Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Outo scifi-aikahyppy uni?? : 20.11.2013 14:40:54
Hei kaikki!

Pitkästä aikaa taas kurkkasin tähän foorumiin. Smiley

Näin jännän unen muutama viikko sitten, jonka haluasin jakaa. Uni oli niin elävän tuntuinen, että herätessä en tiennyt oliko se totta vai unta.

Uni alkoi sillein, että tulin eräänlaiseen valkoiseen "testihuoneeseen", joka oli jonkunlainen läpikulkuhuone. Huoneen keskiosassa oli toimistopöytä, jossa testaajana toimiva mieshahmo istui ja sen vieressä oli pieni "portti", joka avatiin siinä tapauksessa, jos läpäisee testin. Odotin siinä hetken omaa vuoroani. Sitten tuli minun vuoro.

Testiä johti mieshahmo, joka asetti eteeni jonkunlaisen "leijuvan näytön". Näytöllä vilisti nopeasti 5 tai 6 erilaisen tapahtuman sarja ja koko prosessi kesti ehkä noin 2 sekunttia, eli todella nopeasti. Tämän jälkeen näyttö sulkeutui. Mieshahmo kysyi minulta sitten, että ymmärränkö mitä siinä tapahtui, ja jos ymmärrän, niin olen läpäissyt testin. Vastasin hänelle, että en ymmärrä, koska tapahtumat menivät liian nopeasti. En ehtinyt edes näkemään mitä siinä tapahtui. Mieshahmo hymyili minulle ja minut ohjattiin pois siitä läpikulkuhuoneesta.

Saavuin huoneeseen, jossa oli muutama muu ihminen ja siinä oli hahmoteltu jonkinlainen tilanne, joka minun piti ratkaista. Harmi kun en muista mitä aihetta se koski, mutta siinä tilanteessa oli selvä logiiikka. Se oli ihmisten välinen konflikti ja minä olin osa sitä tapahtumaa ja minun tehtävänä oli ratkaista se. Jouduin käymään läpi kaikki 5 tai 6 huonetta ja kaikissa oli erilainen tilanne ja minä olin aina osa sitä.

Eikä siinä vielä kaikki. Jokaisessa tapahtumassa oli mukana joku ihmisenmuodon kaltainen olento (pitempi ja kookkaampi), joka ei ollut ihminen ja oli pukeutunut eri tavalla, erottuen toisista. Se olento tuli jokaiseen huoneeseen ja ratkaisi sen tilanteen lopulta jollakin "supervoimillaan" ja osoitti siten minulle, että en voinut ratkaista sitä ongelmaa yksin. Se tuntui minusta todella epäreilulta. Olento oli välillä minun puolella ja välillä minua vastaan (riippuen tilanteesta). Jossakin vaiheessa minua oikein ärsytti, että se käytti supervoimiaan, joihin en itse kyennyt, mutta lopputuloksena oli aina se, että en pystynyt ratkaisemaan yksin ongelmaa. Olennon mukaantulo ratkaisi joka kerta sen ongelman mitä kussakin huoneessa käsiteltiin.

En muista niitä teemoja mitä niissä huoneissa oli, mutta ainakin viimeisessä huoneessa oli jonkunlainen fyysinen kamppailu ja jouduin sen olennon tönäisemäksi ja kaaduin maahan. Ei se minuun sattunut, vaan se kuului siihen tapahtumaan ja taas kerran olin "lyöty" ja olennon takia tilanne sai ratkaisun. Jännittävintä tässä oli se, että jokaisen huoneen tapahtuman jälkeen tajusin, ikään kuin valaistuneena, että "hei, näinhän sen kuului mennäkin!". Se oli siis semmoinen älyllisyyden ja loogisuuden riemuvoitto.

Kun olin käynyt läpi ne huoneet, olin taas samassa testihuoneessa, jossa olin unen alussa. Sama mieshahmo tuli eteeni ja näytti taas samasta näytöstä noiden tapahtumien sarjan 2 sekunnissa, ja kysyi, ymmärränkö nyt mitä se tarkoittaa. Vastasin, että totisesti ymmärrän ja siinä kohtaa tuli aivan valtavan hyvä olo, kun tajusin että niissä tapahtumissa oli aivan järkeenkäyvä logiikka. Tämän jälkeen minut päästettiin menemään portista sisään ja saavuin uuteen huoneeseen.

Huoneessa oli paljon teknisiä laitteita (näyttöjä, mittareita yms.). Minut otettiin vastaan ja ohjattiin tiettyyn paikkaan seisomaan. Olin ilman paitaa ja pieni viima kävi siinä. Ymmärsin, että laitteissa oli tietoja minusta ja ne neljä ihmishahmoa jotka ympärilläni hääräsi olivat jotain tutkijoita tai lääkäreitä. En muista, että he olisivat koskeneet minua mitenkään tai pistelleet neuloilla tms. Seisoin vaan ja katselin kun he tsekkaili mittareita ja muita laitteita. Minua oltiin valmistamassa poislähtöön.

Siinä sitten odotellessa kysyin niiltä, että missä minä olen ja mikä aika nyt on. Ne vaan hymyili minulle ja katsoivat minua ikään kuin "alkukantaista" ihmistä. Osa vähän naurahtikin kysymykselleni. Hymyilin sitten heille takaisin ja minulla ei ollut mitenkään paha olla. Tilanne oli siis hyvä, ainoastaan ärsytti se kun ne eivät suostuneet kertomaan mitään. Kysyin useamman kerran että missä olen ja mikä aika nyt on, mutta he eivät vastanneet siihen, hymyilivät vain.

Uni jatkui vielä. Minut laitettiin jonkunlaiseen pieneen avaruusalukseen tai muuhun semmoiseen ja mukaan tuli se testissä mukana oleva olento tai sitten joku samanlainen. Minusta otettiin verinäyte vasemmasta kädestä ja selitettiin, että se oli jotenkin tärkeää. Aluksen ikkunasta kun katsoin ulos, niin näin semmoisen post-apokalyptisen maailman: raunioita, harmaata, mustaa, elotonta ja tuhoutunutta maisemaa. Minua oltiin viemässä kotiin. Silloin myös tajusin, että tämä on Maapallo ja olen jotenkin tulevaisuudessa.

Siihen se uni sitten päättyi.

-----

Oli kyllä melkoinen uni tuo. Todellisuuden tuntuiseksi sen teki ne huoneet ja tapahtumien loogisuus huoneissa ja lisäksi se kun olin päässyt sinne viimeiseen "kotiinpaluuhuoneeseen", jossa olin ilman paitaa, niin se tilanne tunnelma siinä tuntui todella elävältä. Tunsin ilmanvirran, puhuminen ihmishahmojen kanssa oli siinä luontevaa, hymyt, eleet. Oli niin outo uni kyllä, että herättyäni en ollut varma oliko unta vai totta.

En nyt hae tähän mitään ihmeellisiä selityksiä, mutta jos jollakin on jotain ajatuksia niin laittakaa vaan. Smiley Sen verran pitää vaan sanoa, että tämä on yksi oudoimmista unista mitä olen nähnyt ja vielä se että siinä oli joku loogisuus noinkin kauan, on aika kummallista. Yleensä minun unet on olleet sekavampia.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: haluatko viestin enkeliltä? : 16.12.2006 10:38:14
Toivo ennakoi että aurinko on
nousemassa elämänalueellasi.
Universumi haluaa sinun saavan sen, mitä sydämesi haluaa. Se vain odottaa sinun uskovan että ansaitset sen, ennenkuin enkelit tuovat sen sinulle.
Tee osasi päättämällä mitä todella haluat.
Lähetä sitten positiivisia ajatuksia muutoksiin
joita haluat toiveittesi täyttymiseksi.
Ole positiivinen.

Tulipa kiva viesti näin lauantaiaamuun. Cheesy
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkiopas? : 16.11.2006 12:05:44
Olinkohan pienempänä korkeammalla tasolla kuin nykyisin, kun en näe enää yhtään mitään? Shocked idiot2 Kehitys mennyt alaspäin.. Grin
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkiopas? : 16.11.2006 10:23:44
Näin pienenä enkelin. Jos se oli minun henkiopas, niin sitten. Mitään muuta en ole nähnyt ja olen asettanut tuonkin kokemuksen kyseenalaiseksi.  Aikuisuus on vähän tylsää. Cheesy
5  Astro special / Yleistä / Vs: nyt tulee pissat housuun.... NAURATTAA!! : 22.10.2006 14:06:03
Minun kommenttini koski noita saarnavideoita.
6  Astro special / Yleistä / Vs: nyt tulee pissat housuun.... NAURATTAA!! : 22.10.2006 12:52:04
Kieltämättä hauskoja ovat ja samalla säälittäviä, koska kaverit ovat mitä ilmeisemmin tosissaan. Mutta mitäpä hyödyttää tuollaisten pilkkavideoiden tekeminen?
7  Astro special / Yleistä / Vs: Sosiaaliset konventiot? : 22.10.2006 10:03:22
Minäkin olen miettinyt miten tätä elämää pitäisi oikein elää. Baareissa ei tule käytyä ja kotona saapi yksikseen majailla. Onko se sitten outoa? Hmm.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Chattiä? : 21.10.2006 09:35:02
Kirkko Cafesta voi tarpeen tullen loikata Katsomusten Kievariin. Roikun nyt useammin noissa.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Katso minkä elämän viisauden saat tänään - Päivän ajatus - : 21.10.2006 09:30:38
Kiitollisuus lieventää
erillisyyden tunnetta.
Aivan kuten et voi olla
samanaikaisesti kiitollinen
ja onneton, et voi olla
samanaikaisesti kiitollinen
ja tuntea itseäsi yksinäiseksi.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Käden heilutus, mikä energia : 19.10.2006 19:05:57
Veri kiertää kädessä, kun sitä liikuttaa? idiot2
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Millainen suhteesi on menneisiin elämiisi? : 19.10.2006 19:03:30
Onhan nämä varmasti mahtavia, jos saa vinkkiä siitä kuka on ollut edellisessä elämässä.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mikä on tulisielu? : 19.10.2006 18:53:23
Minulle siitä tulee mieleen vuosien takainen FST:n ohjelma, jossa käsiteltiin rajatiedon asioita.
13  Astro special / Yleistä / Vs: Katso minkä elämän viisauden saat tänään - Päivän ajatus - : 17.10.2006 11:35:48
Enkeleistä sanotaan,
että ne osaavat lentää,
koska ne suhtautuvat
itseensä keveästi.
Olkaamme mekin tänään
enkeleiden kaltaisia.

Juu, pittää koittaa olla enkuli. crazy2
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkka : 15.10.2006 09:49:12
Fazerin sininen on kyllä parasta. Tongue
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: tumma hahmo yöllä : 14.10.2006 20:18:43
Valokuvaa se. Niin itse tekisin jos tietäisin näkeväni jotakin. Wink
Sivuja: [1] 2 3 ... 11