Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Onko tässä eväitä mihinkään? : 08.12.2007 21:08:35
Mainitsemasi oppositiot eivät ole vaarallisia. Muuta ei tuosta osaa sanoa,koska koko kartan sanoma on otettava huomioon -aspektit ja keskipisteet. 40 vuoden kokemus on opettanut minua,että erot näkyy aina kartalta ja tietenkin rakkaus. Ero voi tulla myös positiivisessa mielessä. Muista myös, että monet harrastajat tutkivat kyllä planeettoja,mutta eivät kuitenkaan itsekkään usko,että sieltä todellakin voidaan saada esiin enemmän kuin uskoisi. Kokemus kyllä kouluttaa. Rakkauskin on kukkia ja kyyneleitä, aivan kuin muukin elämä. Tähdet kyllä kertovat,mutta sinä olet se joka päätät.

Hyvää joulua sinulle

Pentti Tuononen

http://www.cosmobiology.se/

 smitten venus jupiter
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Paras mahdollinen suhdekartta : 08.12.2007 20:49:36
Mielestäni paras tapa tutkia kahden henkilön sopivuutta on heidän syntymäkarttansa. Kahden henkilön yhteistä tulevaisuutta voidaan myös katsoa Solar arc aspekteista verraten niitä toisen henkilön karttaan. Keskipisteet parianalyyseissä on erittäin tärkeitä. Hetki jolloin tapasitte ja vielä hää päivä ja kellonaika.
Mutta siinä onkin sitten tutkimista muutamaksi kuukaudeksi jopa koko elämän ajaksi. Olen sen oppinut huomaamaan kun yhdessä vaelsimme Helenan kanssa 38 vuotta - niin ja lapset tietenkin mukaan.

Oikein kivaa joulua sinulle

Pentti Tuononen


http://www.cosmobiology.se/

 smitten venus jupiter
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Marsin peräytymisen tulkinnasta : 25.11.2007 01:17:48
Hei kalliris ! Kosmobiologiassa ei lainkaan huomioida perääntyviä planeettoja.  Itse otan aivan saman kannan. Alussa 40 vuotta sitten kun aloitin astrologiset opintoni ja tutkimukset niin perääntyville planeetoille annettiin suuri merkitys. Itse en  40 vuoden aikana ole huomannut yhtään mitään. Yksi ja toinen väittää niillä elämässään olevan merkitystä,mutta kyseinen ilmiö voi johtua jostakin muusta tekijästä kartalla.

Mutta kaikki eivät tietenkään ole yhtä mieltä kanssani ja kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen. Minulla itselläni Merkurius kartalla perääntyi vuosieni alussa ja tämän pitäisi tarkoittaa oppimisvaikeuksia. Olen kuitenkin aina oppinut sitä mitä itse olen halunnut. Usein kuulee myös sanottavan, että liikennehäiriöt johtuvat taivaalla petääntyvästä Merkuriuksesta - mutta jos näin olisi niin sen pitäisi vaikuttaa silloin koko maailman liikenteeseen eikä ainoastaan johonkin määrättyyn maahan ja syy löytyy silloin sen valtion horoskoopista eikä taivaalla perääntyvästä planeetasta. Koska Astrologia ei ole taikauskoa niin sen pitäisi luonnollisesti puhdistaa tälläisistä väitteistä - minkä johdosta tiede ei ota astrologiaa vakavasti. Astrologiassa on paljon väitteitä joilla ei ole mitään todellista pohjaa. Tämän johdosta itse lopetin astrologiset tutkimukset tutkittuani sitä ensin noin 10 vuotta ja siirryin Kosmobiologiaan joka perustuu enemmän tieteelliselle pohjalle ja todellisuuteen.

Toivon sinulle hyvää jatkoa opiskelulle.

pentti tuononen

Kotisivu
http://www.cosmobiology.se/
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mikä minusta tulee isona? : 24.11.2007 19:52:08
Sarese hei ! ilmoita jos sait vastaukseni. Olen vähän ulalla tässä Astrofoorumissa. Jouduin myös sivulle jossa olin saanut yksityisviestejä ja siellä oli minulle vanhoja kysymyksiä. Toivottavasti olen niihin kaikkiin vastannut.

Terv.
pentti
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mikä minusta tulee isona? : 24.11.2007 00:20:55
Hyvä sarese ! Uskon kyllä, että ihminen joutuu aina oikeaan tehtävään tässä elämässä. Monet perheen Äidit ovat kysyneet minulta - mikä on minun elämäntehtäväni ? he eivät ole ymmärtäneet, että juuri se tehtävä missä he juuri nyt ovat on sen hetkinen elämäntehtävä. Me olemme kaikki keskellä elämäntehtäväämme ja se joka vaikuttaa toisten silmissä vähäpätöiseltä tehtävältä onkin kaikkein arvokkain tehtävä juuri sen ihmisen elämässä.

MC kartalla kuvaa ammattia ja elämäntehtävää. MC on myös minätietoisuus. Kosmobiologiassa käytetään MC-stä  sanaa "minä olen". Katsotaan MC-n tähtikuvio, aspektit ja keskipisteet. Tästä saadaan ensikäden tietoja työtehtävistä ja elämän päämäärästä. Kuitenkin on otettava huomioon koko kartan sanoma. Merkurius kuvaa sitä miten ajattelet ja mistä olet kiinnostunut. On otettava huomioon myös Mars ja muut planeetat. Aurinko ja Asc näyttää hyvin usein sen missä sinut tapaa.

10 huone perinteisessä astrologiassa kyllä näyttää ammatin ja kuuluisuuden,mutta huonemenetelmiä on niin paljon, että riippuu siitä mitä menetelmää niistä käytät. Ammattia ja elämäntehtävää ei kuitenkaan voi jättää pelkästään 10 huoneen varaan ja siksi tarvitaan koko syntymäaikasi, että voisi vastata kysymykseesi.

Terveisin
pentti
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Voiko kartalta nähdä, miten yritys tulee menestymään? : 23.11.2007 13:40:00
Niin, mihinkä me uskoisimme ellei omaan sisäiseen tunteeseen. Sisinpämme on se kompassi mitä meidän olisi kuunneltava, sanoivat sitten toiset mitä tahansa.

Kaikkea hyvää  smitten
pentti
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Tulkinta-apua pyydan hartaasti.. : 21.11.2007 23:18:11
Hei Loume !


Tein karttasi,olen tutkinut tilanettasi ja tulevaisuuttasi Solar arc, Secondaryprog ja Transit tekniikalla ja totean aivan saman kuin sinäkin. Sinulla on todella vaikeata. Käyt nyt elämänvaihetta jonka aikana muuttuu elämäsi ja yksilöllisyytesi. Mutta tätä ei kestä ikuisesti. Huomaat tulevina vuosina kuin tarpeellista kaikki kuitenkin loppujen lopuksi oli.

Solar arc tekniikalla laaditussa kartassa p.Merkurius on ollut  koko 2007 konjunktiossa radix Plutoon.Pluto on sinulla vähän hankalassa keskipisteessä r.Mars/Saturnus ja tämä saa aikaan hyvin surullisia ajatuksia ja surullisia uutisia. Sisimmässäsi käyt läpi  raskasta surua. Prog.Aurinko muodostaa juuri konjunktiota tähän samaan radix Plutoon ja juuri tämä saa aikaan muutoksia henkilöllisyydessä. Sinusta tehdään nyt aivan uutta ihmistä niiden tapahtumien kautta joita koet elämässäsi. Solar arc Neptunus on neliössä radix Aurinkoon  ja vielä myöhemmin radix Merkuriukseen. Tämä voi aihettaa sen, että olet pettynyt mieheen - tai miehiin - Isään tai aviomieheen tai/ja elämään.

Solar arc ja Secondaryprog aspektit näyttävät yleensä suuret asiat jotka sitten muistetaan elämän loppuun asti. Nopeasti liikkuvat transiitit ovat heikompia,mutta kaikki riippuu transiitin nopeudesta. Sinulla T.Jupiter muodostaa konjunktion radix Uranukseen  nyt tammikuussa,mutta se menee ohi aika nopeasti. Tämä tarkoittaa - elämä kääntyy parempaan suuntaan. Voit seurata kuinka paljon tämä vaikuttaa sinun elämässäsi. T.Jupiter muodostaa konjunktion radix Saturnukseen ja neliön Asc pisteeseen Maaliskuussa ja sitten seuraavan kerran kesäkuussa. Tämä tarkoittaa - positiivisia muutoksia ympäristössä, matka, työ tulee toisenlaiseksi tai herää halu tehdä muutoksia omassa elämässään.

Karttasi näyttää muutoksia parempaan 2009 ja 2010. 2010 p.Aurinko muodostaa sextilin radix Saturnukseen (vuosiaspekti). Tämä tarkoittaa sitä, että luot itsellesi uuden ja vahvan elämänolosuhteen. Saat työpaikalla lisää vastuuta ja elämääsi tulee uusia velvollisuuksia. Tulet kestäväksi ja kärsivällisyytesi paranee.

Tapahtui nyt mitä tahansa niin ota aina rauhallisesti. Älä pelkää mitään ja ole oma itsesi. Anna itsellesi oikeus elää ja tehdä virheitä, sillä niin teemme virheita jokainen.

Kaikkea hyvää sinulle ja lapsellesi - joka on myös tulossa.

pentti tuononen

Kotisivu
http://www.cosmobiology.se/

Blogi
http://blogg.cosmobiology.se/

8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Voiko kartalta nähdä, miten yritys tulee menestymään? : 21.11.2007 20:25:09
Hei Tytteli ! Kyllä kartalta voi nähdä elämänmuutokset, ammattimenestyksen ja kaikkea muutakin mukavaa. Mahdollisuus oman yrityksen perustamiseen ja sen menestykseen näkyy myös. Kaikki tämä vaatii astrologilta paljon työtä, koska esm. oikea ajankohdan löytäminen jopa minutilleen vie aikaa. Ei riitä pelkästään se, että taivaalle muodostuu erittäin hyviä aspekteja vaan nämä aspektikulmat on myös osuttava edullisiin asemiin sinun syntymäkartalla oleviin tulkintakohteisiin.

Esimerkiksi juuri nyt Joukuussa muodostuu taivaalle Aurinko,Pluto,Merkurius, Jupiter konjunktio Jousimiehessä 20 pv. tienoilla. Tämä on mainio ajankohta aloittaa yritys, yhdistys tai jotain muuta vastaavaa. Kellonaikaa voidaan sitten siirtää niin, että Asc  ja MC osuu aspektiin tämän mahtavan konjunktion kanssa.

Mutta sitten tuleekin se ongelma, että jos kysymyksessä on esm. yksityisyritys niin tämän konjunktion on parasta muodostaa aspekti myös yrittäjän henkilökohtaiselle kartalle ja näin voi tämä konjunktio vaikuttaa myös häneen.
t.Saturnus tässä kartassa ei saa muodostaa jänniteaspektia henkilön henkilökohtaisiin tulkintakohteisiin. Henkilökohtaiset tulkintakohteet ovat MC,ASC,KUU ja Aurinko.

Kartastasi kuitenkin tiedän, että tulet saamaan uuden menestyvän yrityksen 2009. Tarkempaa ajankohtaa 2009 kannattaa sitten suunnitella myöhemmin. Jos perustat yrityksen v.2008 niin tämä voisi tapahtua kesäkuussa ja mieluimmin heti alussa. Jos perustat sen silloin niin yhtiö laajenee jo 2009.
Tiedot perustuvat omaan karttaasi. Yksityiskohtaisemmat aspektikuviot saat minulta jos niitä haluat.

Kaikkea hyvää sinulle
pentti tuononen

Kotisivu :
http://www.cosmobiology.se/

Blogi :
http://blogg.cosmobiology.se/


9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: ASTROLOGISET KOTISIVUT : 15.11.2007 17:15:50
Hei May ! Sain tänään tietää sivustasi Nostradamus Foorumista. Pidin siitä. Ilmoitin siitä myös Astriksessa jossa olen varamoderaatorina. Laitoin uutisen myös omalle sivulleni.

Kaikkea hyvää sinulle  smitten

Pentti Tuononen

http://www.cosmobiology.se/

Astroblogi

http://blogg.cosmobiology.se/
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Laheisten transiitit kartallanne-syntyma ja kuolema : 30.01.2007 21:09:14
Mikään esittämistäsi aspekteista ei johda kuolemaan, vaan kartalla täytyy olla voimakkaanpia vihjeitä vaarasta. Vaikka näkisitkin vaaran kartalta niin lääketiede on niin kehittynyt, että pelastumisen mahdollisuudet ovat suuret.

Terveisin
Pentti Tuononen

http://www.cosmobiology.se/
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten kartalla näkyy "silmien avautuminen"? : 30.09.2006 00:51:38
Mielenkiintoinen alue. Juuri tätä olen tutkinut kymmeniä vuosia ja olen päässyt siihen tulokseen, että varmin merkki henkisistä kyvyistä on NE/PL ja UR/NE keskipisteet - tämä on portti toiseen maailmaan. Keskipisteet toimivat myös UFO yhteyksissä. UFOt ilmestyvät hyvin usein määrätyille leveys ja pituusasteille kun UR/NE tai NE/PL portit taivaalla ovat auki.

TC=Instrumentaalinen transkommunikaatio

Yhteys henkimaailmaan nauhurin, videon ja TV- en välityksellä ovat alkaneet ensimmäistä kertaa kun taivaalle on muodostunut aktiivi UR/NE ja NE/PL portti.
Olen itse lukenut muutaman kirjan tästä merkillisestä ilmiöstä. 80 luvun alussa olin yhteydessä  Friedrich Jürgensoniin jonka elämäntehtävänä oli nauhoittaa ääninauhalle henkimaailmasta tulleita  sanomia. Sain myös häneltä kopion muutamasta nauhoituksesta.  Jürgenson kirjoitti nauhoituksista myös kirjan joka on nimeltään  ”Rösterna från rymden ” suomeksi ”Äänet avaruudesta”. Kirja ilmestyi vuonna 1964. Hänen ensimmäinen nauhoitus alkoi juuri tälläisten planeettojen vaikutusaikana.
Toinen alan uranuurtaja on Malmön lähellä asuva Lizz Werneroth. Hän kykeni jopa pitkiin keskusteluihin mikrofonin ja radion välityksellä henkimaailmasta tulevien äänien kanssa. Myös video ja TV lähetys henkimaailmasta onnistui muutaman kerran. Lizz on kirjoittanut myös tutkimuksistaan kirjan nimeltä  ”Fönster mot spegelvärlden”.

Terveisin
Pentti

 smitten smitten smitten smitten


 
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pelionni : 30.09.2006 00:37:12
Jos haluaa voittaa peleissä niin suosittelen raviveikkausta. Täällä ruotsissa löytyy hevosten syntymäajat ja karttojen perusteella olen voittanut usein.
Pelaan ainoastaan silloin kun kartan perusteella voittaja on varma. Tämä on mielenkiintoinen tutkimusalue.

Hyvää pelionnea kaikille.
Pentti

 Cheesy Cheesy smitten smitten smitten
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc : 29.09.2006 00:58:02
Hei Nousukuu !

Kirjoitit :
mihin kohtaan se 90 asteen kehä piirretään suhteessa radix-karttaan, vai, onko sillä itse asiassa edes väliä...?

Vastaan :

Sillä ei ole väliä. 90 - astekehällä ei ole yhteyttä tähtikuvioihin. Kyseisessä kuvassa on 90 - kehä aloitettu 15 astetta rapu. Tämä siksi koska ei ole lupaa käyttää Ebertin verlagin alkuperäistä karttakaavaketta K2 joka alkaa 0 astetta ravusta. Itse käytämme sivuillamme poikani Jussi ohjelmoitua karttaa jossa on hieman eroa alkuperäisestä, mutta sitä ei huomaa.

Sain verenpainekohtauksen kaupungilla ja jouduin sairaalaan. p.Kuu on puolineliössä p.Saturnukseen ja p.Marssiin (P.MA - P.SA konjunktio). Transit Mars oli silloin tarkassa neliössä r.Aurinkoon.

Rauhaisia hetkiä sinulle Täysikuu.

Pentti

 Cheesy Cheesy smitten smitten smitten smitten


14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc : 28.09.2006 00:30:16
Alkaako 90° kehä aina radix-kartan kohdasta 15° rapu?

90 astekehä näyttää heti yllä olevat jänniteaspektit keskipisteisiin.

Tätä en käsitä! Eli miten katsotaan keskipisteet radix-kartan ja 90° kehän yhdistelmästä? Vai pitääkö ne kaikki keskipisteet rustata käsin siihen ennekuin alkaa katsomaan mitään?!?

Toistaiseksi olen ymmärtänyt vain sen että planeetat jotka ovat 90° kehässä kutakuinkin yhtymässä ovat kovassa aspektissa radixilla...

*muok muok* Vielä kysyn että kannattaako keskipisteistä katsoa:
- SA-planeettojen aspektit NA-keskipisteille?
- SA-keskipisteiden aspektit NA-planeetoille?
- SA-keskipisteiden aspektit NA-keskipisteille?


Vastaus :
Pääsin juuri sairaalasta ja en ole pystynyt vastaamaan aikaisemmin.

Kirjoitit :
Alkaako 90° kehä aina radix-kartan kohdasta 15° rapu?

90 -kehä alkaa 0 astetta ravusta.
90 -astekehän 0 aste kuvaa 0 astetta rapu, 0 astetta vaaka, 0 astettakauris, 0 astetta oinas.

Vastaan :
Jos siis esm. mars on 0 astetta ravussa ja saturnus 0 astetta vaaka niin 90 astekehään osuu mars ja saturnus samaan kohtaan.
Jos esm. Jupiter on 0 astetta ravussa ja uranus 0 astetta kauris niin 90 astekehässä nämä osuvat aivan samaan kohteeseen.

Lue lisää kotisivultani siellä on kyllä kaikki ohjeet.

Keskipisteet piirretään itse 90 astekehään samalla menetelmällä.

Kirjoitit :
Vielä kysyn että kannattaako keskipisteistä katsoa:
- SA-planeettojen aspektit NA-keskipisteille?
- SA-keskipisteiden aspektit NA-planeetoille?
- SA-keskipisteiden aspektit NA-keskipisteille?

Vastaan tähän : Solar arc tulkintakohteiden aspektit katsotaan radixkartan tulkintakohteisiin ja keskipisteisiin.

Terveisin :
Pentti
 smitten smitten smitten smitten
 
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc : 20.09.2006 17:31:09
Tämä Solar arc juttu olikin mulle ihan uusi! Olen kyllä sanan kuullut monta kertaa.

Minäkin ensin pähkäilin mikä ero tällä on progekarttaan mutta tämähän on paljon selkeempi tapaus kun kartta pysyy ihan samanmuotoisena mutta merkit vaan siirtyy.

Kiitoksia May ja muut hyvästä aiheesta ja selityksistä! Smiley

Katsoin mitä tällä hetkellä on menossa: SA- askendentti hiippailee radix- saturnus kohdilla. Hmm? Tulkinta riippuu taas kerran siitä miten kukin tuon kyseisen planeetan tulkitsee.

Ehkäpä joskus voisi perehtyä tarkemminkin mutta kuulosti vähän työläältä enkä edes termejä ymmärtänyt... mikä se 90° kehä mahtaa olla?


Hei !  Cheesy  Tavallisen kartan ulkopuolella on kehä joka sisältää 90 astetta. Tämä kehä näyttää nopeasti seuraavat jänniteaspektit kartalla :
Konjunktio, puolineliö, neliö, oppositio ja puolitoistaneliö.

Kaikki muut aspektit on katsottava sisäkartasta. 90 astekehä näyttää heti yllä olevat jänniteaspektit keskipisteisiin.

Lue tämä :

http://www.cosmobiology.se/fi/artikel.php?thisid=29

Ja tämä :

http://www.cosmobiology.se/fi/artikel.php?thisid=49

Mutta voit tietenkin aina kysyä minulta.

Terveisin
Pentti

 smitten smitten smitten
Sivuja: [1] 2 3