Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56
811  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mitä tulevaisuus tuo Kala-merkkiselle? : 15.02.2009 16:18:12
Kotiin ja parisuhteeseen liittyen ei mitään radikaalia muutosta, vuoden - parin päästä helpottaa. Smiley
812  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 15.02.2009 15:51:05
Tuo oli aika hyvin sanottu! Skepojen ajattelu on 100% tieteellistä, ja kaikki liian uskomaton hylätään heti. idiot2 uglystupid2  No joo ei täällä pitäisi miettiä skepoja ollenkaan, mutta kun tilanne nyt vaan on vieläkin sellainen, että suuri osa ihmisistä perustaa näkemyksensä ahdasmielisen tiedeyhteisön näkemykseen (jonka äänitorvia skepot on).

Mutta sen verran vielä Usko Ahosen tapaukseen liittyen, että onneksi kaikki kontaktitapaukset eivät ole niin kammottavia. (Eivätkä kyseessä edes olleet oikeat avaruusolennot.) Suurin osa avaruuskontakteista on kokijalleen mieluisia. Sitten on niitä tapauksia missä ihmiselle tehdään kivuliaitakin kokeita - kai kyseessä on oikeat avaruusolennot? Tässä on se merkittävä ero että tarkoitus ei ole tuottaa kipua, vaan saada tuloksia. Enpä silti haluaisi olla koekaniini... Suurin trauma kokijalle kuitenkin tulee siitä kun kukaan ei ota vakavasti vaan leimataan hulluksi jne. Jotain huhupuheita kuulin että uusien kokeiden aloittaminen olisi nyt kielletty, vanhat tehdään kuitenkin loppuun. Toivon että pitää paikkansa. angel  (No tämä nyt ei enää liittynyt otsikkoon mitenkään.)
813  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 14.02.2009 12:36:25
Mullakin Usko Ahosen tapaus avasi aika paljon. Eikä olla ainoita. Sieltä ufotutkijoiden sivuilta ainakin löytyy tietoa tästä.*

Aika usein skeptikot sanoo näistä (meistä) ihmisistä, jotka tajuaa jotain salaliitoista ja yleensäkin melkeinpä mistä tahansa "huuhaasta", että no näillä ihmisillä on mielenterveysongelmia. No niin totta vieköön monella onkin! SItä en tiedä kuinka monella. On kuitenkin tyhmää nähdä se asia niin että kiinnostus "huuhaata" kohtaan johtuisi mielenterveysongelmista. Eikä se mene toisinpäinkään. Ja muillahan ei tietenkään ole mielenterveysongelmia...

Joskus se tosin menee niin että "huuhaa" tapaukset ovat niin rajuja että ne aihettaa mielenterveysongelmia. (Esim. juurikin Uskon tapaus.)

Itse luulen että aika usein olisi kyse siitä, että ihminen joka on joutunut kasvamaan sellaisessa ympäristössä, että on joutunut jatkuvasti tekemään havaintoja ja analysoimaan maailmaa pienestä pitäen, näkee todella paljon helpommin virallisen totuuden läpi ollen avoimempi totuudelle, olipa se sitten mitä tahansa, vaikka yllättävää tai epämiellyttävääkin.

Ja sellaiselle ihmiselle, joka on joutunut aina havainnoimaan ja analysoimaan, niitä mielenterveysongelmia mitä todennäköisimmin tulee.

___________
* Lisään linkin: http://www.suomenufotutkijat.fi/
Ja sieltä kohta Näkökulmia.
814  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 12.02.2009 22:08:47
Eipä nyt ole kovin kummoisia linkkejä, kun ei ole tullut niitä koottua. Vuosien varrella törmännyt aiheeseen enimmäkseen Ultra-lehdessä ja Rauni-Leena Luukasen (-Kilde siinä vielä?) kirjoissa. Nyttemmin myös joissain näissä Bluebeam-jutuissa mutta kun en nyt muista mitä oli missäkin.

Viimemmäksi taisin aiheesta lukea Ufotutkijoiden sivuilta:

http://www.kotjpaekka.net/SUT/sutforum/viewtopic.php?f=38&t=1633&p=14713&hilit=montauk#p14713

(Ne sivut on jostain syystä jollain ihme väliaikaisella "kotjpaekka.net"-palvelimella idiot2 joten laitan tähän varalta aihealueen ja viestin nimet:
  Ufotutkimus ja järjestöasiat
    - Abduktiot. Kanavoinnit avaruusolennoilta. New Age -ilmiöt. Kristustietoisuus. Vaihtoehtouskomukset
      - Tapani Koivulan tekemä Usko Ahosen haastattelu Ultrassa)

Siellä seuraavassa viestissä on jotain linkkejä, en tosin niitä vielä itsekään katsonut, enkä ehkä nyt vähään aikaan katsokaan, ihan oman mielenterveyden kannalta.

Edit: Mind Control -hakusanalla pääsee varmasti hyvin alkuun.
Edit2: Meinasi unohtua itse viestin nimi tuosta suluista.
815  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 12.02.2009 20:56:58
Mulla ei jäänyt Zeitgeistitsta muuta skepoilua mieleen kuin juuri se uskontojen lyttäys. Se oli niin pitkä filmi ettei kyllä jaksa katsoa heti uudestaan... Jotensakin ristiriitainen esitys kaikenkaikkiaan. Joka tapauksessa herätti paljon ajatuksia, se on pääasia.

Joo nuo mitä sanoin teosofeista on tosiaan mun omat vähäiset (määrältään, ei laadultaan Wink) kokemukset. Itse en muuten edes erota kristosofeja, teosofeja ja ruusuristiläisiä toisistaan, vaikka heille itselleen niissä on joitain eroja.

Kaikki nuo salaseurat on jotenkin ikäväntuntuisia. Salaseura on ihan jees silloin kun on oikeesti joku tilanne että joku pitää hirmuvaltaa ja suunnilleen kadunkulmissa kokoontuminenkin on kiellettyä; silloin voi olla tarpeen kokoontua salaisesti pohtimaan että miten saataisiin asiat muutettua paremmiksi. Esim. nykysuomessa ei mun näkemyksen mukaan ole tarve hyvän asian puolesta toimia salaisesti.

Yksi hyvä hakusana viestiketjun otsikkoon liittyen on Bluebeam. Aiemmin olikin jo maininta ainakin chemtraileista siihen liittyen. Bluebeam-jutuissa on kyllä varmasti jos jonkinlaista disinformaatioita liikkeellä joten oma harkinta äärimmilleen.

Mikrosiruista ja mielenhallintateknologiasta: Mitä mieltä olette, onko ihminen sähkölaite?
816  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 12.02.2009 19:22:38
No se ainakin on selvää että totuus on uskontoja korkeampi! angel

Niin siinähän tosiaan esitettiin Jeesus ja muut jumalan pojat pelkkinä pakanallisina astrologisina vertauskuvina, siihen sävyyn että annettiin ymmärtää samalla että astrologia on jotain ihan turhaa. Josko tämäkin liittyy siihen mitä mikeslowry aiemmin sanoi:
Dokumentti pyrkii riisumaan katsojan uskostaan ja uskomaan siihen, ettei mitään yliluonnollista ole.

Mites Päärynä, kävitkö kysymässä?
Etenkin Teosofinen seura on liitetty tähän salaliittoon ja Blavatsky on sit saatananpalvoja nro yksi. -- Pitääki kävästä teosofisessa seurassa kyselemässä tästä asiasta..

Itse kävin (muutama vuosi sitten) teosofienkin tilaisuuksissa kun ahnaasti hain kaikenlaista valtavirrasta poikkeavaa tietoa. Ei millään pahalla mutta koko siitä teosofien touhusta jäi kyllä erittäin tunkkainen fiilis. Tuli sellainen olo että mitä nämä tyypit oikeen on. Eräs mies sanoi että Blavatsky elää edelleenkin, ihan kroppansa kanssa! Ja että oli käynyt joskus heidänkin looshiaan tai mitä lie moikkaamassa, ja tämä mies oli kätellytkin Blavatskya. Mulle tuli sellainen olo että hän ei valehdellut. Ensireaktio oli vain että mitä hittoa se tyyppi vielä täällä tekee jos on kerran kuollut aikaa sitten! Musta tuntuu että nyt sain tähän vastauksen.

Muistelenko nyt ihan väärin vai liittyykö vapaamuurarit ja teosofit jotenkin toisiinsa? Toisaalta en tiedä oikeestaan paljon mitään vapaamuurareista Undecided

Teosofeista vielä sen verran että he eivät tuntuneet lainkaan kyseenalaistavan sotilasinstituutioita. Vaikka muuten ovat olevinaan niin enkeliporukkaa. idiot2  Nämä siis mun omia havaintoja.
817  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 11.02.2009 21:15:48
Tosi voimakkaita tunteita herätti tuo asia minussa ja ystävässäni myös! Ei siis tähtikuvio vaan se koko video, ja sitten se että huomaa siinä valehtelua. Siis ei se itse video tietenkään vaan ne vehkeilyt joista siinä kerrottiin.

Olen miettinyt onko se jotenkin paha jos tulee tunnereaktioita. Kun jotenkin yleinen keskusteluilmapiiri ei yleensä tykkää että asiakeskustelu herättää mitään tunnereaktioita. Ainakaan kovin voimakkaita. Ainakin itse olen tullut siihen tulokseen että niissä ei ole mitään pahaa. Ja etenkin, kysehän on meille kaikille tärkeästä asiasta (lievästi sanoen).

Yritän kuitenkin nyt kirjoittaa mahd. asiallisesti.

Onko muilla tullut Zeitgeistia katsoessa voimakkaita tunteita?

Sehän tässä lopulta pistää vihaksi kun ei ole varmaa tietoa mistään. Juuri kun luulee jotain tajunneensa niin heti pitää taas epäillä.

Äskeinen tähtikuvioasia olikin ainoa jota edes jotenkin pystyn tarkastelemaan.

Ja sitten se että "valtakunnan viisaimmat" eivät ota salaliittoja lainkaan vakavasti! (virallinen tiede, politiikka)  Päinvastoin, vähättelevät ja pilkkaavat vain niitä, jotka ovat löytäneet jotain totuuden palasia!

Kaikkia dokumentteja pitäisi katsoa hyvin suuren arviointikyvyn kanssa. Mitä tärkeämmästä asiasta on kyse, sitä enemmän arvointikykyä.

9/11-juttuun uskon kyllä. Olen muuten katsellut viime päivinä ja viikkoina todella paljon erilaisia pätkiä. Välillä tarvii pitää taukoakin jottei sulakkeet tipu.

Edelleen minua hieman häiritsee miksi Zeitgeistissa jankattiin niin pitkään siitä Jeesuksesta. (sinänsä ei se niin tärkeää minulle, en ole kristitty)  Nyt kiinnostaisi kuulla onko jollain niin paljon tietoa niistä uskonnoista mihin siinä viitattiin - Jumalan poika syntyy 25.12. ja muut kerrotut samankaltaisuudet - että voisi arvioida onko tekijä ollut siinä kohtaa rehellinen?


Tärkein kysymys tässä kaikessa on: Mitä minä voin tehdä?
818  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 08.02.2009 17:14:58
Tuota Zeitgeistiakin kannattaa muuten katsoa varauksella.

Todellakin. Minusta siinä ensinnäkin oli turhan pitkään juttua Jeesus-myytin(?) kumoamisesta. Näin astrologiasta ja astronomiastakin kiinnostuneena oli mielenkiintoista se kohta missä Jeesuksen kuolema ja uudestisyntymä selitettiin Auringon deklinaation vuotuisella vaihtelulla. Mieleen jäi se kuva missä Aurinko on "ristillä" eli Etelän ristillä talvipäivänseisauksena. (Ensimmäinen liitekuva, n. 18 min kohdalla viedeossa) Paljon selittävä kuva, näin ajattelin.

Sitten mieleen hiipi ajatus: hetkinen eikös Etelän risti ole hyvinkin etelässä, miten se voi olla Auringon vieressä?! Tässä HomePlanet-ohjelmalla (Freeware) tehty kuva samasta tilanteesta tosin ilman horisonttia (toinen liitekuva).

Aika paksua sanoa että Aurinko olisi koskaan lähellä Etelän ristiä, olipa mikä maailmankausi (viittaan tässä prekessioon) tai vuodenaika tahansa. On helppo löytää kymmeniä tähdistöjä jotka on lähempänä talvipäivänseisausta. Virhe on suunnilleen sama kuin jos sanoisi että Suomi on Kuuban lähellä.

Ei mahda mitään että kun huomaa noin karkean totuuden vääristelyn niin ei osaa ottaa vakavasti mitään koko videosta.
819  Astro special / Astro special / Vs: Mitä yhteistä? Kosmologia, astronomia ja astrologia : 07.01.2009 22:08:04
Sitäkin mietin, että kun aurinkomerkki tulee siitä, mikä tähtikuvia Maahan nähden on Auringon takana... sanokaa jos olen väärässä!!!! Ja nousevamerkki sen mukaan mikä tähtikuvio siihen osuu Maapallon pyöriessä. Niin auringonhan pitäisi estää vaikautusta....

Minä näen sen paremminkin niin että Aurinko pistää siitä suunnasta tulevat energiat soimaan! Samoin muut planeetat, kukin omalla tavallaan. Joka merkistä tulevat energiat vaikuttaa koko ajan, mutta todellakin planeetat voimistavat ja muuntavat vaikutusta. Ja syntymähetkellähän on altis kaikelle, joten sen hetken energiat jäävät muistiin kroppaan ja psyykeen erittäin vahvasti, ehkäpä pysyvästi. Muuten, samalla tavalla vaikuttanee myös syntymähetken säätila?

Toivottavasti nyt ei mene sideerinen vs. trooppinen -jahnaukseksi, mutta sanompa vielä että itse tarkastelen tähtien sijasta vain sitä suuntaa missä planeetat ovat. Se suunta taas kertoo siitä missä Aurinko on tiettyyn aikaan vuodesta, ja sitä myötä muotoutuu näille suunnille niiden ominainen energia. Minusta on luontevampi ajatella vuodenaikojen mukaan syntyviä energioita kuin kaukaisten tähtien. Tai sanotaanko niin etten oikein ole tutustunut niihin tähtienergioihin. Sama perusajatus minusta on molempien taustalla.
820  Astro special / Astro special / Vs: Mitä yhteistä? Kosmologia, astronomia ja astrologia : 07.01.2009 00:07:19
Tuosta sydonisesta...luin että sydoninen kuukausi on kahden täydenkuun välinne aika eli se mikä Kuulta menee Auringosta katsoen yhteen kierrokseen Maan ympäri. Puhunko samasta asiasta kuin Nousukuu?

On sama asia. Itse tosin saatoin vetää mutkat suoriksi, nimittäin planeetan synodinen kiertoaika tarkoittaa kai juuri Maasta katsottuna kahden alakonjuktion välistä aikaa (ja siihen sopii tietysti Kuukin), mutta minä laskin näitä keskinäisiä kiertoaikoja muiden planeettojen välille. Eli kun joskus jupiter ja saturnus ovat Auringosta katsoen samalla suoralla, ts. konjuktiossa, niin tämä asetelma tulee seuraavan kerran 19,91 vuoden kuluttua. Jupiter on edennyt 1,678 kierrosta ja Saturnus 0,678 kierrosta. Maan asema ei siihen liity, joskin on ne täältäkin katsottuna silloin ainakin melko lähellä toisiaan.
821  Astro special / Astro special / Vs: Mitä yhteistä? Kosmologia, astronomia ja astrologia : 05.01.2009 23:35:53
Kiitos Esmiralda!

Tässä ihan pieni pätkä Wikipediasta, kävin hieman lukemassa auringonpilkuista: "Auringonpilkkujen runsaus vaihtelee keskimäärin 11 vuoden jaksoissa, ja niiden määrä vaikuttaa maan päällä muun muassa radioyhteyksien olosuhteisiin. Jakson pituus voi vaihdella 7–17 vuoden välillä ja on keskimäärin 10,5 vuotta."

Että kovin yksinkertaista selitystä planeettojen liikkeistä ei taida löytyä. Ja niinkuin tuossa kerrottiinkin, vaikutus tulee useammasta planeetasta. (tai noh vaikutus, tai samanaikaisuus, miten sen nyt haluaa nähdä; yritän tässä vain muka olla objektiivinen...)  Ja jaksoja tosiaan on eri voimakkuisia.

Jupiterin kierto on minusta hieman liian kaukana tasan 11:sta, tai nyt kun selvisi että se onkin 10,5 keskimäärin niin se on vielä kauempana. Mutta jotenkin kyllä Jupiterin noihin liittäisin, sehän on tämän porukan kuumin planeetta, eräiden lähteiden mukaan (yksi ns. huuhaa-kirja) jopa "ei vielä täysin jäähtynyt aineelliselle tasolle".

Tutkailin hieman Jupiterin, Saturnuksen, Merkuriuksen ja Venuksen keskinäisiä eli synodisia kiertoaikoja muttei oikein tärpännyt mikään silleen suoraviivaisesti. Jupiterin ja Saturnuksen synodinen kiertoaika esim. on 19,91 vuotta.

Vaatii tosiaan ilmeisesti enemmänkin perehtymistä asiaan, kuten onkin toiset noita tutkimuksia tehneet. Tämä on kyllä selvästi sellainen asia jossa astronomia ja astrologia voisivat joskus kohdata toisensa jonkinlaisessa yhteisymmärryksen hengessä!

t. Rapu-energia

P.S. Laskukaava synodisen kiertoajan laskuun, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan (no löytäähän sen toki muualtakin netistä).

    t1 = hitaamman planeetan kiertoaika (yksikkö voi olla vuosi tai mikä vaan)
    t2 = nopeamman planeetan kiertoaika (sama yksikkö )

    synodinen kiertoaika = t1 * t2 / (t1 - t2)
822  Astro special / Astro special / Vs: Mitä yhteistä? Kosmologia, astronomia ja astrologia : 04.01.2009 22:08:10
Kirjan tutkimuksissa selvinee esim. että Auringonpilkut suurimmillaan syntyvät tiettyjen planeettojen keskinäisistä kulmista.

ERittäin mielenkiintoista! Kerrotaanko siinä vielä mitkä planeetat on kyseessä?
823  Astro special / Astro special / Vs: Kuun vaiheet : 17.12.2008 22:39:16
Pienenevän kuunvaiheen voi laskea kahdella tavalla riippuen siitä haluaako sen välille 180...360 vai -180...0. Esim. nyt on  kuu  neitsyt 6°16'  ja  aurinko jousimies 26°15'.

Välille 180...360: Lasketaan kuten muutenkin.  neitsyt - jousimies = 270°, 6-26=-20, 16-15=1

    kuu - aurinko = 270° - 20° + 1' = 250°01'

Välille -180...0:

Tapa 1. Lasketaankin  aurinko - kuu ja lisätään lopuksi miinusmerkki:
 jousimies - neitsyt = 90°, 26-6=20, 15-16=-1

    aurinko - kuu = 90° + 20° -1' = 110° -1' = 109°59'
    kuu - aurinko = -109°59'

Tapa 2. Lasketaan ensin kuu - aurinko välille 180...360 ja vähennetään 360:

    250°01' - 360° = (tässä vaan joutuu hommiin)... = -110° + 1' = -109°59'
824  Astro special / Astro special / Vs: Kuun vaiheet : 08.12.2008 21:52:18
Olepa hyvä, mondo. Sain muutama päivä sitten yhden tai useamman telepaattisen viestin laugh , että jollakin on ollut minuuttien laskemisessa vaikeuksia. Silloin en heti kirjoittanut koska ei ollut sellainen fiilis, joten kirjoitan nyt.

Minuutithan on sikäli samanlaisia kuin kellossa että niitä mahtuu asteeseen 60 kpl, kuten myös tuntiin. Jos vaikkapa sanotaan että kello olisi nyt 14:05, ja kysytään paljonko se oli 15 min sitten, niin varmasti jokainen tietää. Eli sehän oli 13:50. Tuossa tulikin vahingossa laskettua

14°05' - 15' = 13°50'

Oli ehkä vähän tyhmä esimerkki. No katsotaan sitten tuosta ylempää missä laskettiin 88° - 18'.

1° = 60', joten 88° = 87° + 60'
88° - 18' = 87° + 60' - 18' = 87° 42'

Niin helppoa se on.
825  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sähköherkkyys : 06.12.2008 00:14:53
Huomaatteko/mitenkä reagoitte langattomiin wlan-verkkoihin?
Helsingissä esim. sellainen verkko ulottuu jo lähes joka kolkkaan..

Tajusin tuon WLAN-asian vasta tällä viikolla kun olen tässä tutkaillut erilaisia laajakaistavaihtoehtoja. Meinasin jo samantien tilata Elisalta tarjouksesta laajakaistan, johon tulee sellainen modeemi kaupan päälle. Onneksi jokin sanoi että tarkistaa nyt ensin mitä se WLAN-juttu tarkoittaa. Himputti, sehän on pahempi kuin kännykät? Paitsi ettei ole ihan päässä kiinni. Ihan samoilla taajuusalueilla joka tapauksessa.

Minähän en sellaista laitetta kotiini hanki. Tavallinen kaapelimodeemi on hyvä, ainakin siihen nähden että hankkisi ehdoin tahdoin lisää mikroaaltoja kotiinsa. Toisaalta, onko se WLAN päällä kun sitä ei tarvi? Mistä senkään voi sitten tietää. Kävin tänään kyselemässä Elisalla, ei myyjä tuntunut oikein käsittävän kun ei ilmainen modeemi kelpaa. Sekoilin sitten vielä antenni- ja kaapeliverkon välillä, varmaan katsoi että mikä lie hihhuli.

Netistä olen haeskellut tietoa tavallisista (ilman WLAN-tukiasemaominaisuutta) kaapelimodeemeista. Niitä ei oikein tunnu olevan tarjolla, vai enkö osaa etsiä! Ainoa on juurikin Elisan myymä yksi malli, josta taas tuntuu olevan käyttäjillä huonoja kokemuksia. Pitänee käydä ajan kanssa kaupoissa paikan päällä katselemassa ja kyselemässä. Joka tapauksessa noita WLAN-varustettuja modeemeja löytyy pilvin pimein joka helkutin verkkokaupasta ja vertailuista!

Niin tuohon Ikitosin kysymykseen, huhhuh. Minulta on mennyt täysin ohi että tuollainen verkko on tehty. En tosin asu Helsingissä. Mehän ollaan kuin mikrouunissa koko ajan! Saattaa hyvin olla että reagoin esim. WLAN-lähettimiin mutten vain sitä tajua yhdistää mihinkään. Ja noita jotain ihme tukiasemiakin on nykyään joka toisen talon katolla... mitä sitten lienevätkään, mikroaaltoantenneilta ne näyttää joka tapauksessa.

Kännykässä pyrin aina käyttämään hands freetä, ja sen kyllä huomaa jos se unohtuu, pään oikea puoli on lyhyenkin puhelun jälkeen semmoinen kummallisen oloinen ja hieman oikeassa korvassa vinkuu.
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56