vaikeammaksi, kun keskittyy vain henkisyyteen, ja samalla yhteys ihmisiin muuttuu triviaaliksi, kun henkimaailma ja muut ulottuvuudet ovat tärkeämpiä kuin tämä maallinen.
 
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Olimme yhtä : 05.07.2007 21:49:57
Olen itse tavallinen virkamies, ja törmäsin tänään korkeassa asemassa olevaan ystävättäreeni Hakaniemen ympyrätälon aulassa. Juttelimme niitä näitä, kun yksi seutuvilla liikkuva "laitapuolen kulkija" lähestyi meitä vakuumissa olevan makkarapaketin kanssa. Ystävätär jatkoi juttuaan kun tämä mieshenkilö kysyi, onko meillä mitään, millä makkarapaketin saisi auki. Otin avaimet esille, ja paukautin paketin auki, ja "laitapuolen kulkija" kiitti ja meni taaemmaksi syömään makkaraansa. Tuli jotenkin tunne, että olemme kaikki yhtä. Ei väliä keitä me olemme. Kukaan meistä ei hämmentynyt tästä tapahtumasta, vaan kaikki oli normaalia. Tuli hyvä olo ihmisten ja sielun tasa-arvon puolesta. 
Sivuja: [1] 2