Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 10.10.2009 19:17:44
Yritin etsiä täältä unitulkintaa unesta jossa itse olen humalassa. Vedän hirveet lärvit, etten enää muista mitä olen tehnyt ja sit kaduttaa, et miten mä nyt sillee taas tein. Tää on toistuva uni, eli ilmeisesti yrittää jotain kertoa, mitä en itse tajua. Osaakohan joku auttaa???  Huh
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Tosi usein sama paikka : 20.09.2008 22:52:01
Olen yhtenä kysymysmerkkinä! Näen nykyään paljon unia ja muistan ne yleensä vielä aamulla. Ihan pimeitä enimmäkseen ja välillä aika ahdistaviakin. Mut eniten minua tällä hetkellä ihmetyttää, miksi näen niin usein unta, että olen Nepalissa. Olen asunut siellä kaksi vuotta, mutta olen tullut pois sieltä jo 13 vuotta sitten. Ja edelleen aika ajoin, uneni sijoittuvat sinne. Yleensä en tiedä tarkkaan missä olen, ellen sitten etsi jossain laivassa hyttiä tms.
Osaisiko joku kertoa??
Unet kiinnostaa, mut olen vähän ymmälläni näiden kanssa. Kertoo kuulemma ahdistuksesta että näen niitä niin paljon. Aloin muistamaan niitä kun aloin oikeasti kiinnittämään niihin huomiota - aamuisin, jos en heti muista, en mieti sitä sen enempää. Se tulee sitten päivän mittaan mieleen jos on tullakseen, sanoi joku tietäjä.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Astron Auttajalista : 02.08.2006 14:06:53
Ajattelin tässä joku kerta itsekin kokeilla jotain selvännäkijää tältä Astron auttajalistalta. Olen kaveriltani saanut yhden henkilön nimen, jolle olen soitellut välillä ahkeraan välillä harvakseltaan. Sitten vaihtelun vuoksi soitin eräälle toiselle, jonka kaverini sano olleen hyvä myös. Mutta.... Minulle hän ei nähnyt mitään Huh  Apua, kuolenko kohta tms. Mutta en sitten masentunut siitä sen enempää, koska aiempi kontaktini oli puhunut aivan muuta. Nyt ehkä juuri näiden sivujen auttajista voisin uskaltaa seuraavaksi kokeilla. Ed. kokemuksen jälkeen jäi vähän arka olo muille soittamiseen.
Sivuja: [1]