Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mistä tämä energia? : 17.10.2006 21:32:38
Heh, kun luin tuon kirjoittamani uudestaan, tuo pomon kommentti kuulosti jotenkin niljakkaalta - täysin tahattomasti. Kyse oli siis ihan oikeasti työn vastuullisuuden lisäämisestä ym. (ei siis varsinaisesta "ylennyksestä"), mutta rahaa on luvassa siis lisää.

Kaikenlaista HYVÄÄ vain valuu joka paikasta. Ihmiset suhtautuvat minuun yhtäkkiä ihan hirveän ystävällisesti. Tänään jonotin postissa miljoonan muun syystuulessa kankottuneen asiakkaan seassa - ja kun vuoroni tuli ja heilautin numerolappuani olemassaoloni merkiksi, virkailija huudahti "Ihanan ilonen tyttö siellä!"

Olin mielestäni ihan tavallinen.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Mistä tämä energia? : 17.10.2006 20:40:13
Elämä on ollut käymistilassa - seissyt kuin sameassa vedessä - ihka todellinen masennuskin on pitänyt otteessaan melkein puoli vuotta.

Ja nyt yhtäkkiä, kolme viikkoa sitten tuntui kirjaimellinen pohjakosketus, joka säväytti kuin hereille. Ja tuosta pohjakosketuksesta on alkanut huima nousukiito: kaikki mihin ryhdyn, tuntuu onnistuvan: olen tehnyt ratkaisuja, joiden kanssa olen vatvonut vuosia, tehdyt päätöksiä, ja ryhtynyt hankkeisiin, joita olen tähän asti vain pelännyt, ottanut riskejä ja yhtäkkiä elämä on AIVAN TOISENLAISTA.

Maniaako lie, mutta eilinen melkein jo nauratti: pomo tuli tarjoamaan "työnkuvan syventämistä" ja palkankorotusta.

Näkyisiköhän tähdissä?
3  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Julkkiset joilla on sama syntymäpäivä kuin itsellä : 10.09.2006 01:03:40
4.4. Apulannan Tonin kanssa juhlimme - ja mikäs on juhliessa, Toni vaikutaa hyvin sympaattiselta JA karismaatiselta ihmiseltä.

Uuden BB:n suosikkihenkilöni Kaarlo on yllättäen myös saman päivän sankareita. Ja vielä Rottakin, kuten allekirjoittanut.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Rapunaiset : 04.07.2006 21:46:04
Tärkeä Rapu-ystävättäreni suunnitteli joskus aikanaan hoitokotia, jonne voisivat tulla asumaan/poikkeamaan kaikki vaeltelevat Jousimiehet.
Aurinko-Rapuna (ja muut tärkeät merkit sorkat tiukasti maassa) hänellä todellakin on kotihommat hallussa - mutta nousu-Leijonana ei siitä diivailustakaan tullut loppua. Eli ainakin tämän Rapu-naisen jokainen mielenliikahdus tuli EKSPONENTIAALISENA kaikkien tietoon. Vallankin, jos asiat koskettivat saati UHKASIVAT hänen materiaalista hyvinvointiaan.

Eli riemukkaita kapistuksia, nuo Rapu-naiset.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ihannekumppanisi aurinko- tai nouseva merkki? : 04.07.2006 21:18:39
Metsämieli: kas kummaa, ettei Oinaiden kanssa synkkaa. Wink
BTW kenenkähän kanssa Neitsyillä synkkaisi, ks. äänestys...?

Itse olen tällainen rapufarmari, eli Rapu-miehet jostain syystä tuntevat kovin tarvetta tulla Rookette-tädin kouluun. Jossa heitä tietysti hyvänä pidetäänkin..! Rapu-miehessä on mielestäni paras yhdistelmä itsetietoisuutta, aikaansaapuutta ja syvää hiljaista johtajuutta (joka ei KOSKAAN muutu typeräksi öykkäröinniksi) sekä suloista avoimuutta ja peittelemätöntä tunteellisuutta ja herkkyyttä, jonka edessä ei voi kuin mykistyä kunnioituksesta.

Puolisona tai rakastettuna olisi jotenkin todella vaikea ajatellakaan muuta merkkiä... Jousimiehestä on hyviä kokemuksia, mutta itse näin tuplajouskarina (asc+kuu) yhteinen meno on sen verran holtitonta, että ei tahdo tulla mitään siitä rakkauven asiasta. Vaikka hauskaa ja innostavaa toki muuten on.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Juno puolisolla : 16.06.2006 21:56:55
Kas kummaa... tänään kuulin ensimmäisen kerran tuosta Juno-jutusta. Että oma Juno löytyy puolison aurinko- tai nousumerkistä.

Pitihän se tarkistaa; ja miehen Juno on Oinaassa (minun aurinko) ja minun Juno puolestaa Vaa'assa (miehen nousu). Heh.
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaurismies : 16.06.2006 21:52:27
No voi jumaleissön - siis kaikki paha mitä Kauriista kerrotaan on TOTTA. Kitinäää, valitusta, mielivaltaa, vallankäytöä, terroria, mielikuvituksettomuutta, näköalattomautta, paaikaleen jäksähtäneisyyttä, työhulluudeksi naamioitunutta patalaiskuutta jne jne jne.

Jos joku vielä jsokus uskottavast perustellen kertoisi niistä jotain HYVÄÄ, hämmästelisin...
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Tulen ja ilman kartta : 13.06.2006 12:40:38
Kuinka yleistä/poikkeuksellista on tällainen oman karttani kaltainen, pariin elementiin rajoittunut kartta? Syntymäaikani on 4.4.72, 01.57 Oulussa, eikä kartalta löydy kuin tulta ja ilmaa - lukuunottamatta kaikkien seiskakakkosten Jupiteria Kauriissa.

9  Astro special / Astro special / Re: kuunkierto : 10.04.2006 15:36:16
Hetkinen, tuolla linkitetyssä taivaankappalekartassa oli kaksi huhtikuuta peräkkäin...
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Jupiter Kauriissa? : 10.04.2006 14:03:37
Ainoa maamerkissä oleva planeetta kartalllani on Jupiter Kauriissa (sijainti 1. huoneessa). Mitäkähän täsät pitäsi ymmärtää?

(Kaikki muut planeetat ovatkin siteen tuli- ja ilmamerkeissä, vettä ei kartalla ole lainkaan.)
11  Astro special / Astro special / Re: Kalat ja kengät... : 10.04.2006 13:31:59
Täälläkin yksi notkea ja vääntyilevä Nousu-Jousimies. Tuo jalkojen 'kietominen' sekä nukkuessakin mitä monimutkaismpiin asentoihin vääntyileminen on hyvin luontevaa. Ja joogan aloitettuani olen tajunnut, että olen huomattavasti notkeampi kuin ihmiset keskimäärin, eli vaikeatkaan liikeet eivät tuota ongelmia.

Ja kuten kuvioon kuuluu, raajat ovat myös piiiitkät ja reisissä riittää tukevuutta, vaikken mitenkään pulska olekaan.
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Uskottomuus ja useat kumppanit : 10.04.2006 12:52:48
Itsellä Venus, Mars ja Saturnus Kaksosissa ja 5. huoneessa - eikä MINKÄÄN valtakunnan käsitystä uskollisuudesta.

Entisellä miehella sama kuvio, joka kertoneekin paljon siitä, miksi on entinen...

*virn*
13  Astro special / Astro special / Re: Onko työpaikallesi kertynyt paljon saman merkin edustajia? : 24.03.2006 18:23:01
Kokemusta kahdesta mainostoimistosta, joista toisessa vain Kaksosia, Jousimieiä ja Oinaita. Toisessa edellisten lisäksi myös Leijonia.
Sivuja: [1]