Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Angel cards : 29.10.2008 17:31:39
Nosta ihana enkelikortti itsellesi.. smitten

http://www.consciousone.com/angelcards/angelcardsview.cfm

 
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Sisäpiiriplaneetat : 26.10.2008 18:52:59
Venus, Aurinko, Merkurius: KEULAKUVA, aistillinen porvarillinen tyyppi, arvojen etsintää

Jepjep, melkonen keulakuva täällä!
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Diana Coopper- Atlantis- kortit : 26.10.2008 12:50:44
Healing
In Golden Atlantis, people were natural healers but those who were specially gifted were trained to become clear channels for divine energy. They worked in the Healing Temples. In the early days, healer-priests only needed to balance the chakras but later, as karma started to accrue, people needed more help to stay healthy. Sound, colour, geometric shapes, herbs and crystals were used to facilitate healing. Laser light passed through crystals was used for psychic surgery.

Be a healer
This card reminds you that there are people who need your help, so it is time to develop, hone or practise your healing abilities. It also suggests that you may need a boost of spiritual, Reiki or emotional healing to raise your light levels.

Reach out to others today.
angel
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: "Nosta" itsellesi enkelikortti - Diana Cooper-sivut : 26.10.2008 12:49:02
Opportunity
 

Drawing this card suggests that the business angels are now making a new opportunity available to you. It is up to you to use it to for the highest good of everyone.

Be alert, positive, flexible and prepared to flow with the currents, which come your way.

Remember that opportunities come in many forms to enable you to make a positive difference to your life and others.

You can of course make your own opportunities. If you knock on enough doors, one will inevitably be opened to you.

However your guidance is that a special opportunity to enhance your career, business or personal growth is about to present itself, without extra effort on your part. Alternatively a door, which was previously locked has now been opened a crack.

Affirmation: I seize my opportunities.
smitten
5  Astro special / Astro special / Vs: "Planetary Joy" astrologiassa : 19.10.2008 18:12:05
Mulla taas oli semmonen muistikuva että  saturnus 12 h. on aika haastava, ajoittaisia depressiokausia jotka ovat vaikeita, ei päästä ylös sängystä- meininkiä. Ne tapaukset jotka itse tiedän, sukulaisissa, tuttavissa muutama ja sitten julkisuuden henkilöt (taiteilijoita, kirjailijoita mm. Virginia Woolf) ovat juuri tällaisia. Olisi mielenkiintoista saada kommentteja  saturnus 12h. astrolaisilta, kuinka tämä teillä toimii? Oma otantani on kuitenkin aika pieni. Ja pitäishän munkin olla viittä vailla hullujen huoneella  kuunsolmu skorpioni 12 h. vuoksi, mutta en ole. Vielä. uglystupid2

Bob Marks:
Lainaus
Saturn in the Twelfth House: suppresses depression. Of course everyone gets depressed now and then. But when someone with this placement gets depressed, the trap door to the subconscious swings open and all the old depression comes out. This can be temporarily immobilizing, the "I just can’t get out of bed today" syndrome. Folks with Saturn in the twelfth house are usually very reliable. Everybody else depends on them and leans on them as well. They have to find someone to lean on as well.
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Jatkuva flunssa : 19.10.2008 10:37:37
Tai oikeestaan toistuva flunssa. Tosi raivostuttavaa olla puolikuntoinen koko ajan. Kyse ei ole homeesta tms. Nyt sitten hyviä neuvoja kaivataan! Tiedän perinteiset valkosipulit, beroccat, c-vitamiinit jne. mutta oliskohan jotain semmosta konstia jota en ole vielä koettanut?
Kiitollisena otetaan vastaan kaikki hyvät vihjeet!
  Smiley
7  Astro special / Yleistä / Vs: Syksyn merkit ja mikä parasta/pahinta siinä? : 16.10.2008 17:58:37
No hyvänen aika, jos lasketaan kesä alkavaksi toukokuulta on siihen enää reilu puoli vuotta!  Wink Ja se menee nopeasti! Ihan OT:na tämmöinen laskukaava josta itse hieman järkytyin..Olen siis 33 vuotias. Ei tunnu paljolta. MUTTA- laskepa taaksepäin omasta syntymävuodesta ikäsi, minun tapauksessa vuosi on silloin 1942!  Shocked  Siinä sitä perspektiiviä taas..johonkin. :Smiley
8  Astro special / Yleistä / Vs: Syksyn merkit ja mikä parasta/pahinta siinä? : 15.10.2008 19:18:29
 Smiley
+Talvi on taas lähempänä.
+Kesä on taas lähempänä.

 Sad
-Pimeys.
-Ankeus.
-Lumettomuus.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: VIESTI VALOLIITOLTA: AVARUUSALUSHAVAINTO 14.10.2008 : 14.10.2008 17:26:23
Onkos niitä lautasia lennellyt Alabaman taivaalla? Kellonaikaahan tuossa ei toki mainita. Cool Itse toivotan kaverit tervetulleeksi ja jos eivät jää pysyvästi tänne hengailemaan tietäisin heti tältä istumalta muutaman tyypin jotka voisivat ottaa mukaansa paluumatkalle. Tai itseasiassa mä voisin lähteä.  Grin
10  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 14.10.2008 17:22:45
Lainaus
kuu kauris rules!!!!!!!

..Juu kyllä se vain näin on. Wink Hyvä  kuu- merkki tuo  kauris
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä vuosikymmen olet? : 08.10.2008 19:02:34
60-lukua ollaan.. Grin crazy2
12  Astro special / Astro special / Vs: vertex : 03.10.2008 16:44:47
 No jaa, etsivä löytää. Mitä tuohon  rapu- merkkiin tulee, niin tärkeissä mies-suhteissa he ovat hyvin edustettuina.

Lainaus
In the eighth/second house axis, destiny may arrive in the form of an erotic encounter or intense research (eighth house) perpetrated by a desire for pleasure, security or peace (second house).

Lainaus
Cancer/Capricorn could emphasize protection verses enterprise

Lainaus
Conclusions:The vertex is a point in the horoscope that can indicate a sense of destiny working through another person or outstanding event. It may be stimulated by transits, progressions or directions, other people (synastry/composite) or a change of location. The house and sign position can offer clues as to where the change or turning point may take place and in what way.
13  Astro special / Astro special / Vs: vertex : 03.10.2008 16:38:23
 vertex  rapu:ssa 8 h. Minäs sekstailevana äitihahmona minut sitten muistetaan kuoleman jälkeen..? Grin
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 24.09.2008 21:04:10
Kiitos kommenteista Kato Vega. Nyt reilun kaksi kuukautta proge- kuu menoa kokeneena en voi kuin ihmetellä miten paljon plutomaisia tapahtumia voi elämään näin lyhyessä ajassa mahtua. Aivan käsittämättömia, ennalta arvaamattomia ja todella isoja mullistuksia tuhoavista luonnonvoimista ja onnettomuuksista aina ihmissuhdekiemuroihin. Jos pelkäsin tätä etukäteen olisin pelännyt huomattavasti enemmän jos olisin aavistanut mitä tuleman pitää. Toisaalta asioissa on aina kaksi puolta ja osa tapahtumista on ollut jopa puhdistavia ja olen myös kokenut kuinka vaikeudet myös yhdistävät ihmisiä semmoisella tavalla että kiintymys on syvempää kuin pienissä vastoinkäymisissä.

Yksi asia jonka olen huomannut on myös se että olen entistä kiinnostuneempi elämästä, proge-vaaka kuun käsijarru lähti vauhdilla ja olen heittäytynyt asioihin pelkäämättä. En siis kaikesta huolimatta pidä progekuu- skorpparia pahana, olen vain iloinen etten nähnyt tulevaisuuteen kaksi kuukautta sitten enkä näe onneksi nytkään! Yhteenvetona voisi sanoa että rankkaa uusiutumista, elämän kaikilla saroilla ja että näissä tapahtumissa ei paljon asianomaisen toiveita kuunnella, niinkuin skorppari- tyyliin kuuluu.
Cool
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Vihantunnetta kirkosta : 21.09.2008 12:21:38
Eräs ystäväni ahdistuu (kaikissa) kirkoissa niin että tuntee ettei saa liikutettua jalkojaan, jähmettyy ja ahdistuu.Hänellä ei ole uskonnollista taustaa tms. Mitään järkevää selitystä asialle ei ole. Itselle tulee mieleen menneiden elämien kokemukset. En usko että kirkko haluaisi ajaa pakanat tiehensä, uskon että oikea Jumala/ Luoja hyväksyy kaikki ihmiset sellaisinaan. Kiihkouskovainen yhden aatteen ihminenhän sen varsinaisen suvaitsemattomuuden tuottaa.Todella mielenkiintoinen kokemus teillä ollut, ehkä vähän pelottavakin?
Sivuja: [1] 2 3 ... 19