Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 22.11.2014 11:36:44
Kiitos Ritsa sinulle tulkinnasta.

Nuo asiat mitä kirjoitit ovat ihan täysin totta. Oli vaan vaikea lukea ja hyväksyä itselleen ne. On ollut aikamoista mietintämyssyä nyt pari päivää, huomannut omat käyttäytymismallit ja miten sabotoin omalla toiminnallani elämääni/suuntaani. Itse muodostan omat esteet, eikä ne muut. Huhhuh..

Mutta tämä oli hyvä, tosi hyvä herätys minulle. Kiitos sinulle Ritsa tästä. Ja tiedän, että tuo oli vaan pieni osa karttaani, että pitäisi katsoa tarkemmin kokonaisuutta  Wink.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 20.11.2014 14:54:38
Kiitos zutaten ja Ritsa tulkinnoistanne.

Ihan uskomatonta miten nuo asiat pitänee ihan täysin paikkaasa. Olen etsimässä sitä tasapainoa ailahtelevaisuuteni takia. Ettei asiat jäisi puoli tiehen sen takia, että huomaan taas siirtyneen haaveissani jonnekin muualle tai muihin asioihin. Voi juku miten paljon vaatii vaan kärsivällisyyttä olla siinä tasapainossa  Wink. En tiedä missä asioissa (miettien työuraa) noista piirteistä voisi olla hyötyä  Grin. Kaksosmerkkiä, hmm..

Ja pessimistinen olen kyllä itseäni kohtaan, mutta sitä kun on liian pitkään haaveillut ja ollut ailahtelevainen, oma arvoni on laskenut. Ja miten muut näkevät minut, ovat mm. juuri nuo myötätuntoisuus ja henkisyys. Ja ailahtelevaisuus. Harva tuntee minut ihan täysin.

Haluatko Ritsa vielä vähän tätä aukaista? Tai saa tottakai muutkin kommentoida:  "Tuo Saturnus voi myös tuoda paljon esteitä/rajoitteita eteesi, mutta myös sitä kautta aina vain vahvemman olemuksen. Riippuu lopettavatko nämä jatkuvat "iskut" etenemisen vai painatko eteenpäin ja muutut niistä huolimatta."

Btw, näkyyköhän kartalla rakkaudesta mitään? Jotenkin ite oon tuon 7.huoneen yhdistänyt siihen, ja eipä siellä näytä olevan mitään  Tongue.

Kiitos ja kumarrus.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Foorumilaisten syntymäkartat : 19.11.2014 13:02:19
Hei,

laitanpa miekin karttani tänne. Aika paljon noita planeettoja on ahtautunut samalle puolelle karttaa  Wink. Miekkana tuo chiron neloshuoneessa, se(kään) ei oo vielä ihan täysin auennut minulle  Huh . Saa tulkita jos haluaa  smitten.

kanti
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot syksy 2014 : 25.10.2014 09:34:58
Hei,

olen mukana huomenna sydänsurujen takia. Ei ole tasapaino/balance kohdallaan, energiat päin..  Undecided
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 21.05.2014 23:51:19
Hei Sami,

olen mukana juhlimassa päivääsi 30.5. Wink.
Stressitaso ollut viime aikoina korkealla, joten sen tiimoilta oon liikenteessä. Eikä nuo keuhkotkaan oikein tykkää siitepölyajasta.

Kiitän jo etukäteen sinua, ja hyvää synttäriä  Smiley
Sepäs alkoi kädet sykkimään&kuumottamaan tätä kirjoittaessa, sepäs jännää  :Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 20.05.2014 23:36:45
Hei unelmassa,

olisin kumpanakin päivänä, tona&suna, mukana  Smiley. Jospa se siitä pikku hiljaa  Smiley. Kiitän jo nyt etukäteen, kun ei voi enää muistiin luottaa  Wink
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 22.02.2014 20:02:55
Hei unelmassa smitten,

ollaan mie+rakkaani mukana sunnuntaina  smitten.

Kiitos sinulle jo etukäteen <3 energiasta  smitten smitten smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 06.12.2013 19:16:59

Hei unelmassa!   smitten

Voisin olla sunnuntaina mukana. Kiitoksia jo etukäteen r.energiasta.  smitten
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Soijaa pukkaa (skorpioni&neitsyt) : 22.11.2013 09:28:45
Anno, ai niin tuollainenkin vaihtoehto on olemassa  Wink. Olla mukana täysillä ja tässä hetkessä.

On sitä ihminen kyllä välillä hupsu, tai ainakin täällä on. Onneksi on teitä jotka muistuttavat mitkä asiat tässä nyt ovat tärkeitä  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tumma hahmo keittiössä : 20.11.2013 17:39:53
Kiitos lauraemilia kun otit asian esille  smitten. Mukava lukea että muillaki on ollut samanlaisia kokemuksia, vaikka nyt kokemuksena ne eivät ole olleet välttämättä mukavia  tickedoff.

Täälläki ollut sama homma. Yhdessä kerrostalossa asuessani, oli tällainen tumma hahmo, joka seisoi aina oviaukon kohdalla riippuen nukuinko olohuoneessa vai makkarissa. Tosi inhottava! Muutenkin sen asunnon energia oli päin honkia, en tykännyt ollenkaan. En vieläkään haluisi mennä siihen asuntoon, puistattaa ku muistelenkin sitä aikaa.. Etenkään kun en tiennyt mikä tämä tumma hahmo oli, ja oonko vaan päästäni sekaisin  idiot2. Uudelle asukkaalle joka muutti siihen asuntoon, meinasin hänelle mainita siitä tummasta hahmosta, mutta pidit sit kuitenkin suuni kiinni  Huh.
Tuota tummaa hahmoa aikaisemmin, oli yksi nainen (toisessa asunnossa missä asusteltiin). Tämä nainen oli symppis, vähän iäkkäämpi. Istui vaan olohuoneen sohvalla. Vieläki hymyilyttää kun muistelen häntä, ei hän montaa kertaa ollut olohuoneen sohvalla. Jatkoi kai matkaansa.

Noiden tapahtumien jälkeen ei ole näkynyt/tuntunut hahmoja lähistölläni. Oon yrittänyt kieltää kaikki tällaiset hahmot tulemasta minun luokseni tai minun asuntooni. En tiiä onko toiminut suojautumiseni/kieltämiseni, vai onko vaan johtunut asunnoista ettei niissä ole ollut huonoja energioita tms..





 
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 04.11.2013 09:45:47
Kiitoksia sinulle unelmassa  smitten smitten.

Tunsin olevani rakkausenergiaviitan sisällä, aivan ihana tunne  smitten angel.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 01.11.2013 11:18:03
Hei unelmassa!

Mikäs sen parempi viettää synttäreitä sydänenergian ympäröimänä luonnon rauhassa (mökillä) smitten. Olen kumpanakin iltana mukana  Smiley.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2013 : 28.10.2013 20:44:17
Hei Vexi!

Voisin tänään 28.10. tulla mukaan kuulostelemaan smitten.
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Soijaa pukkaa (skorpioni&neitsyt) : 14.10.2013 10:42:07
Kiitoksia sinulle Downtempo kommenteistasi! Arvostan niitä kovasti smitten.

Moni asia kolahti kyllä niin nappiin. Etenkin tuo tasapainon löytäminen, ei liikaa järkeilyä mutta ei liikaa tunteellisuutta. Itse järkeilen ja analysoin aivan liian paljon. Peilaan menneisyyteen ja luulen tietäväni mitä toinen ajattelee/tuntee. Mutta eihän se pidä ollenkaan paikkaasa, on kyllä tullut huomattua monta kertaa luuloni vääräksi!! Pistää ihan vihaksi itteäni kohtaan, että taas! uglystupid2 Nyt viimeksi tuli olo että haenko vaan huomiota tätä kautta, varmuutta hänestä. En tiiä. En vaan aina ota selvää hänestä, niin siksi kai sitä tulee analysoitua.. Maa vai vesi?

Ja mitä tulee tuohon tunnetasoon, liekö tuo kuu vaa'assa etten niin hanakasti näytä tunteitani, kun hänestä taas tuntuu että on enemmän mukana suhteessamme.

Huhhuh, senkun tasapainon löytäisi niin olis hyvä..  Cheesy
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Soijaa pukkaa (skorpioni&neitsyt) : 12.10.2013 14:01:06
Soijaa pukkaa yhä enemmässä määrin. Eikö kenelläkään kommentoitavaa Huh
Sivuja: [1] 2 3