Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 226
61  Astro special / Astro special / Vs: Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 26.08.2016 12:02:50
Kuuhilda, huonejärjestelmän voi vaihtaa astro.comissa Extended chart selectionissa. Etsi sieltä kohta House System ja valitse sieltä haluamasi huonejärjestelmä.

Sitten jos lentäjien Venusta miettii vähän kieli poskessa, niin olisivatko ne lähteneet alalle tehdäkseen vaikutuksen naisiin?? buck2
62  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.08.2016 09:51:14
Victoriae: kartat kannattaa laittaa aina näkyviin, pelkkä aspektilista ei kerro tarpeeksi.

Tärkeimpänä aspektina pitäisin miehen alasolmun yhtymää Auringollesi. Tässä voi olla ns. entisen elämän tuttu. Onko se hyvä asia, jääkin nähtäväksi. Yleensä nämä suhteet kukoistavat alkuvaiheessa, mutta ongelmia tulee pian.

Sitten jos ajatellaan Kaurista ja Vesimiestä, niin molemmilla on yksi hankala piirre suhteen kehittämisen kannalta: taipumus ottaa etäisyyttä ja pantata tunteita. Vesimies karttelee sitoutumista ja haluaa kaiken perustuvan vapaaehtoisuudelle, kun taas Kauris voisi sitoutuakin, mutta miettii todella tarkkaan, kenen kanssa tällaiseen ryhtyy.
63  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Magnus Carlsen ym. shakkimestarit : 25.08.2016 20:33:05
Ihan hyvä katsoa karttoja monelta eri kantilta. Ei astrologiaa kannata kuitenkaan monimutkaistaa liikaa. Perusasiat ovat yllättävänkin paljastavia, eikä niille kannata koskaan viitata kintaalla.
64  Astro special / Astro special / Vs: Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 25.08.2016 20:27:40
Minäkin ihmettelin, eikö Aurinko tullut muka vahvojen planeettojen mukaan yhdessäkään ryhmässä.

Astrothemessä - julkkiskarttapankissa - ainakin Aurinko on aika selvästikin sijoittunut 1. tai 10. huoneeseen. Aurinko ei ole kuitenkaan tavallista yleisempi Leijonassa eikä 5. huoneessa. Astrothemessä suurin piirtein puolet niistä, joiden kellonaika on tiedossa, ovat jonkin alan taiteilijoita, loput ovat sitten urheilijoita, tiedemiehiä, poliitikkoja, reporttereita, rikollisia, tutkimusmatkailijoita ja hengenmiehiä/naisia.
65  Astro special / Astro special / Vs: Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 25.08.2016 13:49:24
ahaa, en tiedä siitä Kochista, ihan samalta mun kartta näyttää sillä kuin muutenkin. ajattelin että kun tuo kuu on tukevasti kulmahuoneessa, parhaiten gauquelin voimasektorilla ja omassa merkissään, niin se olisi tähänkin passannut.

Minulla Kuu on koko kartan hallitsija ja se sijaitsee ylennyksessään Härässä, Kochilla 10. huoneessa. Kyllä sille pisteitä tulee. Olin nuoruusiässä masentunut, mutta siihen (vakavammat) mielenterveysongelmat ovat jääneetkin.

Minä olen tehnyt itsekin melkoisen liudan tutkimuksia Astrodatabankin aineistolla, huonejärjestelmä on ollut se, mitä siellä tarjotaan, eli Placidus. Rapukuuta on löytynyt runsain mitoin ainakin parista ryhmästä, nimittäin heiltä, joiden mielestä heillä on ollut kannustavat vanhemmat ja lauluntekijöistä. Lauluntekijöillä rapukuu on aivan silmiinpistävän yleinen, joten kyllä sinulla on muitakin mahdollisuuksia kuin mielisairaalaan joutuminen.. Wink
66  Astro special / Astro special / Vs: Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 25.08.2016 13:16:31
Minulla itselläni kaikki planeetat Merkuriusta lukuun ottamatta siirtyvät Kochilla kulmahuoneisiin. Tässäpä onkin vähän vaikea pistää noita vahvuusjärjestykseen..
67  Astro special / Astro special / Vs: Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 25.08.2016 13:10:40
Tässä tutkimuksessa käytettiin Kochin huonejärjestelmää, ei Gauquelinin sektorisysteemiä.
68  Astro special / Astro special / Vahvat planeetat à la K. Tarvainen : 25.08.2016 11:26:25
Uusimmassa Astro Logoksessa oli Kyösti Tarvaisen tekemä tutkimus, jossa hän ammattimatemaatikon taidoillaan selvitti useiden ryhmien planeettojen voimakkuuksia. Aineisto on sama, mitä ranskalainen tilastotieteilijä Michel Gauquelin käytti ja se löytyy julkisesti nykyään netistä. Planeetta katsottiin voimakkaaksi, mikäli se oli yhtymässä Aurinkoon,  Kuuhun, askendenttiin tai MC:hen, oli omassa hallitsijamerkissään -tai huoneessaan tai kulmahuoneessa. Eri ryhmissä oli yhteensä yli 23 000 henkilöä. Kirjallisuudesta oli selvitetty klassiset hallitsijat ja niiden paikkansapitävyyttä testattiin tässä tutkimuksessa. Välillä tuli samat tulokset, välillä poikkeavat.

Tässä on nyt lyhyesti selostettuna vahvat planeetat eri ryhmissä aineiston perusteella. Selvimmät ja tilastollisesti merkitsevimmät tulokset on alleviivattu

Kuu: Mielenterveyspotilaat
Merkurius: näyttelijät, alkoholistit, sotilasjohtajat, vapaustaistelijat, mielenterveyspotilaat, murhaajat, lääkärit, urheilijat ja kirjailijat
Venus: Lentäjät (!), murhaajat, muusikot ja taidemaalarit
Mars: Sotilasjohtajat, vapaustaistelijat, lentäjät, lehtimiehet (!), lääkärit, taidemaalarit ja poliitikot
Jupiter: Alkoholistit, sotilasjohtajat, lentäjät, tiedemiehet ja kirjailijat
Saturnus: Näyttelijät, taidemaalarit ja tiedemiehet
Uranus: Vapaustaistelijat, lehtimiehet ja tiedemiehet
Neptunus: Alkoholistit, mielenterveyspotilaat, murhaajat, muusikot ja poliitikot
Pluto: Näyttelijät, lääkärit ja kirjailijat

Tässä ei näkynyt huippu-urheilijoiden Mars-efektiä, jossa Mars sijoittuu useimmiten askendentin tai MC:n lähelle, mutta 12:n tai 9:n huoneen puolelle. Sehän oli Michel Gauquelinin selvin tulos.

Onko ajatuksia tästä tutkimuksesta? Itse jäin nyt miettimään tuota Pluton vahvuutta kirjailijoiden ryhmässä. Neptunuksen vahvuus yo ryhmissä ei yllätä kyllä mitenkään. Vahva Mars lentäjillä mietitytti tutkimuksen tekijää itseäänkin, mutta aineistossa oli ehkä enemmän varhaisen kauden lentäjiä, joilta vaadittiin paljon rohkeutta. Mutta vahva Mars lehtimiehillä? Onko aggressiivisuus ja rohkeus todellakin tarpeen tässä ryhmässä?
69  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Magnus Carlsen ym. shakkimestarit : 25.08.2016 09:02:58
Eipä noista ainakaan pikaisella silmäyksellä kovin paljon yhteistä löydä ja nekin vähät voivat olla sattumia.

Entäs jos purkaisit nuo kartat osiinsa ja katsoisit ihan systemaattisesti, onko siellä loppujen lopuksi mitään yhteistä. Neljän kartan kanssa tämän ei pitäisi viedä edes kovin pitkään.



Ensin yleisnäkymä ja sitten vain planeetat merkeissä, huoneissa ja aspekteissa toisiinsa. Voi tehdä ihan kynällä ja paperilla vanhanaikaisesti. Astrodatabank on nykyisellään siitä ikävä, että siinä ei ole kovinkaan hyvää hakutoimintoa (astrothemessäkin on parempi), joten tutkimus on melkoisen työlästä. Neljän kartan kanssa ei tähänkään mene kuitenkaan kauan aikaa.
70  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Magnus Carlsen ym. shakkimestarit : 24.08.2016 19:56:35
Astro.comissa on myös jonkinlainen aineisto noista lapsineroista. Pläräsin niitä lävitse silmämääräisesti ja siellä kyllä pisti silmään vahva Jupiter tai Jousimiehen merkki. Katso vaikka:

http://www.astro.com/astro-databank/Category:Traits_:_Mind_:_Child_prodigy
71  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Magnus Carlsen ym. shakkimestarit : 24.08.2016 19:40:29
Eipä noista ainakaan pikaisella silmäyksellä kovin paljon yhteistä löydä ja nekin vähät voivat olla sattumia.

Entäs jos purkaisit nuo kartat osiinsa ja katsoisit ihan systemaattisesti, onko siellä loppujen lopuksi mitään yhteistä. Neljän kartan kanssa tämän ei pitäisi viedä edes kovin pitkään.
72  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miten tulkitsisitte tämän unen? : 24.08.2016 13:09:29
Ei sillä, etteikö edellinenkin vastaus olisi mahdollinen, mutta useinhan talot kuvastavat omaa itseä ja oman mielen lokeroita. Tutkimusmatka itseen. Olit tietoinen (menneisyyden?) haamuista, mutta et antanut niiden häiritä itseäsi.
73  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Karma vai kohtalo? : 22.08.2016 16:20:30
Onhan tuossa voimakkaita kuvioita. Vertexien yhtymä tulee todennäköisesti ihan laskennallisesti ja siihen vaikuttaa tuo AC:n asema. AC:t ovat teillä siis yhtymässä.

Joidenkin mielestä samat nousumerkit ovat parisuhteessa aivan katastrofi. No, olen minäkin seurustellut nousurapujen kanssa ja kieltämättä katastrofeja ne ovat olleet. En kuitenkaan lähtisi ihan totaalisesti lyttäämään onnistumisen mahdollisuutta tässäkään tapauksessa.

AC-Vaa´ at ovat parhaimmillaan hyvinkin viehättäviä, huomaavaisia, tasapainoisia ja ihmissuhdekeskeisiä ihmisiä, mutta jos kehitys on mennyt kieroon suuntaan, niin luonne on pikemminkin hyvin epävakaa kuin tasapainoinen. Epävakaus heijastuu tietysti ihmissuhteisiinkin ja jos suhteessa on kaksi tällaista, niin vuoristoradalla ollaan. Ehkä herra on löytänyt elämänmuutoksen jälkeen mielenrauhan, mene ja tiedä. Elämänmuutos vaikuttaa todennäköisesti siihenkin, miten hän sinut nyt näkee. Entinen tyttöystävä voi näyttää kovin erilaiselta, kun häntä ei katsele enää viinanhuuruisten lasien lävitse.
74  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Eron transiitit : 15.08.2016 14:17:21
Vanha ketju, mutta nyt minulle ajankohtainen. Sain viimein viikonloppuna sanottua että haluan erota. Kartalla  merkurius  aspect_squ  uranus

Sitten  kuu  aspect_con  kuu ja  kuu  aspect_con  neptunus

En tiedä mitä noi tarkoittaa muutenkuin että kotiin liittyy kuu-aspektit ilmeisesti.

On tässä muutenkin kaikennäköisiä aspekteja jotka kaikki sanovat samaa, "löydät itsestäsi henkisiä valmiuksia muuttaa elämäsi suuntaa". Kyllä, juuri siitä on kyse.

Aika kevyitä kuvioita. Saas nähdä, kuinka pitkään eron konkretisoimiseen menee. On siinä aika ruljanssi etenkin siinä tapauksessa, jos on yhteinen koti ja yhteistä omaisuutta, yhteisistä lapsista puhumattakaan.
75  Astro special / Ennustava astrologia / SIIRRETTY: Selvänäkö : 14.08.2016 14:15:07
Tämä aihe on siirretty alueelle Selvänäkö ja ennustukset.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 226