Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1  Astro special / Yleistä / Vs: Tämän kevään mehiläishavainnot : 22.05.2008 10:52:59
Viime vuonna oli ihan normaalisti, tänä vuonna en ole nähnyt ainuttakaan. Eikä meillä maallakaan ole näkynyt.  Toivottavasti vain kylmät ilmat pitävät heitä koloissaan.  Undecided
2  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.04.2008 10:49:03
Chandra: minäkään en suuremmin vietä mitään "juhlapäiviä". (Enkä ole koskaan tuntenut oloani kotoisaksi ryyppyjuhlissa). Jos olisin nyt jossain muualla kuin kaupungissa, saattaisin yllyttää muut tekemään kanssani piknikin takapihalle. Sinne katettais kesän tulon kunniaksi keveä herkkupöytä. Simaa tietenkin mukaan.  Varsinkin kun ilma näyttää nyt olevan niin kaunis, olisi ulkona kiva viettää vaikka koko päivä. Varmaan suuntaan jonnekin metsän kätköihin  kattelemaan miten kevät on sinne tullut. Saisi samalla päivän liikunta-annoksen.
3  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.04.2008 10:43:47
Miten me voitaisiin palata sodan jälkeiseen iloon ja terveelliseen elämäntapaan.

Niin äiti kertoi, että vain naurettiin ja tanssittiin ja syötiin leipäpaistia ja maitoperunoita, kurria ja puolukoita kovasti.

Niin siis aattele millasessa paratiisissa silloin on asuttu. Miksi sellainen maailma on hävitetty?  Huh Aivan hyvin voisimme pitää nämä nykyajan mukavuudet, mutta muilta osin  knuppel2.

Mutta hei: Hauskaa vappua kaikille! Aurinko paistaa ja ilma on raikas... mitä muuta sitä voisikaan toivoa....  smitten
4  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.04.2008 00:33:27
Suomalaiset ovat maailman toiseksi lihavin kansa heti jenkkien jälkeen

Hmm... suomi on sijalla 48 Forbesin listauksen mukaan. Kärkipaikkaa pitää Nauru, jossa  94,5% kansasta on lihavia. Usa löytyy sijalta 9. (74.1%). Itävalta löytyi sijalta 52 (57.1 %). Hoikimmassa kunnossa ovat entisen Jugoslavian tasavallan asukkaat. Sitten Latvia ja Puola.  Norjalaisilla oli muuten huima sijoitus: 91! Hieno homma!

Pohjoismaista Suomi vetää painavimman korren, mutta Islanti on todella lähellä päästäkseen jaetulle ykkössijalle kanssamme.  Tongue

Erään Monica-tutkimuksen mukaan Suomalaiset ovat samanlaista tasapaksua porukkaa kuin muutkin Eurooppalaiset.  Smiley Lihavien suomalaismiesten osuus oli hiven eurooppalaista tasoa korkeammalla, suomalaiset naiset taasen olivat keski-Eurooppalaisella tasolla. Etelä-Eurooppalaiset olivat hoikimmassa kunnossa.  Tämä tutkimus on julkaistu Duodecim-seurassa.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 30.03.2008 16:55:18
Lainaus
Onkos moottorisaha tuttu työväline?

Lapsena sain käynnistää ja olisin saanut koesahatakin (kunnialliset 10 v tai jotain), mutta en pitänyt tärinästä. Siispä homma jäi  Grin

Oletko ilta- vai aamuvirkku ja mikä vuodenaika on sinulle vaikein/helpoin?
6  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.03.2008 16:50:44
Juu Chandra smitten: lepään. Meillä ei sentään kolmea lintutornia ole, tietääkseni (paha mennä sanomaan kun en ole kaikkia paikkoja täältä kartoittanut). Voimia sinulle perheenjäsenesi sairastelun johdosta smitten. On aina vaikea katsoa vierestä toisen tuskaa.

Yritin aamulla siirtää viisareita tunnilla taaksepäin, kunnes rupesin ajattelemaan, että mitenkähän se nyt menikään.  Eteen vai taakse 2funny

Enoni on lintubongari ja hän on aikoinaan näyttänyt minulle harvinaisempia vierailijoita. En varmasti enää tunnistaisi, mutta kiva luontokosketus se silti oli ja samalla oppi tarkkailemaan luontoa.

Selkälokilla on ollut sellainen päivä, jonka itsekin olisin halunnut viettää.. hiihtää. Viimeisestä kerrasta on luvattoman pitkä aika.
7  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.03.2008 11:19:46
Muuttolintuajat ovat jotenkin aina olleet lähellä sydäntäni. Tiedä sitten miksi. Mutta on se vaan niin kaunista kun lintuparvi pyyhkäisee yli. Asuntoani lähellä on suosittu lintutorni, alueella jossa pysähtyy monenmonta harvinaisempaakin siivekästä. Koskaan en siellä ole käynt, mutta tänä keväänä käyn.

Itse vietän tämän päivän tiiviisti sängyssä. Flunssa iski. Korvat vain humisevat ja kuulo alentunut sen myötä. Noh, saanpahan olla hiljaa hyvällä syyllä! Tongue

8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Lapsen yölliset "kauhukohtaukset" : 30.03.2008 10:51:46
Hän on ilmeisesti selällään kohtauksen tullessa? Koeta saada hänet nukahtamaan kyljelleen tai käännä kyljelleen ennen kohtausta.
9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Testaa henkinen horoskooppisi : 27.03.2008 01:30:25
Eniten kalat
on myös Skorpionia
vähiten Kauris
 Smiley
10  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 27.03.2008 01:15:48
Paras mietelause, jonka olet kuullut?

Niitä on monta.

Yksi parhaimmista Laotsen: Joka tuntee toiset ihmiset, on oppinut; joka tuntee itsensä on viisas

Miksi ihmiset käyttävät sateenvarjoa lumisateella?
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Obsidiaani : 12.02.2008 20:01:17
Morjens,

Apassin kyynel on obsidiaani, jossa on mukana perliittikiteitä. Tämä perliitti tekee kivestä läpikuultavan ja hauraammaan, kun puhdas obsidiaani on todellakin kivikova ja musta (ja usein terävä).

Joskus alalla toimiva sukulaiseni, kiviin hurahtanut miekkonen kertoi näin. 

Silti siis molemmissa on obsidiaania (se pikimusta aines). Perliitti voi tuoda obsidiaanin valkoisen-rusehtavan värisävyjä.

Itselläni on apassin kyynel, jossa ruskea perliittiraidoitus ja obsidiaani. Obsidiaani on kummallinen unikivi 2funny, ja pidän siitä paljon.    On myös tehokas puhdistaja. Ainakin minulla  Wink Lienevät nuo kivienkin vaikutukset yksilöllisiä.
12  Astro special / Astro special / Vs: terveys ja astrologia : 15.12.2007 18:14:54
Saturnus (kuten myös mm. hampaita) . Muistan lukeneeni näin...
13  Astro special / Astro special / Vs: rekisteröitymishetken kartta : 03.08.2007 12:38:33
Ave^^, minulla on mc skorpionissa. Pakko on myöntää, että olen huolellinen yksityisasioideni kanssa täällä. En silti koe, että piiloteelisin mitään, tiedostan vain sen että internet ei ole paras paikka jaella henkilötietojaan. Mc skoripneista sanotaan myös, että arvioivat jokaisen asian huolellisesiti. No sitä teen. Pohdin eri juttuja paljon itseskseni eikä tuo  kaikki pohdinta näy täällä (täältä muuten puuttu pohtiva-hymiö) siksi varmaan olen aika ajoin hiljaisempi vaikka lueskelemassa käynkin ja joskus vastailen hitaanpuoleisesti. Lisäksi mc skorpioniin liittyy vaihtuvat ja muuttuvat päämärät... äskettäin vaihdoin nikkiä totsiksi. harmittaa, että en laittanut silloin ajankohtaa ylös, olisi ollut kiinnostavaa katsoa transiiteista myös ...

Jännää tässä kartallani on vielä se, että kun Pluto on skorpionin hallitsija ja Pluto sitten löytyy liki askendentilta... paljon alitajuisia juttuja. Olenko siis yksi tämän palstan plutonikoista?

Pluto ykköshuoneessa: transformaatio, uudelleenluominen, tarve ymmärtää elämän, kuoleman ja uudelleensyntymän metafyysisiä prosesseja. Voimakas alitajunnallinen aspekti.  Muut voivat nähdä mysteerisenä, salailevana ja jossain määrin yksinäisenä sutena. Saattaa olla perääkin, tosin vähän vaikea itse tästä asiasta sanoa mitään kun en ole toiset  Wink

Tulipa taas vähän tulkittua, hei tää oli kiva homma, kiitos vaan aoittajalle aiheen keksimisestä! Jotenkin ihan eri tavalla osaa katsoa tuota karttaa verrattuna nataaliin.  Cheesy
14  Astro special / Astro special / Vs: rekisteröitymishetken kartta : 02.08.2007 21:59:47
Näyttääpä mielenkiintoiselta kartalta. En nyt osaa tulkita tänään mitään, mutta laitan iloksenne, jos jotakuta enemmänkin kiinnostaa... Saa myös tulkita, itse en sieltä ensihätään huomannut muuta kuin veden suurkolmion, kärkinä  merkurius uranus jupiteraskendentti jousimies Ykköshuone aika laaja ja sitä kansoittaa  pluto kuu pallas. Varmastikin olen täällä eniten itseni vuoksi, oppimassa sekä itseäni että astroa. 

edit: toivottavasti saatte kuvan aukeamaan... jotain hämminkiä  Wink
15  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Vesistöjen puhdistusmediaatio 07.07.07 klo 07:07 : 24.07.2007 20:44:19
Kuulin uutisista, että Itämeri olisi maailman saastunein meri. Cry
Onko Suomessa uutisoitu samaa?


Kauan sitten. Eikä se mikään ihme ole. Itämeri on liian pieni kestääkseen kaiken pinnallaan seilaavan liikenteen.  Liian vähän volyymia suhteessa liikennemassaan ja saasteisiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 19