Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 81
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hyödyllisiä ja helppoja kauneudenhoito vinkkejä : 11.06.2022 17:57:37
Olen käyttänyt saunahunajaa naamionomaisesti kainaloissa, kun olen halunnut päästä pinttyneistä dödöjen ja kemikaalien hajusta siellä eroon. Luonnostaan antiseptinen hunaja -  toimii! Miksei myös hunaja + sooda.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 05.04.2022 17:37:19
Toisaalta on kiva, kun nykymuoti on niin sporttista niin voi hyvällä omalla tunnolla kulkea lökäreissäkin ja ne on niin mukavat.

https://i.pinimg.com/originals/d9/6a/72/d96a7207fdfd37a9e59867e19e447a12.jpg

Tikoista en niin piittaa, mutta mukavat nekin. Talvella vaan hieman liian kylmä.
3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 14.02.2022 16:41:36
Jokaisella vuosikymmenellä on oikeastaan jotain hyvää, mitä haluaisi pitää. Mutta on vaikea löytää mitään mikä juuri natsaisi. Näin juuri bussissa yhden naisen, jolla oli sellainen 00-luvun pitkä mokkanahkatakki. Varmaan oli ostettukin täältä www.1stcomeback.fi. Hyväkuntoista vintagea on taas vaikea löytää. En tykkää mistään kauhtuneesta, mitä ne vaatteet nyt tietysti vähän ovat. Itsellä on vielä tallessa 04-05 vaatteita. Kaipaan sitä napakkuutta. Nykyään vaatteet tahtivat olla sellaisia juuri ja juuri päällä roikkuvia lerppuja joihin on käytetty kangasta mahdollisimman vähän.  Tongue
4  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja pukeutuminen (kuinka puet itsesi?) : 11.02.2022 11:57:11
 leijona askendentti mun kokemuksen mukaan näkyy helpommin päältä, että mitä elementtejä löytyy kartalta. Varsinkin maa ja vesimerkeissä kun on henkilökohtaisia planeettoja niin yleensä tummaa on päällä. Tiedän paljon asc leijonia, jotka ovat esimerkiksi gootteja.
5  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia ja huumorintaju : 10.02.2022 19:10:31
"Huumorintaju tarkoittaa huumoriin liittyviä yksilön luonteenpiirteitä tai yksilöllisiä ominaisuuksia. Huumorintajulle on esitetty monta erilaista määritelmää, kuten:

1. Älyllinen kyky (kyky luoda, ymmärtää, toistaa ja muistaa vitsejä)
2. Esteettinen herkkyys (huumorin arvostaminen ja siitä nauttiminen)
3. Tapa käyttäytyä (herkkänauruisuus, tapa kertoa usein vitsejä, huvittaa toisia, tai nauraa toisten vitseille)
4. Tunnepohjainen luonteenlaatu (kuten hilpeys)
5. Asenne (huvittunut suhtautuminen elämään, suopeus huumorille)
6. Selviytymis- tai puolustuskeino (vaikeuksiin suhtautuminen huumorilla)

Huumorintajuttomuus tai puutteellinen huumorintaju voivat vaikeuttaa muun muassa pari- ja ystävyyssuhteiden solmimista. Huumorintajuton ja vakavamielinen henkilö saattaa huomaamattaan rasittaa muita sosiaalisissa tilanteissa, jos hän esimerkiksi loukkaantuu vitsistä, jota hän ei ymmärrä. Tosikkomaisuuden ja huumorintajuttomuuden taustalla voi olla esimerkiksi masennus tai muut psyykkiset ongelmat, huono itsetunto tai neurologinen poikkeavuus, kuten Aspergerin oireyhtymä."


Toisaalta kaikilta löytyy jonkin sortin huumorintajua. Jotkut ihmiset eivät ole sosiaalisia kuin harvojen kanssa, joiden kanssa oikeasti klikkaa ja sinällään se voi olla autenttisuutta. Se voi vaikuttaa toisita mielensäpahoittajalta tai ylimielisyydeltä, mutta todellisuudessa sellainen henkilö voi olla vain herkkä.

Olen joustava jousku lopulta, mulla kuitenkin  kauris saturnus aspektoi lähes kaikkea kartalla- harmonisesti tosin mutta silti. Mä oon kyllä toisaalta vakava ja suorituskeskeinne  eikä mulla ole juuri kärsivällisyyttä turhaan löpöttelyyn. Mistä tullaankin seuraavan aiheeseen. Ihmiset ymmärtävät luonnostaan monia huumorin ilmaisumuotoja, mutta ainoa asia jota en jaksa on juurikin tuollainen löpöttely, että kaikki sanotaan vitsikkäästi tai nenäkkäästi. Etää se on niin kuin aina päällä. En myöskään siedä "hauskoja" juttuja missä sattuu tai missä katsotaan toista ihmistä alakanttiin.

Itse nauran ihmisten tunteenpurkauksille, aivoituksille ja toiminnalle. Katson kaikkea vähän niin kuin ulkopuolelta, tavallaan kuin vanhemmat lasta. Hyväksyn helposti "tyhmyyden" tai muutkin puolet jotka ihmiset pitävät yleensä pois sosiaalisesta kontekstista. No mä haenkin ylipopistoon lukemaan psykologiaa. Cheesy
6  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja pukeutuminen (kuinka puet itsesi?) : 09.02.2022 19:42:13
Viihdyn pohjimmiltani hyvälaatuisissa, yksinkertaisissa perusvaatteissa, yleensä farkuissa ja t-paidassa. Ehkä kivalla yksityiskohdalla höystettynä.  askendentti neitsyt Tosin grafiikka ja printit menee myös, mutta en yleensä nykyään osta, ellei asialla ole mitään merkitystä. Amerikkalaisten juttu on aina olleet ne tiimipaidat jne. täällä niiden halpisversiot ei oikein inspaa.
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sensuuri : 09.02.2022 19:38:03
^ kyllä, tuollaiset testinä kirjoitetut viestit poistetaan heti, koska niistä paistaa kilometrien päähän, että ei ole mitään aitoa halua keskustella aiheesta. Myös se on keskustelun vääristelyä, että tekee tuollaisia testejä.

Minua kiinnostaisi tietää, että mistä päästään tuohon johtopäätökseen? Siinä lienee kuitenkin aina myös erehdyksen mahdollisuus. Myös, vaikka joku vain päästäisikin asiansa ilmoille niin saa kai sitä vain sanoa ilman sen kummempaa tähtäämistä keskusteluun. Kuka päättää siitä, millainen tyyli on tarpeeksi validi julkaistavaksi. Minusta se raja ei saisi olla liian tiukkapipoinen, koska siinä mennään vähän liian henkilökohtaisesten mieltymysten mukaisesti sitten ja joku voi vaan päättää sensuroida viestin, koska itseä ärsyttää. Eli vähän niinkuin käyttää moden valtaa väärin.  Smiley En tiedä, mikä oli nyt sääntöjen vastaista ja miksi, en tahdo vetää mitään päättömiä johtopäätöksiä.

Tartuin tähän siksi, kun itselleni on käynyt niin eräällä ulkomaisella keskustelupalstalla, että viestini poistettiin. Asia koski median sotkeutumista esimerkiksi poliittiseen päätöksentekoon jne. Eli mitä olemme nyt käyneet ihmiskuntana läpi. Viesti ei ollut miteenkän loukkaava tms, muttei miellyttänyt moderaattoria "since it governs so much of our daily lives already" oli tämä varsin kattava peruste asialle.  Eli vain kun hän kun ei itse jaksa kuulla/kuunnella.  Tongue
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 03.11.2021 17:49:41

Sen oikean löytäminen sekä tiedostaminen on jo itsessään pitkä ja syvä teoreettinen "tieteenala", jota ei pysty lyhyesti selittämään, kuin vain, että jokaiselle on se oikea ja heteroseksuaalisessa mielessä tarkoitettuna, , pahoittelut tarkennuksesta, mutta näin se on minun näkökulmasta katsottuna coolsmiley


Kyllä ihminen on aina ihminen seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta, etsii kumppania ja muodostaa suhteita. Ne ovat kaikille ihmisille yhteisiä piirteitä eikä siinä liioin eroa ole vai mitä tarkoitat?
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaksoisliekeistä : 22.09.2020 14:52:10
Eivätkö kaksoisliekit ole koskaan yhdessä? Miten perheen perustaminen onnistuu, jos molemmat haluaisivat lapsia?

Tehkää niin kuin parhaaksi näette kunakin hetkenä, ei ainakaan tämän nettikeskustelun varaan kannata elämänsä isoja päätöksiä rakentaa. En tarkoita vähätellä kaksoisliekkejä, mutta jokaisen elämä on erilainen. Niin että toki hankkikaa lapsia jos siltä tuntuu.  Smiley
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaksoisliekeistä : 01.06.2020 18:21:54
Kaksoisliekkisuhteissa tuo pakeneminen on ymmärtääkseni aika normaalia kuitenkin. Se tapahtuu, koska toinen on vielä kesken itsensä kanssa. Kaksoiliekkikontaktin tarkoitus on puhdistua kaikesta vanhasta, jonka jälkeen kaksoisliekit tuodaan takaisin yhteen ja he voivat aloittaa yhteisen tehtävänsä. Onko tämä toinen tietoinen siitä, että olette kaksoisliekkejä? Mietin, että jos molemmat ymmärrätte prosessin, se helpottaisi teitä ja yhteistä matkaanne.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nyt on kiire... : 23.05.2020 15:26:09
Sain nyt toistamiseen Papin kortin, mutta käännettynä niin se aika vahvasti viittaisi siihen, että on kuljettava omaa polkua.

Päätös on toki aina sinun.

Kaikkihan loppupeleissä riippuu siitä, mitä haluat elämältä.
Kiitos sinulle ... Rakkaus puuttuu nykyelämästä, puuttunut jo pitkään ja uudessa sitä olisi rutkasti  smitten
Suuntana todennäköisesti ns uusi elämä... Tässä on vaan niin paljon kaikkea järjesteltävää (vanhassa) mikä jännittää että meneekö putkeen vaiko ihan käteen ... Smiley
 neitsyt ja   vesimies  yhtälö mahtaako toimia .....

Paljon tsemppiä sinulle.  smitten Noissa jutuissa on aina oma hommansa. Mutta eiköhän kaikki järjesty parhain päin. Järjestyy aina, kun teet itsesi kannalta oikein.  smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nyt on kiire... : 21.05.2020 19:37:41
Sain nyt toistamiseen Papin kortin, mutta käännettynä niin se aika vahvasti viittaisi siihen, että on kuljettava omaa polkua.

Päätös on toki aina sinun.

Kaikkihan loppupeleissä riippuu siitä, mitä haluat elämältä.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nyt on kiire... : 21.05.2020 15:40:52
Kiitos tarkennuksesta, eli sulla kuitenkin on jo (?) kaksi vaihtoehtoa, käsitinkö oikein?  Huh

Maljojen kahdeksikko ainakin viittaisi siihen, että selkeästi jotain koet puuttuvat nykyisissä olosuhteissasi.

Voin toki vielä katsoa, kunhan pääsen tässä kotiin iltasella.  Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nyt on kiire... : 20.05.2020 15:39:59
Latelin sulle kortteja ja aika jännää oli, että lähes kaikki mitä tuli olivat hovikortteja. Lanttien kuningatar. maljojen kuningatar ja kuningas, miekkojen ritari, arcana-korteista Ylipappi, sauvojen lähetti... Sitten maljojen kahdeksikko, lanttien nelonen ja lanttien ässä.

Vaikuttaa siltä, että aika paljon olet saanut aikaiseksi tai asiat on vissiin aika hyvin nykyistä ongelmaasi lukuunottamatta. Silti koet, että jotakin puuttuu. Mietin, että oletko naimisissa vai pitkässä parisuhteessa tai jonkin sortin elämäsi kannalta tärkeässä liitossa. En tiedä ikääsi, mutta jostain syystä ajattelen, että olet vielä nuorehko (sauvojen lähetti ja miekkojen ritari - joka haluaa pikaisia vastauksia). Lanttien nelosesta saattaa kertoa siitä, että se mitä olemme saavuttaneet ja rakentaneet muodostuu vähän kuin kilveksi - no ihmiset yleensäkin tuppaavat pysymään mukaavuusalueillaan. Viimeinen kortti oli kuitenkin lanttien ässä, joka kertoo lupaavista uusista aluista. Se voi merkitä  - niin kuin itselläni - muuttoa tai jonkin sortin uutta projektia.

Toisaalta tuli mieleen, koska täsäs on kahden elementin kuninkaat ja kuningattaret niin ne voi myös merkitä kahta vaihtoehtoa.

Kerro toki miten itse näet nuo. Smiley
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Apua ihmissuhteeseen selvännäkijältä : 12.05.2020 18:42:44
Hei, tahtoisiko joku (tai jotkut) auttaa, minulla olisi eräs ihmissuhde-asia, josta en pääse sitten millään. Tahtoisin tietää mikä tässä on ideana, miten pääsen irti (vai täytyykö päästä) ja kuka tämä henkilö oikeastaan oikein on? Tai ihan kaikkea mitä vaan näkijä irti saa. Olen ollut kuin kärpänen lasin alla tässä, hänen energiansa on jotenkin niin kaikkialla ja on tosi vaikea kuvitella elämääni ilman, vaikka reaaliteetit sanoisivat mitä. Lillun vaan jossain ja lillun varmaan ikuisesti jos en pääse tämän asian ytimeen.

YV:nä voin vaikka laittaa kuvat jos se helpottaa tulkintaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 81