Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 50
31  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:50:58
Kyllä on, mutta saat tehdä sen eteen hieman töitä. Antaudu ohjaukseen, katso tarkkaan ympärillesi ja tartu tilaisuuteen, vaikka se olisi hieman vieraskin sinulle. Se ohjaa sinut sisäiseen rauhaasi.

Hei ulkopuolinen!

Mulla ei sen suurempaa, olisin vain kysynyt onko sisäinen rauha mahdollista lähitulevaisuudessa?
Kiitos!
T. rapu
32  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:49:30
Pelko on joskus liian voimakas kannettavaksemme, ei sitä kannata hävetä. Ajatuksemme kyllä ovat vahvoja, mutta niin on luojan tarkoituskin. Usko, toivo ja luota elämään. Se antaa meille juuri sitä, jota on tarkoitus saadakin.

Jostain syystä olen miettinyt sinua paljon ja kysymyksesi on jäänyt mieleeni. Olisin melko huoleti vauvasi suhteen, mutta mikä ihme mieltäsi noin painaa ja huolestuttaa. Päästä irti ja rentoudu, lepää ja hoida itseäsi, koska teet itsellesi hallaa asenteellasi, tämä on joko tätä hetkeä tai tulevaa. Jos haluat autan sinua mielelläni enemmän. Muutto on ihan ok, mutta muistathan delegoida tehtäviä muille.


Tietyistä syistä olen antanut pelon vallata itseni tuossa vauva-asiassa. Olet kyllä asian ytimessä että tätä hetkeä on parasta elää, koitan luottaa korkeampaan suunnitelmaan vaan joskus pelot ottavat ylivallan. Sekös vielä sitten harmittaa, kun tiedän että ajatuksemme ovat luovaa voimaa..
Kiitos Ulkopuolinen. smitten
33  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:46:21
Aistin sinusta aivan liikaa huolestumista ja lannistuneisuutta. Siihen ei ole mitään syytä, asiat voisivat olla toisin, mutta tiedäthän, että ihmisen tulee rakastaa ensin itseään sitten vasta hän kykenee vastaanottamaan rakkautta toiselta ihmiseltä.

Valopilkku on jo olemassa, sinun tulee vain nähdä se, laita vaikka yksityisviestiä, jos haluat kirjoitella enemmän.

Hei,
minäkin haluaisin tietää, näetkö työ- sekä rakkausrintamallani mitään?
Tai ylipäätänsä elämässäni mitään valopilkkua.
34  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:43:33
Kaikille meille on olemassa puoliso, jonka rinnalla on hyvä olla. Hän astuu elämäämme, kun olemme siihen valmiit. Tällä hetkellä en näe kohdallasi mitään, mutta jotenkin saan tunteen, että se voi olla hyväkin asia. En aisti yksinäisyyttä kuitenkaan.

Hei, kiitos vastauksestasi! Entä minun rakkauselämäni? Löytyisikö lopulta mies jonka kanssa elää onnellisena? t. Heart

Luulen, että tämä työ on antanut sinulle kaiken sen, mitä se voi antaa, totta kai löydät parempaa jos niin vain syvästi päätät ja maltillisesti etsit. Pidä kuitenkin tämä työpaikkasi siihen asti, äläkä heille puhu aikeistasi, niin pääset helpoimmalla.

35  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:40:38
Olen pahoillani, että vastaaminen on jäänyt.
Aistin, että parisuhteesi on murrosvaiheessa, ratkaisu voi olla mikä tahansa, mahdollisuudet ovat ilmeisesti aika tasan. Tämä on hyvä merkki, visualisoi mielessäsi mitä todella haluat. Tee se niin tarkkaan kuin mahdollista ja usko siihen, lähde kulkemaan visiosi tietä, ole rohkea. Nyt avaimet ovat sinulla.

Työasioista en aisti sen ihmeellisempiä tällä erää, voit ilmeisesti luottavaisesti edetä suunnitelmiesi mukaan. Ne muutokset, joista puhut ovat isoja, niissä on ilmeisesti pieni riski, mutta niin on kaikissa. Jos uskot ja luotat itseesi, kaikki menee hyvin.

Tuo ihminen, jonka tapasit, hän ilmeisesti on sielunperheesi jäsen, menneessä elämässä olitte yhdessä, mutta enemmänkin aistin välillänne ystävyyttä kuin rakkautta. Hyvin läheistä yhteenkuuluvuutta. Noita kohtaamisia on useilla ihmisillä, seuraa maltillisesti mihin tuo johtaa, mitä todella välillänne on.

Hei,

Lähetin sinulle sähköpostia joskus huhtikuun lopulla/toukokuun alussa ja kokeilen nyt tätä kautta uudelleen...Osa tuolloin pohtimistani asioista on ratkennut jo tavalla tai toisella, kun silloin niin "tilanne päällä" otin yhteyttä. Nyt kuitenkin mieltäni vaivaa vielä asia liittyen nykyiseen parisuhteeseeni/avioliittooni sekä sen tulevaisuuteen. Myös työkuvioissa isoja muutoksia ehkä tulossa, kannattaako niitä toteuttaa vai ei?

Olen myös tavannut n.5kk sitten ihmisen joka oli minulle merkityksellinen ja varsin "tutun oloinen" - onko meillä kenties ollut jotain yhteistä entisissä elämissä vai miksi olimme niin "sukulaissielujen" oloisia toisillemme. Entäpä, onko tällä suhteella minkäänlaista tulevaisuutta? Nyt yhteydenpito katkolla...

Kiitos paljon, jos jaksat minulle asiaa katsoa ja avata...

-muru78
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Pyydän apua :( : 30.07.2010 00:26:07
Tiedä sitten minkälainen näkijä olen, mutta aistin sinun huolesi ja haluan sanoa sinulle jotakin.

Terveytesi on ilmeisesti melkoisen haastava, joutunet tekemään melkoisesti sen kanssa töitä, luultavasti pidemmän aikaan, jos ei loppu elämääsi, mutta oikealla hoitoyhdistelmällä pärjäät kyllä ja käsittääkseni kykenisit elämään lähes normaalia elämää vaikkakin tarkka itsesi kanssa saat olla.

Tärkeintä olisi nyt saada luottamus elämään, että paranet vielä. Sen jälkeen sinun tulisi saada elimistösi tasapainoon, ilmeisesti jonkinasteinen ruokavaliohoito, vitamiinit, homeopatia voisi auttaa hyvinkin, mutta ole tarkka kenelle menet ja mitä teet. Samoin minä uskon karmalliseen sairauteen, selvitä, miksi olet sairastunut, mikä elämässäsi sairastuttaa sinua, etsi itsellesi hyvä hoitaja, johon luotat.

Tärkein on kuitenkin se, että aistin miehesi rakastavan sinua pohjimmiltaan, hän on ilmeisen huolestunut sinusta, mutta enemmänkin siitä, että sinussa on aistittavissa hieman masennusta. Älä milloinkaan lankea siihen. Usko tulevaan, toivo parantumista, luota elämään. Sillä pärjäät kyllä. Taistele, kapinoi ja elä. Vaikkakin vajaavaisesti, niin päätä, että sinä nautit elämästä, sinä riität, sinä olet olemassa ja se on kaikki mitä tarvitsee.

Jos saavutat tasapainosi tulet saamaan töitä, totta kai tulet saamaan. Mutta nyt on tärkeintä löytää sisäinen tasapaino. Muista, että ihminen voi olla myös sairaana onnellinen, ihminen voi nauttia elämästä vaikka meillä on fyysisiä vaivoja. Muista tämä aina. Vaikka et kävelisi voit olla onnellinen. Vaikka sinulla on kipuja voit löytää päivästä jotakin hyvää. Vaikka elämäsi olisi rajoittunutta sinussa on kaikki se mitä tarvitset.

Uskallan sanoa näin, koska olen kaiken kokenut. Minä olin hyvin sairas ja silti olin onnellinen. Minulta vietiin lähes kaikki, silti näin elämässäni hyvää. Minulta vietiin lähes kaikki toiveet terveeseen elämään ja silti uskoin parantumiseen. Ja minä tein oman ihmeeni, olen vastoin kaikkia ennusteita terve. Sinä voit tehdä sen saman vain päättämällä, uskomalla ja visualisoimalla terveyden mielessäsi itseesi ja kulkemalla sitä kohti. Etsimällä vaihtoehtoisia hoitomuotoja.

Voimia sinulle, toivon parantumistasi. Toivon sitä todella ja minun toiveillani on usein tapana toteutua. Etenkin, jos ne ovat hyvästä ja pyynteettömiä.
37  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Auringonpimennys 11.7.10 : 11.07.2010 23:58:35
Luin Emelia blogistasi tämän tekstin:

"Nyt kannattaakin kaivella kalenteria tai päiväkirjaa ja miettiä mitä tapahtui Tammikuun puolessavälissä edellisen Pimennyksen aikaan, sillä tulevan Auringon Pimennyksen tapahtumat ovat jatkoa sille. Mitä / mikä alkoi Tammikuussa saa nyt jonkinlaisen päätöksen."

Tsekkasin omasta blogistani, mitä tuolle 15.1 kuului, valitettavasti en ollut kirjoittanut tuona päivänä mitään, mutta 17. päivä kirjoitin ensimmäisen yleisen kanavointini, jossa annoin hyvinkin selkeitä ja toimivia ohjeita omaan elämään. Kirjoitin visualisoinnista, elämänhallinnasta ja muutoinkin arjesta, valinnoista. Hmm. Mielenkiintoista.

Tässä teidän iloksenne pätkä tuosta tekstistä:
"Ja se onni on jokaisen tavoiteltavissa, mutta sen onnen eteen on tehtävä töitä, on päätettävä sallia onni omaan elämäänsä, uskoa, että se on mahdollista. Sillä maailmassa on harvoin mahdottomia asioita, kunhan vain ihminen kykenee pitämään realiteetit huomiokyvyssään. Elämä on täynnä valintoja, elämässä voi valita mitä itselleen haluaa ja kun uskoo tuohon valinnanvapauteen tulee saamaan kaiken sen, mitä sydämessään kokee oikeaksi."

Katsotaan mitä minä kirjoitankaan ylihuomenna. Sitä odotellessa. Mutta aivan samalla tavalla oli silloinkin edellispäivänä jo hieman alamaissa olo, pettynyt ja kaipasi elämäänsä jotakin uutta. Niin on nytkin, kärsimätön ja empty.

No jo olisi aikakin, että alkaisia tapahtua ja olenhan tuon eteen kyllä tehnyt jokusen verran valmistelutöitä.

38  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä tämä mies on? : 06.07.2010 00:16:20
Vain etsimällä voimme saavuttaa sen, mitä haluamme elämäämme. Aika moni sinkku kai etsii onnensa noiden deittipalstojen kautta, baareista kun harvoin kivoja kunnollisia miehiä löytyy. Toki kyllähän sekin reitti voi onnistua. Onnea metsästykseen...
39  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä tämä mies on? : 05.07.2010 12:00:32
Näitä kohtaamisia todellakin joskus on, kohtaamisia, jotka vievät jalat mennessään. Luulen, että silloin voisi hyvin olla kyseessä menneiden elämien rakkaussuhteesta, mutta todellakin viekö tämä hetken huuma minnekään ja mitä suhde antaa, se on meidän jokaisen päätettävissä. Kannattaa muistaa, että hyvä parisuhde rakentuu kokonaisuudesta, ei vain kemiasta.
40  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Korvavalo: no huh huh!? : 24.06.2010 00:22:50
Tätäkään tuomitsematta näitä riittää.

Kuulin kerran eräistä meksikolaisista pillereistä, joita syömällä tietoisuus kasvaa. Kysyin varovasti kauanko tuo ihminen on käyttänyt niitä, kuulemma puoli vuotta. Säännöllisesti joka päivä, vaikka ne ovatkin varsin kalliita, mutta niin hyviä. Seuraava kysymys jonka esitin oli, mitä vaikutusta olet huomannut. Siinä vaiheessa hän sanoi, ei niistä vielä mitään näe, vaikutus on niin hienovaraista ja toimii aivojemme korkeimmilla tasoilla, että sitä on ihmisen vaikea huomata.

Niin mitä hänellekään olisin voinut sanoa, hän oli tyytyväinen, kun tietoisuus hänen tietämättään kasvaa ja pillereiden myyjä oli taatusti tyytyväinen, kun sai rahansa.
41  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 22.06.2010 00:55:14
Teen meditaatioharjoituksen sinulle tänä yönä, mutta todellisuudessa sinun tulisi itse opetella tekemään itsellesi suojauksen, jotta hyötyisit niistä eniten. Voin kyllä työni kautta opettaa sinulle tämän ja netissä on paljon suojauksia. Olen blogissani kirjoittanut positiivisen hyväksynnän vaikutuksesta aikoinaan, tässä on linkki siihen: http://parantumiseni.blogspot.com/2010/01/uhrina-olemisen-vaikeus.html ja http://parantumiseni.blogspot.com/2009/12/surullinen-paatos-vuodelle.html . Ne käsittelevät samaa asiaa hieman eritavalla, mutta ehkä siinä on toimintamalleja, jotka voi auttaa.

Hei!
Saisinko suojauksen; työkaverini on uhkaava, aggressiivinen ja arvaamaton. Saattaa huutaa suoraa huutoa kohdistaen minuun täysin väärää syytöstä. Autathan, kiitos.


Yritän jälleen vastailla jossakin vaiheessa kysymyksiinne, nyt on ollut hieman liian hektinen elämä siihen. Annaelen, jostain syystä minä heittäytyisin vaikka aluksi se hieman liikaa haasteita ehkä tuokin elämään.Lillian on jäänyt huomaamatta, yritän etsiä kysymyksesi, anteeksi kovasti.
sideman, niin kerropa minulle miksi moinen kieli minuakin kiinnostaa. Siinä kielessä on meidän elämme voimanlähde sillä tasolla, jota me jollakin tasolla kykenemme ymmärtämään, ehkä laitan sinulle viestiä selittääkseni asiaa enemmän.
42  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Nyt haleja tänne päin, kiitän! : 19.06.2010 01:02:02
Kiitos, tukenne on tärkeää, sain hänet tasapainoitetuksi, nyt on suurin työ edessä, Mutta tärkeintä oli luottaa itseensä, että minä pystyn tehdä tämän. Ja sain sen luottamuksen sydämeen ja täytyy sanoa, jos häntä voin auttaa olen niin niin onnellinen.

Vuoden hyvä työ tai ainakin yksi niistä on tehty.
43  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 19.06.2010 01:00:11
Siis, voimme olla onnellisia eri ihmisten kanssa, joten kyllä, meillä on useita eri oikeita kumppaneita, mutta täytyy muistaa vaikka muuttuisimme ja kasvaisimme niin todellisuudessa se kumppani voi muuttua ja kasvaa siinä rinnalla. Ja vaikka toisen kanssa täydelliseltä elämä ei heti tuntuisikaan, niin me itse muutumme kokoajan, joten ehkä me sopeudumme kumppaniimme ja tulemme toistemme kaltaisiksi.

Kyse on tahdosta, kemiasta ja rakkaudesta.
44  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Nyt haleja tänne päin, kiitän! : 17.06.2010 23:21:20
Kiitoksia, sain erään ystäväni auttamaan konkreettisesti, hän rinnallani tiedän, että itse jaksan vaikka mihin. Ystävyys, kuinka upeaa se onkaan.
45  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Nyt haleja tänne päin, kiitän! : 17.06.2010 19:15:28
Jos haluatte niin nyt saa halata ja kovaa.
Sain kannateltavakseni ihmisen, joka tarvitsee kaiken apuni ja sen verran lähelle hänen oireensa liippaa, että sitä todellakin saa tehdä töitä itsensä eteen, että pysyy vahvana.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 50