Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 52 53 [54] 55 56
796  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 04.05.2009 10:43:54
Puhut asiaa Saturnalia!

Nehän yrittää tarjota niitä siruja "oman turvallisuutenne vuoksi", jos sitä zeitgeist-dokkaria on uskominen. Muistetaan ettei myydä omaa vapautta jonkun keksityn turvallisuusuhan takia! Koskee muutakin kuin siruja.
797  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Mikkoset : 07.04.2009 14:59:16
Aivan käsittämättömiä nuo ulkonäkökommentit. uglystupid2

Ja ääniasiasta, onhan Ninalla vähän känättävä ääni, mutta kai sitä kestää sen verran kuunnella että kuuntelee mitä hänellä on sanottavaa, tai jos asia ei kiinnosta niin miksi kuunnella.

Ilmeisesti Suomessa tarvitaan tuollaisia natsisaksavertauksia että syntyy edes jotain keskustelua. Sinänsä on aika pajon kertovaa se, että tämä aihe herättää niin paljon tunteita ja keskustelua. Jos päivähoitoasiat olisi oikeasti täysin hyvällä tolalla, tuskin kukaan jaksaisi noteerata moisia "älyttömiä" kommentteja. Wink

Itse olen katsonut vain Nina Mikkosen vierailun Arto Nybergissä. Timo T.A.ta en tunne ollenkaan, paitsi nyt tuon Sashan lainauksen perusteella, vaikuttaa ihan hauskalta tyypiltä (paitsi että on näemmä viihtynyt armeijassa).

Täytyykin katsella jos jostain löytyisi Timo T.A.sta jotain videomatskua, minusta ihmiset jotka omalla esimerkillään näyttävät että toisinkin voi elää ja ajatella, ovat aina mielenkiintoisia. Smiley

Lisäys: No niin, katselin edellisen Mikkosten maailman nettitv:stä ja jotain muuta sälää. Ei oikein mitään mielenkiintoista. Vähän ankea maailma Timolla, hieman tuollainen tylsä työelämää, politiikkaa ja armeijaa -tyyppinen. Toistaiseksi ainoa mielenkiintoinen juttu tältä porukalta ollut se päivähoitokommentti. Ei jaksa katsella tähtikarttoja, joten anteeksi täysi offtopic-viesti.

Myöh. edit: Tuli kirjoitettua turhan kärkevästi tuosta ääniasiasta, poistin pari sanaa. Mitäpä minä arvioimaan toisia tv:n katsojia.
798  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 30.03.2009 15:43:27
Ufoista puheen ollen, en edelleenkään keksi miten ne tähän juttuun liittyy?

En tiedä liittyykö, ja siksi poistinkin viestin, offtopic-sekoilua. (Sorry Kotkansilmä jonka viesti näyttää nyt hieman hassulta.)

Nyt en enää puhu ufoista tai muustakaan asiaanliittymättömästä.
799  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 18.03.2009 14:52:52
Luonnonmukaiset lääkkeet ja kemialliset lääkkeet, siinäpä tärkeä huomio! Tottahan rohtoja on aina käytetty ja kun viisaasti käytetään niin se on hyvä.

Jotain harmillista kuitenkin aina tapahtuu kun ihminen alkaa itse kemistellä. En tiedä mistä se johtuu enkä siten osaa sitä selittää. Jokin siinä vaan on, että nämä ihmisen tekemät mömmöt ovat pahaksi ihmiskeholle itselleen, muille eläimille ja koko luonnolle. Olipa sitten kyseessä lisäaineet, lannoitteet, lääkkeet, polttoaineet, liuottimet, teollisuuden raaka-aineet, tai mikä tahansa. Aina kun keksitään jokin uusi aine, niin ennemmin tai myöhemmin siitä paljastuu jokin haitallinen juttu. Uusimmista ei toki vielä ole paljastunut...

Ei me näitä aineita oikeasti tarvita. Tällä samalla planeetalla asuu saman lajin ihmisiä, jotka eivät harjoita eivätkä hyödynnä kemianteollisuutta lainkaan. Ja silti, tai juuri sen takia(?), he voivat oikein hyvin. Eikä heidän elämänsä ole tylsää vaan henkisesti rikasta. Meillä kaikilla on tähän mahdollisuus.

Toki voidaan harrastaa kemiaa (ja sähköä ja mikroaaltoja ja ydinvoimaa) jos halutaan, mutta ensin olisi hyvä ymmärtään näiden asioiden todellinen vaikutus, ja sitten miettiä millaista se kemia sitten olisi. Luulenpa että se olisi jotain hyvin erilaista kuin mitä tällä planeetalla on tähän asti harrastettu. Halutessamme varmasti saamme siinä vaiheessa vinkkiä toisista maailmoista, kuinka aineita muutetaan niin että se on kaikille hyväksi. Siis jos haluamme. Itse veikkaan että tekninen yksinkertaisuus on tämän planeetan juttu, emmekä välitä sitten kovin paljoa high-techista. Ravinto ja lääkkeet löytyy jalkojen juuresta, puhelinta ei tarvitse kun on telepatia, ja pitkät välimatkat saatamme taittaa mielen voimalla.
800  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 18.03.2009 00:40:51
Yksi asia tässä koko NWO ja Illuminati-jutussa on hieman paradoksaalinen. Tämä maailman alistaminen, jonka tavoitteena on absoluuttinen valta, on jatkunut satoja tai tuhansia vuosia, joidenkin mukaan jopa kymmeniä tuhansia vuosia. Eli samat ihmiset eivät sitä absoluuttista valtaa olisi enää käyttämässä eikä siitä "nauttimassa". Ja kuitenkin, absoluuttinen valta kiinnostaa vain äärimmäisen itsekeskeisiä ihmisiä!

En suinkaan tarkoita etteikö asiat silti olisi niinkuin ne ovat. Ihme ristiriita tämä kuitenkin on. Onko ne sitten jotenkin samat sielut jotka aina inkarnoituu uudestaan siihen porukkaan? Tai onko heillä vaan sellainen suku-/perhepiiri-/heimotietoisuus? Elääkö ne pidempään kuin me muut?

Toinen asia, pystymmekö antamaan anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet? Eli juuri heille. Sitten kun tämä kaikki on kaikkien tiedossa. Anteeksiantohan on yksi nykyhenkisyyden/newagen lempiaiheita. Enkä sitä toki vähättele. Mutta jospa siitä jauhetaan niin paljon juuri tämän takia?
801  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 16.03.2009 17:37:31
Lainaus käyttäjältä: Lizzy
Minusta alkaa vaikuttaa siltä, että mitä tahansa hämärää tai huolestuttavaa ilmenee niin siihen liittyy aina jotenkin NWO.

Hyvin sanottu, ja siltä minustakin vaikuttaa. Minulle tämä NWO on sanana melko uusi (tänä vuonna sen opin), mutta vuosia olen jo haistanut että jotain hämärää on tekeillä. Palaset alkaa loksahtelemaan kohdalleen, ja monet hämärät asiat saavat selityksensä!

Nyt en ole jaksanut vielä katsoa ruokadokkareita, mutta mikä on ihan selvää muutenkin, niin tottahan nämä hämärät tahot käyttävät kaikki mahdolliset keinot meidän alistamiseksi. Ja ruoan manipuloinen on tehokasta jos mikä. Minä lasken rokotteetkin tähän samaan juttuun. Ne tekee meistä tyhmempiä ja siten helpompia hallita. Nyt ei ole antaa mitään linkkiä, kun siitä on jo vuosia kun asiasta luin enkä muista missä se oli. Muistelenko ihan omiani vai oliko ihan Suomessa julkisuutta saanut tapaus, jossa joku itsenäisesti ajatteleva äiti ei halunnut lastaan rokotettavan?

Ja lääkkeet! Mitä kaikkea ne meille tekeekään! En hämmästyisi yhtään jos kohta tulee joku dokumentti siitä miksi yleensä on niin paljon lääkkeitä ja että itse asiassa niidenkin tarkoitus on vain heikentää ihmispopulaatiota sekä fyysisesti, mentaalisesti että henkisesti. Vai onko sellainen dokumentti jo?

Ihan noin esimerkkinä voisi katsoa kahta lääkeryhmää.
  * Verenpainelääkkeet. Lääkärit tietävät aivan hyvin että ne vain tappavat hitaasti. Kerron tässä nyt mitä rohtokauppias kertoi: Eräs selvänäkijä-kansanparantaja -pariskunta (toinen heistä jo edesmennyt) teki kokeen. Naisen kehosta hierottiin vain toinen puoli (vasen/oikea), kunnon vanhanajan hieronta. Sitten nainen meni lääkäriin mittauttamaan verenpaineen, se mitattiin siitä kädestä jota puolta ei hierottu. Korkeat lukemat. Lääkäri alkoi heti kirjoittamaan reseptiä. Tämä nainen sitten sanoi että mittaapas vielä toisesta kädestä. Terveet lukemat. Lääkäri vain totesi että "aha sinä tiedätkin nämä jutut". Eli lääkärit kyllä tietävät mikä verenpaineeseen todella auttaa: kunnon hieronta.
  * Mielialalääkkeet. Tämä on nyt ihan omaa pohditaani. Oma tietämykseni biokemiasta on melko ohutta, joten mistään kovin vaikeasta ei ole kyse. Nämä "Selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä"-tyyppiset lääkkeethän kuulostavat oikein hienoilta ja mukavilta. Sitä en epäilekään etteikö se tekisi varsinaista virallista tehtäväänsä, ja siitä on omiakin ja läheisten kokemuksia. Mutta mitä sille aineelle tapahtuu sen jälkeen? Sehän on keskushermostoon kulkeutuva (kuten "pitääkin"), on melko lyhytikäinen koska lääkettä pitää vetää koko ajan lisää. Eli se hajoaa jossain siellä keskushermostossa, kuten jossain selostuksessa lukeekin. Mitä ne hajoamistuotteet ovat? Onko jokin hajoamistuote edelleen keskushermostoon kulkeutuva? (Arvalen että kyllä.) Jos on, niin se/ne kerääntyy keskushermostoon (esim. aivoihin). Ja on elimistölle vieras aine. Mitä se saa siellä aikaan? Ei tietenkään mitään akuuttia. Pitemmällä tähtäimellä vaikutuksia voi silti olla.

Sehän lääkkeissä ja muissa vastaavissa juuri onkin, että periaate tuntuu olevan: "jos niillä ei ole akuuttia haittavaikutusta, ne ovat turvallisia". Salakavalasti ne kuitenkin heikentävät ihmistä ja ihmiskuntaa pitkällä aikavälillä. Sitten kun pitkän aikavälin haittavaikutuksita viimein tulee tutkittua tietoa - siihen automaattisesti menee vuosikymmeniä - mömmöt ovat jo tehneet tehtävänsä, ja ne voidaan tarvittaessa vaikkapa kokonaan kieltääkin. Onhan sillä välin keksitty monin verroin uusia aineita, joiden vaikutus on vielä salakavalampi. Ja on luotu vielä tarvekin näiden aineiden käytölle.

Tulipas nyt vähän tällainen yksinpuhelu tästäkin. En yritä saada ketään uskomaan mitään, jos nyt jollekulle sattui tulemaan tästä sellainen olo. Itsekseni näitä olen miettinyt. Minkälaisia ajatuksia teillä on näistä lääkeasioista?
802  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 12.03.2009 13:48:14
Chemtraileista olen ymmärtänyt että ne tekisi mahdolliseksi esittää taivaalla valtavankokoisia hologrammikuvia ja -animaatioita. Ne kai on jotain ainetta joka saadaan jotenkin fluoresoimaan tai heijastamaan valoa, en tiedä. Satelliitit toimisivat kuvan lähettiminä.

Idea olisi että ihmiskuntaa voisi jymäyttää näillä kuvilla ja animaatioilla. Esim. näyttää Jeesuksen kuva kristityille ja kuinka hän sulautuu Uuden Maailman Henkiseen Johtajaan (tai mikä nimi sillä sitten onkaan). Tai että saadaan ihmiset uskomaan että alienit hyökkää, ja kaikkien maiden armeijat ampuisivat näitä tyhjiä kuvia ydinaseillaan. Jonka jälkeen nämä maat a) olisivat ilman ammuksia (mikä toisaalta on hyvä juttu, mutta idea on että niistä ei ole sotilaallista vastusta NWO:lle) ja b) joutuisivat ydinasekieltoon tms., koska ampuivat olematonta vihollista kohti (ihme logiikka, tai sitten en ole oikein itsekään tajunnut asiaa). Ja sen tapaisiin tarkoituksiin.

En oikein tiedä mitä tästä uskoisin. Uskon kyllä että teknologiaa tähän on. Mutta, sekin on mahdollista että koko tämä skenaario on keksitty vain harhauttamista varten: Saadaan ihmiset luulemaan että jos taivaalle tulee avaruusalus, niin se ei ole todellinen. En tosiaankaan tiedä miten asia on. Ei voi muuta kuin pitää kaikki mahdollisuudet avoimina ja suhtautua tutkivasti mitä ikinä vastaan tuleekin.

Videolinkki: "PROJECT BLUE BEAM", n. 10 min
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/4404/PROJECT_BLUE_BEAM/
803  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 07.03.2009 13:30:21
Joo olenpa kyllä noita juttuja kuullut. Olen uskonutkin niihin. Edelleekin uskon jollain tavalla, mutta se on vähän vaikeaa. Meinaan vaan, että jos sitä "värähtelyä" ja tiedostamisen tasoa on jo nostettu, ja edelleenkin täällä soditaan ja muuten kilpaillaan, niin ei siinä kovin suurta muutosta ole tapahtunut.

Tarvitaan vielä voimakkaampaa nostoa.

Ehkäpä tämä prekessiosyklin päättyminen - ja uuden alkaminen - auttaa meitä tässä.

Vaikuttaahan ne planeetatkin aspekteineen eläinradalla, miksei sitten seisauspisteen aspekti Linnunradan määrittelemiin pisteisiin. Jos tätä vertaa transiittiin, ja orbiksi otetaan vaikkapa niinkin pieni kuin puoli astetta, niin tämä vaikuttaa 72 vuoden ajalla. En hirveästi miettisi näitä asioita ihan päivän tarkkuudella Wink
804  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 04.03.2009 21:10:10
Nyt kiinnostuin:
mitäs jos maapallon olisi annettu tuhoutua?

Milloin oli sellainen tilanne? Huh Kuka ei antanut maapallon tuhoutua? Huh Minulta on mennyt täysin ohi. idiot2
805  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 18.02.2009 16:42:45
Nyt kyllä putosin täysin kärryiltä. Mikä hyttynen, miksi Viro? idiot2

No joka tapauksessa asia on niin että sille ei voida mitään jos Aurinko lämpenee tai koko aurinkokunta sattuu sujahtamaan johonkin erilaisen energian alueeseen, tai jos Maa-planeetta päättää hieman puhdistaa itseään parin maanjäristyksen (-> tsunamit myös) tms. avulla. Ne on korkeemmassa kädessä niinsanotusti.

Taas jos talous jotakuta häiritsee niin kannattaa muistaa että raha ja talous on alusta loppuun meidän ihmisten tekosia ja itseämme saamme syyttää siitä että olemme pykänneet niin huteran systeemin joka aiheuttaa tällaisia ikäviä ilmiöitä kuten nousu- ja lamakaudet.

Vaikkei uskoisikaan että lama on tahallaan aiheutettu, niin ihmisen tekemä se on joka tapauksessa.

Sitäpaitsi mikä helkutin "talouslama"? Nythän eletään aikoja jolloin rahalle ja taloudelle annetaan aivan valtavat määrät ajatusenergiaa, joten hyvin sen luulisi voivan!
806  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 17.02.2009 15:30:36
Siinähän tuli nasevaa tekstiä tuolta Neil deGrasse Tyson -nimiseltä hepulta. Itse ainakin alan olla valmis heittämään roskiin jutut joissa selostetaan jotain Linnunradan keskipisteen ja Maan ja Auringon suhteista.

Jotain erikoista tässä ajassa on, mutta minä en todellakaan osaa sanoa liittyykö se jotenkin Maya-kalenteriin vai ei. Kiinnostavia juttuja joka tapauksessa. Haluaa ottaa selvää.

Mikähän ilmiö tässä muuten oikein on, kun ihan jokunen vuosi sitten puhuttiin koko ajan että enkelit ja muut henkiset auttajat tekee healingia Maa-planeetalle, ja nyt puhutaan siitä miten Maa-planeetta vain siirtyy johonkin toiseen kohtaan avaruudessa jossa on erilaiset energiat??? Onko se tämä astronomian vuosi? Wink  Vai kyllästyikö ihmiset vaan enkeleihin?

Vielä tuosta parin viestin takaisesta aiheesta.
liittyykö tämä Maya-kalenteriin, ei ollut tekijän mielenkiinnon kohteena.

Löysin sivun jossa on hyvin esitetty teoria (sitä oikein painotetaan että kyseessä on vain teoria) siitä miten tämä Galaksin taso liittyy Maya-kalenteriin. Lyhyesti: Mayat käyttivät galaksin tason ja ekliptikan leikkauspistettä vertailupisteenä (tai nollakohtana, miten vaan halutaan sanoa) 26000 vuoden syklin mittaamisessa. Tässä on hyvät kuvat ja julmetun pitkä tekstiselostus, itse katsoin vain kuvat:

http://www.ancient-world-mysteries.com/2012.html

Vaikka miten painottavat että pelkkä teoria, niin minusta tuo on ihan päivänselvä juttu.

Yhtä hyvin Mayat olisivat voineet valitan jonkun tähden. Varmaankin galaksin taso on stabiilimpi kuin yksittäinen tähti. Tukevampi vertailukohta. He olivat melkoisen tietoisia tähtitaivaan mekaniikasta. Wink

Se on sitten eri asia miten se vaikuttaa nyt. Tai siis 2012. Siitä en sano mitään kun en tiedä. Koskeeko "kosminen aikakausi" vain edesmenneitä Mayoja vai onko laajempi asia?
807  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko Uranus hörhöjen ja ufoihmisten planeetta? : 17.02.2009 14:45:01
Nyt kun mietin niin nuorempana kyllä onnistuin tekemään ja sanomaan kaikenlaista pientä. Hurjimmasta päästä on se kun huomasin vitivalkoisella hangella kauniinruskean, taiteellisesti "asetellun" koirankakkakikkareen, ja zoomailin sitä kameralla. Otinkin siitä kuvan. On se mulla tuolla jossain. Siitä ohi kulki juuri parahiksi sellainen simpsetti rouva, katsoi aika tuimasti. Vaan olisin minä sen kuvan ottanut vaikkei rouva olisi ollut mailla halmeilla.

Jotain "normaalista" poikkeavia mielipiteitä on tullut sanottua. Ja jotain omalaatuisia huumoriheittoja. Mutta pahinta/parasta on se kun sanoo jotain ihan tavallista hiemankin väärässä yhteydessä niin se on sitten jotain kauheeta. Esim. lukiossa myöhästyin kerran tunnilta ja sanoin että anteeksi että oon myöhässä, olin paskalla. Niin uloshan luokasta sellainen heitetään. Ja samaisessa opinahjossa nousi hirveä haloo kun olin rehellinen: kirjoitin poissaololäpyskään että "ei huvittanut tulla kouluun", ja oikeesti kaikkiaan lintsasin vain pari kertaa. Oli siellä niitä jotka oli joka toinen päivä poissa ja aina oli hyvä syy, koskaan ei mitään hämminkiä.

Nykyään oon tullu niin ravuksi ettei tuontapaisetkaan enää onnistu. Siinä on kaksi puolta: Ei halua että muut katsoo itseä pahalla, ja ei halua aiheuttaa toisille mitään "ikävää". Kipeetä. crazy2 uglystupid2 idiot2  Istutaan vaan nätisti. buck2

Toisaalta oon huomannu että ei edes tarvi tehdä mitään niin jotkut jo hermostuu. Töissä sattui kerran sellainen ihan mukavanpuoleinen päivä. Työkaveri sitten kysyi vähän äkäiseen sävyyn: "Mitä sä hymyilet?" Se taisi olla jokunen päivä sen yhden kouluammuskelutapauksen jälkeen. Kaupungilla sellaiset tietynlaiset miehet katsoo pahasti. Tai on sellaisia teemapäiviä että ne katsoo. Mä en nyt millään osaa kuvailla millaisia ne miehet on, mutta siis ihan tavallisia. Enkä mä tiedä mitä ne mussa näkee. Ehkä mä poljen jotenkin väärään suuntaan kun kello on jotain? idiot2
808  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko Uranus hörhöjen ja ufoihmisten planeetta? : 16.02.2009 21:21:14
Moiks!

Mulla on  uranus keskellä skorpioni:a eikä tee paljon mitään aspekteja mihinkään, edes kvintiilejä septiilejä tai puolineliöitä. Ainoa on 3,5° orbilla aspect_tri kuu.

Mutta mun uranus on pysähtynyt: sen nopeus on 0°00'00,1" / pv! laugh  Se tekee noin 0,3 % keskimääräisestä nopeudesta.

Jazzista en tykkää yhtään. Ajattelin vaan kertoa että saadaan enemmän aineistoa tuohon jazz-juttuun.

Muuten kyllä monenlaisesta "erikoisesta" musiikista, esim. M.A. Numminen, Martti Servo (ei enää niin hörhöä eikä siten niin kiinnostavaakaan Wink), ja sen tapaisista.

Oon myös aikalailla sellainen kun Ave kertoi itsestään! laugh

Haluisin nähdä maanulkopuolisen avaruusaluksen mutta mitkään konstit ei tähän mennessä auttaneet: Taivaalle tiirailu, välinpitämättömän teeskentely, keskittyminen konkreettisiin asioihin, keskittyminen hörhöilyyn, ufokirjojen lukeminen, suoranainen toivominen kontaktista... Okei en varmaan olisi hyvä kontaktihenkilö koska olen sen verran arka kertomaan mitään avaruusolentojuttuja julkisuudessa. Luulisi nyt kuitenkin että jonkun lentohärpäkkeen voisi joskus nähdä. No youtubistahan niitä voi katsella :Smiley

Ehkä pitäis mennä Chileen, siellä on joku ufo-polku. Patikoidaan siellä ja toivotaan että sattuu sellainen päivä (tai yö?) että ne on liikkeellä. Joku heidän tukikohta tms jossain siellä vuoren keskellä minne ei ihminen helpolla pääse.

Pari kertaa kyllä tullut melkoisen erikoisia valoja öisen huoneen lattialle hiljaiselta taivaalta, toisella kertaa jopa sinisiä... Ja pari toisplaneettalaista tullut kadulla vastaan muttei edes telepaattisesti ajatuksia vaihdettu. Taitaa mennä enemmän neptunus osastolle.


Edit elikkäs lisäys: 5. huoneessa.
809  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 15.02.2009 22:06:52
Kiitos Ippuska! Eipä ollut tuo vielä tullut vastaan.

Se olikin yksinkertaisempi asia kuin mikään tähän asti lukemistani "Galactic Center/Plane vs. 2012"-jutuista. Kevättasauspiste neliössä galaktisen tason ja ekliptikan leikkauspisteeseen.

Kuten tuossa jo lainasitkin niin se, liittyykö tämä Maya-kalenteriin, ei ollut tekijän mielenkiinnon kohteena. Tästäkö ne jutut sitten on lähteneet liikkeelle ja saaneet mitä erialisimpia muotoja? Vai onko jotain muitakin havaintoja Maan/Auringon ja galaksimme suhteen?

Itse veikkaan edellistä mutta kertokaa ihmeessä jos tiedätte enemmän.
810  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 15.02.2009 18:24:38
electro-gravitational bias

Sanakirja.org mukaan bias =
2.   ennakkoasenne   
3.   harha   
4.   esimagnetointi   
5.   poikkeama   
6.   ennakkoluulo   
7.   vinouma   (Tilastotiede)
8.   epäoikeudenmukaisuus   
9.   esiasetus   
10.   esteellisyys   
11.   etujännite

Mikä se tässä tarkoittaa?

Tähän 2012 hässäkkään liittyen on ollut puhetta Linnunradan
    - tasosta (plane), jotain juttuja että Maa menisi sen läpi tms.
    - keskuksesta 2 versiota:
        - massakeskipiste (suunnilleen RA 17h45m, Dec -29°)
        - Alcyone-tähti (suunnilleen RA 03h47m, Dec +24°)

Nyt sitten näemmä vielä joku kierteishaara on tullut kuvioon mukaan
Lainaus
We have reached the higher energy equatorial disc region of the massive spiral arm.

Aina vaan menee sekavammaksi nämä galaktiset tarinat.

Itse olen sunnuntaiastronomi enkä tajua ollenkaan miten nämä liittyy vuoteen 2012, tai yleensäkään mihinkään niin lyhyeen aikaväliin kuin yhteen vuoteen. idiot2

Jos jollakulla on astronomista tietämystä mitä oikein on tapahtumassa Maan ja/tai Auringon ja galaktisten vehkeitten suhteen niin erittäin mielellään kuulisin.
Sivuja: 1 ... 52 53 [54] 55 56