Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Sininen yö : 14.11.2006 16:00:41

Hei taasen öiset ystävät.

Mitenkä, onko teillä muilla yö vain kiihtyvällä tahdilla lisännyt merkityksiä elämään ? Kysyn kun itsellä vain tuntuu vauhti lisääntyvän ja merkitykset syventyvän. Joka yö paljon unia ja päivisin muistutuksia aikaisemmista unista - toteutumia. Väliin vauhti suorastaan hengästyttää, mutta mielessä kuitenkin jonkimoinen selkeys ja rauha. Kaikki tapahtuu ajallaan ja oikein, kun antaa tapahtua.

Ihmetellen ja iloiten
sitruunamelissa - sydämen ilo  smitten

2  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Sininen yö : 16.08.2006 18:39:50
Hei siniset yöt - unen näkijät

Täällä yksi samanmoinen  Smiley

Ja näkyihän siellä olevan joku muukin rytminen, hauskaa. Kuullosti samalta kun omatkin juttuni.

Viimeaikoina näkyjä sekä yöllä että päivällä. Muutoinkin vauhti melkomoinen. Koittakaa jaksaa itse oppainanne. Minä tässä väliin väsyin. Nyt taas voimissani ja jaksan jakaa muillekkin elämästäni.

Iloa, valoa ja voimaa

sitruunamelissa - sydämen ilo
3  Astro special / Yleistä / Re: Mihin kasviin rinnastat itsesi ja miksi? : 28.04.2006 09:57:30
Upeeta metsätonttu  Smiley

Onnea näyttelylle ja uuden alulle.

sitruunamelissa  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: VIIKON VIISAUS : 03.04.2006 11:27:29
Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhan hoito.
Eikä sekään ole niin tärkeää.

Kiinalainen viisaus


sitruunamelissa  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Kivien tarinoita! : 25.02.2006 17:39:41
Hei Mi-Olea

Mielenkiinnolla olen seurannut tulkintojasi. Hienoa kun jaksat kertoa kivistä. Niissä on meille jokaiselle omansa ja vieläpä useita  Smiley

Tuosta heliotrooppi-kivestä. Katsoin laittamaasi kuvaa ja se on kyllä mielestäni punainen jaspis, jossa mustina raitoina hematiittia (se verikivi suomeksi - johtuu hiottaessa irtoavasta punaisesta väristä, joka taas johtuu kiven korkeasta rautapitoisuudesta).
Heliotrooppia tosiaan sanotaan bloodstoneksi, englanniksi. Punaisia pisteitä pidettiin Kristuksen veren pisaroina, siitä tuo nimitys. Heliotrooppi on kyllä kvartsi-ryhmän kivi kuten jaspiskin, mutta siihen niiden yhtäläisyys jääkin. Heliotrooppi on krysopraasin kaltainen. Oikeasti se on läpinäkymätöntä tummanvihreää kalsedonia, jossa on punaisia pisteitä.

sitruunamelissa - sydämen ilo  smitten - ja kivialan koulutus  Cheesy
6  Astro special / Astro special / Re: lauluääni : 16.02.2006 11:54:50
la laa

Ompa hauskaa jos laulukin löytyy kartalta, itse tässä aikuisiällä lauluharrastukseen kunnolla kiinni päässeenä totean, että minulla on merkurius härässä. Sieltäkö sekin löytyy ? Ihmeellisiä ovat nämä kartat  Shocked

laulellaan

sitruunamelissa - sydämen ilo  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Mikä on heiluri? : 16.02.2006 11:19:31
Hei Saxmin  Smiley

Tuossa jo tulikin mitä kaikkea esineitä voi käyttää heilureina ja Mi-Olea hyvin kiteytti yleisajatuksen käyttöön.
Lisään yhden välineen : itsesi, voit tehdä kysymyksen, pyörähtää ympäri, laittaa silmäsi kiinni ja kokeilla kumpaan suuntaan olet kaatumassa - eteenpäin on kyllä ja taaksepäin tarkoittaa että valitse toisin.

Ja sitten muuta kun pyörimään  Wink

sitruunamelissa - sydämen ilo  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kuume-flunssa-kurkkukipu-lihassärky lääkettä? : 14.02.2006 09:58:23
hei kosmos ja muut  Smiley

Itselläni samanmoinen diagnoosi, sokeri pois ja limat sekä tulehdukset helpottaa. Vehnä on pahis, sehän on elimistölle samaa kuin sokeri, tukkii nenäni oitis.
Tuo nenäkannu on tosiaan ihan aarre, itämailla ollut käytössä kautta aikain, aina hampaiden ja kielen pesun yhteydessä.
Tietenkin on aina hyvä kysellä itseltään mistä ne mitkäkin vaivat johtuvat, onhan ihan selvää ettei vahvaan ja terveeseen mikään tartu, mutta kun heikko kohta löytyy... Itse olen oppinut kuulostelemaan jo se pienen ensimmäisen oireen kun joku pöpö yrittää tarttua, pysähdys ja lepoa, lepoa, lepoa..
Tuohan on elimistön tapa ilmoittaa ettei kaikki ole kunnossa ja mikään ei sen paremmin auta kuin pysähdys ja tauko.
Valkosipuli voittaa kaikki - tappaa bakteerit ! Luonnonantibiootti. Kuten myös hunaja. C-vitamiinia runsaasti - marjoista, hedelmistä...
Ja jokaiseen yksittäiseen vaivaan helpotukseksi yrtti jos toinenkin. Timjami esimerkiksi yskään (käytetään myös teollisissa yskänlääkkeissä) timjamista myös rohkeutta - vaikka kohtaamaan sen heikon kohdan. Meillä isohirvenjuuri joka on mielestäni tehokkain yskään, mutta aina pitää kuunnella ne syyt ensin.
Sitruunamelissaa tietenkin mieluiten myös ennalta ehkäisyyn, mintut ovat avuksi, eukalyptus höyrynä, kipuiluun luonnon salisyylejä (samaa mitä aspiriini) mesiangervoa ja pajun kuorta.
Itse olen selvinnyt jo vuosikaudet tällä reseptillä, eli kuulostelu ja luonnonlääkintä. Samaa suosittelisin muille, luonto on meille järjestänyt joka vaivaan avun. Ja jos niin käy ettei se apu sieltä heltiä niin sitten vasta teolliset lääkkeet avuksi.

sitruunamelissa- sydämen ilo  smitten

Ja aurinko oinas, kuu, venus, chiron ja saturnus myös oinaassa, eli opettelemista on ollut tuon pysähtämisen kanssa
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 13.02.2006 10:51:27
Sitruunamelissa, kiinnitä erityistä huomiota tämän kortin sanomaan, sillä enkelit "pudottivat" sen lattialle.  Smiley

MEDITAATIO

 smitten kiitos rakkauden enkeli  smitten

Hyvä saada vahvistusta mietteilleen. Olen jo jonkun aikaa ollutkin sitä mieltä, että miten aamusi aloitat, sellainen on koko päivä. Meditaatiota elävän tulen äärellä joka aamu (puulämmitys Smiley) Enkeliviestit nyt vastaisuudessa mukaan. Hyvässä johdatuksessa olen ollut, tarpeen tullen vastaukset tulleet helposti.

Kiitos kun jaksat viestitellä  smitten
sitruunamelissa - sydämen ilo
10  Astro special / Yleistä / Re: Mihin kasviin rinnastat itsesi ja miksi? : 12.02.2006 14:37:10
sitruunamelissa  Smiley yllättävää  Smiley

sitruunamelissa - sydämen ilo

elinvoimaa antavia ominaisuuksia, masennusta lievittävä ja sydäntä vahvistava rohtoa on käytetty unettomuuteen, hermostuneisuuteen...
lievästi rauhoittava
todettu kiihoittavan ruoansulatusta ja alentavan lievästi verenpainetta
kasvilla on parannettu myös jännityksestä johtuvia päänsärkyjä

pärjää Suomessa, mutta vaatii talvehtiakseen peitteen

nimim. sitruunamelissa - sydämen ilo  smitten

eikö ole hienoa ja ihmeellistä miten luonto on järjestänyt meidän jokaiseen vaivaan ja ongelmaan lievitystä / auttajan  Smiley  Smiley  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 09.02.2006 20:05:04
Enkeli viestejä  smitten

Mitä sieltä tulee minulle ?

sitruunamelissa
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Kuka auttaisi minua? : 09.02.2006 12:48:35
sinä  smitten

 Smiley Avaudu rakkaudelle, inspiraatiolle ja korkeimmalle tietoisuudelle. Universumi antaa sinulle voiman sysäyksen löytääksesi muodon itseilmaisullesi. Näinä aikoina olet yhtäkkiä pakotettu ilmaisemaan tunteitasi. Olet vapaa tekemään niin. Elämä kutsuu sinun piiloitettua luontoasi. Aamuaurinko herättää tietoisuutesi, kutsuu sinua valaistumiseen. Tässä on sinulle uusi alku, uusi mahdollisuus. Älä pelkää sen villiä alkuvoimaa.

sitruunamelissa - sydämen ilo

ps. katsoin tuon sinulle medicine woman - tarot korteista  Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Kivien tarinoita! : 09.02.2006 11:55:31
Mi-Olea  smitten

Palasin juuri takaisin forumille kaivettuani tuolla toisaalla mainitun turmaliinini esiin. Vaaleanpunainen kide, itse löydetty. Nousi siis jalokivikortistasi Oshon kortin kanssa. Hieno muistutus, kiitoksia vaan kovasti. Asia jonka vuoksi palasin listalle oli kiteen toisessa päässä oleva lepidoliitti kasauma, jota en edes muistanut. ( minulla on niin paljon kiviä etten kaikkia enää muista, olen pakannut ne suurimmaksi osaksi varastoon, ettei kaikkien energiat ole ihan koko aikaa niin lähellä. Varastoistani aina tarpeen mukaan kaivelen näitä ihania luonnon aarteita, itselleni tai muille )

Lepidootin lempeä energiavirtaus kuljettaa tyyneyteen, jossa voi ladata voimiaan. Rauhoittaa kehoa ja mieltä. Luovuutta avaava.
Väri: violetti, jossa säihkyviä kiilteitä

Kiitos siis tästä muistutuksesta. Toinen ajatukseni forumille olikin aivan sama kuin sinulla. Avata uusi keskustelu kivistä. Ja huomaan että ihan samaan aikaan. Kivien ihmeellinen maailma on itseäni kiehtonut jo vuosia. Kouluttauduin alalle, välillä "unohdin" koko aiheen, mutta nyt taas muutaman vuoden olen kiviä käyttänyt joka päiväisesti.

Ajatella, että meille on tänne Äiti-maalle luotu tällainen arsenaali energiaa ja sen välittäjiä avuksemme. Joka vaivaan löytyy kivi jos toinenkin. Ja vielä yrtit lisänä avustamassa. Sama juttu, ongelmien ratkaisun apuun (vaivoihin ja sairauksiin, niin henkisiin kuin fyysisiinkin ) löytyy apu luonnosta. No tottakai ! Olemmehan yhtä kaiken kanssa.

Elämä on ihanaa ja miten ihmeellistä !!! smitten

sitruunamelissa - sydämen ilo
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Oinas,nouseva merkki Leijona : 03.11.2005 11:42:54
Oinais =)

Moon oinas ja leijona on nousumerkki. Kuukin on oinaassa ja Venus, saturnus ja Chiron.  smitten - pientä haasteellisuutta  Wink
Sivuja: [1]