Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: yhden laki : 17.06.2012 00:50:39
Nostelen nyt vanhaa ketjua ylöspäin. Smiley Toivottavasti muutkin ihmiset ovat löytäneet tämän hienon sivuston. Olen saanut monia antoisia oivalluksia sen parissa.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Miltä tuntuu, kun kaksoisliekki löytyy? : 01.03.2012 18:40:32
On mielenkiintoista, että ihmisillä on niin erilaisia näkemyksiä siitä, millainen kaksoisliekki on. Olen kuullut todella paljon näkemyksiä siitä, millainen kaksoisliekin pitäisi olla ja millainen hänen ei pitäisi olla. Jotkut sanovat, että kaksoisliekkien olleessa suhteessa kaikki sujuu kuin tanssi, toiset taas, että kaksoisliekkien suhde on usein erittäin myrskyinen tai suorastaan mahdoton.

Minusta tuntuu, että aviomieheni on ainakin erittäin läheinen sielunsukulainen, jollei ihan kaksoisliekki. Kun tapasimme, kummallekin oli itsestään selvää, että meidän kuuluu olla yhdessä. Alussa oli taivaallista, sitten tuli pahoja ongelmia, joiden selvittyä olemme voineet jatkaa jälleen entistä harmonisemmin. En tajua, miten voin rakastaa häntä niin paljon.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nouseva Neitsyt : 25.01.2012 12:48:17
Hei! Tämä on tosi vanha ketju, mutta eka, joka löytyi selkeästi nousevista neitsyistä. Minua kiinnostaa aihe siksi, että aloin miettiä, liittyisikö neitsyt, varsinkin nouseva neitsyt, järjestötoimintaan? Kuulun erään yleishyödyllisen järjestön hallitukseen, ja kun tein meille astroanalyyseja, huomasin, että melkein kaikilla meillä on nouseva neitsyt tai  aurinko neitsyt. Kaikilla on myös vahvaa järjestötoimintataustaa. Olettekos te olleet mukana paljon järjestötoiminnassa? Smiley
4  Astro special / Yleistä / Vs: Huhuu, onko täällä vielä v. 2006 ja sitä ennen liittyneitä jäseniä? : 23.01.2012 18:50:21
Hämmästykseni huomasin, että liityin tänne lokakuussa 2006. Kulkeepas aika nopeasti!
5  Astro special / Yleistä / Vs: Minkä eläimen sielu sinulla on? : 15.12.2011 11:23:33
Olen hilpeä marsu. Sopii tosi hyvin, koska minulla on ollut elämäni aikana useita marsuja, ne ovat ihania eläimiä. Muutamat läheiset ovat huomautelleet, että minulla on joskus samoja ilmeitä ja eleitä kuin marsuilla.

En tosin kuvailisi marsua ensimmäisenä hilpeäksi eläimeksi. Niiden olemus ja käytös kyllä aiheuttavat joskus hilpeyttä ihmisissä, mutta marsut ovat yleensä rauhallisia pullukoita, joiden lempipuuhat ovat syöminen ja nukkuminen.
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: jatkokertomus : 15.11.2011 23:41:44
Pauliina järkyttyi - ääni ei todellakaan ollut hänen äitinsä ääni! Pauliinan sydämen syke kiihtyi nanosekunnissa mielettömiin lukemiin. Hän ei saanut sanaa suustaan.
"Miksi sinä pakenit?" Tummanpuhuva naisääni jatkaa. "Et voi paeta ikuisesti. Me kontrolloimme kaikkea. Me olemme joka puolella."
Yhtäkkiä kissa villiintyy, se alkaa laukata pitkin huonetta ja sähistä vimmatusti. Kissa säntää kohti eteistä ja pysähtyy juuri ennen kynnystä. Sen selkä köyristyneenä ja sähisten se alkaa hyökkäillä ilmaa kohti, kunnes se luikkii kauhuissaan pakoon. Pelko saa Pauliinan voimaan pahoin.
"Et voi paeta." Toistaa nainen puhelimessa ja lopettaa puhelun.
7  Astro special / Astro special / Vs: Nousevamerkki ja aurinkomerkki : 15.11.2011 23:27:36
Minun kokemukseni mukaan  :askendentti:merkki näkyisi ihmisissä yleensä paremmin kuin  :aurinko:merkki. Minun ystävä- ja tuttavapiirissäni asia on useimmiten ollut näin, joten en edes yritä väittää, että kyseessä olisi kaikkialla pätevä sääntö Smiley Minulle on useasti käynyt niin, että olen alkanut ymmärtää ihmistä ihan uudella tavalla, kun olen kuullut hänen nousumerkkinsä. Tuttavani ovat yleensä ottaen olleet melko nuoria, olen itsekin vähän päälle parikymppinen.

Minulla nousumerkki  vaaka on ollut aina selkeästi näkyvissä, mutta aurinko  neitsyt oli nuorempana todella hyvässä piilossa. Nyt näin parikymppisenä neitsyt minussa on tullut selkeästi enemmän esille. Mutta esimerkiksi aviomiehelläni on tilanne päinvastainen. Hän on hyvin rapumainen tapaus ja hänellä onkin  aurinko rapu. Hänellä on nouseva  leijona ja nyt hänen kolmeakymmentä lähestyessään olen alkanut huomata vivahteita, jotka viittaisivat leijomaisuuteen. Viitisen vuotta sitten minusta oli erittäin vaikea kuvitella, että hän olisi nouseva leijona.
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: kookosöljy : 01.10.2011 10:44:31
Kun nyt kerran kookoksesta on puhe, haluan hehkuttaa täällä uusinta kookoslöytöäni! Tämä kookossmoothie maistui niin hyvältä, että kyseessä on ehdottomasti yksi parhaimmista mauista, mitä olen maistanut! http://www.dr-martins.at/products_smoothie.php?lang=en

Kaupassa en ole nähnyt, mutta tilasin tuon pullon kokeeksi nettikaupasta muiden tuotteiden mukana. Oli niin hyvää, että koin onnen tunteita  Cheesy Hämmentävää!
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: jatkokertomus : 20.05.2011 22:01:59
Pauliina katsoo Markoon ja hänen pieneen pellavapäähänsä, jonka kiroilu s- ja r-vialla kuulostaa oikeastaan suloiselta.
"Mä tahdon tiikelijäskiä! Isi, tuu jo!" Käskee pieni poika tomerasti.
"Ihan kohta", sanoo Marko pojalleen. "Niin, mitä apua sinä tarvitsitkaan?"
"Unohda", sanoo Pauliina. Hän ei voisi asettaa perheellistä miestä niin suureen vaaraan.
"Selvä! Ai niin, voisimmeko me joskus nähdä?" Yrittää Marko edelleen.
"Ei, ei, valitettavasti se ei onnistu. Minun pitää mennä jo", sanoo Pauliina.
Pauliina katsoo nurkkapöytään, jossa tummahiuksinen nainen pakkaa kirjoja laukkuunsa. Hän katsoo Pauliinaa takaisin, aivan kuin hän olisi aistinut Pauliinan katseen. Hän iskee silmää. Pauliinan sydän alkaa tykyttää. Marko sanoo jotain, mutta Pauliina ei kuuntele. Tilanne alkaa käydä todella epämiellyttäväksi.
"Nähdään taas joskus, pitää mennä!" Sanoo Pauliina Markolle, ja lähtee kohti ovea...
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: suolakidelamput : 11.05.2011 20:27:34
Saatiin lahjaksi kavereilta. Perustelut: "Ootte kuitenkin niin hörhöjä, että tykkäätte varmaan tästäkin."  Cheesy Kaunis se on, mutta en ole mitään vaikutusta huomannut mihinkään.
11  Astro special / Astro special / Vs: Mars oppositio mars? : 08.05.2011 15:52:42
Aivan! Selvä, kiitos Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 07.05.2011 23:18:57
Olen viime aikoina nähnyt paljon painajaisia, joissa perheenjäsenet tappavat toisiaan, tai yllyttävät muita perheenjäseniä itsemurhaan. Unet ovat olleet ahdistavia, joihinkin olen herännyt sellaiseen tunteeseen, kuin joku kuristaisi minua. Osaako kukaan sanoa, mitä unet voisivat symbolisoida? Elämässäni on meneillään mukava vaihe. Yleensä näen painajaisia, kun minulla on paljon stressiä, mutta nyt ei ole sitäkään.
13  Astro special / Astro special / Mars oppositio mars? : 07.05.2011 23:12:43
Nyt ei kyllä leikkaa, miten planeetta voi olla oppositioissa itsensä kanssa Smiley Mitäköhän se merkitsee?
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Oudot valot nukkumaan mennessä : 19.04.2011 00:12:20
Hei!
Minäkin aloitin keskustelun aiemmin tästä aiheesta Smiley Itselläni on samanlaista juttua ollut melkeinpä niin kauan kuin muistan, eli ihan pienestä lapsesta lähtien. Useimmiten näen violetteja ja sähkönsinisiä palloja, kun suljen silmäni. Ne muuttavat muotoaan ja lopulta katoavat. En tiedä, onko kyseessä joku silmävika. Kolmas silmä olisi avautunut jo ainakin 17 vuotta, jos nuo näyt minulla viittaisivat siihen Smiley
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Värikkäät valopallot - mitä ihmettä? : 14.04.2011 13:35:00
Jännä tuo aakkoslampi! En ole koskaan kuullut mistään vastaavasta!

Viime aikoina olen huomannut, että omat näkyni ovat alkaneet keskittyä ikään kuin kolmannen silmäni kohdalle. Näen ne siis siinä kolmannen silmän kohdalla, ja joskus kohdan kevyt hierominen on aktivoinut näyt. Olen varsinkin nähnyt violettia ympyrää, joka on jakautunut lopulta kahdeksi. Hassua Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 20