Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Astro special / Vs: Mikä Ravuissa keittää? : 11.06.2011 23:44:22
Rapu on se merkki jonka kanssa yhteiselo on aina ollut vaikeaa. Siksi onkin ironista, että lähes kaikilla läheisilläni on kartallaan rapua, kiitos ykköshuoneeni "kaurismajakan" joka vetää rapulaisia puoleensa kuin kärpäspaperi. Äiti nouseva rapu, isä kuurapu, sisko aurinko ja kuurapu, veli nouseva rapu, mummolla ja vaarillakin rapua jossain ja nyt.. vielä poikaystäväkin aurinkorapu. Armoa.

Mikä niissä sitten ärsyttää? Ensinnäkin se pitkävihaisuus. Ravut sanovat antavansa anteeksi, mutta harvoin antavat oikeasti. Keräävät sitä vihaa sisälleen vuosikausia (isä ja sisko). Itsepäisiä ja hankalia. Nousuravut ovat kuitenkin jostain syystä lämpimämpiä ja herttaisempia tapauksia (veli ja äiti). Niissäkin on kuitenkin jotain ärsyttävää, sillä kommunikaatio ei toimi. Ravut pitävät tunteita sisällään ja lakaisevat ongelmia maton alle. Itse haluaisin vain puhua kaikesta suoraan ja selvittää ongelmat heti.
Toiset ravut ovat myöskin laiskoja ja liikaa perheeseensä tarrautuvia. Poikaystäväkin on kahdenkympin paremmalla puolella ja napanuoraa kotiin on edelleen vaikea katkaista. Puhumattakaan siitä, että tekisi kotitöitä ja siivoaisi. Tiskaakin vain silloin kun on oma ruoka tiedossa.

Vannoin aina, että rapumiestä en huoli, mutta jostain syystä taas kävi rapumaisesti ja yksi saksiniekka lisää elämänpiirissä  :Smiley.
2  Astro special / Astro special / Vs: Seksi & skorpioni mars : 13.12.2009 19:45:18
Poikaystävälläni on Mars skorpionissa 8. huoneessa. Eli varmaankin 'pahemmaksi' ei enää voi laittaa  Tongue. Onneksi vahvasti rapupainotteinen kartta pehmittää hänen seksuaalisuuttaan ja lisää sitoutumishaaveita. Seksuaalisuutta löytyy, mutta ainakin ollaan sen suhteen samalla tasolla Smiley.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yhdennäköisyydet ihmisten kesken‏ : 13.12.2009 19:34:05
Oman haun perusteella tuolta putkahti esiin Monica Bellucci, jolla on samaa voimakasta kaurisenergiaa ykköshuoneessaan. Mm. Saturnus kauriissa siellä.
http://www.poster.net/bellucci-monica/bellucci-monica-photo-monica-bellucci-6235708.jpg

Ja Sophie Marceaulla ja mulla on näköjään molemmilla nouseva urkki  Cool.
http://news.xinhuanet.com/english/2005-09/20/xinsrc_18209022010500002854729.jpg

Varsinkin otsatukalla yhdennäköisyyttä löytyy Smiley. Pitkät hiukset ja tummat piirteet. Olen törmännyt kyseisiin rouviin myös Myheritage.com- julkkisyhdennäköisyys kollaasissa.
4  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia - terveysongelmien kartoittajana : 13.12.2009 18:49:05
Oinas-Vaaka
 
Oinas : Pää, aivot, pään alueen verenkierto, pään iho, kasvot, adrenaliinirauhaset

Mahdollisia terveysongelmia:

*loppuunpalaminen
*päänsäryt ja migreenit
*kuumeet
*silmäongelmat
*depressio silloin kun toimintarmo on estetty
*onnettomuudet, eritoten pään alueella
*adrenaliinin erityksen ongelmat
*stressiperäiset sairaudet
*leikkausta vaativat ongelmat

That's me. Ongelmat ovat usein pään alueella. Silmälasit, kuivat silmät, ristipurenta/hammasjutut. Olen aurinko oinas, kuu vaaka ja nouseva jousimies. Mutta minulla on ykköshuoneessa voimakas Kaurispatti (stellium) joka tuntuu peittävän alleen nousevan jouskarini. Saa minut usein uuvuttamaan itseni ankaralla kurilla. Liikunnan ja ravinnon suhteen erityisesti. Taustalla onkin 3 vuotta anoreksiaa, josta parannuin purkamalla tuon 'ankaruuteni' ja haluni kurittaa itseäni liikuntaan. Paljon terveellisempi keino Smiley.
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousevamerkkisi : 12.12.2008 19:11:50
Kyllä, täytyy tunnustaa että lievää kotkamaisuutta löytyy minunkin nenästäni. Grin Ja "korkeat" tai erottuvat poskipäät pistän myös AC-Kauriin piikkiin. Eräs asia, joka myös usein Kauriiseen liitetään, on kuulas iho - itselleni oli hieman uusi asia tajuta, että omakin ihoni voi jonkun mielestä olla "kuulas" - parikin ihmistä on sanonut näin. Omasta mielestäni olen vain kalpeanaama (onneksi ykköshuoneen Mars tuonee niitä pisamia kesäisin). :Smiley Ja tyyliä ei todellakaan tule helposti muutettua, joskus ihan itseänikin ärsyttää, kun sitä vaan ei "osaa" muuttaa esim. kampaustyyliään, vaan jämähtää aina siihen vanhaan. Kauris-puoleni tykkää klassisesta, mutta Vesimies-puoleni pitää sentään huolen siitä, ettei mennä ihan tätilinjalle.

(Psst...katsokaapas näitä neniä! Capricorn rising male & female Grin)
Ei hitsi  Grin! Kauriistako se minunkin nenä johtuukin! Ascendentti on kyllä jousimies mutta ykköshuoneessa on kova ruuhka kauriissa (urkki, saturnus, neptunus ja vesta). Ykköshuone on minulla aika vahvasti painottunut joten se vaikuttaa varmaan paljon ulkonäköön nousumerkin lisäksi.

Nousevista jousimiehistä en oikein tiedä peruspiirteitä, mutta ainakin minun tuntemilla jouskareilla on pitkät/erottuvat hiukset, kuin hevosen harja tai jotain  :Smiley.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten syömishäiriöt ilmenevät kartalla? : 31.10.2008 01:30:36
Jep, kuihdutusta löytyy täältäkin  Cry... Minulla on ikäänkuin sellainen sisäänrakennettu ruoska joka ruoskii aina tekemään ja rääkkäämään itseään. Juoksen joka päivä yli tunnin lenkin heti herättyäni ja illalla on usein vielä tiedossa aktiivisen ja vilkkaan koiran talutusta. Jalat ovat hellänä koko yön aina sen jälkeen. En vain osaa olla jossen ole tehokas. Olen aina myös ollut urheilusta kiinnostunut, sillä urheileva isä sai minut jotenkin pitämään sitä tärkeänä. Onneksi sentään olen oppinut nyt syömään taas reippaasti aktiivisuuteen nähden. Isässäni on myös samanlaista kurinalaisuutta kuin minussa. Luulen että saturnus pyörii vahvasti hänenkin kartallaan.

Minulle muiden mielipiteet ovat hyvin tärkeitä ja ajattelen muutenkin hyvin paljon mitä muut ihmiset ajattelevat ja miltä heistä tuntuu. Ehkä liikaakin. Ehkä myös siksi että muut ihmiset todella voivat satuttaa minua helposti, tavallaan yritän tunnustella heidän tuntemuksiaan jotta tiedän milloin paeta ennen kuin joku satuttaa.
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten syömishäiriöt ilmenevät kartalla? : 17.10.2008 17:49:22
Minulta pääsi itku kun luin näitä saamiani vastauksia... Elämääni luetaan kuin avointa kirjaa, vaikka kirjoitin aloituspostissa itsestäni tuskin mitään. Ole silti aina uskonut että astrologian kautta ihmisistä löytää niin paljon asioita joita ei voi pelkällä arkiajattelulla ymmärtää.

Hämmästyin miten havaitsitte vanhempien välisen skisman kartalta. Äiti ja isä ovat kuin yö ja päivä ja eroaminen on lähes sataprosettisen varmaa kunhan pikkuveljeni on kasvatettu ensin mieheksi. Äitini ja minun välit tosin eivät ole kylmät vaan hyvinkin lämpöiset. Äiti on aurinko vesimies ja nousurapu, tunteellinen, itsepäinen, naiivi, mutta rakastava. Isän ja minä olemme taas hyvin etäisiä, sillä en kelvannut hänen tyttärekseen omana itsenäni. Isän arvostus piti aina lapsena ansaita urheilun, koulumenestyksen tai muun kautta. Ehdotonta rakkautta ei isältä saanut  Cry.
  Isän kartalta löytyy paljon maamerkkejä, neitsyttä, kaurista ja myös skorpionia. Isä on perfektionistinen, kunnianhimoinen, jäätävän kylmä ihminen jonka en ole koskaan nähnyt itkevän. Äidin päinvastainen luonne ajaa isän raivon partaalle jolloin kipinöi.
  Rapu sisareni on kova mielistelemään, joten hän uhrasi oman elämänsä isän miellyttämiselle. Sisko alkoi harrastaa urheilua, lukea hiki päässä koulua varten ja ryhtyä lääkäriksi. Nuo ovat isän antamia elämänarvoja, joiden kautta ihmisen voi hyväksyä. Omia arvoja siskolla ei vieläkään ole. Minä en halunnut muuttua samalla tavalla, vaan halusin tehdä lapsenakin asioita joista itse nautin (piirtää, unelmoida, seikkailla). Isästä kaikki oli hölynpölyä ja hän hylkäsi minut. Tulin hyvin katkeraksi siskolleni, joka sai isältä kaiken mitä halusi. Minä olin vähän väliä ties mikä "huora" kun en tanssinut isän pillin mukaan...

  Äiti lihosi myös ylipainoiseksi kolmannen raskautensa jälkeen jolloin hänen kauneutensakin viimein katosi isän silmistä. Hän nukkuu päivät ja valvoo yöt, ei siivoa, ei jaksa viedä lapsiaan minnekään. Äidin lihottua isän oli yhä vaikeampaa löytää tuosta hankalasta naisesta hyviä puolia. Isä urheilee SM-tasolla kestävyysjuoksussa ja arvostaa henkeen ja vereen terveitä elämäntapoja, siisteyttä, täsmällisyyttä, kuten tyypillinen neitsytmies. Koko lapsuutemme saimme kuulla: "äiti on lehmä, lihava, ruma, laiska".

Päätin etten koskaan halua kuulla yhtä julmia sanoja, sillä tiesin jotenkin haavoittuvani kaikkein kipeimmin muiden mielipiteiden kautta. Silti en osannut luopua omasta mielikuvituksestani, kummallisuudestani (jonka luulen johtuvan Uranus-planeetastani). Silti olen aina etsinyt keinoa hyväksyä itseni toisen ihmisen rakkauden kautta. Meni vuosia ennen kuin kukaan mies huoli edes minua, sillä ulkonäköni oli aina se este. Ihan varmasti tuo ykköshuoneen kaurismuuri-tekee osansa. Se on kuin panssari kaiken tiellä. Minulla on ujo, erikoinen luonne, jotenkin julma katse ja tuimat kasvot ja minua on vaikea lähestyä vaikka sisältä olenkin hyvin ystävällinen, seurallinen ja lempeä.

Olen ollut suhteessa ensimmäisen poikaystäväni kanssa pian kaksi vuotta. Olen aina ollut hyvin tunteellinen ja rakastava ihminen, mutta tuntuu etten enää osaa rakastaa kaikkien niiden kertojen jälkeen kun tulin miesten hylkäämäksi. En enää uskalla antaa itseni rakastaa, sillä satutan itseni lopulta aina niin kipeästi ettei haava parannu koskaan... Poikaystäväni on tosin erilainen kuin nuo muut tapaukset. Hän on aurinko härkä ja nouseva leijona. Kiltti, luotettavista luotettavin ja uskollinen. Jotenkin silti, hän ei ole sellainen mies jolle voisin antaa sydäntäni, helposti. Hän ei ole vahva, turvallinen, hän ei uskalla vaatia minulta mitään. Hän on yhtä herkkä ja päättämätön kuin minäkin. Siksi minulle tuleekin mieleen oma elämäntarinani tuolta Sepon 'rakkaushoroskooppi oinasnaisesta' kirjoituksen perusteella. Aivan kuin minä! Metsästämässä jotain unelmaprinssiä joka parantaa lopulta haavani ja suojelee minua isää vastaan. Joku todella vahva mies jonka hyväksynnän saadessani tunnen viimein olevani tarpeeksi hyvä, kokonainen.

NIIN ja tuon muutos-transiitin jälkeen todella alkoi tapahtua! Ja feenikslintua minä itsekin ajattelin silloin kun sen päätin. Halusin sitä tai en, yhtäkkiä, minä vain sain uskomattomat voimat parantua tästä syömishäiriöstä. Itsensä kokoaminen pala palalta tekee kuitenkin niin kipeää. Kuin olisi sellainen tyhjä taulu. Kiitos tuhannesti kaikista vastauksista...  smitten
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Miten syömishäiriöt ilmenevät kartalla? : 16.10.2008 16:13:38
Hei astroilijat. Olen tällainen 19-vuotias,  surumielinen, herkkä, haaveilija-tyttö joka sairastui kolmisen vuotta kestäneeseen anoreksia-syömishäiriö kierteeseen. Sairaus vei melkein minulta hengen ja aiheutti loppuvaiheessa sairaalareissuja epileptisten kouristuskohtausten takia. NYT Viimeinkin olen päässyt sieltä mudasta ylös, alkanut rakentaa itseäni uudelleen. Anoreksia tuhosi koko edellisen identiteettini ja otti sen paikan, minä tuhosin tuon väärän ja aloin rakentaa sairaan mielen tilalle uutta, terveempää identiteettiä. Nyt, en enää edes tiedä kuka olen.

Näkyykö kartastani jotain sellaista joka voisi aiheuttaa syömishäiriöitä, anoreksiaa, itseinhoa? Sisareni on myös kärsinyt syömishäiriön. Minua on aina kiinnostanut miellaiset planeetat, merkit ja aspektit aiheuttavat sellaista.  idiot2
 
Karttani on liitteenä alla, jos joku haluaisi vilkaista.
9  Astro special / Astro special / Vs: Säänvaihteluiden merkitys ja astrologiset merkit : 21.01.2008 20:00:57
Aurinko oinas, nousu jousimies ja kuu vaaka.


Kuuma, nahkea helle on aina tuntunut kamalalta. Kesä ei muutenkaan kuulu suosikki vuodenaikoihini itikoineen ja pirteine auringonsädehtimisineen. Jotenkin ne saavat masentumaan  Grin. Yritän viimeiseen asti pysyä viileässä varjossa ja estää ihoa ruskettumasta.

Sen sijaan kirpeä syyssää, juuri ennen talven tuloa, jolloin puissa on jänniä värejä ja maailma näyttää aivan satumaalta, se on minun ilmastoni. Ruokkii tällaisen romantikon ja unelmoitsijan silmää ja sielua (esteetikko vaaka, venus myös kaloissa) smitten. Herättää inspiraation maalailla ja taiteilla kaikkea, kuunnella musiikkia, istuksia suojassa sateen ropistessa.
   Talvikin kuuluu suosikkeihini, varsinkin jos lunta on runsaasti. Joulunalus-aika on ihanan hämärä ja rauhallinen ja pihoissa tuikkii kauniita valoja.

To sum all up~ -> Suosin viileänraikasta ilmastoa, ja rakastan siihen yhdistettyä lämmön tunnetta. Kun esimerkiksi menee vilpoisen ulkoilun jälkeen saunaan, viluisena sänkyyn jossa odottaa kuumavesipullo. Kun palelevat jalat saa laittaa patteria vasten. Otankin saunassa aivan tulikuumat, tuskalliset ja pitkät löylyt jotka ajaa kaiken saunaseuran tiehensä  2funny. Olen kai jonkinlainen masokisti. Tykkään ensin paleltua ja sitten lämmittäytyä tulikuumalla.

10  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: EGYPTILÄINEN astrologia : 19.11.2006 14:11:57
Isis

Isis' soul is devoted to the clearest of quests, and this glorious lover it the supreme messenger of life. Pride and meanness fail before this unequalded magician, just as decieving glimmers vanish when day breakes. The most illustrious of Egyptian goddesses, in her capacity for love and redemption, finds the strength to take under her wings and protects all those who are about to perish coldly for lack of faith in the wild generosity of the vital spirits.
Isis, proud and alone, sustained by her brother and husband Osiris, is also the mother of life.

I tireless source of resurrection and profound mercy, the goddess Isis is often represented by the double protection of the looped cross and the knot, symbols of the perpetuation of origins and descendants.
To be born under the demanding sign of Isis confers a dimension of solidarity and unity. You are likely to be very hospitable.
Go where you will be able to give life and guard it. Be receptive to people, but in your soul keep your standards pure and do not thing them compromised too cruelly at every disappointment.


Vau, olen aina tykännyt kyseisestä jumalattaresta ^^.

11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut? : 16.11.2006 19:59:49
Minun urkki sijaitsee 1. huoneessa ja kauriin merkissä. Planeettana se on jotenkin uhkaava ja pelottava ja luo sellaista turvattomuuden tunnetta, vaikka sen rooli tuntuu kartallani jokseenkin tärkeältä. Se on osa mm. stelliumiani ja muistaakseni vielä nouseva planeettani.

Aspekteja:
 aurinko aspect_squ uranus
 kuu aspect_squ uranus
 venus aspect_squ uranus
 mars aspect_inc uranus
 saturnus aspect_con uranus
 neptunus aspect_con uranus
 noususolmu aspect_sex uranus
 chiron aspect_opp uranus

Näkyykö tuossa mitään *köh* pahaenteistä o__o? Voisiko se aiheuttaa sellaista suurta henkistä ahdistusta, erilaisuutta, eristyneisyyttä ja vapaudenkaipuuta mitä tunnen...
 



12  Astro special / Astro special / Vs: Karttasi voimakkain planeetta? : 15.11.2006 17:55:33
Planeetat:

1. Venus (17.0%)
2. Saturnus (12,6%)
3. Jupiter (12,2%)

Merkit:

1. Kalat (15,2%)
2. Kauris (12,7%)
3. Oinas (10,9%)

1. Johtava (38,6%)
2. Muuttuva (31,3%)
3. Kiinteä (30,2%)

Elementit

1. Vesi (32,0%)
2. Maa (23,9%)
3. Tuli (23,1%)
4. Ilma (21,0%)

Onpas sillisalaatti o_O. Venus on ykkösenä, melko selvästi muuten niin taisaisesti jakautudeiden prosenttien rinnalla. Olen parantumaton romantikko ja pidän kauniista asioista ja taiteesta :B.




13  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva planeettasi (ja sen vaikutukset) : 13.11.2006 19:20:09
Oooh, jännittävää kun saa kuulla tänään kaikkia mielenkiintoisia uusia asioita ^^. Taidankin mennä heti tutkimaan tuotta urkkia (kunhan ensin opin käyttämään kaikkia karttoja). Toivottavasti tuota voi tutkia astro.com kartoista jotenkin.

Yksinäisyys on jotenkin samalla luonnollista, vaikka se ahdistaakin silloin tällöin. Jotenkin on paljon helpompi olla yksin kuin monien muiden ihmisten. Sisäisestä outoudestani en aio luopua ikinä Smiley. Olen jo melkein hyväksynyt että se on osa minua.

Kiitos paljon Helinä Grin!~

/edit/ Olen tällainen hätiköitsijä, pitäisi tutkia paremmin ennen kuin hutkii. Täältä astrostahan löytyy aika mainio transiittilista xD..
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Silmät : 13.11.2006 19:01:44
Lainaus käyttäjältä: sign9
en minä tiedä onko hän siitä kirjoittanut...no, sinun tunnussanasi (  Wink ) menisi sitten näin Mannislaisittain:

White Sun, Red Moon, Black Sky... Cool

Suositus: pidä pukeutumisessasi ripaus mustaa, kuin suojavärinä...tuo sky-väri lienee näistä se pintakerros. Täysikuu on hienohelmainen taiteilijasielu jolle on tuo väri punainen (vain täysi kuu voi värjäytyä punaiseksi, ainakin erään näkemyksen mukaan ), ja "valkoinen aurinko" lie sellainen näkyvä ja erottuva, individualisti. Ehkä olet siis tavallaan huomionhakuinen individualisti, joka naamioituu näennäiseen "joukkoonsulautumiseen" mustalla suojavärillä.

kolmivärinen tyyppi, en muista miten se tarkalleen meni...hmm, valkoinen kuvasi elinvoimaa, vitaalisuutta jolla pärjää elämässä, ja musta syvällisyyttä, kykyä kestää kuolemaa...punaista en nyt tarkalleen muista, olisiko sydämen asioita...

no joka tapauksessa: "syntyi tyttölapsi, jolla oli hiukset mustat kuin eebenbuu, iho valkea kuin norsunluu ja huulet punaiset kuin veri..."

vai mites se nyt meni  Wink

Ojoi ;DD! Kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Minulla on kyllä tapana pitää jotain mustaa osana pukeutumistani, se tuntuu jotenkin ihanan suojaavalta (kaikessa synkkyydessään xD). Se taitaa olla ikään kuin suoja toisilta ihmisiltä. Niin ja *köH* Ainakin on kova yritys olla taiteellinen ja herkkyyskin voi olla monille sietämätön piirre. Olen herkkä tuntemaan asiat liian voimakkaasti, näen maailman mustavalkoisesti, joko olen iloinen tai surullinen, ihmiset vihaavat tai rakastavat. Tietenkin hieman kärjistettynä.
 Vaikka haluan sulautua ulkoisesti joukkoon, olla kaunis jotta sisimpäni hyväksyttäisiin, tahdon yhä olla sisältä, no, sielultani muuttumaton oma itseni. Sitä en suostu muuttamaan, mutta olen valmis tekemään töitä jotta muut ominaisuuteni sitten 'kompensoisivat' tuota outoa luonnettani ja joku voisi haluta minut omakseenkin jonain päivänä :/.

Huih, tämä oli jännittävää n__n. Kiitos paljon Sign9.

Lainaus
Täysikuu on hienohelmainen taiteilijasielu jolle on tuo väri punainen (vain täysi kuu voi värjäytyä punaiseksi, ainakin erään näkemyksen mukaan )

/edit/Sissus, Kävin katsomassa mikä kuun vaihe oli vuonna 1989, 23 maaliskuuta ja se oli täysikuu! Jipii  smitten~~
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Silmät : 12.11.2006 16:09:46
Hienoa kun ollaan saatu mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi ^^! Olisi kiva kuulla myös oletteko huomanneet yhteyksiä planeettojen ja merkkien vaikutuksiin intensiivisissä katseissa.

Lainaus käyttäjältä: Sign9
Mihinkä kellonaikaan olet syntynyt?

Mannisen systeemillä saatat edustaa ns. Lumikki tyyppiä, jolla on kaikki kolme väriä (hänellä on ihan oma systeeminsä) Punaisen värin saat täysikuusta, joka edustaa punaista, Valkoisen kevät aurinkomerkistä, ja jos olet syntynyt yöllä, se kai antaisi sulle ripauksen mustaa.(hänellä on tälläinen kiehtova kolmijako)

Minusta tuo lumikki-tyyppi juttu oli harvinaisen osuva. Ensiis tosin tiedä tuota sun syntymäkellonaikaa...
Olen syntynyt kolmen jälkeen yöllä (klo 03:40). Jos syntyy ennen auringonnousua, niin lasketaanko se yöksi myös astrologisesti? Huih, kuulostaa jännältä tuo Lumikki-tyyppi (ja olen aina rakastanut sitä satua n__n). Kiitos, Sign9, mielenkiintoista  smitten. Nyt kiinnostaa ihan mahdottomasti lukea lisää tuosta Lumikki-tyypistä.

Lainaus käyttäjältä: the_planet
Minusta sinulla on todella kauniit silmät, eivätkä todellakaan näytä tunteettomilta. Ehkä hiukan ujoilta ja jopa säikyiltä. Minusta ne kertovat paljon, ihan kuin ne haluaisivat tulla halaamaan
Kiitos ^^. Olen ujo ja arka olento, jännää kun se sittenkin paistaa joskus läpi. Hmm, tykkäisin kyllä kovasti halia ihmisiä, mutta arkuuttani en siihen pysty. Oman siskonkin halaaminen on välillä tosi hankalaa. Olen jotenkin tottunut siihen ettei tunteita saa näyttää Sad.

Lainaus käyttäjältä: Gmusic
Roxsheena todella erikoisen kauniit silmät  smitten Wink smitten Katseesta en nyt oikein saa irti mitään. aika huvittavaa että mietin että ilkeänkö kirjoittaa näin mutta sitten luin sinun omaa tekstiäsi ja kappas siellä lukikin näin

Lainaus
iin omalta osaltani tästä tunteettomasta katseesta on ollut jopa harmia

pitääpä laittaa ehkä itsekkin tilluttimet tänne, kun niitä aina jaksaavat kehua.  2funny ite en niiissä mitään erikoista koe
Voi kiitos ^^~. Olen silti aina kaivannut sinisten silmien perään. Nämä tummat kun ovat hyvin epäkäytännölliset vaikkapa vastakkaista sukupuolta tarkastellessa Grin. Aina ne huomaavat kun kaksi suurta, tummaa silmää vilkuilevat. Laita sinäkin omasi, ihmisten silmät ovat aina jännittäviä Cheesy.

Sivuja: [1] 2 3