Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 160
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 30.09.2012 21:42:50


Minä olen mukana tänään  smitten

17  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neitsyet : 30.09.2012 20:54:31
Tuosta Kastehelmen kommentista "jokin muu asia jää rempalleen" tuli mieleen kaksi loistavaa, jo edesmennyttä Neitsyt-artistia: Irwin Goodman ja Rauli "Badding" Somerjoki, molemmat minusta jotenkin niin täydellisiä esimerkkejä  neitsyt-miehistä. Heissä molemmissa näkyy tuo Neitsyen herkkyys, samalla älyllisyys, ja se että he halusivat musiikillaan kertoa jotain joka oli paljon tärkeämpää kuin joidenkin artistien tapa tuoda itseään esille jolloin itse musiikki ja varsinkin sanoma jää merkityksettömäksi.

Vaatimaton ulkonäkö mutta  merkurius heissä näkyi.  Smiley
18  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unen ja valveen rajatilassa : 28.09.2012 21:50:53
Tästä on ollut joskus aikaisemminkin puhetta mutta en nyt löytänyt aihetta. Se on kuitenkin tärkeä ja varmasti muillakin on kokemuksia ja kysymyksiä asiasta joten aloitan uuden aiheen.

Millainen on vaihe juuri kun heräät unestasi?

Minulle kävi taas tuollainen juttu, että olin täydessä unessa, ja yht'äkkiä heräsin (se oli aamuöyllä jotain kolmen - neljän aikaan) ja avasin silmäni ja samalla näin selvästi kun jokin hahmo (aika pieni, sellainen koiran kokoinen) juoksi lujaa sänkyni ohitse ikkunaan. Ihan kuin tämä hahmo olisi ollut jatkuvasti katselemassa minua mutta kun yllättäen avasin silmäsi, se säikähti ja karkasi.

Mikä / kuka se oli ja miksi se lähti pois? En tuntenut pelkoa, se ei ollut yhtään pelottava hahmo.

Hmm, olikohan jokin metsänhenki? Tonttu, maahinen, mitä niitä nyt onkaan...  Käytkö metsässä tai jossain luonnossa, josta niitä voisi tulla mukanasi? Asun itse melko lähellä metsää. Siellä usein käyn lenkillä ja joskus niitä kulkeutuu sieltä mukana. Ne ovat sellaisia hyvin pieniä, jotkut juurikin koiran korkuisia. He ovat harmittomia ja ujoja, mutta monet erittäin uteliaita ja haluavat seurata ihmisten puuhia. He eivät halua näyttäytyä ja lähtevät nopeasti karkuun, jos joku heidät näkee.  Läpi ikkunoiden ja seinien, ovat siis hengen tapaisia.

Juu, asun lähellä metsää ja kävelen siellä usein koirani kanssa.  Tuo voisi hyvin selittää sen, ja tuossa tapauksessa olento ei halua pahaa enkä itse tuntenut mitään pelkoa enkä kauhua.
19  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 27.09.2012 20:33:21

Kissa(ni).

Osaatko olla todella läsnä tässä hetkessä vai odotatko että "sitten kun..."?
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 20:27:43
Tiesin että kissa löytyy.  Smiley

Nyt vaan olet onnellinen että sinulla on kissaystävä ja hellit sitä aina kun mahdollista.  smitten

Niin minäkin teen omalle kisulle ja se antaa rakkautta takaisin.  smitten
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 19:28:58
Yrittäkää nyt luottaa siihen että kissalla on kaikki hvyin, olette tehneet jo tosi paljn kissan löytymiseksi.
Useinhan ne palaa kotiin heti kun etsiminen on lopetettu.  Smiley

Minusta tuo on hyvä neuvo. Usko että kissalla on kaikki hyvin ja että se palaa kotiin.

Kissathan tosiaan pärjäävät kauan ulkona, joko niin että joku ruokkii niitä tai sitten ne saalistavat itse annoksensa.

Tuo ptv:n neuvo oli myös mielestäni hyvä eli kannattaa laittaa tuoksuvaa ruokaa ulos niin se houkuttelee kotiin.

Kyllä minunkin miiru on ollut ulkosalla parikin päivää mutta takaisin se sitten tuli kun oli ruokakuppi terassilla odottamassa.

Kissa tulee takaisin.  Smiley
22  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unen ja valveen rajatilassa : 27.09.2012 19:04:01
Ruumiista irrotessa kauhuja ja uhkaavia hahmoja tuli edellisessä kämpässäni, missä naapurissa oli meneillään perhehelvetti. Nykyisessä kämpässä ovat olleet mukavia kokemuksia, kotihenget tahi omat oppaat taisivat olla ne pari leikkisää mukavaa hahmoa, jotka kerran näin sänkyni vieressä. Pyysivät mukaan, halusivat näyttää minulle siellä asunnossani jotain, mutta sitten innostuin niin että heräsin...

Oma teoriani on, että ruumiista irronneessa tilassa aistii energioita tosi tehokkaasti, jolloin nukkumapaikan ympäristön sekä naapurien energiat ovat havaittavissa ja joskus ne ilmenevätkin sitten pelottavinakin hahmoina.

Tämä voisi olla yksi selitys noille minun kokemuksilleni. Asuin exän kanssa talossa jossa naapurissa oli asia tosi kurjasti, tappeluja / alkoholismia / mielisairaaloita / poliiseja yms. joten energiat saattoivat tulla läpi.

Nykyinen talo on rauhallinen ja täällä ei ole sattunut mitään ikävää.
23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unen ja valveen rajatilassa : 27.09.2012 18:57:50
Tänne on tullut tosi mielenkiintoisia kommentteja, kiitos! Smiley

Mietin tuota unihalvausta. Tuon linkin takaa löytyy myös yöllinen kauhukohtaus, joka on siis sen mukaan eri asia.

Tuli mieleen kun minulla oli aikaisemmin tuollaisia. Ensimmäinen kohtaus oli kun asuin vielä vanhempieni luona. Muistan sen vieläkin, se oli niin JÄRKYTTÄVÄ: Siinä siis yön aikana heräsin (tai siis luulin että heräsin mutta en oikeasti herännyt), olin sängyssäni ja avasin silmät. Äitini tuli makuuhuoneen ovelle sanomaan jotain mutta hän oli aivan karmean näköinen, hänellä oli naama täys laastareita ja mustelmia ja hän vaikersi jotain ikävää. Kun yritin vastata, mitään ei kuulunut eli olin kuin halvaantunut. Hän kysyi jotain mutta en pystynyt vastaamaan.

Viimein heräsin siihen kun sydän tykytti ja olin ihan samassa asennossa sängyssä mutta äiti oli kadonnut.

Sama juttu toistui vuosien varrella usean kerran, myös sen jälkeen kun olin jo muuttanut pois.

Viimeiset kohtaukset sattuivat ollessani ex-miehen kanssa. Silloin tilanne oli sama mutta ex-mieheni oli se joka puhui minulle naama murjottuna ja yritin vastata mutta en voinut.

ONNEKSI noita kohtauksia ei ole enää ollut vuosiin.  buck2

Mitähän ne olivat?
24  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 26.09.2012 20:52:06

Tämä on vaikea koska pidän molemmista mutta kissa!

Kuka on suosikkinäytteljäsi ja miksi?
25  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.09.2012 22:06:18
Kiitos nikki, sitä se varmaan oli, mutta kyllä karmea uni oli.

ja  tr kuunsolmu skorpioni aspect_con neptunus kuvittelee ny kaikenmoista  :Smiley

Mutta tuo olikin hyvä huomio. Minun olisi varmaan taas aina ruveta kirjoitushommiin, ainakin mielikuvitus lentää nyt.  Wink
26  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neitsyet : 25.09.2012 21:54:20
Minulla on viime vuoden aikana kypsynyt hyvä ystävyyssuhde erään  neitsyt-miehen kanssa ja hän on sen verran hassu veikko että itsellä kävi mielessä aloittaa keskustelu Neitsyt-merkistä mutta täällähän se onkin.

Varmaan aika paljon siitä miten heidän kanssaan tulee toimeen riippuu juuri aspekteista, esim. miten Neitsyt-ihmisen oma Aurinko tai Merkurius on aspektoitunut ja miten taas se aspektoituu synastriassa siihen toiseen.

Oma exä oli  neitsyt myös mutta hänestä jäi tunne että ystävänä sopii paremmin kuin kumppanina. Se tietysti on varmaan oma henkilökohtainen tunne, Kauris ja Neitsyt kun monesti mielletään just kavereiksi ja se onkin varmaan niin.  Smiley

Tuo nikin huomaama yhteys 6.huoneeseen on varsin hyvä, itsekin koen nämä tyypit ennemmin työn tekijöinä kuin johtajina tai sellaisina jotka haluaisivat loistaa muiden silmissä.

Älykkäitä ovat, mutta monet miehet varsinkin herkempiä miltä näyttävät tai antavat olettaa ulospäin, ja varsin moni lahjakas  neitsyt osaa kaveerata myös alkoholin kanssa.. Cheesy
27  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.09.2012 21:39:48
En ole aikoihin nähnyt painajaisia mutta viime yönä oli varsin karmea uni ja varsinkin sen jälkeinen herääminen. Unessa olin töissä, mutta minulla oli tukahtunut olo, olin kuin pakkopaidassa ja kävelin hitaasti työpaikalla ympäriinsä mutta kukaan ei huomannut minua. Eräskin työkaveri käveli ohitseni ja yrtin huutaa "hei olen tässä, etkö näe minua?" mutta mitään ei kuulunut tai hän ei vaan nähnyt minua. Oli karmea tunne.  Sad

Sitten yht'äkkiä heräsin, avasin silmät ja näin vasemmalla vieressäni parin rakastelevan. Tilanne oli varsin karmaiseva koska olin jo (ainakin tietääkseni) herännyt ja olin omassa makuuhuoneessani, joten tiedostin tilanteen mutta katselin kuin ulkopuolelta paria sängyssäni. Nainen oli minun näköiseni ja mies oli sen verran epäselvä hahmo että hänestä ei saanut selvää oliko mieheni, todennäköisesti oli.
28  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Elämä uusiksi, mitä kartalla? : 22.09.2012 16:07:31
Kiitos kommenteista!

Joo, tosiaan, solmut ja pimennykset vielä! Cheesy Viime vuosinahan tässä on ollut useampikin pimennys Kauris - Rapu akselilla iskien minun karttaani milloin mihinkin ( aurinko,  askendentti ja  kuu olivat kaikki tulilinjalla) joten siinä varmaan yksi syy tuohon uudistumiseen myös.

Ja solmuista
Sullahan on ap-kartalla aloitusten, uudistumisen oinaspisteessä  uranus
ja  aspect_ssx jupiter 0  harka
ja progella oinaspisteessä  chiron kuunsolmu
ihan tarpeeks uudistumistarvetta syntymäkartan  aurinko oktiili  venus 29  vesimies :lle.
Oktiili, puolineliö ja kaavoihinkangistuneisuus....................... Cheesy

Tosiaankin, progekartallani tulee hurja stelliumi Oinaspisteelle; siellä kohtaavat proge MC,  chiron,   kuunsolmu ja vielä proge kuu menee siitä (2014) eli valtava paine tehdä jotain uutta ja oinasmaista tai muuten innokasta (onhan Oinaspiste aika vahva). Tuo  kuunsolmu kontakti MC:lle kiinnostaa koska siinä on oikeasti mahdollisuus löytää se oma elämäntehtävä.

Ja tekeehän transiitti uranus pian tarkan neliön Auringolleni.
29  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 22.09.2012 15:23:00
Jos  merkurius, venus ja kuu jäävät pois niin minulla  aurinko tekee  aspect_con uranus ja  neptunus
mutta kun tuo aurinkoni on osa stelliumia ja  uranus taas tekee yhtymää  merkurius venus ja  neptunus  aspect_squ kuu niin silloin kai tuo aurinkokin tekee näihin aspektia ja näin laskettuna näitä kuvioita on aika paljon.  Shocked Vai jätetäänkö nuo vain sitten huomioimatta?

Osaisiko joku sanoa miten tätä pitäisi tulkita?  Huh

Äh, minulla on sinun karttasi mennyt hukkaan mutta tuosta kun lukee niin ainakin siis kaksi suhdetta olisi,  uranus ja  neptunus.
30  Astro special / Ennustava astrologia / Elämä uusiksi, mitä kartalla? : 22.09.2012 08:58:08
Joskus elämä tarjoilee meille kaikille uudistumisen mahdollisuuksia. Vanha elämä tuntuu menettäneen merkityksensä ja uusi ja jännittävämpi aika kurkkii oven takana. Tunnet kovaa tarvetta uudistua joko ammatillisesti tai tehdä suuremman elämänmuutoksen (esim. laihduttaa, muuttaa ulkomaille, jättää kaikki taakse).

Onko sinulle käynyt niin? Jos on niin miten se näkyi kartalla? Oliko sinulla päällä vahva progressio, esim. Auringon tulo MC:lle tai Uranuksen päälle? Oliko vahvoja Uranuksen tai Pluton transitteja?

Astrologi Rushman sanoo että kun Aurinko progressoituu niin että se on 29 astetta jotain merkkiä niin henkilö kokee valtavaa uudistumisen tarvetta. Minulla tulee Aurinko pian 29 astetta Vesimiestä ja joo, tuota on ilmassa. Samoin MC:ni tulee 29 astetta Kaloja, eli kaksi valtavaa uudistuispainetta. Olen nyt kokenut valtavaa tarvetta uudistua uran ja ammatin saralla ja opiskellutkin uuden ammatin. Nyt kun nuo tarkat ohitukset lähestyvät niin alan olla suorastaan "innosta piukeena" kun odotan mitä kaikkea saan vielä aikaiseksi!

Onko teillä vastaavanlaisia juttuja? Mitkä planeettaenergiat jyräsivät ja mitä teit? Oliko muutos itse haluamasi vai elämän pakottama?

http://www.youtube.com/watch?v=_myBektvtnM
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 160