Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Oletko menestynyt elämässäsi? : 01.10.2017 16:49:19
Kyllä, olen mielestäni menestynyt niillä alueilla, jotka ovat itselleni tärkeitä, eli henkinen kasvu ja menestys opinnoissa sillä alalla, jonka olen itselleni valinnut. Ehkä tämä menestys tuntuu myös selkeämmin näillä alueilla, koska vaikeuksia on ollut, mutta kaikesta olen selvinnyt ja kaikesta olen oppinut jotain. Tietysti siihen vaikuttaa että töitä olen tehnyt näiden asioiden eteen, mutta samoin on varmaan vaikuttanut se asennekin, että totta kai kehitys on koko ajan nousujohteista - eli tämä asenne ruokkii itseään ja niin myös kehitystä tapahtuu.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 30.04.2017 21:46:01
Ostin sitten elämäni ensimmäisen merkkilaukun, etukäteislahjaksi itselleni lähestyvän 30-vuotispäivän kunniaksi. Tällanen Love Moschinon melting love-laukku, oon ihan rakastunu!!!  smitten smitten smitten

3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 30.04.2017 21:03:54
Itselläni taas  pluto vaikuttanut vähän päinvastoin, koska itselläni vaikuttanut vuosikausia  pluto aspect_con askendentti . Nyt  pluto siirtynyt 1. huoneen puolelle. Ennen  askendentti :n ohitusta, kun  pluto oli vielä reippaasti 12. huoneen puolella, olo oli stressaantunut, levoton, jollain tapaa pelokas, mutta silti täynnä energiaa. Samaan aikaan huomasin, että jollain tapaa rakensin pesäeroa menneisyyteeni ja aloin keskittymään enempi nykyiseen, itselliseen elämääni.  pluto :n ollessa tarkasti  askendentti :n päällä, olo oli voimakas ja raivokas, edelleen täynnä energiaa. Nyt, kun  pluto on jo 2 asteen orbilla ohittanut  askendentti :ni ja on turvallisesti 1. huoneen puolella, olo on voimaantunut - on tunne, ettei vastoinkäymiset pysty lannistamaan, vaan meikä porskuttaa eteenpäin kahta pahemmin. Kiva transiitti, kaiken kaikkiaan Smiley

Hmm, mulla on kanssa tulossa Pluto AC:lle, vissiin tarkasti vasta joulukuussa, mutta nyt jo tuollainen kuvailemasi voimaantunut ja koko ajan itsevarmempi olo, en siis koe Plutoa mitenkään pelottavana tai vastenmielisenä (kunhan ei läheisille satu mitään niin kaikki on hyvin). Mutta joitakin vuosia sitten Pluton kulkiessa 12. huoneessa ei ollut mukavaa, koin ahdistusta, unettomuutta yms. mutta selvisin ja löysin uuden suunnan elämälle. Sitä mukaa on tullut sitten yhä parempi ja parempi olo, vaikka olen kyllä töitäkin tehnyt esim. itsetunnon kanssa. Syntymäkartallani Pluto tekee pelkästään pehmeitä aspekteja, esim.  pluto aspect_tri aurinko joten ehkä siksikin ollut aina "hyvät suhteet" siihen, en ole pahemmin osannut Plutoa pelätä.
4  Astro special / Astro special / Vs: Oletko parhaimmillasi vasta haasteissa? : 16.04.2016 23:32:13
Juu, kyllä koen haasteiden etsimisen olevan osa itseäni, mutta oikeastaan vain opiskelun/uran kohdalla. Ehkä se liittyy siihen, että haluan koko ajan kokeilla rajojani, kehittyä ja oppia uutta. Haasteiden etsiminenhän on riskinottoa, ehkä yksi syy on myös jännityksen hakeminen, se, ettei elämästä tule liian tylsää ja tasaista Cheesy

Kai tätä selittävät Marsin ja Auringon aspektit/asema, en ole pahemmin miettinyt asiaa kartan näkökulmasta.
5  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja musiikki : 16.05.2015 20:39:35
Olen itse todella tarkka musiikista, jota suostun kuuntelemaan. Kaikki hittilistojen poppi on ehdoton nou-nou, enkä myöskään välitä minkäänlaisesta jazzista tms. Lemppareina klassinen koska sitä itsekin soitan, suosikkeja perinteiset Bachit, Beethovenit ym. ja venäläinen musiikki, sekä ranskalaisista Ravel. Muista genreistä menee metalli ja sit gootimpi konemusa. Kaikessa musiikissa miellyttää jonkinlainen raskaus ja/tai syvällisyys, ja suuria tunteita saa mielellään olla. Kiinnitän myös eniten huomiota melodioihin, myös silloin jos musiikissa on sanat.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousukauris : 13.03.2015 15:29:38
Aika "no bullshit"-asenteella mennään tossa kuvassa, haha!

Oon vissiin perinyt oman nousu-Kauriin äidiltäni, joka on Aurinko-Kauris. Viileys ja etäisyys pitävät luonteen puolelta paikkansa, paitsi ihan tosi läheisten (perheen) kanssa. Mut silti jokin emotionaalinen etäisyys säilyy yleensä. Ulkonäöstä sen verran, että mulla oli se käsitys, että Saturnus pikemminkin lyhentäisi kuin pidentäisi ihmistä. Mutta varmaan se hoikkuus saa näyttämään pidemmältä mitä on. 

Lainaus
Jos elämässä on ollut vaikeuksia, niin yleensä se vain kasvattaa sisua ja kunnianhimoa.

Niin totta, varsinkin mitä vanhemmaksi tulen niin tuon huomaa. En myöskään osaa oikein pitää mitään lomia, tulee vaan semmonen fiilis että on tylsää eikä saa mitään aikaiseksi. Onneksi työ on samalla harrastus niin ei haittaa Cheesy
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Tasa-arvoinen avioliittolaki läpi eduskunnassa tänään! : 01.12.2014 17:22:06
Hyvä Suomi, taas ollaan askel edempänä kohti sivistynyttä yhteiskuntaa, vaikka tuntuu että takapakkia ollaan otettu monessa muussa asiassa... En kyllä ymmärrä monia asioita konservatiivien ajatuksissa, mutta yksi on kanssa jännä, se käsitys että avioon mentäisiin vain siksi että halutaan perustaa perhe. Kyllä sellaisetkin (hetero)parit ovat menneet naimisiin, jotka eivät aio hankkia lapsia lainkaan. Ehkä taloudelliset ja tunneseikat ovat myös yksi tärkeä syy?

8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä haluaisit kaikkien ihmisten ymmärtävän ? : 26.09.2014 20:38:21
Milloinkaan ei kannata vaipua epätoivoon sillä elämä on jatkuvaa muutosta - jos on alamäkiä niin niitä seuraa aina ylämäkiä. Täytyy olla kärsivällinen, sinnikäs ja uskoa omaan asiaansa. Kaikesta voi oppia.
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Vanhoja uskomuksia?? : 15.07.2014 14:57:00
Yksi mun suosikeista on uskomus, että hämähäkin tappaminen tuo epäonnea, ellei tätä täällä jo mainittu? Itse noudatan tätä ohjetta, ei tunnu kivalta tappaa juuri hämähäkkiä, vaikka kärpästen ja joskus ampiaistenkin tappaminen ei tuota tunnontuskia. Yleensä kuitenkin pyrin viemään ampparitkin elävänä ulos jos niitä sisään eksyy. Onhan tuossa uskomuksesssa perää, hämähäkit on kuitenkin hyödyllisiä, kun ne syö kaikkia punkkeja ja muita haittaeläimiä.
10  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja pukeutuminen (kuinka puet itsesi?) : 01.07.2014 21:37:24
Kauris ja Kaksonen osui aika hyvin, kun taas Rapu tuntui tosi vieraalta. Pitsit ja muut härpäkkeet ei ole kyllä yhtään mun tyyliä, niin kuin ei etnisetkään vivahteet. Kaksosten nuorekkuus, trendikkyys ja asioiden yhdisteleminen sen sijaan sopii hyvin, käytän vieläkin jotain vaatteita mitä ostin yli 10 vuotta sitten teininä ja käyn hyvin erityylisissä kaupoissa ja kirppareilla. Kauriista taas selkeys ja ryhdikkyys sopii kuvaan, rakastan yksinkertaisia, tyylikkäitä linjoja, esim. erilaiset jakut ovat lemppareitani. Väreistä Kauriin tummat ja hillityt ja Kaksosen kirkkaat ja repäisevät luovat kivan kombon.
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pullenin listaus : 26.06.2014 15:20:44
Onhan tuossa Pullenin listassa paljon luettavaa ja sisäistettävää, mutta kiva miettiä tälleenkin välillä. Tuon mukaan mulla on:

Difficult:  mars  rapu 7. huone
Major:  pluto  skorpioni 8. huone

Helppoa tai minor:ia ei löytynyt, hmm... mietin myös, mihin perustuu se lopun aspektivoimakkuus-listaus. Mulla on voimakkainpana tuon mukaan  neptunus  aspect_sex  pluto - sep 0:33' - power: 76.64. Mitä lie tuo "sep" tarkoittaa?
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 13.05.2014 22:55:40
kommaan kaikkia aikasempia  smitten

Joo näin asiat kyllä taitaa olla!!!

Itse muuttuisin parempaan suuntaan omassa vapaassa tahdossani kumppaniani varten, jotta yhteiselo sujuisi mahd. parhaimalla tavalla, mutta ei sitä yksin pysty maailmaa muuttamaan!! 
Kyllä suhteeseen tarvitaan 2 muuttujaa parempaan suuntaan!!!

Olen niin turhautunut, koska luulin todella löytäväni sen oikean ja nyt tajuankin että minä en ole hänelle se oikea, vaikka hän sanoo rakastavansa niin teot puhuu puoestaan!!!

 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

 Sad

Voi ei, tsemppiä! Tommoset tilanteet on aina vaikeita...

Itsellä on sellainen tilanne että tunnen löytäneeni sen oikean, mutta on NIIIN monta muuttuvaa/epävarmaa tekijää, etten osaa sanoa yhtään mitä tapahtuu. Täytyy vain luottaa siihen että asiat menee niin kuin on tarkoitus.
13  Astro special / Yleistä / Vs: Kotiopetus : 25.04.2014 22:41:51
vähän ap:stä sivuun mutta jos oisin itse saanut kasvattaa itseni, oisin kotiopettanut itseäni.. tai vienyt jonnekin balille siihen kouluun, jossa tavoite on ohjata lasta löytämään sydämensä tarkoitus ja löytää sille mentori oli toiveissa eläinkuiskaus tai puutarhuruus.
mun sisäinen lapsi vaakamaisine joka suuntaan taipuvuuksineen meni muka-niin-hyvässä peruskoulussamme niin hajalle että oli henki lähtä. eikä es koulukiusattu ja olin huippuoppilas.. joka toki oli kontrasti, jonka oon ennen syntyä valinnu lähtäkseni ny myöhemmin päinvastaseen suuntaan.
itse asiassa mulle ei peruskoulusta ollu käytännössä tietotasolla mitään hyötyä- onneksi osasin mennä siten et ennen koetta opettelin kaiken ulkoa ja unohdin sitten heti jälkikäteen Cheesy, mutta hukkan heitettyä hyvää aikaa se oli. ihan hassua että ihmisiä jotka on lähtökohtasesti lahjoiltaan erilaisia yritetään perusasioiden (kuten lukemaan oppimisen, jota sitäkään ei kaikki tartte) jälkeen tyrkyttää samaan suuntaan mieltäen että on olemassa joku "normi" tai "sivistystaso" joka pitäs kaikille opettaa Cheesy me ollaan niin barbaareja näissä hehe.
en tiedä nykytilanteesta, kai ne parhaansa tietysti yrittää.

Ainakin on olemassa Steinerkoulut, jotka poikkeaa "normi"-peruskoulusta. En ole pahemmin perehtynyt aiheeseen, kokeilin kyllä käydä muutaman viikon yläasteiässä sellaista, mutta en ihan sopeutunut joukkoon, oli jotenkin liian outoa meininkiä.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 13.04.2014 13:55:34
Sattuma mun mielestä kyllä sanelee sen, milloin ja missä tilanteessa sattuu tapaamaan  henkilön, jonka kanssa synkkaa. Kyllähän "sen oikean" tapaaminen oikeaan aikaan on niin harvinaista, että väkisinkin alkaa tuntua, että sillä tapaamisella on jokin suurempi merkitys. Ja siis, miksei olisi, oman itsen kannalta, mutta en usko että on olemassa mitään "suurempaa ohjausta" tai vastaavaa. Ihminen itse luo merkitykset oman elämänsä tapahtumille.

Mulla on nyt sellainen tilanne, että elämässä pyörii tällä hetkellä henkilö, jonka kanssa on "sitä jotain", ja luulen että tämä henkilö tuntee samoin. Oikeanlaista kemiaa siis, ja tietysti sen täytyy olla molemminpuolista, jotta sitä on. Tai siis, miten sen nyt selittäisin...  :Smiley

Mutta sen lisäksi, että tuntee vetoa toiseen, jonka tietää myös tuntevan vetoa sinuun, on oikea kommunikaatio kaiken A ja O. Jos ihmisen kanssa on helppo ja mukava keskustella, se on minulle ainakin yksi tärkeimmistä kriteereistä pariutumisen kannalta. Hyvä ulkonäkö on tietysti plussaa, mutta pelkästään plussaa, pelkkä ulkokuori ei ole mitään. Harmi vaan, etten tiedä edes tämän henkilön aurinkomerkkiä, että voisin astrologian kannalta miettiä asiaa. Meissä on kyllä paljon samanlaisia luonteenpiirteitä, toisin kuin exässäni, joka oli melkein täysi vastakohtani. Eli siis samankaltaisuus ei ole mikään edellytys. Yhteiset kiinnostuksenkohteet ja samanlainen huumorintaju auttavat toki. Katsotaan miten tämä juttu kehittyy, sitten voisin sanoa jotain syvällisempää.

15  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 13.04.2014 13:47:55
Ei muni, kanat munii ja pääsiäispupu hoitaa jakelun.

Paljonko sinulla on huonekasveja ja miten onnistut niiden hoitamisessa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 25