Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 81
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 27.09.2023 19:03:36
Onkos kellään kokemusta suhteesta, jossa miehen  mars on sun DC:llä?
Miten olet tämän kokenut? Voimakkaana seksuaalisuutena?

 aurinko  aspect_con DC oli jonkinlaista, jopa miellyttäväksi kokemaani vallankäyttöä, ja kyseisen miehen kanssa halusin kiivetä tikkaat aina avioliiton satamaan asti.

Mutta jos  aurinko oli vallankäyttöä, niin entäs sitten  mars? Pitääkö olla huolissaan?

Olisin aina huolissani jos suhteessa esiintyy vallankäyttöä. Sitä on vaikea ehkä aluksi ottaa vakavasti, kyseessä on todennäköisesti eräskin luonnehäiriö.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuunsolmusta : 21.07.2023 17:24:04
Olen surrut sitä että kokonaisen 13 v sisällä en ole löytänyt elämänkumppania, vaikka ennen tätä rääkkijaksoa ehdin olemaan sekä 4 v että yli 12 v kestäneissä parisuhteissa. Keski-ikäisenä (loppu)elämänkumpppanin löytäminen tuntuu olevan tyystin Mission Impossible.

Juottoloissa en halua käydä, humppalavat ei kiinnosta. Harrastuksissa on lähinnä naisia, ja jos on miehiä, en uskalla tehdä itseäni tykö kun jo kerran ihastuin varattuun mieheen (tai ainakin hän väitti sellainen olevansa torjuessaan kiinnostustani - oli itse kekkaloinut siihen malliin kuin sitä kiinnostusta olisi hänelläkin ollut!) Minulle sitten jaetaan neuvoja että ala juttelemaan ihmisille. Ja sehän ei minun luontooni tunnu istuvan sitten yhtään. Pelkään että ihmiset suuttuvat että mitä tuo muija tulee tuohon höpöttämään.

Minulla on Kuun yläsolmu Oinaassa, siellä on myös Venuksen ja Saturnuksen yhtymä. Solmu menee Placituksessa 6. huoneeseen ja nuo planeetat 7. huoneeseen. Tuntuu että se Saturnus Venusta raiskatessaan pilaa minulta kaiken, ellen sitten saisi sitä totoutumaan niin että minulla olisi kumppani reilummalla ikäerolla. Koska en tule ollenkaan juttuun itseäni vanhempien miesten kanssa, ei oikein muu tule kyseeseen kuin että mies olisi nuorempi kuin minä. Ja siihen tarvittaisiin sitten sitä Oinaan reippautta, jopa röyhkeyttä, ja sitä inhoan ja en saa itsestäni esiin kaivettua.

On niin helppo oleskella siellä Kuun alasolmussa, Vaa'assa. Minulla on Askendenttikin Vaa'assa, joten se harmonia kolahtaa paljon enemmän, kuin se että menet "räävittömästi tuputtamaan itseäsi" siellä ja täällä. Eli olen henkeen ja vereen introvertti.

Ei kai pariutuminen ole vain tietynlaisen toiminnan tulos. Pitäisi aluksi olla kiinnostunut jostakin, jotta haluaisi tähän tutustua paremmin. Näin se yleensä menee. Minä hetkenä hyvänsä voi rakastua tai ihastua eikä lopputuloskaan aina mene kirjan mukaan. Kuitenkin kyse on yhtälailla samoista tunteista. Ihmisen mieli ei sinällään tunne aikaa - kumppanin löytyminen voi olla ohikiitävä hetki tai kestää loppuelämän. Sisällöltään asia on kuitenkin sama.
3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 11.07.2023 19:30:15
Juu, tulee lapsuus mieleen. Tori.fi:ssä saattaa hyvinkin löytää näitä vaatteita myös.

Mihinkäs sitä onkaan hävinnyt MicMac angel
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Onko lemmikki tullut takaisin? : 27.02.2023 16:28:38
Jossakin ns. dokumentissa perhe kertoi tunnistavansa perheen nuorimmassa jäsenessä edesmenneen väkivaltaisesti kuolleen sukulaisensa. Mutta tässäkin on kyseessä ihmiset. Tietysti olisi kiva kuulla niitäkin tarinoita jos on.  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mielenkiintoinen ja voit käyttää numerologiaa viileässä ruletissa? : 21.02.2023 17:04:31
Rahapeleissä pelaaja häviää aina, ne on suunniteltu sillä tavalla. Mitään taikakonsteja voittoon tai miljonääriksi ei ole eikä numero- tai liioin astrologiallakaan. Numerologia perustuu numeroille annettuihin merkityksiin, voisi sanoa, että ne ovat osa ihmisen psykofilosofista osaa. Eivät ne mitään sinällään tuo. Ei ainakaan netticasinolla.  Cheesy
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Onko lemmikki tullut takaisin? : 20.02.2023 16:26:50
Mietin vain, että vanhastaan ihmiset uskoivat esimerkiksi perheenjäsenten syntyvän uudelleen samoihin sukuihin niin onko teillä kokemuksia esimerkiksi siitä, että lemmikki olisi tullut takaisin?  Smiley Jos ihmiset, niin miksei eläimetkin?  Huh Joskus suhde omaan lemmikkiin on syvä ja ovathan nekin perheenjäseniä.
7  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 24.12.2022 18:18:16
Tulihan se korona sieltä testituloksena (ja joulusuunnitelmat sitä myötä uusiksi).

Korona tosin on patentoitu jo 2007 ja PCR-testi liitettynä sen havaitsemiseen.  :Smiley
8  Astro special / Yleistä / Vs: Voiko joku olla syntynyt "onnettomien tähtien" alla? : 21.12.2022 18:08:34
Se on vaan, että ei sitä toisen henkilön elämää näe päältäpäin, että mitä siellä oikeasti tapahtuu. Kyse saattaa olla omista olettamuksista. Jokaisen elämässä sattuu joskus jotakin, sitä ei kukaan voi välttää. On kyse myös yksilön omasta reagointitavasta, kuin myös sattumastakin. Emme kuitenkaan lopulta voi olla reagoimatta siihen mitä meille tapahtuu, jos olemme vielä inhimillisiä. Vaikeudet ovat monesti avain johonkin paljon parempaan. Aina syy ei ole meissäkään, ympärillämme saattaa olla ihmisiä tai saatamme olla vain syntyneet perheeseen, joissa tehdään vahinkoa. Silloin eivät minkään maailman filosofiat auta. Henkilön on vaikea tunnistaa omia olosuhteitaan, kunnes tarve on niin suuri, että tämä lähtee hakemaan apua. Se avunsaanti sitten - sitä voikin olla yllättäen vaikea saada ja henkilö päätyy olemaan yksin! Nämä ovat vaikeita tilanteita, mutta jos niistä selviää, nautimme varmasti siitä hyvästä, minkä saamme monin kerroin enemmän. Olisihan se tylsää, jos elämä olisi niin tasaista, että siihen turtuisimme eikä mikään hyväkään enää tuntuisi miltään.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 21.12.2022 17:54:34
Ihmisten ilkeys ja se, miten he antavat mieluummin negatiivisuuden voittaa, kuin totuuden ja sitten välinpitämättömyys. Meillä on jo tarpeeksi kokemusta kontrollista tietääksemme, mitä se on, mutta silti alistumme. Usko on mennyt yhteiskuntaan ja ihmisiin. Ei ole cool, että porukka teeskentelee tietämättömyyttä eikä ota vastuuta siitä, mikä oikeasti on oikein.
10  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 16.11.2022 15:16:48
Joo nuo minäkin muistan, minulla taisi olla yhden Crazy age -farkut, ne oli tosi mukavat jalassa ja iho-ystävälliset.  Smiley Vaikka e ole kovin koristusten perään.
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 09.11.2022 18:10:05
Juu se on totta, että ysäri ja millenium on tulossa muotiin, mutta vaatteet eivät ole läheskään samaa laatua enkä mä ainakaan saa niistä niitä viboja, joita niissä silloin oli.  Smiley Oispa aikakone niin pääsis 20-vuoden taakse vaatekauppoihin katsomaan miltä ne oikeasti näytti.  Cheesy
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 28.10.2022 16:27:11
Kuvia, kuvia!
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hyödyllisiä ja helppoja kauneudenhoito vinkkejä : 11.06.2022 17:57:37
Olen käyttänyt saunahunajaa naamionomaisesti kainaloissa, kun olen halunnut päästä pinttyneistä dödöjen ja kemikaalien hajusta siellä eroon. Luonnostaan antiseptinen hunaja -  toimii! Miksei myös hunaja + sooda.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 05.04.2022 17:37:19
Toisaalta on kiva, kun nykymuoti on niin sporttista niin voi hyvällä omalla tunnolla kulkea lökäreissäkin ja ne on niin mukavat.

https://i.pinimg.com/originals/d9/6a/72/d96a7207fdfd37a9e59867e19e447a12.jpg

Tikoista en niin piittaa, mutta mukavat nekin. Talvella vaan hieman liian kylmä.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 14.02.2022 16:41:36
Jokaisella vuosikymmenellä on oikeastaan jotain hyvää, mitä haluaisi pitää. Mutta on vaikea löytää mitään mikä juuri natsaisi. Näin juuri bussissa yhden naisen, jolla oli sellainen 00-luvun pitkä mokkanahkatakki. Varmaan oli ostettukin täältä www.1stcomeback.fi. Hyväkuntoista vintagea on taas vaikea löytää. En tykkää mistään kauhtuneesta, mitä ne vaatteet nyt tietysti vähän ovat. Itsellä on vielä tallessa 04-05 vaatteita. Kaipaan sitä napakkuutta. Nykyään vaatteet tahtivat olla sellaisia juuri ja juuri päällä roikkuvia lerppuja joihin on käytetty kangasta mahdollisimman vähän.  Tongue
Sivuja: [1] 2 3 ... 81