Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: 3v jutut... sodasta : 01.07.2013 19:30:41
Erittäin mielenkiintoista! Innostuin harjoittelemaan joogaa kotona kirjoista poikani ollessa 3 v, melkein 4 v. itseasissa. Meillä ei oltu ennen sitä joogattu kotona eikä poika muutenkan ollut joogan kans tekemisissä, ainakaan tietääkseni. Poika alkoi lähes opettamaan mua joogaamaan. Hän näytti ihan tuosta noin vain monta asentoa ja kertoi niiden nimet, esim kissan, koiran, käärmeen, sillan ja puun teki. Siis ilman mitään ohjeita tai opetusta ne. Hän oli muutaman viikon ajan todella innostunut joogasta ja joogasi usein mun kanssa. Pojan isä ja mun vanhemmat myös ihmettelivät sitä. Hassua. Ei valitettavasti kertonut miksi oli niin innostunut joogasta ja miten osasi asanat, vaikka ihmettelimme sitä porukalla. Tämä tapahtui v. 2010 tammikuussa.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Näkyykö epäonni rakkaudessa jotenkin kartallanne? : 15.04.2013 13:18:52
Joo, no en ollut ihan tosissani. En pysty olemaan muuta kuin oma itseni  Cheesy. Mutta olishan se hyödyllistä ymmärtää mistä tämä epäonni rakkaudessa johtuu. Ja voisinko kenties tehdä jotain muuttaakseni epäonnen onnellisuudeksi (tai joksikin sellaiseksi....).
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Näkyykö epäonni rakkaudessa jotenkin kartallanne? : 15.04.2013 12:20:24
Mulla on venus neitsyessä, huoneessa 11 ja  aspect_opp  kuu:hun, lisäksi  aspect_squ:ssä  neptunus:seen. Ja se on venus on vielä retrona mun kartalla... Jotenkin en osaa olla luontevasti sellaisten miesten seurassa joista kiinnostun, yleensä. Ja sitten, kun jotain on mahdollisesti saatu aikaiseksi jonku miehen kans niin hän onkin löytänyt toisen kiinnostavan naisen tms. Eli ilmeisesti multa halutaan vaan sitä yhtä asiaa tai jotain. Olen jo suurin piirtein lyönyt hanskat tiskiin tämän asian suhteen. Olen ehkä liian voimakas luonteeltani, miehet pelkää. Pitäis ehkä yrittää olla herttainen, tyhmä ja hymyillä hiljaa sekä myötäillä miestä......
4  Astro special / Astro special / Vs: Antivertex : 18.03.2013 07:30:17
Kannattaa käydä lukemassa Astrologian taika blogia, siellä on kerrottu siitä ainakin jonkin verran. Käytä sitä hakua niin löydät siitä tietoa helpoiten.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Merkitsevät yhteensattumat : 30.10.2012 17:49:32
Nää ovat munkin lempiaiheita. Mulle käy usein näissä myös "päinvastoin" eli olen esim innostunut jostain asiasta vaikka asunnosta, niin siinä käynkin jotenkin epäillyttävästi näissä yhteensattumissa. Siitä sitten tiedän, että se asunto ei ole mun tuleva koti. En tietenkään just nyt saa mieleen mitään esimerkkiä, mutta näin on käynyt usein.

Usein näitä tulee ihan vähäpätöisissäkin asioissa, esim loopu kesällä meillä tuli töihin nuori opiskelija tai siis harjoittelija, eikä oikein kukaan olisi halunnut ohjata häntä. Minä sitten suostuin ja huomasimme meillä on "hauskoja pieniä yhteensattumia". Hän on menossa harjoitteluun Englantiin pienelle paikkakunnalle keväällä ja samalla paikkakunnalla minä olen asunut aikoinaan. Hän on myös harrastanut erästä Suomessa melko harvinaista harrastusta koko lapsuutensa ja nuoruutensa ja mun poika aloitti silloin syksyllä saman harrastuksen samassa paikassa, samojen oepttajien johdolla. Nää nyt on vain tällaisia pieniä juttuja, mutta en taas muista muitakaan.....
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunsolmu ja pääsykokeet : 06.10.2012 09:12:38
Merkurius on silloin jo jousimiehen puolella seitsemän asteen päässä solmusta. Jupiter ei oikein onnistu tekemään mitään transiittia.  Kuun paluu kartalle tulevat kyllä kuunsolmu ja merkkari melkosen tarkkaan yhtymään, mutta 5. huoneeseen.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Kuunsolmu ja pääsykokeet : 05.10.2012 23:12:36
Mietin tässä, että voisko tulkita jotenkin positiivisesti sitä että kuunsolmujen paluu(?) on melkosen tarkka samana päivänä, kun mulla on pääsykokeet? Toisaalta silloin, kun aloitin aikoinaan ala-asteen niin saturnus oli skorpparissa ja niin olis nytkin....No, asiahan tietysti selviää aikanaan, mutta mielenkiintoista tutkiskella.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 18.09.2012 17:49:14
Moikka!

Mielessä on eräs mies ja mietiskelen, että mahtaako se olla hän? Kannattaako odottaa? Vai onko tää jotain mun höpöhöpö kuvitelmia?
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-tulkinnan harjoittelua : 07.08.2012 17:10:19
Moi taas, kysyn jälleen yhden asian, vastaa jos jaksat...Pari päivää sitten yksi sinänsä naurettavan pieni, mutta mulle stressaava asia tuli käsiteltäväksi. Kyse on lyhyestä, muutaman päivän matkasta kotiseudulleni. Siellä on eräät juhlat, jonne minutkin on kutusuttu. Olen ilmoittanut, että tulen jos minulla on rahaa. No, sitä rahaahan ei ole ollenkaan ja olinkin jo mielessäni loupunut matkasta (ja sopinut tänne kaikkea tekemistä mm joogakurssin varannut yms). Ehtisin olla perillä 3 päivää (junalla menisi matkoihin vrk/suuntaan). Kunn sinne menen Minulla on silloin 5 päivän vapaa (ainoa pitkään aikaan). Kunnes sunnuntaina selvisi, että ilm äitini ja ystäväni olivat puhuneet isäni ympäri maksamaan lentolipun (400 euroa). Äitini ja ystäväni mielestä olen kiittämätön, jos en mene. Tässä vaiheessa tuli nuoruuden muistot  mieleen, samanlaisia tilanteita on ollut ennenkin ja yleensä olen tehnyt niinkuin muut haluavat. Kysymys siis on, että lähdemmekö poikani kanssa sinne vai emme. En jotenkin jaksaisi lähteä, toisaalta tiedän, että jos en mene on paha mieli. Mut siellä on ihmisiä joita en halua nähdä ja toisaalta olisi paljon tekemistä ja näkemistä, mitä en ehdi tehdä sen 3 päivän aikana. Siis mennäkö vai jäädä tänne.

Kiitos etukäteen!
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-tulkinnan harjoittelua : 03.08.2012 16:45:36
Ihanaa!!! Paljon kiitoksia korttien nostelusta! Tästä on hyvä jatkaa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tässä on nyt vain se ongelma, että se mies lähtee kohta "hieman" pidemmäksi aikaa toiselle puolelle maapallon.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-tulkinnan harjoittelua : 01.08.2012 17:26:44
Moi!

Voisitko katsoa mitä kortit näyttävät mulle ja eräälle miehelle? Ollaan kavereita, mutta en tiedä oisko ehkä tulossa jotain. Toisaalta monta mutkaa matkassa.....
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua unelmoijalle?! : 11.07.2012 10:26:09
Mä liittäisin unelmointiin kalojen merkin, ainakin melko vahvasti. Mulla on kuu kaloissa ja olen kans jossain määrin sellainen unelmoija. Sama vika kuin Kalevan neidolla, että olen töissä tehokas, mutta kotona en sitten ollenkaan. Mulla on kyllä aika vahva neptunus, se on pysähtynyt ja kakkoshuoneessa jousimiehessä ja tekee neliötä vähän sinne sun tänne.  Mua itseä ärsyttää, että unelmoin, mutta en saa tehtyä niiden unelmien eteen mitään.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Universumin rakkausenergian lähetystä : 02.07.2012 12:12:45
Minäkin olisin mukana!
14  Astro special / Astro special / Vs: Onko kukaan syntynyt "onnellisten tähtien" alla? : 20.06.2012 15:15:58
Mulla on eräs ystävä, jolla saattaa olla ainakin osittain syntynyt onnellisten tähtien alla. Hän on  aurinko leijonaaskendentti leijonakuu neitsyt siinä tarkka  aspect_con kuu kanssa ja  jupiter 12 huoneessa 29 astetta kaksosissa. Hän on älykas, kaunis ja tosi mukava ihminen. Hän on saanut asioita ehkä helpommin kuin moni meistä muista tuttavapiirissä. Ja hyviä asioita onkin saanut. Niin ja sitten hänelähän on  aurinko ja  saturnus yhtymä 1. huoneessa. Se mielestäni kertoo aika paljon hänen luonteestaan, hän aina loppujen lopuksi onnistuu olemaan järkevä ja tiukkis, vaikka leijonana välillä on suuri vaara lipstahtaa esim törsäilyn puolelle. Hän on osannut tehdä oikeita valintoja elämän suurissa ratkaisuissa, toisin kuin eräät....Ja sillä tavalla onnistunut 1. kerralla tms.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 17.06.2012 17:56:48
Minäkin olen mielellläni mukana!
Sivuja: [1] 2 3 ... 5