Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Uskontosi? : 01.07.2008 18:21:05
"Buddhalainen" täällä myös. o/ Tongue
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Jedi-akatemia : 02.04.2008 04:42:55
Löysin kiinnostavan sivuston täältä Internetistä:

http://www.kolumbus.fi/jedi.akatemia/

Onko täällä keskustelevilla tietoa/kokemuksia/mielipiteitä Jedi-akatemian toiminnasta? Mahdollisesti olisin kiinnostunut liittymään joukkoon... mutta haluaisin ensin vähän kartoittaa muidenkin kokemuksia, vaikka sivut sinänsä ovatkin varsin vakuuttavat.

3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkinen horoskooppi-testi : 02.04.2008 02:58:03
Kuinkas sattui, mulla oli samaten rapu.. myös vaa'an piirteitä ja vähiten leijona.
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: kotisivut : 24.03.2008 00:54:07
Aika kuralta ja rahastukselta vaikuttaa.. onko tuolla mitään kivaa Ilmaiseksi?

jokaisellahan on oikeus omaa mielipiteeseensä..minulla vaan heräsi kohdallasi kysymys että teetkö sinä leipätyösi täysin ilman palkkaa?

ihan ilmaiseksikin sivuilta löytyy vaikka mitä..ei tarvitse kuin pyytää ja lisää on tulossa.... angel

"Täysin ilman palkkaa" antaa sen kuvan, että sinulle maksettava korvaus olisi nimellinen / vähäinen. Näin ei taida olla.

Mitä tuolta sivuilta löytyy ilmaiseksi, muuta kuin erinäisten "palvelujen" hinnat?
En löytänyt vielä mitään.

5  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: kotisivut : 18.03.2008 03:23:54
Aika kuralta ja rahastukselta vaikuttaa.. onko tuolla mitään kivaa Ilmaiseksi?
6  Astro special / Astro special / Vs: Vesimies ja menetykset : 27.02.2008 03:40:06
Olen aurinkomerkiltäni vesimies, eikä minulta ole kuollut ketään läheisiä ihmisiä. Molemmat isoisät, mutta eiköhän se ole normaalia. Kumpikaan heistä ei myöskään ollut erityisen läheinen, pikemminkin päinvastoin.
7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Suomalainen tehotuotanto : 18.02.2008 17:42:23
Tulikukka, ja porkkanatkin kärsivät. Turha kärjistäminen tuskin kehittää keskustelua eteenpäin?

Ja noista "eläinoikeuksista" (ja melkein mistä tahansa muustakin) puhuttaessa sitä mieltä, että elämänlaatu on olennaisempi asia kuin itse elämä tai elämän päättyminen. Eli siksi voi luonnonvaraisen, oman luontonsa mukaan elävän eläimen kohtaloa pitää parempana, kuin sellaisen, joka elää häkissa/aitauksessa/tms, jossa hädin tuskin pystyy kääntymään, vaikka ei kuolisikaan raadeltuna. Teurastustavat on määritelty nopeiksi ja niissä pitäisi tarpeetonta kipua välttää (tosin tälläkin varmasti on omat taloudelliset rajansa, jotka ovat varsin matalalla, kun kyse on eläinten hyvinvoinnista), mutta niillä toisaalta on teuraskuljetuksensa ja vastaavat. Ontuvana metaforana voisi sanoa lisäksi, että tehotuotettujen eläinten elämä itseasiassa on eräänlainen teuraskuljetus kokonaisuudessaan.
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: HEVOSTEN PUOLESTA - Adressi : 13.02.2008 14:10:08
Hieno juttu, toivottavasti tuolla olisi myös jotain vaikutusta.

Kannattaisi varmaan myös puhua tuossa yhteydessä suomenhevosista, kuinka ne palvelivat meitä sodissa, jos kunnon isänmaallista pateettisuutta halutaan tähän sovittaa. Smiley
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppimerkit ja miehekkyys : 13.02.2008 01:48:11
Höpönlöpön Triton... meneekö arvaukseni täysin metsään jos sanon että olet nainen?
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: HEVOSTEN PUOLESTA - Adressi : 12.02.2008 19:54:59
Loistavaa, ehdin kirjoittamaan viestin, mutta kun yritin lähettää, minut oli kirjattu ulos täältä. No, yritetään uudestaan.

Se, että sympatiseeraa sellaisia ihmisiä ja eläimiä, joista on myönteistä kokemusta, ei mielestäni sulje muita sen sympatiseeraamisen ulkopuolelle. Ainakaan minulla ei ole näin.

Asia on toki hyvä, mutta kahden em. epäkohdan johdosta en tuollaista halua allekirjoittaa. Uskoisin myös, että jos haluaa auttaa, se, että liittyy jäseneksi tai lahjoittaa rahaa eläinoikeusyhdistykseen, auttaa enemmän hevosia, kuin nimen kirjoittamiseen kyseisenlaiseen listaan. Nettisivuadressien vaikutus ja apu on varsin kyseenalainen, varsinkin tämän kyseisen adressit.com-sivuston. Ehkä sen apu kohdistuu enemmän adressien allekirjoittajiin: tulee hyvä olo, kun tuntee auttaneensa ja tehneensä jotain asian hyväksi.

Yksi hölmöimmistä ja samalla myös suosituimmista (171968 allekirjoittajaa) adresseista koskee hollantilaisen pikkupuolueen kieltämistä, joka on jo Alankomaissa varsin epäsuosittu ja ei varmastikaan tule pääsemään parlamenttiin. Seuraavaksi suosituin adressi adressit.com-sivustolla kerää vain kolmasosan (netti)allekirjoituksista. Suomalaisiin asioihin kuitenkin on hieman suurempi mahdollisuus kansalaisten vaikuttaa, vaikka sekin mahdollisuus voi tuntua olemattomalta.

Tuollaisen sijasta allekirjoittaisin mieluummin adressin, jossa vaadittaisiin esimerkiksi kovempia tuomioita törkeistä lasten hyväksikäytöistä Suomessa.
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: HEVOSTEN PUOLESTA - Adressi : 12.02.2008 15:56:00
Juu, ihan hyvähän se hevosten tilannetta näin erikseenkin on parantaa. Toinen juttu, mihin kiinnitin huomiota on tuo "Hevosten puolesta" -läppä. Onhan se raflaavampaa heppatytöille, mutta sen adressin otsikkohan oli "Teurashevoskuljetukset EU-alueella saatava kuriin".
12  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: HEVOSTEN PUOLESTA - Adressi : 12.02.2008 04:49:13
Tällä logiikalla kyseinen adressi pitäisi sisällään myös muut "kotieläimet", joita kohdellaan yhtä törkeästi.

Tällä logiikalla kannatan, olen jäsen ja lahjoitan rahaa esimerkiksi Oikeutta Eläimille-yhdistykselle, jolla on mielestäni logiikka ja järki toiminnassaan omien eläinmieltymysten (esim. marsu tai hevonen on kivempi kuin muut eläimet) sijasta.

http://www.oikeuttaelaimille.net

tässä infoa lahjoittamisesta / jäseneksi liittymisestä:
 
http://www.oikeuttaelaimille.net/www/index.ph?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=106

Ja käyköön tämä viesti jonkinlaisena muistutuksena, että muistan uusia jäsenyyteni lähiaikoina. Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Suomalainen tehotuotanto : 12.02.2008 04:41:59
Eihän kalansyöntiä tarvitse kokonaan jättää, mutta silloin ei ole kyse kasvissyönnistä, eikä kalaa syövän ihmisen mielestäni sellaista harhaanjohtavaa termiä tule käyttää. Myös kalaa syövät ihmiset kutsuvat käsittääkseni itseään usein semivegetaristeiksi, eli "puolikasvissyöjiksi".

Toivottavasti tällainen julma tehoeläinkasvatus tulee vähenemään voimakkaasti, kunnes se lopulta lopetettaisiin.
14  Astro special / Yleistä / Vs: Kuka rockin paha poika olet? Testaa! : 12.02.2008 04:32:12
Sid Vicious

Kyllä sinusta vielä punkkari saadaan! Testin mukaan muistutat legendaarisen Sex Pistols -punkyhtyeen basistia, Sid Viciousta. Basistina mies ei ollut kummoinen, mutta rock-elämäntyylistä hän taatusti tiesi kaiken!

Sinulla saattaa olla piileviä taipumuksia punk-muusikoksi. Alatko kenties haastaa riitaa humalassa? Kenties päätät, ettei millään ole väliä, ja juhlit hulluna? Muista kuitenkin katsoa, minne astut, sillä kuten Sid, sinua saattavat odottaa monet yhteenotot eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuten missä tahansa suuressa romanssissa, rakkaus se sinutkin kesyttää. Yhdysvaltalainen Nancy Spungen ihastui Sidiin jo ennen Sex Pistolsin kuuluisuutta. Heidän tarinaansa pidetään yhtenä suurista rockin rakkaustarinoista. Pari vannoi ikuista rakkautta, mutta huumeet ja villi elämä mutkistivat asioita.

Vaikka asioiden lopullisesta kulusta ei ole varmuutta, uskotaan, että Sid puukotti Nancyn kuoliaaksi New Yorkin Hotel Chelseassa 12. lokakuuta 1978. Kuten traagisiin loppuihin kuuluu, liikkeellä on uskomuksia muun muassa siitä, että Nancy olisi itse pyytänyt Sidiä tappamaan itsensä. Oikeuteen asti ei ehditty, sillä Sid kuoli yliannostukseen seuraavana vuonna. Pidä siis päihteidenkäyttösi hanskassa! Myös räiskyvä luonteesi saattaa aiheuttaa ongelmia: yhtenä hetkenä olet kaikkien kaveri, ja seuraavassa jo janoat kostoa.

Hurjat puolesi: päihdehakuisuus, hälläväliä-asenne, riitaisuus

Rokkarin takaa paljastuu: tottelevaisuus, rakkaudenkaipuu, johtajan seuraaminen
15  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: HEVOSTEN PUOLESTA - Adressi : 07.01.2008 00:24:05
Jätänpä allekirjoittamatta - miten ihmeessä hevoset olisivat muita kotieläimiä arvokkaampia? Kyllä sitten kaikkien eläinten olojen kohentamista noissa kuljetuksissa pitäisi samalla loogisuuden nimissä parantaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7