Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 29.11.2014 17:01:41
Hei,

kyselisin, onko minun ja kohtaamani "ison miehen" välillä jotain elämää suurempaa? Ja minne katosivat äitini korut? Kiitos jo valmiiksi.

-kajal  smitten

Heippa! Smiley

Kysymykseesi onko sinulla ja kohtaamasi "ison miehen" välillä jotain elämää suurempaa.
Pyysin yhtä korttia ja sain Maljat 10
Eli tyytyväisyyden kortti. Saat kaiken oikealla hetkellä. Anna asioiden kehittyä itsestään. Elämä antaa sinulle kaiken tarpeellisen.
Kuinka itse koet tuon kortin Smiley

Kysymykseen minne katosi äitisi korut... Enpä ole ennen tälläisiin kysymyksiin yrittänyt kortteja lukeakkaan Cheesy
En tiedä olisiko korut jo löytyneet?
No en oikein osannut varmaan tulkita kortteja, mutta paljon tuli lähettejä. Olisiko asiaan liittynyt joku nuori henkilö?

Hei,

olen itsekin sanonut itselleni (ja taisi se jostain nostamastani kortista tullakin), että kaikki tulee kyllä ajallaan. Koen, että minua toppuutellaan, että aika ei ole vielä oikea, vaikka kiinnostus miehen kanssa on molemminpuolista, ainakin jollain tasolla... Ne äitini korut menivät hukkaan muutossa vuosia sitten, meitä vaan ihmetyttää mihin ne saattoivat mennä, äitini on tarkka ja järjestelmällinen emmekä käyttäneet ulkopuolista muuttoapua. Korut sattuivat vain olemaan puheenaiheena juuri kun tuota miesasiaa pähkäilin ja päätin kysyä samalla. Kiitos vastauksesta ja kaikkea hyvää!  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 26.10.2014 19:04:00
Hei,

kyselisin, onko minun ja kohtaamani "ison miehen" välillä jotain elämää suurempaa? Ja minne katosivat äitini korut? Kiitos jo valmiiksi.

-kajal  smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 17.09.2014 16:41:18
Hei,

minullekin saa nostaa kortin, kun ehdit. Rakkaushan se aina mietityttää  smitten

-kajal
Heipä hei =)
Näen miten nouset auton kyytiin. Joku mies ajaa ja hymyilette toisillenne. Menette syömään ja pöydässä on kynttilä...valkoinen liina ja romanttinen paikka. Tarjoilija tuo viiniä ja pohdit että ottaisit kumminkin vettä. =) Käytätkö ollenkaan alkoholia?
Seuraavassa hetkessä on jo kylmä ja hengitys höyryää. ..maa on jäässä mutta ei ole vielä lunta. Kävelet kengänkorot kopisten katua ja sinun on vähän vilu. Menet johonkin "baariin" /vastaavaan missä soi elävä musiikki. Joku mies nousee halaamaan sinua ja esittelee joillekin muille pyöreän pöydän ääressä. Sinulla on tumma vihertävä paksu huivi ,minkä heilautat pois.
Näen sinut myös "nojailemassa" ja pussailemassa Wink Tulee mielikuva tasapainoisesta, rehellisestä parisuhteesta.
Nostin sinulle kortteja : Tasapaino, yhteys enkeleihin, tahdonvoima ja uusi alku.  niistä seuraavaa:

Enkelit tietävät että sinulla on paljon tekemistä, ja että olet kiireinen. Monenlaiset velvollisuudet vaativat oman osan ajastasi. Enkelit haluavat auttaa sinua selviytymään niistä paremmin tasapainottamalla tilannetta. Energitaso laskee aina,kun ajankäyttö muuttuu yksipuoliseksi. Alhainen energiataso puolestaan luo mielikuvan päivään mahtuvien tuntien vähyydestä. Näin syntyy kiirettä luova noidankehä. Jos velvollisuuksien taakka tuntuu liian raskaalta, pyydä Jumalaa ja enkeleitä keventämään sitä.

Yhteys enkeleihin kortti vahvistaa sen, että saamasi viestit ovat todellakin peräisin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten, unien, näkyjen tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?
Nauti yhteydestäsi enkeleihin smitten
Tahdonvoima: Suuntaa huomiosi siihen mitä haluat, älä siihen mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolellisesti,sillä ajatuksesi luovat kokemuksesi.
Arvosta kaikkea elämässäsi. Olipa kyse sitten ihmisistä, erilaisista tilaisuuksista tai hankkeista. Enkelit ympäröivät sinut nyt rakastavalla energialla, sillä he tietävät että muutosten tekeminen vaatii rohkeutta. Pyydä heiltä apua aina,kun uusien  asioiden kohtaaminen tuntuu sinusta pelottavalta. Enkelit vahvistavat itseluottamustasi ja antavat sinulle lisää energiaa,jotta voisit nauttia uuden aloittamisesta.Merkitsipä uuden alku sinulle mitä tahansa,heittäydy täysin rinnoin mukaan muutokseen. Uudet kokemukset opettavat sinulle paljon itsestäsi.

Tuntuu, että muutoksia tulee tapahtumaan ihmissuhteissasi. Tuntuu kuinka paino putoaa hartioiltasi ja voit hengittää. smitten
Ihanaa syksyä sinulle!


Kiitos  smitten Kyllähän tuota jännityksellä odotan, josko toteutuisi, vähän tuonsuuntaisesta olen jo haaveillutkin...  Wink
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 13.08.2014 20:24:29
Hei,

minullekin saa nostaa kortin, kun ehdit. Rakkaushan se aina mietityttää  smitten

-kajal
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 29.05.2014 21:12:24
Kiitos, VanillaHeart,

sattuipa niin, että kuvasit juuri millainen on ihannemieheni, että sen suhteen ainakin meni nappiin  Wink

-kajal
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 29.05.2014 20:17:40
Hei,

haluaisiko joku katsoa minulle? Särkynyt sydän ja vähän haparointia muutenkin ihmissuhteissa. Kiitos jo valmiiksi  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 03.05.2014 14:41:48
No nyt en löydä itsekään enää tuota irrottautumisen lakia, vaikka olen mielestäni siitä lukenut täältä astropalstaltakin. Tai sitten hain tuota sitomisen lakia,  8. laki järjestyksessä.

http://bethelightandlove.blogspot.fi/2011/06/henkiset-lait.html

Jatkan etsiskelyä ja pohdiskelua  Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 03.05.2014 10:46:50
Hei!

Miten toimii irroittautumisen laki ihmissuhteessa? Minulla on siis se tilanne, että olen löytänyt kiinnostavan ihmisen, jonka kanssa haluaisin jakaa elämäni. Mutta neuvot ovat vähän ristiriitaisia kun toisaalta pitäisi uskoa siihen että ansaitsee onnea romanttisessa rakkaudessa ja voi saada haluamansa. Toisaalta taas pitäisi irrottautua tästä ihmisestä. Hmm.. Vaikeaksi menee. Toisaalta taas uskon, että jos jonkun kanssa on sopimus kokea jotain yhdessä niin sitten niin tapahtuu. Mitä mieltä astroilijat on?

-kajal
Sivuja: [1]