Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 160
31  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Missä on valokuva-albumi? : 22.09.2012 08:40:52
Hei, joko löysit albumisi?

Eilen kokeilin keskittyä meditoimalla, mutta mitään kuvaa ei syntynyt. Sitten tänä aamuna näin kuin tv-ruudusta kuvan, jossa oli valkoisen kaapin alaosa ja ohut metallikahva. Metallikahvassa oli puinen pyykkipoika kiinni. Ympärillä kaikenlaista tavaraa ja joku eläin siinä liikkui koko ajan, mielestäni ei ollut kuitenkaan kissa vaan niinkuin pieni musta villakoira. Tunnistatko tästä mitään. 

Kiitos nemoroses. Ei ole vielä löytynyt. Tuo kertomasi viittaa siihen että albumi voisi olla paikassa johon kuskasimme tavaroita muuton yhteydessä (eli mieheni lapsuudenkotiin). Täytyy käydä sielläkin katsomassa.
32  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 22.09.2012 08:32:14
Niin semmoinen lisäys vielä (kun nyt näyttää että monia on tuo juttu kiinnostanut) niin tuon jenkkiastrologin mukaan ohituksissa ei huomioida nopeita planeettoja ( eli Kuu, Merkurius ja Venus jäävät pois) jolloin ihan teoriassakin mahdollisia ovat Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto. Ei mitään asteroideja tai onnenpisteitä yms.

Mutta se oli teoria, yksi sellainen, toimii tai ei.

Minulla on joskus päiviä kun en pääse koneelle joten silloin tutkin lisää tuollaisia mielenkiintoisia teorioita ja tutkimuksia. Kaikkeen ei kannata sokeasti uskoa vaan käyttää pohjana omien ja muiden kokemuksia (kiitos siis kun olette niitä tänne laittaneet) ja tietysti mielestäni ihmissuhteissa on aina tärkeintä se että mitä annat, sitä saat. 
33  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 22.09.2012 08:19:46
Minulla ei Aurinko ohita muuta kuin Vertexin ja onnenpisteen ennen uutta merkkiä. Olisko tuo onnenpiste sitten elämäni onni, 30-vuotinen onnellinen liitto, josta tosin nyt olen jäänyt yksin mieheni kuoltua. Mieheni oli Kauris, kun minä taas Rapu eli hyvin vastakohdat sopi yhteen. Aurinko tosin joutuu ohittamaan myös Sirius-kiintotähden. Osaisko näistä katsoa jotakin?
Esmiralda!  smitten

Minulla sattui olemaan karttasi tallella ja vilkaisin. Totta puhut, sinulla Aurinko on Ravun alkupäässä ja kun se sieltä liikkuu Ravun loppuun niin mitään plananeettoja ei satu ohittamaan, MUTTA: Se tekee ensin neliön Neptunukselle ja sitten trinin Marsiin. Eli teorian mukaan sinulla on elämässä kaksi mahdollisuutta avioliittoon.

Jonkin verran olen tuosta Kauris-miehestäsi lukenut joten en uskalla varmaksi mennä sanomaan mutta olisko hän sitten se Neptunus (taiteellinen, herkkä)? Vai rajumpi,miehisempi ( mars)?

Tuosta teoriasta vielä että nuo ohitukset kuvaavat siis MAHDOLLISUUKSIA, ei välttämättä toteutuneita liittoja.

Kyllä minäkin olen tyytyväinen nykyiseen Rapu-mieheeni enkä lähde enää seuraavaa tavoittelemaan, sanoi kartta sitten mitä hyvänsä!  Wink
34  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Vs: Ignore toiminto foruumilla? : 20.09.2012 22:38:47
Nyt alkaa keskustelu käydä sellaiseksi että se ei enää sovi tälle foorumille joten lukitsen ketjun.

Toivon (ja uskon) että saatte keskinäiset asianne sovittua ihan vaikka kahvipöydässä. Me ihmiset kun loukkaamme toisiamme joskus mutta aina on parempi hieman nöyrtyä ja sopia asiat kuin antaa vihan jatkua.  Smiley
35  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Missä on valokuva-albumi? : 18.09.2012 22:43:33
..jos on tarkotuksella kadonnut, niin mustasukkaisuus vois olla motiivina,
kun aattelin että jos siinä albumissa on kuvia "ennen"..
tai että mustasukkaisuus nyt vaan liitetään Lilithiin, vahvat tunteet.

 pluto asuu täällä joten sopii kuvioon.

Käyn huomenna läpi kaikki arkistokaapit.
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Missä on valokuva-albumi? : 18.09.2012 22:39:57
emmä tiijä, pistin silmät kiinni ja näin kissan silmät pimeessä..

No sitten sinulla on suora kamerayhteys tänne koska meidän kissapoika todellakin ilmestyi pimeästä salaperäisen näköisenä, no päästin tietty sisään, mutta en arvannut että suussa on hiiri. Sitä seurasi varsinainen esitys kun hiiri piti tappaa näyttävästi.

Se on tehnyt saman joskus aikaisemminkin mutta juuri nyt se oikein nautti.  Grin
37  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Missä on valokuva-albumi? : 18.09.2012 22:07:03
Se on työhuoneella, omassa tai puolison, ehkä puolison.
Arkistokaapissa?
Mielenkiintoista, voi ollakin. Meillä kun on noita kaappeja missä on mahdollista että olisi.

Tuo kun mainitsit mustasukkaisuuden niin olisko se siis tarkoituksella kadonnut?

Ja joo, kissa minulla on.  Smiley Se järjesti juuri yllätyksen, toi elävän hiiren sisään poskissaan ja tappoi sen ja pisteli menemään. Miten kissa tähän liittyy?
38  Astro special / Yleistä / Vs: Topikin tappaja : 18.09.2012 20:30:07
Tuntuuko kenestäkään, että kun kirjoitatte johonkin ketjuun, tapatte ketjun? Musta on pikku hiljaa alkanut enemmän ja enemmän tuntumaan siltä, että olen ns. topikin tappaja  Embarrassed
Kukaan ei enää vastaa tai kirjoita ketjuun, johon olen kirjoittanut. Ja näitä on useita. Onkohan minussa jotain suurempaakin vikaa, kun oon vaan tällainen topikin tappaja?  Cry

No höpöhöpö, et todellakaan ole. Eiköhän se tullut jo näissä aikasemmissa kommenteissa selväksi.

Tänne tulee jatkuvasti mielenkiintoisia keskusteluja ja tilanne elää monessa paikassa yhtä aikaa, ja jos jokin aihe jää paikoilleen niin se ei todellakaan johdu siitä viimeisestä kommentoijasta. Ja jos jonkun kommentti "hypätään yli" niin silloin jollekin on syntynyt tarve vastata tiettyyn kommenttiin, mutta se ei todellakaan tarkoita että muilla kommenteilla ei olisi merkitystä.

Mitään "dissausrinkiä" tms. täällä ei vamastikaan ole! Joskus vaan oma kommentti saattaa osua sellaiseen paikkaan että jokin muu saa mielenkiinnon juuri sillä hetkellä mutta silloin kannattaa kirjoitaa uusi kommentti! Tai kopioda oma teksi ja laittaa se uudestaan huutomerkki perässä!  Cheesy

t. nousu rapu
39  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Missä on valokuva-albumi? : 18.09.2012 20:01:28
Minulle on sattunut ihme juttu. Iso valokuva-albumi on kadonnut. Se oli sellainen vanhanaikainen albumi, jossa oli kameralla otettuja kuvia ja kaikki siististi laitettu kuvateksteineen kaikkineen.

Koko albumi on siis kadonnut, en osaa tarkkaa aikaa sanoa mutta muuton jälkeen en ole sitä nähnyt.

Tuleeko jollekin mieleen missä albumi on? Kuka sen on vienyt ja miksi? Onko se hukkunut vahingossa vai ottiko joku tahallaan? Jos tahallaan niin miksi? Ja kuka vei (vai hukkasinko itse)?  Löytyykö albumi vielä?

Eli tuossapa oli kysymyksiä sellaisella jolle tulee asiasta aavistuksia. Jos vihjeen perusteella löydän albumin niin palkitsen vihjeen antajan. Albumilla oli suuri merkitys.   Cry
40  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 15.09.2012 17:55:53
Heh, minä näin viime yönä unta noista pikkujouluista, siellä oli paljon jengiä ja mikä hauskinta niin laulaja Dannykin oli mukana!

Kun näin Dannyn ja menin moikkaamaan, hän oli ihan innoissaan kun pääsi mukaan astromiittiin. Unessani sanoin hänelle heti aluks että "Moro Danny, oletpas sinä pitkä!"  Grin
41  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 13.09.2012 18:36:59
Hmm... Minkälaiset aspektit otetaan huomioon?  Huomioidaanko pienetkin kulmat vai vaan pääaspektit?  Ja mikä luetaan parisuhteeksi?  Pitääkö asua yhdessä?

Tää on mielenkiintoista.  Jos semiskestiilikin luetaan, on ensin  neptunus juoppo lasten isä.  Sitten  mars -mies, hmmm  :Smiley sitten pitkän ajan päästä vanhempi rikas  saturnus -herra, se rikkaus tulee  venus:n kautta eri suunnasta.  Tai jos se onkin nainen?  Tai pariskunta?  2funny

Vain pääaspektit. Konjunkio, neliö, oppositio, trini ja sekstiili otetaan huomioon.

Tuossa mikä luetaan parisuhteeksi pitää käyttää järkeä ja ottaa huomioon sellainen minkä itse kokee merkittäväksi rakkaussuhteeksi. Esim. itse hyppäsin tosi nuorena yhteiseen asuntoon Oinas-miehen kanssa mutta itse suhde ei ollut minulle merkittävä vaan koin koko homman seikkauiluna joten en laske tuota.

Sitten taas joku voi elää pitkään avoliitossa kokematta tarvetta mennä naimisiin mutta suhde on vakaa ja täynnä rakkautta. Sellainen lasketaan, koska suhteella on merkitystä.
42  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Yksipuolinen rakkaus ja astrologia : 13.09.2012 18:19:57
Mitäs mieltä K-NRJ olet perääntyvästä Venuksesta?Onko sellaisen omaava todennäköisemmin tuomittu yksineloon?Itselläni sellainen on, ja kumppanin löytäminen tosiaan tuntuu olevan paljon vaikeampaa kuin muilla.

En sanoisi noinkaan.

Tässä tulee taas esiin se vapaa tahto ja omat ajatukset. Jos ajattelee että "Minä en ikinä löydä kumppania, olen aina yksin" niin jos sellaisia ajatuksia pyörittelee päässään niin silloin rakkauden löytäminen vaikeutuu.

En kyllä hirveästi osaa tätä aihetta astrologian näkökulmasta katsella. No itselläni on Venuksen ja Nepparin neliö ja nuorempana minulla oli haavekuvia rakkaudesta ja ihastuin sellaisiin tavoittamattomiin (julkkiksiin, rock-tähtiin yms) jolloin rakkaus jäi yksipuoleseksi. Sen jälkeen taas koin monta yksipuolista rakkautta miehen taholta (mies oli yksipuolisesti ihastunut, minä en) ja liitän sen kyllä tuohon aspektiin.
43  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 13.09.2012 18:12:02
No huh. Tuohan K-NRJ:n juttuhan toimii! Voiko ajatella niin, että jos planeetat kuvastavat ko. miehiä, niin huoneet ja aspektit suhdetta? Huone ikään kuin suhteen "tapahtumapaikkaa" ja aspekti luonne? Tyyliin kolmio-harmoninen suhde, neliö-kinnaava suhde jne?

Hienoa! Smiley Tuo on ihan teoria jota olen miettinyt ja olisi kiva kuulla miten se muilla toimii jo toimii.

Ajattelen itse juuri noin että planeetta on se mies ja aspekti tosiaan voisi kuvata suhteen laatua. Neliö ei ole mikään taivaissa solmittu liitto, mutta kolmio tai sekstiilli voisi olla.. Hmm. itsellä kyllä tuokin on pitänyt tähän mennessä paikkaansa.  Wink
44  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 13.09.2012 17:32:06
Mikäs noitten planeettojen symboliikka sitten on?
Saturnus= vanhempi mies
Mars = intohimoinen mies
Jupiter = nuorempi mies (?)
Ja muut?
Ja onko ne aina samat vai voiko se merkitys olla laaja, esim.  Neptunus tarkoittaa taiteilijaa taikka juoppoa, ei vain jompaa kumpaa?

Neptunus voisi olla taiteellinen kaveri, joo, miksei vaikka joku luova näyttelijä tai sellainen. Ei vältämättä juoppo.  Grin (Hope not, sillä itselläni on kartalla 3 liittoa, joista toinen on nyt ja jos se päättyy niin seuraava olisi sitten se Neptunus-tyyppi)

Pluto voisi kuvata joko Skorpionia, nousu-Skorpionia tai muuten vahvan Pluton omaavaa herraa.

Mitäs Uranus sitten... Veskaria, outoa, uudistusmielistä kaveria.. IT-nörttiä tai tiedemiestä ehkä..

Saturnus ei ole välttämättä vanhempi mies mutta sellainen vakavamielinen, esim. nousu-Kauris (tai Aurinko-Kauris).
45  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 12.09.2012 23:31:23
Taas sitä oppi jotain uutta.

Aurinko on minulla Kaksosissa suurinpiirtein puolivälissä merkkiä, mutta ei se silti tee yhtään ohitusta muille planeetoille ennen siirtymistään Rapuun. Avioliittoja minulla ei ole takana, avoliitto numero 3 on kuitenkin menossa.

Tekeepäs, Neitsyt-planeetoille ja mikä se sulla oli Vaa'assa eli kolmelle.  Smiley Eli tässä oletetaan että Aurinko liikkuu merkkinsä loppuun ja katsotaan mitä aspekteja se sillä matkallaan tekee.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 160