Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pahat henget : 13.01.2008 19:58:07
Mutta noista pahoista hengistä, ymmärsinkö oikein, ettei tämä ole ongelma sinulle Enkelitär, vaan vain miehellesi? Silloin vois miettiä, mistä nämä on saaneet alkunsa, onko hänellä jotain pelkoja? Vai tarvitsisiko hän ihan ammattiauttajaa?

Joo miehellä. Uskon ja toivon, että kaste saa hänet uskomaan omaan vahvuuteensa työntää pois sen mikä häntä kiusaakin. Se tässä onkin suurin ongelma, että mies ei luota siihen, että on tarpeeksi vahva sanomaan ei kiusaajille. Kysyin vahvistuksia lähinnä siksi, että hänestä tuntuisi edes vähän vahvemmalle. Jos kaste ei auta häntä laitan hänet jonkun ihmisen pakeille. Ei tämän saa antaa häiritä yöunia. Onneksi kaste on pian.

Ja tuohon toiseen kommenttiin vielä:

Unen tasolle jäävät ja sen jälkeen tunteeksi että jotain on vielä liian lähellä, muttei koske tms. Luulen, että hän pelkää, että kaste jää saamatta, koska hän on yrittänyt aiemminkin, mutta se tyssäsi siihen, että pappi ei enää ottanut yhteyttä. Ajatuksistasi oli paljon apua. Pitää puhua näistä miehenikin kanssa.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pahat henget : 27.12.2007 20:55:53
Hmmm...
Tässä tulee hyvin esiin se funda-kristittyjen
hyvän sanoman pet(-d)ollisuus.

Ota Jeesus vastaan pelastajana pimeydestä...
...ja kun otat, niin eiköhän kaikki demonit,
saatanat, pahat henget sun muut ala kiusaamaan.


Muuten ihan hyvin, mutta emme ole fundamentalisteja. Meitä voisi paremmin kuvata perusluterilaiseksi ja ateistiperheen kasvattamaksi uskoon tulleeksi, joka tahtoo nyt hankkia kasteen, jotta voisimme saada kirkollisen vihkimisen. Emmekä ole todellakaan mitään pahaa seuraksemme halunneet. Jos voisin valita ne eivät palaisi enää kuuna päivänä.

Olen itsekin miettinyt tuota ristiä symbolina ja siksi pidänkin paljon kalamerkistä. Toisaalta on todella lohdullista, että joku on voittanut jotain niin hirveää kuin ristinkuoleman. Siitähän tyhjä risti kertookin virallisesti, siitä että on toivo ja armoa. Kuolema on voitettu. Krusifiksi on paremminkin se merkki, joka kertoo kärsimyksestä. Meidän on kuitenkin terveellistä sekin aina muistaa, että pahaa on, jotta voisimme yrittää olla parempia lähimmäisillemme.

3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pahat henget : 27.12.2007 20:49:18
Erilaisista puhdistuksista on ollut aikaisemminkin täällä ketjuja. Kerään niitä sinulle tähän luettavaksi. Kaikki eivät suoraan liity negatiivisien energioihin samoin kuin miehesi tapaus, mutta sisältävät kuitenkin tietoja negatiivisista energioista puhdistautumisesta ja suojautumisesta. Lisää löydät Haku-toiminnolla!

- Epäonninen asunto
- Huoneen puhdistus
- Kodin energiapuhdistus
- Puhdistumisesta
- Suojaus
- Negatiiviset energiat / astraalitason muodot ja apuvälineitä
- Inhottavia ihmisiä (sisältää suojauskeinoja)
-Apua loputtomiin painajaisiin

Ja vielä muuta, josta voi olla apua:
- Unimaailma
- Pahan karman poisto? APUA!
- Paholainen ja muut negatiiviset energiat
- Henkiolentojen "haastaminen"
- Tarra- ja harhahenget


Kiitos, luin noista muutamia lävitse. Kun aloitin aiheen etsin itse tästä aiheita vain täältä henkimaailma puolelta. Hyvä että aihetta on muuallakin käsitelty.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pahat henget : 27.12.2007 20:48:04
Hei,
tässä muutamia keinoja, joita olen itse käyttänyt ja hyväksi havainnut.
Olisi hyvä, jos rukoilisitte myös yhdessä ja voit myös pyytää pyhää vettä katolisesta kirkosta. Ev.lut.kin käy, mutta itse olen havainnut katolisten pyhän veden tehokkaammaksi. Polttakaa myös kynttilöitä - ne nostavat energioita. Ennen nukkumaan menoa visualisoikaa ympärillenne kultainen kupla, joka suojaa teitä pahalta.

Rakkautta ja enkeleitä!  smitten smitten

Kiitos paljon. Pitää kysyä josko sitä vettä saisi vaikka samalla kun kastetilaisuutta suunnitellaan Smiley.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Pahat henget : 27.12.2007 00:05:49
Päätin kääntyä teidän puoleenne eräässä asiassa johon tarvitsen apua.

Olen asunut nyt avopuolisoni kanssa tässä uudessa asunnossa noin viisi kuukautta. Tämä on ensimmäinen yhteinen asuntomme ja olemme saaneet olla täällä rauhassa. Nyt kuitenkin tuntuu, että pahat henget ovat taas alkaneet kiusata avopuolisoani (tätä on tapahtunut aiemmin hänen entisessä kodissaan). Hän on aikomassa ottaa kasteen muutaman kuukauden kuluttua ja luulen tämän olevan syynä kiusauksiin. Tämä kiusaaminen ilmenee avopuolisoni unissa. Hän herättää minut yöstä toiseen kertomalla pahoista unista ja tuntemuksista, jotka kiusaavat häntä. Rukoilen ja olen yrittänyt ristinmerkillä, enkelitauluilla ja risteillä "suojata" makuuhuonetta illalla. Olen myös pyytänyt suojelusenkeleitämme avuksi, mutta tunnen oloni kovin voimattomaksi. Minut on kastettu ja ärhäkästi ajankin henkiä pois Jeesuksen Kristuksen nimeen.

Minusta vain tuntuu, että tämä kaikki ei riitä. Onko teillä joitakin muitakin keinoja kiusaamisen ehkäisemiseksi? Pyydän rukouksia puolestamme.


 
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pyydän rukoilemaan puolestamme : 17.11.2007 23:15:54
Rukoilin. Koittakaa jaksaa. Toivottavasti tilanteenne paranee. Enkeleitä  angel!
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Vastauksia Jumalalta : 14.02.2007 22:21:23
Miksi Jumalan pitäisi henkilökohtaisesti puhutella sinua?
Mitä hyötyisit Jumalan puheesta sinulle?

Sinuna keskittyisin kuuntelemaan ja uskomaan. Paranna omaa uskonelämääsi ja hanki itsellesi henkistä kasvua, niin näet, että sinulla on vastaus jo kaikkeen mitä haluat. Jumala puhuttelee sinua koko ajan, mutta sinun täytyy hyväksyä se että vastausta ei kaikille heru siinä muodossa missä sitä vaadit. Lue raamattua, se on Jumalan puhetta sinulle ja minulle, meille joita ei luotu profeetoiksi. Rakkaus on vastaus. Enkeleitä  angel!
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kissat? : 25.10.2006 21:35:21
Omakohtaisia kokemuksia on minullakin. Vanha kissani joskus jopa sähisi kohti ei mitään, mikä ei ollut minusta kovinkaan mukavaa.. Tämä nuorempi kissa taas vain tuijottelee. Joskus olen katsonut kissan silmiä silloin, kun se on tuijotellut, kerran näin jonkin oudon varjon, jota ei mielestäni olisi pitänyt olla siellä.. kuka tietää, kissansilmä on kuitenkin kaareva ja muutenkin erilainen..

Minusta on aina jotenkin turvallista jos kissa nukkuu samassa huoneessa. Silloin tuntuu, että jos huoneessa olisi jotain kissaa pelottavaa se ei olisi siellä. Se kun minua paremmin aistii henget sun muut.

Kissat on pienestä pitäen olleet mun sydäntä lähellä  smitten. Ne ei ole niin kuin koirat. Kissat katsoo meitä alas päin ja koirat ylös. Kissat valitsee kaverinsa, se ehkä eniten viehättää, kun saa kissan ystäväkseen, tietää olevansa sen arvoinen Smiley.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uskonnosta : 23.10.2006 21:18:28
Minulle astrologia on tavallaan kuin tietokanta jonka avulla Jumala antaa lapselle luonteen piirteitä, kuka tietää Cheesy.. Uskon, että kaikilla meillä on pohjimmiltaan se sama asia jota etsimme uskonnosta. Uskontoja on yhtä monta kuin uskojaa. Tarve etsiä suuria elämän totuuksia pysyy samana, mutta uskomukset vaihtelevat.
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot kortit!!!! : 22.09.2006 21:50:23
Minulla on kulunut korttien ostosta jo puolivuotta ja tuntuu vieläkin kuin ensi kerralta. Hiljaa hyvä tulee.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Onko maksuttomia ennustajia? : 07.09.2006 21:04:42
Täyty muistaa, että leipäänsähän hekin vain haluavat pöytiinsä kantaa, kuten me kaikki omista ammateistamme ja palveluksistamme.. Että ihan kohtuullista minusta on pikkuinen lahjoitus antaa vastalahjaksi. Vaikka ymmärrän kyllä että eihän tämän mitään kauppaa pitäisi kai olla..
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: En tiedä kuuluuko tänne ketjuun : 07.09.2006 21:01:54
Tämä olisi ehkä kuulunut tuonne "Henkimaailman ilmiöitä"- puolelle, mutta ei se nyt ainakaan minua haittaa erityisemmin, henkimaailman asioita täälläkin käsitellään, enemmän kuintenkin ennustus puolta, kuin muuta näkemistä ja tuntemista.

Minun täytyy sanoa samaa kuin olen sanonut miljoona kertaa eri ihmisille Cheesy.
Henkimaailma on ja pysyy, siihen emme voi vaikuttaa. Sinulla ei ole mitään syytä pelätä, olet turvassa, henkimaailmasta meille kuitenkin tulee enemmän hyvää kuin pahaa usko pois, sinun on vain avattava silmäsi hyville asioille.

Elämästäsi ei ole tulossa kauhuelokuvaa vaikka myöntäisit henkien, enkelten ja ties minkä olemassa olon. Tuskin tulet elämäsi aikana välttymään täysin tälläisiltä tapahtumilta. Kuten sanoin, avaa silmäsi, nämä ovat normaaleja jokapäiväisiä tapahtumia. Sinun on vain opittava näkemään hyvät asiat myös, jottet peläisi enää ikävämmän sorttisia tapahtumia. Kun ymmärrät hyvän olemassa olon, osaat tarvittaessa pyytää apua, jotteivat ovet enää aukeilisi ja viimat häiritsisi  angel.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä sinä pelkäät? : 07.09.2006 20:45:16
En pienenä uskaltanut istua jalat sängyn laidalta roikkuen. Vaikka olen useille sanonut päässeni yli tästä pelosta, en silti aina uskalla vieläkään roikottaa jalkoja, peläten että niihin tartutaan sängyn alta käsin.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Olen ihminen naisen kehossa : 05.09.2006 21:04:23
Minusta tässä ei ole nyt mitään ongelmaa. Sanoit itsekin, että me emme pohjimmiltamme ole miehiä emmekä naisia. Tunnet vetoa niitä kohtaan joilla on miehen ulkokuori, mutta muista, heissäkin on sisällä naista ja miestä (miehet vain eivät tahdo tuoda sitä esille), niinkuin sinussa. Jokaisessa miehessä (vai pitäisikö sanoa, miehen ruumiissa olevassa hengessä?) on siis sitä mitä kaipaat, jotkut vain tuovat sen esille toiset eivät. Siitä vaan valkkaamaan   Grin.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelien nimet : 18.08.2006 22:49:57
Eilen aamulla kävellessäni kouluun kuulin päässäni pienen äänen, joka sanoi "älä huoli, tapaat hänet tänään". Olin hyvin iloinen, sillä tosiaan tapasin poikaystäväni pitkän tauon jälkeen eilen Smiley. Luulen, että se oli enkelini. angel
Sivuja: [1] 2 3 ... 7