Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Ovikello soi unessa kahdesti : 22.01.2009 19:20:50
Näin unta, jossa luin äitini kanssa samaa kirjaa. Äiti oli kirjan suuri fani.
Kirjassa tuli jonkunlainen tehtävä, joka piti tehdä, että vastauksen sai (olin oranssi väri siinä tehtävässä)

Sanoin äidilleni missä kohtaa olen menossa kirjassa ja hän kysyi, että "Eikö yksikään risteyskysymys ole ratkennut? Eikö kukaan ole menehtynyt vielä?" Sanoin molempiin, että ei.

Ratkoin tehtävää, mutta jotenkin hitaasti. Minun siis täytyi vetää oranssiin kohtaan n. 10 kuviota ylläolevasta esimerkistä. Sain sen yhdesti jo valmiiksi, mutta hoksasin laittaneenin osan kuvioista tumman vihreään. Unessa pohdin moneen kertaa "kakkonen on,kakkonen on..." en oikein saanut selvää siis kohdasta 2.

Sitten soi ovikello. Ja pian se soi toisenkin kerran. Heräsin.

Unessa ovikello oli tälläinen "pimpom"ovikello eli se ei voinut olla asuntoni ovikello, sillä täällä ovikellossa on ihan erilainen ääni.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Onko nousumerkkini leijona vai kalat? : 02.07.2008 18:20:48
Olen aina elänyt uskossa, että nousumerkkini on leijonat ja kaikki saamani kartat tukevat tätä. Kuitenkin nyt sain tuttavan tuttavalta tulkinnan ja hänen mukaansa nousevana merkkinäni on kalat. Kyselin miten tämä on mahdollista ja hänen mukaansa ASC on nousumerkin merkki ja se on kalojen kohdalla kartallani ja minä kuvittelen kuulemma AS:n tarkoittavan nousumerkkiä. Whataa? Täällä sivuilla tehtynä minulla ainakin lukee leijonan kohdalla ASC.

Eli olen syntynyt 20.04.1988
kello 12:20 (pm, eli päivällä)
Rovaniemellä

Mitä eroa AS:llä ja ASC:llä on keskenään? Entä miten kuiten nousumerkkini on saatu muuttumaan? Mii ei ummarra.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Joen katselua, suudelma, kello 14:00 : 22.06.2008 13:39:49
No enpä mie hullua hurskaammaksi tullut.
Mutta jos pysyttäis nyt tässä unen tulkinnassa, että jos jollakulla on siihen selkokielistä sanottavaa niin antaa tulla vaan Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Joen katselua, suudelma, kello 14:00 : 21.06.2008 22:10:37
Anteeksi, mutta mitä? Cheesy
Mikä merkkari?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 21.06.2008 10:48:11
Miekin uskallan vaivata siuta kysymyksellä Smiley

Korttia pyydän rakkausrintamalle. Kovasti olen ihastunut, vaan kun tämä kohde ei taida vastata lämpöisiin tunteisiini. Julumaa, eikös?  buck2
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 21.06.2008 10:46:05
Hei Rhodonite  smitten
Uskaltaudun pyytämään sinun kauttasi kanavointia enkeliltä nimiltä Eskeleia.

Ihanaa juhannusta sinulle ja energioita sinne suuntaan  angel
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Joen katselua, suudelma, kello 14:00 : 19.06.2008 14:49:27
Pohjustan vähän näin aluksi.
Minulla on ollut vapaa suhde erään miehen kanssa, josta näin nyt päiväunilla unta. Viime lauantaina (14.päivä) tapasimme ja meillä oli mukavin ja rennoin ja ihanin tapaaminen koskaan. Kuitenkin hän ei missään vaiheessa tuonut ilmi, että haluaisi mitään sitoomuksia minuun, joten tiistaina "jätin" hänet, koska tiedän, etten itse millään kykene vapaaseen suhteeseen, vaikka kovin hänestä pidänkin. Hän suhtautui uutiseen jotenkin koleasti ja välinpitämättömästi. Aivan kuin asia ei haittaisi häntä lainkaan.

Näin unta, jossa oli talvi. Hän tuli käymään mökillämme ja olimme kahdestaan. Istuimme eri sohvilla ja tunnelma oli hivenen vaivautunut. Minun täytyi lähteä käymään kaupassa ja pyysin häntä mukaan, hän lähti. Hän seisahtui pian ja kysyi "onko tuolla joki?" ja katsoi ikkunasta ulos. En ollut itse tietoinen, että siellä voisi joki olla, joten menimme lähemmäs ikkunaan ja jokihan siellä oli. Oli talvi, mutta joki virtasi täysin vapaana, sulana ja kirkkaana lumen keskellä. Joki oli myös leveämpi mitä olin ajatellut. Joen virtaus oli aika nopeaa, mutta hallittua ja rauhallista. Katsoimme sitä hetken ja käännyin lähteäkseni, mutta tämä mies seisoi takanani. hän yritti suudella minua, mutta vetäytyi yhtäkkiä. Hämmennyin vähän ja mutisin "ainiin, ei meidän kannata kun emme enää ole suhteessa" mutta hän sanoikin, että haluaa suudella minua hitaasti. Hän painoi minut hellästi jääkaapin ovea vasten ja koin suuren onnen tunteen. Pistin silmät kiinni ja tässä vaiheessa aloin aavistella, että näin unta. Kuitenkin tunsin energioissa miten hän läheni hitaasti ja suuteli, vetäytyi hivenen ja suuteli taas. Tämän jälkeen avasin silmäni ja heräsin.
Katsoin kelloa, ja kello oli tasan 14:00
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tulkintoja Astron lukijoille Kesäkuun 1. viikon ajan! : 08.06.2008 14:12:30
Hei!
Hih. Harmi kun huomasin tämän vasta sunnuntaina, mutta kokeilen kuitenkin. Sinulle on tosin jo niin paljon pyyntöjä, että en hämmästy lainkaan jos itse en saa vastausta.  angel


Itse kysymykseni koskee rakkautta ja terveyttä. Olen huolissani terveydestäni, onko kaikki kohdallaan aineenvaihdunnassani/kilpirauhasessani? Rakkaudessa hämmentää oma ihastumiseni mieheen, joka on ihan eri maata kuin aikaisempani. Siksi varmaan tunteenikin häntä kohtaan ovat suuret ja toivoisin kovasti, että myös hän välittäisi minusta.  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Edesmennyt koira ja ketunpentu : 08.06.2008 14:06:46
Näin unta, jossa katselin ikkunasta ulos koirankopille päin (tunnistin paikan missä olin) Kopin katolla istui helmikuussa edesmennyt koirani, mutten unessa ajatellut häntä kuolleena. Koiran vieressä oli vaaleanruskea koiran pentu. Satoi vettä ja pentu tärisi. Äitini kävi nostamassa tämän pennun syliinsä ja lähti sisälle päin.
Istuuduin penkille ja äiti laittoi märän pennun syliini. Pento kuivui ja katsoi minua, jolloin huomasin, että hän olikin kettu! Tosin väritykseltään suomenpystykorvanvärinen.

Onko unella merkitystä? Oli todella elävän tuntuinen.

Lisään vielä sen, että kun olen meditaatiossa pyytänyt saada tietooni Sen Sopivan voimaeläimen (erästä meditaatioharjoitusta varten) niin vastaukseksi annettiin kettu.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Teloitus rakkauden vuoksi : 03.03.2008 00:47:01
Itseasiassa näin tämän unen, kun olin aloittamassa meditaatiota tarkoituksena lähettää parantavaa energiaa niin itselleni kuin ongelmaiselle entiselleni.
En siis tiedä onko tämä uni, vai onko tämä näky, mutta todella elävä ja mieleenpainuva. Kuitenkin hyvin mahdotonta ja vaikeaa selittää.

Unessa siis olin oma itseni, mutta ympäristö, kieli ja muut vaihtuivat aina jaksottain. Aluksi muistan parhaiten, että oltiin jossain metsässä, missä muiden ihmisten kanssa kuljettiin (vähän kuin evakossa siirrytään toiseen paikkaan) Mukana oli myös mies, joka oli selkeästi kiinnostunut minusta, mutta minä en ollut hänestä. Hänellä oli mukanaan keppi, jonka kanssa hän "taikoi" jotain voimaa minulle. Keppi oli käyrä, kuin ylöspäin oleva L kirjain ja männynkarahkan näköinen. Tunsin selkeästi kaikki oksien raapaisut ynnä muut.
Toisessa paikassa ympärilläni oli hyvin itämaisen ihmisen näköisiä ihmisiä. Ja kyseessä oli jokin kylpylän tapainen, mutta hyvin maanläheinen. Tässä paikassa olin kuin "palvelijana" ja jouduin pesemään jonkun isokokoisen miehen selkää. Muistan tämän miehen olleen jotenkin paha mutten voinut kieltäytyä. Vesi oli todella kuumaa, muistan sen ihan selvästi. Tässä kohtaa tuota "keppimiestä" ei muistaakseni näkynyt... mutta hän oli jossakin, ei tänä pahana miehenä, mutta jonain muuna hahmona ajatuksissani. Unessa jo pidin hänestä.

Kolmas ja mieleenpainuvin näky oli se, kuin olin jossain hyvin hyvin korkeassa puisessa rakennuksessa ja minut oli määrä teloittaa, siis tiputtaa sieltä alas. Ympärillä hirveästi vettä (meri taisi olla) mutta alla varmaan jokin kivikko tjsp. Takanani oli tämä "keppimies" kepin kanssa ja teloitukseni syynä oli se, että suhteeni tähän mieheen oli kielletty. Juuri kuin minut oli määrä hypätä, tämä mies tarttui käteeni, sanoin "rakastan sinua" (en pelännyt yhtään) hän vastasi rakastavansa minua ja olevansa aina kanssani.Sitten hän nosti keppinsä ja "kutsui" taas voimia. En pelännyt lainkaan (jotenkin tuli tunne, että noihin voimiin liittyi eläimistä ainakin susi) ja juoksin ja hyppäsin ja huusin "ikuisesti yhdessä" ja mies huusi jotain "sonyaa/sanaraa/vierasta kieltä tuon tapaisen sanan" samaan aikaan. Muistan kuinka tipuin, tunsin sen ihan selkeästi, tuulen, vatsan muljahduksen, mutten pelännyt lainkaan. Sitten tuli pimeää ja heräsin. Oli mennyt pari tuntia eteenpäin.

Hypätessäni minulla oli fuksian värinen viitta joka lepatti kauniisti.
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Silmät : 27.02.2008 18:39:37
Olen aurinko härkä, nouseva leijona, kuu kaksonen, mars vesimies ja venus kaksonen Cheesy
En tiedä kertooko silmät horoskoopeistani mitään tai sopiiko silmäni horoskooppiiini mutta tässä ne ovat.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Valon enkelit... pohdittavaksi : 10.02.2008 19:34:56
Hei Lilah! Smiley

Korttia pyytäisin minäkin itselleni smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 05.02.2008 21:40:43
Hei...
Taisin saada entiseni kanssa karmat kuntoon. Toivottavasti?
Joko tämä pahapoika-vaiheeni jää taakse ja pystyn kunnolla kiintymään "kilttiin mieheen"? Tiedän, kysymys on vähän höpsö... Mutta noh, minulle suuri Embarrassed
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: haluatko viestin sisäiseltä jumalattarelta : 30.01.2008 16:22:00
Hei! Minäkin liityn jonohon, ja kyselisin kukas minun sisäinen jumalattereni on (tai kuka sitä kuvaa parhaiten) ja onko minulle viestiä? Smiley


 smitten Voimia sinulle!

Hei, tätäpä nostaisin, edelleen sama kysymys mielessä Smiley
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 03.01.2008 16:38:08
Aiemmin olen kyllä kahdesti riimuilta kysynyt, ja vastaus on ollut aina hämmästyttävän osuva. En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia omia, joten hyväksikäytän tätä ketjua sitten Cheesy

Kysymykseni koskaa edelleen tätä kummallista ei yhdessä-ei erikseen suhdetta. Mitähän viisautta riimut siihen antaisivat?

Kiittäen: Jenny smitten
Sivuja: [1] 2 3 ... 22