Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 65 66 [67] 68
991  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Miten käsittelet tarot-korttejasi? Uskomukset, rituaalit jne. : 19.09.2009 13:35:40
Minä otan pakan esiin vain kun olen yksin kotona.  En ole tehnyt tulkintoja kenellekään, olen vasta opettelija.

Mun pakka on vielä siinä pahvisessa kotelossa, missä se oli ostettaessakin.  Kotelon olen käärinyt Egyptistä tuomaani huiviin, ja huivin päälle teen pöydät.  Katselen aina huivissa olevia, muinaisista ajoista kopioituja kuvioita, ja mulla menee iholla jonkinlaisia väristyksiä.  Mua aina vähän pelottaa koko pakka.
992  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen tasapaino ja pahantahtoiset ihmiset : 19.09.2009 13:25:25
Voi kun elämä oliskin niin helppoa, ettei tarttis ajatella negatiivisia asioita kenestäkään eikä mistään.  Vois vaan jakaa hyviä energioita ympärilleen ja osais torjua toistenkin ajatusten tuottamat pahat värähtelyt.  Jos niitä nyt edes voi torjua.

Siinä on ainakin mulla IISO läksy opeteltavana.  tickedoff
993  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 11.09.2009 14:32:11
Mäkin voisin ottaa uusintahoidon!  Olen ollut yövuorossa koko viikon, ja viime yö kyllä meni huomattavasti pirteämmissä merkeissä kuin edelliset.  Kiitos!
994  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 10.09.2009 15:28:15
meimikin laittaa anteenit pystyyn.  Murehdin kovasti exääni, toivon hänellekin (ehkä kauttani menevän) parantavia voimia.  Kiitos!
995  Astro special / Yleistä / Vs: Horoskooppimerkit pulassa : 02.09.2009 21:55:21
Mullekaan ei kyllä passaa tuo jouskarin reaktio, enkä kyllä nousukauriina tunnista kauriinkaan reaktiota.  Jos joutuisin kuvattuun tilanteeseen, käyttäytyisin luultavimmin kuin oinas tuossa tarinassa.  Tai ehkä leijona.  Mullakaan ei oo ikinä pipoa.
996  Astro special / Astro special / Vs: Astrologiset erot kansallisuuksissa ja temperamenteissa : 21.08.2009 21:52:06
Astro-tv:ssä oli tästä puhetta yhtenä kertana.  Siinä puhuttiin nousumerkin vaikutuksesta, ja siitä, että tietyt nousumerkit on meidän leveysasteilla harvinaisia, mutta yleisempiä taas etelä-euroopassa.  En nyt nimeä merkkejä kun en niitä muista, enkä oo niiden ominaisuuksia vielä sisäistänyt, mutta siinä vuorossa oleva astrologi nimenomaan sanoi, että siitä on nähtävissä ero etelämaisen tempperamentin ja pohjoisen pidättyvyyden välillä.
997  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Planeettaohituksista : 20.08.2009 12:38:45
Mulla on toinen transiitteihin liittyvä kysymys, eli entä jos transiitteja ei ole?  Miten sellaiseen aikaan pitäis suhtautua astrologian kannalta?

Mitenkään herkkä en ole millekkään transiiteille.  Ehkä se johtuu siitä, etten niitä oikein ymmärrä.  Vaikka tulkinnoissa lukee ties mitä elämää suurempia asioita, en ole niiden aikana huomannut elämässä mitään ihmeellistä.  En hyvässä enkä pahassa.
998  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Noususolmusi merkki : 17.08.2009 12:01:38
Leijona ja 7. huone.  Tässä tulkinta luonneanalyysistä:

NOUSUSOLMU LEIJONASSA LASKUSOLMU VESIMIEHESSÄ

Edellisistä elämistä sinulle on periytynyt halu ystävyyssuhteisiin, mikä heikentää mahdollisuuksiasi rakentaa omaa itseluottamusta. Elit myös tietyllä tavalla erilläsi massasta, mikä antoi mahdollisuuden tuntea itsesi vapaaksi ja kulkea omia teitäsi. Vielä nytkin olet ylpeä näennäisestä erilaisuudestasi ja ainutlaatuisuudestasi, etkä juuri perusta yhteiskunnan traditioista, vaan luot itse omat sääntösi.

Tässä elämässä opit kehittämään omaa tahdonvoimaasi. Olosuhteet pakottavat sinut kulkemaan yksin, sillä useimmiten, kun kipeimmin tarvitsisit apua, huomaat ettei olekaan ketään, johon voisit nojata. Lopulta opit, että voidaksesi kehittyä sinun on otettava elämä omiin käsiisi. Kehityksesi polulle kuuluvat usein pitkätkin yksinäisyyden kaudet ja eristäytyneisyys. Itsesi säälittelyn sijasta sinun on opittava, että eristäytyneisyys onkin voimien keräämistä suurien tehtävien vastaanottamiseksi. Olet kyvykäs johtotehtäviin voitettuasi epäröinnit omista kyvyistäsi.

Suurin vaikeutesi käytännön elämässä on kontrollin puute. Ilman hyvää järjestystä ja kuria voimasi valuvat hukkaan, kunnes huomaat, etteivät käskyt tule ulkopuolelta, vaan sinun on itse ryhdistäydyttävä. Voidaksesi elää täysipainoista elämää tarvitset selkeän päämäärän ja joudut luopumaan täydellisestä riippumattomuudesta.

Rakkaussuhteissasi tunnet hyvin syvästi, mutta hetkelliset ja hyvin pinnalliset ihastukset viehättävät sinua ja sysäävät helposti pois oikealta tieltä. Sinulla on luja usko oikeudenmukaisuuteen ja voit helposti antaa anteeksi. Et halua kiistellä sinua paljon alemmalla tasolla olevan ihmisen kanssa, sillä se sotii sinussa hyvin syvällä olevaa reilun pelin periaatetta vastaan. Et siedä epäreilua kilpailua. Elät hyvin mielelläsi tulevaisuudessa, kunnes tajuat, että "tänään" onkin vain "eilisen huomen" , eikä tulevaisuudessa ole mitään, mitä ei jo nyt voisi hankkia.

Myös taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu suuri muutos, kun muutat taipumuksesi laiminlyönteihin ja huolimattomuuteen vastuuntuntoisiksi teoiksi. Eniten hämmästyt keksiessäsi itsestäsi aikaisemmista elämistä peräisin olevia kykyjä, joista sinulla ei aiemmin ollut aavistustakaan. Tunkeutuessasi yhä syvemmälle elämään saat todeta, etteivät asiat, jotka sinua aiemmin harmittivat, enää ollenkaan häiritse. Vaikka karmaasi kuuluukin ilmaista Uranusnerokkuuttasi käytännöllisillä ja perinteisillä leijonan toimintakentillä, yrität silti säilyttää omalaatuisen ja omintakeisen luonteesi. Usein tämän solmuasetelman ihmiset ovatkin melkoisia keksijäluonteita.

Oikeastaan kaikki muu kolahtaa, paitsi tuo keksijäpuoli...  Smiley
999  Astro special / Astro special / Vs: Nousevamerkki ja aurinkomerkki : 16.08.2009 09:42:33
Komppaan.

Mä olen aina ihmetellyt, että mitenkä voin olla jousimies, kun en ollenkaan oo sellainen urheilullinen, hauska ja sosiaalinen, kuin jouskarin pitäis olla.  No, selvis sekin, kun löysin tänne sivuille, ja sain tietää että nousumerkki on kauris.

Oon huomattavasti enemmän kuiva kauris kuin villi jousimies.
1000  Astro special / Astro special / Vs: Minäkö olenkin Jouskari? : 09.08.2009 14:19:00
Hä?  idiot2

Mikä ihmeen Käärmeenkantaja minä nyt olisin?  Missäs tämä "tähtimerkki" on luonnehdittu?  Olis kiva tietää minkälainen mun "pitäis olla".
1001  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Pyhät paikat : 28.07.2009 22:53:18
Ehdottomasti Siinain vuorella, Pyhän Katariinan luostarissa, "palava pensas", se, minkä Mooseksen kerrotaan nähneen.  Otin siitä kuvankin, ja ilmeisesti (?) aurinko osui linssiin, ja kuvassa pensas todella näyttää palavan. 

Toinen paikka, missä sain väristyksiä, oli Kairon museo.  Siellä oikein tunsi historian siipien havinan.  En nyt sitten tiedä, voiko museota sanoa pyhäksi paikaksi.
1002  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Elämän tarkoitus ja määränpää : 30.06.2009 19:03:53
Minäkään en keksi mitään mikä saisi sydämeni laulamaan onnesta.  idiot2

En silti tunne olevani mitenkään epätoivoinen enkä hukassa, vaikka olenkin ihan alkutaipaleella näiden henkimaailman asioiden kanssa.  Mulla on voimakas tunne siitä, että nämä asiat kyllä valkenevat pikkuhiljaa, kun vaan maltan kuunnella.

En millään malttaisi odottaa! 
1003  Astro special / Maya-astrologia / Vs: PUNAINEN MAGNEETTINEN TAIVAANVAELTAJA : 22.10.2008 10:25:25
Tämä Meimitäti on Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja!
1004  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Yhtäläisyyksiä läheisten syntymäkartoissa??? Keitä ympärilläsi pyörii... : 08.11.2006 19:40:28
Nyt kun tein molempien lasten syntymäkartat, ilmeni mielenkiintoisia juttuja.  coolsmiley

Poika leijona, nousu skorppioni.
Tyttö rapu, nousu leijona!

Poika kuu rapu, merkurius leijona.
Tyttö kuu skorppioni, merkurius rapu.

Molemmilla venus ja mars leijonassa.

Mitä tälläisestä voisi päätellä kun samat merkit pyörii molempien lasten kartoilla?  idiot2

1005  Astro special / Yleistä / Vs: Katso minkä elämän viisauden saat tänään - Päivän ajatus - : 05.11.2006 01:07:15
Sydämeni sanoma
kasvattaa rauhaa
ja rakkautta.
Luotan siihen
yhä enemmän.

Nämä taitaa olla henkilökohtaisesti jokaisen kohdalle sopiviksi valittuja!

 smitten
Sivuja: 1 ... 65 66 [67] 68