Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Ihmeellistä unta taas pitkästä aikaa : 28.12.2006 10:19:51
me olimme mieheni kanssa jossain ehkä parisuhdekurssilla tai joku sen tapainen se luultavasti oli. Kauheen vaikeita tehtäviä sielä ainakin oli.

Ensin oli pantomiiniä muut esitti jotain suht helppoja juttuja kuten kissa  tai lääkäri. Mulle tuli katkelma jostain elokuvasta jossa päähenkilö matkusti junalla ja keskusteli toisten kanssa ja oli varmaan joku 10 min pätkä buck2.
Sitten välissä oli esityksiä kansantanssiryhmä esiintyi ja ystäviäni oli siinnä minun kanssa eturivissä katsomassa. Esiintyjien takana seinällä oli mainoksia Islantiin suuntautuvasta tanssimatkasta.

Sitten tuli toinen tehtävä. Ensin jaettiin kukkia niistäkin piti jotain jutella. Sielä oli erivärisiä ritarinliljoja mutta me mieheni kanssa saatiin punanen ruusu ja sekin oli varresta poikki. Osa sai askarrella itse oman kukkasen. Sitten se toinen tai olisiko sitten jo kolmas tehtävä? Meidän piti kirjottaa eri aiheista aineita. Minun ja mieheni aihe oli: "kun ensikerran ihosi näin se oli kuin aakkoset" heräsin siihen kun pohdin että mitähän tuostakin aiheesta pitäisi kirjottaa idiot2.

Huoh näitä unia Smiley. Mutta kiva oli pitkästä aikaa nähdä jotain mitä vielä aamullakin muistaa melko kunnolla.

nuttu


2  Muita keskusteluaiheita / Unet / purevia oravia/rottia : 16.11.2006 18:14:55
Paljon en unesta muista (viime yöltä)mutta...

Olin jossain autokilvassa tai matkalla jonnekin autolla. Vähän oli kiire mutta ei pahasti kuitenkaan. Ehkä se ei ollut sittenkään kilpa.
No autolla pysähdeltiin eri paikkoihin yhden heinäpellon luona käsiäni alkoi pistellä ja joku sanoi että ne on niitä oravia jotka käy välillä kimppuun. Ensin en irroitellut niitä mutta sitten alkoi kädestä mennä tunto niin oli pakko ottaa oravat irti kädestä. Niitä piti puristaa päästä niin irrottivat käteni hampaistaan sitten paiskoin niitä maahan että taintuvat sen verran että pääsen eroon kaikista. Pureminen ei niinkään sattunut mutta olin vihainen niille oraville. Oravilla oli keltaiset enemmänkin rotan hampaan näköiset hampaat enkä muista niillä olleen oravan häntääkään tosin en niitä kovin tarkkaan ehtinyt tutkimaan Smiley. Mielessä kävi myös että saankohan oravilta jonkun taudinkin vielä kiitokseksi.

nuttu taas ihmeissään uniensa kanssa...kotona lapset oksennustaudissa ja pari huonommin nukuttua yötä siis takana.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Parin unta viime öiltä : 07.11.2006 13:26:07
Niin kai sitten ei kyllä vielä ihan arjessa ole näkynyt mutta pitänee sitten laittaa näkymään Cheesy.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Parin unta viime öiltä : 07.11.2006 11:03:38
Minä näin viimeyönä unta.
Oltiin ilmeisesti miehen kanssa erottu koska mentiin uudestaan naimisiin Smiley. Kauhea häsläys oli taas tai muut häsläs me vaan onnellisesti nökötettiin ja tuijotettiin toisiamme. Kun pappi kysy tahdotko niin minä mietin todella pitkään ennenkun vastasin tahtovani. Sormus laitettiin etusormeen ja se oli samanlainen kun se vanha sormus joka oli keskisormessa. Jälkeenpäin äitini ja kaasoni kyseli miksi olin niin pitkään miettinyt vastausta niin totesin vain että piti miettiä kunnolla kun jo kerran on erottu että ei tee samaa virhettä uudestaan.

nuttu joka on kyllä omasta mielestään onnellisesti naimisissa eikä ole aikeita erota smitten.

la-su välisenä yönä...
Minun unessa vanha kansantanssakaveri odotti esikoista ja oli sitten lähdössä synnyttämään ja pyysi minut mukaansa. No menin mukaan hieman hämmästellen. Synnytys ilmeiseti meni hyvin koska seuraavaksi vauva oli jo maailmassa ja oltiin vuodeosastolla. Kaveri olisi halunut imettää vauvaa mutta ei tiennyt miten joten kysyi apua minulta ja minä neuvoin. Paikalle tuli vuodeosaston hoitaja ja oli kovin tuohtunut minulle kun tein hänen hommiaan. Pyytelin kovasti anteeksi ja yritin selittää että vauvan oli nälkä ja äiti pyysi minua auttamaan jne. No hoitsu oli sitä mieltä että häntä ei enää tarvitu joten voikin sitten ottaa lopputilin ja "käski" minun mennä hoitajien huoneeseen ja pyytää sieltä työpaikkaa kun kerta osaan homman niin hyvin. Jaaha ajattelin mutta lähdin hoitajien huoneeseen sinne kun sitten pääsin ajattelin että kiusallanikin kysyn työpaikkaa. Paikalla oli myös joku ylilääkäri joka sitten kysymykseni ja asian selitettyäni totesi että mikäs siinnä jos kerta toinen hoitsu lähti niin ala vaan heti hommiin.( Jaa että näin helppoa työnhaku unessa  Smiley )  Kyllä se ylihoitaja ym. hoitajat vähän katsoivat myös ihmeissään sitä lääkäriä. Aloin hommiin ja ensimmäisenä minun piti auttaa synnyttäneitä äitejä käymään suihkussa. Suihku oli hämärä. Puiset seinät jotain portaita mentiin alas ja sitten oli polven korkuinen kynnys ja siitä vielä pari jyrkkää porrasta alaspäin. Mietin itsekseni että jo on suihkut pistetty hankalaan paikkaan jos vaikka on jouduttu leikkaamaan niin miten sektio äiti pääsee tuonne suihkuun. Yht äkkiä alkoi kuulua kamala kiljunta ja suikusta ryntäsi ulos naisia. Minä tietenkin menin katsomaan mitä tapahtuu. Sen kynnyksen ja niiden parin rappusen alapäässä oli kissa jonka vatsa oli leikattu auki  Vatsasta oli otettu pois "kissan" poikaasia jotka ei kuitenkaan näyttäneet kissoilta vaan enemmän vaaleilta ihmisnukeilta ne ei kuitenkaan olleet vauvoja  vaan ihmisnahkaisia nukkeja tai jotain.
Uni ei ollut pelottava, jännittävä eikä ahdistava. Kaikki siinnä oli hyvin normaalia, tavallista ja luonnollista. Ainahan tälläistä sattuu. Lisäksi unessa oli kohta (aikaisemmin tai sitten myöhemmin en muista) jossa olin äitini ja isäni luona ja pian telkkarissa alkaisi lottoarvonta. Minä tajusin että en ollut lotonnut ja menin pikaisesti isän koneelle lottoamaan. Viimeisen numeron sain valittua juuri kun lottokone alkoi telkaarissa pyörimään tulostin rivin ja menin tarkistamaan riviä. Rivissäni oli voitto ja siinnä sitten mieheni ja vanhempieni kanssa pohditttiin että osallistuiko rivini nyt tähän kierrokseen vai vasta seuraavaan.
Tämän kun muistin piti pistää lotto vetämään ja arvatkaas miten minun kävi tulihan sieltä voitto 4 oikein!!! Lisää tämmöisiä lottounia eikä haittaa vaikka olisi isompikin voitto tulossa =).

nuttu neljän 7v-1v lapseen kotiäiti joka näkee paljon HYVIN ihmeellisiä unia ja toivoo että palsta toisi niihin selvyyttä edes hitusen :Smiley.
Sivuja: [1]