Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 160
31  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.11.2012 13:04:18
Kyllikki6  smitten
Akaati, kuin syli tilauksesta... värin saa valita itse, joten sen mukaan hieman tulee tulkintaakin sitten itse pohtia. MItä väri kaipaat? Akaatti on kuin piilossa pidetty salaisuus, rujon ulkokuoren ja kauniin sisällön vuoksi. Se on myös kova ja sitkeä. Akaatti on nopea latautumaan ja siksi  levyjä on helppo käyttää vaikka ikkunoissa tai tasoina eri kiville, jolloin se vaikuttaa koko tilaan ja vahvistaa päälle asetettuja kiviä.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden kuningatarta, eli naisellisuudelle malja! Oletko sitten tyttöystävä, vaimo, äiti, uraneiti, nje. Ihan sama, naisellisuutesi kytkee sinut maan energioihin ja siitä on hyvä pitää kiinni. Jopa silloin, kun joutuu sietämään ei niin mukavia tilanteita. Kynnysmatoksi kun et rupea, vaan muistat kaloja olevan meressä, kaikki sujuu jopa paremmin kuin luulet. Laiskuus on ainoa kompastuskivi, joka saattaa syödä viehetysvoimasi ja akaatista tehot heti.
 angel
32  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.11.2012 12:55:09
SanctAstra  smitten
Enkelinkiven sinulle nosti... eli selestiitin. Tämä pehmeää energiaa sykkivä usein kidemäisenä myyty kivi, toimii pään ja kaulan alueella. Sopii unen rauhoittajaksi ja herkät saattavat saada kämmeniin tunteen sydämestä. Erinomainen kivi, jos haluaa kehittyä (ja on valmis, pyytteetö) henkisesti.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 8., eli jokin tilanne on päällä tai tulossa ja se vaatii herkkää tarkkuutta, jotta se ei kehity ongelmaksi... pidemmäksi aikaa. Kuunte tarkkaan sisäistä ääntäsi ja uskalla olla vaikka erimieltä muiden kanssa, jotta sinusta ei oteta yhtään enempää, kuin mitä olet itse valmis panostamaan tilanteeseen. Ajattele ensin ja toimi vasta sitten!
 angel
33  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.11.2012 12:46:45
Kyllä seuraa ja pyrkii tilanteiden mukaan vastaileen. Seuraan viikottain, mutta vastaamiseen menee oma aika ja siksi näyttää olevan kerran kuussa ja sen verran, kun ehdin  Wink Olen pahoillani, kun en parempaan pysty  Embarrassed
34  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 27.09.2012 14:56:07
Rihanna  smitten
Lisää timantteja... nostin herkimer timantin sinulle ja tämähän nyt virallisesti ei ole timantti, mutta todella arvokasta kvartsi kidettä. Kaunista ja todella voimallista pystysuuntaista energiaa, todellinen C-vitamiini energia tasolle!
Kaiva jostakin se lapsenomainen ilo ja kun ilma kuivuu, leiki vaikka lehtikasassa. Tämän kuvastaa hyvin herkimerin tehoa, iloa ja onnellisuutta.
Tarottina tämä edustaa maagikkoa, eli energiaa, voimaa, kontrolliakin, mutta niiden positiivisessa muodossa. Nämä luovat mahdollisuuksia, jos vain uskalla heittäytyä! Jos tahdon voimasi ei riitä tai huomaat käyttäväsi tilanteita toisten manipuloimiseen... lepää enemmän, syö paremmin ja vietä aikaa luonnossa, yksiin! Sillä tavalla saat taas sen positiivisen voiman käyttöösi ja voit pursuta ideoita, joista voi löytä ratkaisu asumismuotoonkin.
 angel
35  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 27.09.2012 14:46:53
AnnaAleksandra  smitten
Nostin sinulle timantin, tämän puhtauden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden symbolin. Vääryydellä hankittu timatti aiheuttaa epäonnea, johan nimitys veritimantit kuulostaa kalsealta... Ole hyvä, rehellinen, anna anteeksi virheet ja varsinkin omasi itsellesi! Koska tässä on mahdollisuus myös pahaan, muista että ajatukset vetävät puoleensa tekoja ja tapahtumia. Koeta pitää sekä mielesi, että sydämesi puhtaana vilpistä ja pahasta. Et tee mitään väärin, jos irtisanoudut tilanteesta tai ihmisistä, jotka aiheuttavat pahaa muille tai sinulle.
Tarottina tämä edustaa ylipappia, eli sisäinen ymmärrys siitä että olet osa maailman ja elämän isoa syklimäistä kokonaisuutta, avaa sinulle ovet. Sinusta on kiinni otatko tien hyvään vai pahaan... päätä itse, mitä haluat aikaisemman tekstini perusteella. Sekava tilanne voi kuvastaa näkökulman kapeutta... ota etäisyyttä asioihin ja mieti objektiivisesti kaikkea!
Koska kokonaiskuvan hahmottaminen on raskas prosessi sielulle, lepää paljon. Pyri nauttimaan ja luomaan ympärillesi asioita, jotka antavat sinulle hyvää mieltä ja energiaa. Hae vaikka tämänlaisesta harmaasta päivästä se kultareuna, em.villasukilla ja hyvällä kirjalla.
 angel
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.09.2012 13:34:40
Suvivuo  smitten
Elokuu 1986 perusteella voin sanoa, että elokuun kivi on peridootti tai spektroliitti.
Horoskooppikivet löydät nopeasti googlaamalla ja kun niistä löydät mieleisen (niitä on paljon), kerron mielelläni lisää.
Mutta kortti on vain tämä hetki  Cool

Uh! Päästä asti veti huimauksen kaltaisesti käteen ja tämä oli nopea nosto, ei epäselvyyksiä!
Safiiri nousi pakasta ja sen on kolmannen silmän kivi. Jos olet rehellinen ja vilpitön, se voi suoda sinulle selvännäönkyvyn. Tämä vahvistaa kuitenkin hermoja ja sitä kautta kärsivällisyyttä. Usein asiat joita kovasti halutaan, eivät putoa syliin kuin Manulle illallinen...
Tarottina tämä edustaa maljojen 7., eli se muistuttaa sinua siitä että jotkin asiat ovat elämän kannalta pakko vain tehdä, sillä tavalla saavutat harmonia. Eiväthän lohetkaan silmittömästi koskea nouse, vaan hyvin tietoisena virroista ja hakien paikkaa, mistä päästä eteenpäin. Unelmat ovat kantava voima, pidä niistä kii! Huolehdi kuitenkin ettei tahdon voimaisi runno unelmaa hengiltä, suorinta tietä, vaan kuuntele sydäntä JA järkeä.
 angel

37  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.09.2012 13:25:30
Moi taas Kide, vähästä aikaa. Smiley Olen löytänyt Mahtavia kiviä, luonnonpuistoista ym.. mistä ollut tarkoitus milläkin hetkllä. Voimakivenä kulkee tällä hetkellä sydänchakraa parantava sekä turkoosi, kommunikaatiota. Sekä välillä lilaa.. mitä se nyt olikaan.. ametistia! (hieman myöhä kirjoitaa :/ ) mutta en ollut valmis siihen kaulakoruun sillä se meni rikki, kuten pinkki muhkea korunni myös, mutta vain osittain. Smiley Smiley EI liaan pahasti kun korjailee..

Mutta olisin kiitollinen jos kurkkaisit minkä kiven lähden huomenissa (tai siis tänään) ostamaan. =)) Intuitioikin sen kertoo... mutta pyydän silti, sitten kun toki ehdit! Smiley



Laitoit viestisi 18.8. ja niin kuin huomaat, usein en täällä käy vastailemassa. Lukemassa kyllä, mutta vastaamiseen tarvitaan tietty aika ja fiilis  Cheesy
Mielelläni kertoisin sinulle mitä tiedän kivestä, jonka ostit intuitiolla  smitten
38  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.09.2012 13:23:29
heips! "kolmas kerta toden sanoo" olen kaksi kertaa yrittänyt kirjoittaa kysymystä ja nettiyhteys poikki keskenkaiken???
se minua kummastuttaa kun kaulassani olevan riipuksen kivi = ruusukvartsi muuttuu yhtäkkiä likaiseksi ja tahmeaksi ja sitten vaikken itse puhdista sitä se hetken päästä taas puhdas ja kiiltävä?!? näin on ollut koko sen ajan kun olen tuntenut sen ihmisen jota rakastan ja hänellä oli eilen syntymäpäivä! ja aamulla kun heräsin niin kivi oli likainen ja muutaman tunnin päästä taas puhdas vaikka en tehnyt mitään sille.
jokin aika sitten se oli sellainen monta päivää ja vaikka puhdistin sen niin hetken päästä taas likainen - olin sinä aikana parhaan ystäväni luona ja hänkin huomasi sen?Huh onko jokin energiakenttä tms joka aiheuttaa näitä kun vaistoan myös sen rakkaan ihmisen fiilikset ja olen jostain syystä levoton - olenko tulossa  crazy2 kun myös se mahonkiobsidiaani-riipus "käyttäytyy" samalla tavoin silloin kun pidän sitä kaulassa???
jos joku osaa kertoa jotain vai tekeekö sydänsuru ja kaipaus tätä kun en ole tällä hetkellä yhdessä rakastamani ihmisen kanssa ja hänellä on rankkaa omassa elämässään???

Kyllä!
Tuossa tapuksessa ruusukvartsi avaa sinua liikaa ja obsidiaani vetää sinut alas. En suosittelen kummankaan käyttämistä, jos koet vahvasti jonkun rakkaan tunteet. Anna vaikka se ruusukvartsi hänelle!
Sinä tarvitset jonkin sydänshacran kiven, mutta vihreä. Vesimelooniturmaliini voisi olla vastaus, jos haluat kuitenki pitää kanavan auki ystävääsi. Makuuhuoneeseen ottaisin sinuna maitokvartsia ja savukvartsia  Wink Ainakin hetkeksi.
Muistathan, että toiselle energioiden lähettely on syytä olla sovittua juttua!
Ilman lupaa tehty, vaikka puhtaalla ja vilpittömällä sydämellä energian siirto, voi aiheuttaa dilemma teille kummallekin.
 angel
39  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.09.2012 13:17:10
Unelmassa  smitten
Helmi on negaation muuttuminen positiiviseksi! Helmet eivät kuitenkaan unohda mikä negatiivinen asia on aiheuttanut kivun ja miten se muuttui positiivikseksi ja kauniiksi asiaksi. Kyyneleetkin voivat olla iloa tai surua, tai kumpaakin yhtäaikaa. Kaikelle on hetkensä ja anna asioiden vyöryä yli JA ohi. Sen jälkeen huomaat kuinka helpoa on olla.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 5., eli taistelua ja hammastenkiristelyä on aina sanottu elämän olevan ja kuitenkin toisella kädellä, niin makiaa ja ihanaa. Ajatukset saattavat pätkiä ja siitä syystä jotkut asiat takkuaa... älä välitä. Kaikkea sattuu KAIKILLE ja niistä pitää vain ottaa opiksi, seuraavaa kertaa varten. Kehity helmeksi...älä anna mahdollisten ikävien asioiden hiertää.
 angel
40  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.09.2012 13:09:48
Vesimies53  smitten
Seleniitti nousi pakastani sinulle ja se on hyvin voimakas kruunushacran kivi. Siksi siis sillä tulee olla maadoittava kaveri, em.hematiitti mukana, jos alat kantamaan sitä mukanasi tai vaikka meditoit sen kanssa.
Seleniitti siis aukaisee itsetietoisuuden kanavia ja puhdistaa piintyneitä ajatusmalleja, se on kuin ikkuna ulos. Lisää telepaattista kykyä, mutta ilman maadoitusta saa aikaan irrallisuutta todellisuudesta.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 2., eli yllätyksiä tiedossa, ehkä jopa ongelmia. Mutta vakautta on ilmassa, älä murehdi vaikka hetkittäin aina kaikki ei luista kuin hankikannolla. Keskustelulla selviää paljon, kun vaan aukaisee salaisen sana-arkkunsa ja maalaa tunteet sanoiksi, muistaen toki kuunnellakin välillä.
 angel
41  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 14.08.2012 10:16:48
Ninsku_1  smitten
Granaatti... oih, yksi ihan ehdottomista lempparikivistäni... mikä värin intensiiviys... *huokaus*  smitten

Mutta siis asiaan, punaiset granaatit ovat Ystäviä. Ne vitalisoivat kaikki energiakeskuksemme ja luovat niiden välille yhteyksiä. Granaatit ovat usein parhaimmillaan lahjana saatuna ja silloin se luo antajan /saajan välille telepaattisen yhteyden. Eli voisi kai sanoa, että tämä todellisten ystävien kivi tai jopa rakkauden kivi... erotuksena rubiini, joka on intohimoisen rakkauden kivi!
Tarottina tämä edustaa miekkojen paasipoikaa (palvelijaa, kuinka vaan), eli tasapainotusta olisi tilauksessa... ota se. Jos ylikierrokset pyörähtävät, saattaa agressio olla seuralainen. Mutta jos väsyminen astuu kuvioihin, saattaa em.flunssa iskeä oikein kunnolla. Tasapainoilu on syksyn teema tämän suhteen... muista ymmärtää ennenkaikkea itseäsi ja omia tarpeitasi, vaikka nyt olisi tuntosarvet herkät huomaamaan muiden tarpeita normaalia enemmän.
 angel
42  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 14.08.2012 10:06:44
minä myös tahtoisin tietää mikä on minun kiveni eli jos ehdit/jaksat niin kerro horoskoopilta olen  skorpioni mutta jos kiveni on joku muu kuin tämän merkin tai sitten ei niin kiinnostaa kovasti. sitten miten kuvataan mahonki-obsidiaania kun ostin ns. matkamuistona riipuksen rapakon toiselta puolelta ja se kuvattiin siellä "odottamattomien ihmeitten" kivenä ja sitä ihmettä minä tarvitsen tällä hetkellä!!!

Anteeksi, nyt joudun olemaan tylsä... en ymmärrä, mitä tarkoitat. Haluatko kortin, vai kerronko sinulle  skorpioni kivistä /jalokivistä?
No, mutta mahonkiobsidiaanista pystyn kertomaan...
Obsidiaanit ovat säälimättömiä kiviä, luonnon vulkaanista lasi. Varsinkin musta on kurinpalautus, näpeille livautus tai korvapuusti, jos siihen on aihetta itse antanut. Se ei auta huomaamaan, vaan se heittää kasvoille ne asiat, jotka eivät ole kuin pitäisi. Sillä on hyvin maahan pureutuvat energiat, eli se ei ehkä sovi unikaveriksi jos on raskasta aikaa muuten. Mutta raskaan ajan suuntaluotsiksi se soveltuu, kova päiselle ja järkevälle ihmiselle. Ruskea väri obsidiaanissa pehmentää sitä rutkasti ja saa aikaan turvallisuuden tunteen kiven energioihin. Eli niin säälimätön ei ole manhonki obsidiaani, kuin mitä pelkkä musta obsidiaani olisi. Hyvä valinta!
Mahonki obsidiaanin suhteen vain pieni muistutus... se on kausikoru! Eli turvallisuus on muutoksissa hieno homma, mutta kun muutos on tapahtunut, tulee turvallisuudestakin osata luopua. Jotta kasvu pääsee vauhtiin... uutta ei saa, jos vanhasta ei osaa luopua.
Kaikki lähtee ihmisesti itsestä... olethan tutustunut The Secret kirjaan...?
 angel
43  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 14.08.2012 09:56:23
Satyagraha  smitten
Labradoriitti, tämä upea kivi ja näin kun Suomalaisena, Suomessa kirjoitan...tarkoitan luonnollisesti spektroliittia!
Tämä kivi kun on kyseessä, saat valita värin itse... kirjo on Suomen kallioperässä niin runsas <3
Spektroliitti vaikuttaa rauhoittavasti, ilman flekmatisoitumista tai ruusunpunaisten lasien juurtumista nenälle. Se auttaa kantajaansa olemaan oman elämänsä herra ja tekemään ne tarpeelliset suuntapäätöksen, jotka vievät henkilön omaa tavoitettav kohden... ei jonkun muun.
Tarottina tämä edustaa maljojen kuningasta, eli tunteita, intuitiota, ystävällisyyttä ja kaikkea kaunista ympärilläsi taitaa olla nyt. Hienoa! Hyvät neuvot ovat silti aina tarpeen kuulla... sataahan joskus kesälläkin rakeita bikinikansan niskaan  Wink
No, siis älä sulje tunteiden kauniisti soiden realimaailmaa ulos tai ystävien neuvoja. Kuuntele, näe ja päätä itse,s en perusteella miltä faktat tuntuvat sinusta olevan totta ja/tai fiktiota. Sillä joskus neuvojen antajallakin voi olla ketunhäntä kainalossa tai ei niin puhtaat jauhot pussissa... ymmärrät varmaan. Luota omaan sisäiseen vaistoosi ja kuuntele sitä, vaikka olisi kuinka ihanaa... Silloin jos niin on, se vain vahvistaa tunteen.
 angel
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 14.08.2012 09:40:14
Supikas  smitten
Krysocolla on vahva kivi ja se toimii nimenomaan tietoisen ja tiedostomattoman välillä. Se sisätää  kuu ja  uranus voimia, eli aika antaa anteeksi tai ainakin irroittaa. Arkikielellä tämä kaippa tarkoittanee muutosta, joka edellyttää jonkin vanhan asian irtipäästämistä, jos aivan anteeksi antaminen ei ole tapetilla...? Jos kuitenkin koet, että sydämesi kätkee asian, joka vaatii anteeksi antamista, suosittelen lämpimästi Eilatin kiveä. Se sisältää malakiittia ja vaikka se on voimakas kivi myös, se tukee tunteiden purkamisessa.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 2., eli joustavuutta on ilmassa, jotta muutos tapahtuu. Hieman rahan kanssa pelaamista, mutta pärjäämistä - tasapainoilua voi ilmentyä joustavuuden nimeen, mutta eiköhän se siitä, kun et hermostu. Tasapaino tulee sisältä ja jos hermostuu, korttitalo menee herkästi nurin.
 angel
45  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Henna ja indigo : 14.08.2012 09:20:57
Hennaan siirtynyt henkilö täälläkin ja syy, PPD allergia (empiirisesti havaittu)  Grin Ts.viimeisen kerran blondin kaveriksi vedetty suoraväri sai aikaan päänahan palamisen (lievän), mutta todella pahan korvan ja silmäluomen palamisen (vaikka siis siellä ei väriä luonnollisesti ollutkaan!)
Koko iän blondius päättyi siihen, vaikka blondaaminen ei ole allergisoivaa... kasvoin vain ulos siitä  Huh
No, luomukampaajalle mars ja ulos räikeän oranssinpunaisena...WOW  smitten
Kolme kertaa kävin kampaajalla, jolloin kerran tehtiin syvähoito merilevälläkin, jotta saatiin ihosta ja hiuksista kaikki myrkyt ulos. Nyt värjäilen itse Santen leiskuvalla punaisella ja väri punertuu joka kerta (syvenee).
Käytän lähes vallan luomukamaa hiusten ja muun kosmetiikan suhteen, kiitos tuon uuden lisäaineallergian. Mutta nyt iho voi hienosti ja hiukset myös! Tuntuma hiuksiin on aivan toista luokkaa, kuin blondina  Shocked Kuin olisi lisäkkeitä tai muutama miljoona uutta hiusta päässä. Lisäksi ne ovat kiiltävät, olematta liukkaat ja löysät. Kampausten teko on iso ilo nykyään, eikä tarvee kähertää, tupeerata ja tukea muotovaahtoja yms. päänahkaa täyteen.
Luomutuotteissa on se jännä puoli, ettei ne näy missään, niiden käytöstä ei kerrota (ovat erilaisia), ihan kuin ne eivät saisi olla vaihtoehto (?). Pitää itse kysellä ja kaivaa tietoa... kaikki kampaajatkaan eivät edes suostu keskustelemaan luomuvaihtoehdoista  idiot2 Ja sitten niin, kampaajien tarjoama (poistettu nyt kai jo markkinoilta?) luomuvärisarja sisältää todella paljon PPD-yhdisteitä ja musta "henna" iholle -näpit irti! Se on lähes puhdasta PPD.myrkkyä  buck2 Hiuksiin se indigo on ihan eri juttu...
Kannattaa tutustua linkkiini, kirjoittaja todellakin tietää mistä kirjoittaa ja kirjoittaa paljon  smitten

Nyt omaa hennalla värjättyä hiusta on ylipuolet ja tykkään todella paljon "omasta" väristä... hieman mietin, meniskö laitattamaan muutaman vaalean raidan päälle, "aurinkoraidaksi" ja sitten henna päälle... sais oranssinhehkuiset raidat  Cool
http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2011/11/vakavia-seurauksia-hiusvareista.html

Ps.kiitos tuosta etikka vinkistä... itseänikin hieman ällöttää varsinkin treeneissä, kun hikoaa se hennan jälkituoksu  smitten Koetan!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 160