Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Julkkiskartat / Orlando Bloom : 11.12.2008 02:33:51
Minua on viime aikoina hän kovasti kiehtonut. Minä yritin tuolla karttaakin vääntää, mutta enpä löytänyt koordinaatteja.  idiot2
Minä täältä utelisin jahka olisi taidokkaampia täällä.  Smiley

Hänen syntymätietonsa mitä olen pystynyt kaivamaan:

Hän on syntynyt: 13.1.1977, Canterbury, Kent, Iso-Britainia
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Enneuniko? : 12.07.2007 15:35:07
Muutama päivä sitten unen (jos sitä voi uneksi kutsua, sillä se vain tuli sillä hetkellä kun ei ole ihan unessa eikä ihan valveillakaan), jossa olin turistiryhmän kanssa katsomassa Hitlerin Kotkan pesää. Kesken kierroksen ryhmän opas sanoi minulle, että heillä on aihetta epäillä, että minä olen uudesti syntynyt natsijohtaja, joka kuului Hitlerin lähipiiriin.
Koko turistiryhmä ja ryhmän opas alkoivat yhdessä hypnotisoimaan minua, koska he halusivat saada puuttuvaa tietoa Hitleristä ja kaikesta muustakin. Eivät he sitä saaneet. Koko hypnoosin ajan huusin kerta toisensa jälkeen, että erään ystäväni ex kihlattu pitää pysäyttää.

Tämä ystäväni oli kihloissa miehen kanssa, joka sitten suhteen aikana paljastuikin aivan joksikin muuksi joksi hän häntä aikaisemmin uskoi. Tämä mies aiheutti kaikenlaista pahaa, mitä nyt narsistinen/psykopaattinen ihminen nyt voi aiheuttaa suhteen aikana ja ei meinannut suhteen jälkeenkään jättää ystävääni rauhaan.

En ole kuullut kummastakaan mitään moneen kuukauteen. Kun sitten eilen satuin törmäämään tähän ystävääni ja kerroin tästä unesta. Hän sanoi vain, että "Pelottavan paikkaansa pitävä uni".  Shocked Ja kun sanoin, että toivottavasti hän ei ole saamassa samanlaista valtaa kuin Hitler ja hän vaikeni kuin muuri.
Minulle jäi sellainen olo, ettei hän kerro ihan kaikkea, enkä alkanut utelemaankaan. Kertoo sitten jos ja kun on valmis.

Äitini näkee enneunia toisinaan. Voiko sellainen olla perinnöllistä? Ja mistä sitä tietää, että onko joku enne vai ihan vain uni?
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Tulipalo : 08.07.2007 22:54:51


    :Smiley  Jaksamatta lukea noita oikeita tulkintoja, sanoisin sen vaan.

   ETTÄ, miehesi, joka kulkee mukanasi ihan noin vaan!! ( Itsehän olet

 valinnut), vaikka et tosiaan hyväksykkään kaikkea hänen takemiään

ratkaisuja, niinsanottuun yhteiseen pasään!!  Päästä irti, ja sano,

                 H E I P P A T I R A L L A A A A A


                                    smitten
Täh? Vaikka mieheni oli unessa, niin enpä osannut sitä unta parisuhteeseeni liittää.  :Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Tulipalo : 07.07.2007 22:35:07
Näin viime yönä unta, että asuimme mieheni ja kissojemme kanssa lapsuuteni kerrostalon vieressä olevassa kerrostalossa, ylimmässä kerroksessa (jonka olohuoneen ikkuna oli täydellisesti vastakkain lapsuuteni huoneen ikkunaa).
Koko talo syttyi palamaan, paitsi meidän huoneisto, jossa vain sänky paloi. Mieheni lähti pelastamaan jotain viereisistä enemmän palavista asunnoista ja minä kaadoin palavan sängyn ikkunaa vasten.
Kaappasin toisen kissoista syliini ja kiipesin katon kautta alas turvaan. Menin kissan kanssa lapsuuden kotiini, jossa asui entinen työkaverini.
Minä itkin ja selitin ex työkaverilleni, että mieheni ei tullut takaisin paavasta talosta ja että hän on kuollut. Mutta löysinkin mieheni olohuoneesta katsomasta televisiota. Minä selitin miehelleni, että en saanut toista kissaa pelastettua ollenkaan.
Mieheni sanoi, että menee sitten itse pelastamaan sen kissan. Mutta kun mieheni oli saanut kengät jalkaan, niin toinen kissoistamme tassutteli tulla makuuhuoneesta ulos ja alkoi tapansa mukaan kerjätä mieheltäni silityksiä.

Että loppu hyvin.. Kaikki hyvin kukaan ei kuollut.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUSMITTARI Omasi ja rakkaasi syntymäaika - Katso onko hän se oikea sinul : 07.01.2007 08:19:54

   


   
   
YOUR BIRTHDAY: 16 November (SCORPIO)
   
   
   
   


   
   Your personal ruling planets are Mars and Neptune.

You have a very active and fertile imagination and your ambitions are never strictly mundane, practical, and concrete. You have a strong desire to act out your fantasies, dreams, visions, and ideals. Artistic creation, drama, or other areas in which you can express yourself imaginatively are excellent for you. Ordinary life seems drab and uninteresting to you, and you need to have some big dream or something larger than your own narrow personal interests to live for.

Sometimes you may be confused about exactly how and where to direct your energy and often drift along rather than making clear decisions about what you want. You have a passive side and at times lack the will power, physical energy, strength, and the fighting spirit to achieve your aims.


Your lucky colours are the darker green shades.

Your lucky gems are turquoise, cats eye chrysoberyl, tigers eye.

Your lucky days of the week are Mondays and Thursdays. (Minä olen aina tykännytr Torstaista)

Your lucky numbers and years of important change are 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Famous people born on your birthday include Paul Hindemith, Burgess Meredith, Diana Krall, Lisa Bonet, Martha Plimpton and Fallon Bowman.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUSMITTARI Omasi ja rakkaasi syntymäaika - Katso onko hän se oikea sinul : 07.01.2007 08:08:53
Scorpio + Libra

Water + Air = Rain

This is a pretty dynamic partnership — Mars, Pluto and Venus combine to create one of the more passionate love matches of the zodiac. These are the ruling planets for both star signs, and are the male/female planets that typify love in astrological folklore.
You’ll be extremely attracted to sensual Libra, and they’ll react nicely to the hot-blooded Scorpio temperament. You’ll have a few striking differences to overcome, though. Libra might like a rather open-ended social and romantic arrangement, so your possessive and demanding attitude could be too limiting for them.
Your overprotective and jealous streak is something they’re not going to get over: at some point, even if you think they’re dealing with it, you’ll be in for a rude awakening. They’ll need to dig deep into their arsenal of diplomatic weaponry to get around your bossiness and inflexibility.
Libra is an air element, and air represents their personality. This means they will be intrigued by your fascination with the mystery of human nature and life in general, and will get close to you on a level that other star signs may not be able to reach. This will help you both in terms of your communication and intellectual understanding of each other.
Libra will encourage you and send your mind down new avenues. You’ll be prepared to share your emotional and sexual self with them. This is a distinct plus for your compatibility rating as a whole. In a long-term relationship this could tie into earnings. In other words, you could make a lot of money together if you persevere in a relationship.
Generally, your silent treatment will frustrate Libra no end whenever they try to extract information and explanations from you. You only reveal things on your own terms, so you’ll need to let Libra know that it’s not worth holding their breath when you’ve decided to bite your tongue.
Be careful in your relationships with Librans born between 23 September and 3 October: your financial arrangements could get messy, because you have different approaches. Until you have a clear idea of each other’s financial philosophy, don’t get into loans or other borrowings.
You’ll have a hard time remaining grounded with Librans born between 4 October and 13 October. They’re indecisive about things you think are easily solved. You like to make a decision and act on it quickly; these Librans need to explore every possible alternative.
Librans born between 14 October and 23 October will offer you great companionship and will always support you with good and timely advice. This will be a good match.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Outo uni.. Tulkinta apua : 07.01.2007 03:06:16
Olin jollain mökillä leirillä, jota veti sellainen keski-ikäinen mies. Leirillä oli mukana hänen äitinsäkin, jolla oli tapana pölliä ulkohuusista vessapaperia. Se raivostutti muita leiriläisiä ja muut leiriläiset tämän tästä kävivät leirin vetäjälle sanomassa, että
- Eikö se ollut puhe, että ne jotka aiheuttavat leirillä ongelmia, niin ne tapetaan ja sinun äitisi on taas pöllinyt kaikki vessapaperit.
Leirillä asuimme kahden hengen huoneissa ja minä jaoin huoneeni kaverini yksivuotiaan tyttären kanssa, jonka kanssa sitten vietinkin suurimman osan ajasta. En pahemmin osallistunut muiden tekemisiin, eikä minua kiinnostanut pöllityt vessapaperit.
Kerran sitten pääsi tämä kaverin tytär karkaamaan minulta ja löysin hänet leirin vetäjän ja tämän äidin huoneesta. Leirin vetäjä nukkui alasti ammeessa, ja tytär oli aukaissut hanat ja leirin vetäjä kiemurteli suihkun alla. Kaappasin tyttären mukaani ja pyrin pois leiriltä, koska tiesin, että kaikki jotka aiheuttavat hankaluuksia tapetaan.
Ilmeisesti leiri oli jossain saaressa, koska juoksin rantaa kohti ja pyrin veneille. Leirin vetäjä seurasi meitä ja hänellä oli kontti mukanaan ja vaikka kontti oli tyhjä, niin tiesin, että hänen äitinsäkin ruumis oli siellä. Minä kaaduin ja kaverini tytär pääsi juoksemaan jonnekin ilmeisesti, koska hän katosi. Minä en pääse enää ylös ja näen vain kun tumma leirin vetäjän hahmo lähestyy minua.


Unessa oli koko ajan yö. Taivas oli tumman sininen ja maa ihan musta. Ainoa valoisa hahmo oli kaverini pieni tyttö.

En tiedä mitä sitten olisi tapahntunut, koska heräsin siihen. että sain tekstiviestin.
Tuleeko kenelläkään mitään tästä unesta mieleen. Itse olen ihan  uglystupid2...
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Jousimiehessä 2008 asti, vaikutus eri merkkeihin : 05.10.2006 22:43:21
Scorpio: October 21 - November 20


Living standards and finances are emphasized by Pluto's transit of your 2nd House. This house represents your values and personal income. The source of your income is likely to change during this transit. Some of you may gain a great deal of money or other valuable possessions, while others may lose a lot. A very lucky Scorpio may win a lottery of a considerable size.

Pitää jatkaa siis lottoamista...   Tongue

This process includes major changes in your financial picture over the next several years. The most upsetting aspect of this change is that quite frequently it begins with a breakdown phase, in which you have to get along with much less. You may have a cut back in business or difficulty borrowing money. You may have to change the source of your income and experience less income during the changeover. If you own property, you may have to invest in modernization or considerable repairs and maintenance. Your material base will change and it will be hard to depend upon your accustomed income.

Tulot ovat vaihdelleet ja paikat ovat vaihdelleet, koska olin 95 lukiossa ja sen jälkeen olen opiskellut lisää, ollut töissä ja välillä työttömänä..
You are by no means doomed to poverty, however. This is a temporary phase that will pass as soon as the breakdown phase is finished. Don't hold on to the old, but allow it to leave, which will speed up the arrival of new beginnings and a new phase.

 knuppel2 Parasta olisi..

Your ideals and priorities are in the spotlight during this transit. You will learn what truly matters most to you and your happiness. Forces beyond your control will have you examine your values and the way you define yourself. If you base your self-worth on money or possessions, you may lose them and have to rethink your priorities. Events will teach you that love, honor, family and good health are far more precious that wealth or material gain. Only our inner values have significance and are within our total control.

Your will to survive is extremely strong
. It gradually deepens your awareness, allowing new values and more effective ways of relating to emerge. Hidden motives, intentions and emotional agendas come into play during crises and personal confrontations. Honesty's bright light will reveal to you some harsh truths about yourself and will force you to face emotional reality and the rules of life. Ignore temptations to use dishonest means or coercive tactics in business or personal affairs, for that would be sure to have some dire consequences.


9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: säpsyt ennen unta? : 05.10.2006 22:23:33
Minä saan säpsyjä joskus kun olen unen ja hereillä olemisen rajamailla. Päähän "tupsahtelee" ikäviä ajatuksia tai kuvia, joita säikähdän ja herään tästä rajamaillaolosta siihen että säpsähdän.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 03.10.2006 20:04:06
Taas näin unta samaisesta häiskästä, jonka kanssa olen unissani viimeksi rakastellut. Tällä kertaa minä juttelin hänen kanssaan messengerissä ja tuli puhetta jostain DVD:stä, joka minulla muka oli. Lupasin lainata sitä hänelle ja lähdinpä sitten viemään tätä DVDtä hänelle (hän ei asu Suomessa). Tulin hänen kämpilleen. Annoin hänelle DVD:n, jota hän alkoi heti katsomaan. Minä nukahdin hänen sohvalleen ja heräsin oikeasti siihen.

Tylsä uni. Minä jäin kaipaamaan sitä seksiä..  Grin
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 02.10.2006 22:08:41
Kiitos Rakkauden enkeli.  smitten Hyvä neuvo kaikin puolin.
12  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Big Brother 2006 : 30.09.2006 19:03:46
Maikkarin sivuilla oli juttua, että BB:ssa kännisekoilut johtanu oikeustoimiin. Olin että WTF nyt selvis mistä on kyse... Siis oikeesti, tosi teeveetä halusitte saamanne pitää...  buck2

Ne on ottanu toisen linjan ku edellisellä kerralla. Porukka vaikuttaa hmm no erilaiselta ja mitä oon kuullu niin ne juo jatkuvasti.

Mua ei kiinnosta mitä tapahtuu kun 12 toisilleen tuntematonta laitetaan sekoileen kännissä saman katon alle.  Angry Eli en siis oo kattellu enkä jutuista päätellen edes aio alkaa seuraan missään vaiheessa.
´
Puit ajatukseni sanoiksi todella hyvin. Minua on ärsyttänyt kyseinen ohjelma siitä lähtien, kun sen ensimmäiset englantilaisen version jaksot tulivat Suomen TV:stä ulos.
Ihmiset möllöttää, kun julkisuuden kipeät ihmiset jauhaa sontaa toisistaan ja vetelehtii päivät pitkät. Sitten näille tylsistyneille pusketaan viinaa ja ihmiset katsoo kun ne sekoilee.
 idiot2
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: KYSYMYS näkijöille ja kokijoille : 25.09.2006 17:38:56
Minullekin on povattu poikavauvaa jo vuosia. Jopa silloin kun seurustelin toisen naisen kanssa, joka ei halunnut lapsia. Ja vahinko hedelmöittyminen oli täysin mahdotonta.  Grin
Nyt kun olisi siihen oikeasti mahdollisuudet, niin käytännössä näyttää hyvinkin epätodennäköiseltä, että raskautuisin. Mutta melkein kaikki povarit ovat sen poikalapsen tulevaisuudessa nähneet. Joskin kaikki sanoo, että pitkän ajan kuluttua.   Huh
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unohdetuista ajatuksista : 24.09.2006 23:34:15
On käynyt ja monta kertaa. Heräämisen hetkellä on just se maailmaa mullistava ajatus tai lause päässä, joka selittää kaiken. Mutta yleensä se häipyy kun etsii kynää ja paperia tai käy vessassa.  idiot2
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 24.09.2006 23:29:43
Mitä tarkoittanee se että rakastelee ystävän kanssa unessa?
Näin unta eräästä miehestä, jonka olen oppinut tuntemaan Prince fani saittien kautta, mutta en ole koskaan henk koht tavannut. Puhelimessa olemme jutelleet ja mailaileet. Seksuaaliset välit meillä ei ole koskaan olleet. Hän on kyllä aika flirtti. Mutta sekään ei ole koskaan tiettyä rajaa ylittänyt.  Cheesy
Unessa hän tuli luokseni käymään. Tein hänelle pedin olohuoneesewen, joka oli unessa todella valkoinen ja avara. En muista viettelikö hän vai olinko se minä. Mutta seksi oli samalla niin fyysistä kuin henkistä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5