Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaurismies : 25.07.2006 12:18:25
Mun aviosiippani on kauris ja nouseva jouskari, on meinaa paras mies mitä ikuna ollut. On uskollinen, rehellinen, jalat maassa tyyppi, romanttinen, hellyyden kipeä ja puhuu ja pussaa, just sellainen kuin aina toivonut  Pidä kiinni vaan

Hmmm... Minun kokemukseni kauriista ja nousevasta jouskarista on äärimmäisen kipeä ja fiilis hyytävä juuri nyt... Uskollinen? Ei, vaan addiktoitunut ihastumisen huumaan. Rehellinen? Osittain - kunhan pistetään selkä seinää vasten. Hellyyden kipeä? Kyllä - täysin minä-keskeinen tyyppi. Se siitä vuodatuksesta. Mutta kukin meistä on erilainen, vaikka kartta olisi täysin identtinen. Enkä halua yleistää, että kaikki kauris-jouskarit olisivat hänenlaisiaan. Onneksi!
2  Astro special / Astro special / Re: Kaksosten (identtisten, epäidenttisten) syntymäkarttojen tulkinnat : 14.02.2006 15:00:10
Työkaverillani on kaksospojat, nyt jo aikuisiässä. Kartat lähes identtiset, mutta silti pojat erilaiset. Jujuhan on siinä, että kukin meistä on kuitenkin yksilö ja ottaa elämänsä (sekä karttansa) haltuunsa juuri omalla tavallaan. Kustakin itsestä on kiinni, miten oppii, kehittyy, tuntee, kokee jne. Yksilöllisyys henkilössä muodostuu muustakin kuin kartasta.

Uskaltaudun mainitsemaan tässä asian, josta en itse juurikaan ymmärrä, mutta joka ilmeisesti vaikuttaa asiaan (ja tuntuu mielenkiintoiselta): dwadit. Tässä infoa: http://koti.mbnet.fi/neptunia/dwadit.htm
3  Astro special / Astro special / Re: Planeetat toistensa merkeissä : 01.02.2006 11:39:31
Aikas hienosti kytkeytyy tämä(kin) juttu omaan elämääni.

Pluto teki yhtymää MC:lleni viime vuonna ja nyt kannan siitä hedelmää. Työpaikka vaihtuu kuukauden päästä ja täysin uudet kuviot siellä. Samalla Pluto oppositioi IC:tä ja ennen transiitin alkua sen vaikutus näkyi parisuhteessa ja perhe-elämässä suuren uusioperheen perustamisena. Marsini on Skorpparissa, joten kaipa motiivit saivat Jupiterilta siinä hyvää potkua.

Aurinko-Kalana ja Nousu-Veskarina tuon Uranuksen vaikutus näkyy muutoshaluna ja päätösten teon vapautena (Uranus), myös uusi työpaikka istuu siihen hyvin. Ajatusmaailmani on myös selvästi muuttunut - olen monessa asiassa huomannut suhtautuvani paljon avarakatseisemmin ja joustavammin asioihin tai muutoksiin. Mm. parisuhteen hyvin kipeä asia on saatu selvitettyä hienosti, avoimesti ja rakentavasti - tätä en ehkä aiemmin olisi osannut. Samaan aikaan kaipaani intuition "löytäminen" toi tuon tilanteen eteeni hieman ennen tapahtumaa (Neptunus). Tätä tukee myös tuo Saturnus Leijonassa, jossa DC:ni, koska tapahtuma osui aikaan, jolloin Aurinko oli Kauriissa.

Joten nyökyttelen minäkin.
4  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Uusi jäsen tervehtii iloisesti täältä Keski-Suomesta!:) : 31.01.2006 17:49:30
Moi,
ja tervetuloa, susanna06.
Yhdistelmä on tosiaan mielenkiintoinen, minun siippani omaa nuo samat yhdistelmät ja muutoinkin isännän kartalla ei paljoa muuta olekaan kuin Kaurista ja Jouskaria. Meneväinen, sosiaalinen ja yleensä positiivinen. Samalla perusteellinen, peruskalliotyyppi, jonka pitää saada hyviä perusteluja (tai löytää niitä) ja varmaankin välillä kärsii, kun toinen jalka kaasuttaisi, mutta toinen on tukevasti jarrulla  Grin
5  Astro special / Astro special / Re: Karttasi voimakkain planeetta? : 31.01.2006 09:51:45
Täähän oli hurjan mielenkiintoista!

1. Merkurius (10,6 %)            1. Skorppari (20,1 %)
2. Mars (9,8 %)                     2. Kalat (17,2 %)
3. Aurinko (9,7 %)                 3. Oinas (15,9 %)
4. Pluto (8,3 %)

Skorpparin vaikutus hieman yllätti - toisaalta, Mars on Skorpparissa ja Pluto melko vahvasti aspektoitunut - sieltä se selitys kai löytyy. Kuitenkin karttani hallitsevana elementtinä on vesi (47,2 %) ja laatuna muuttuva (37,8 %).
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Testi: Mikä Tarot-kortti olet? : 30.01.2006 17:27:32
Aurinko - very nice!
7  Astro special / Ennustava astrologia / Re: transiiteista yhteenvetoa : 30.01.2006 09:19:27
Kiitos, May, toivotuksista.
Ja kiitos myös taas avartavasta luonnehdinnastasi Merkuriuksen neliöstä Marsille. En kyllä olisi sen antanutkaan olla mikään "pahanilman lintu", tapanani ei ole elää kartan "pelossa", vaan yrittää hyödyntää sen mahdollisuuksista, haasteet mukaanlukien. Noita myrskyvaroituksia on aina silloin tällöin juuri ilmassa ja puhdistaviksi ne haluaisinkin ottaa. Mutta hyvin kuvasit uuden työn ilmapiiriä - juuri sellaiseksi sen voisin kuvitellakin.

Ja lämpöiset onnittelut mg_Artemikselle! Hyvin kuvaavia ovat nuo transiittisikin. Saturnus varmaankin tuo sopivaa vastuunottoa niin omasta itsestä kuin toimintasi motiiveista. Lykkyä!
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oinas ja kalat??? : 27.01.2006 16:54:49
Moi kiukkis,
minun ex-mieheni on Oinas ja minä Kalat, ja minulla myös Venus Oinaassa. Liitto oli pitkä - kaikki mahdollisuudet sillä oli periaatteessa onnistua. Kun nuorena suhteeseen ryhdyttiin, meiltä puuttui taito keskustella emmekä sitä sitten myöhemmin osanneet opetella. Siksi liitto kariutui. Mutta välit ovat edelleen hyvät ja siitä suhteesta on kuitenkin kaksi ihanaa lasta.

Kuten Christian sanoi, rakkaudesta kaikki vain on kiinni  smitten
9  Astro special / Ennustava astrologia / Re: transiiteista yhteenvetoa : 27.01.2006 13:48:47
No niin!
Vanhasta työstä on nyt irtisanouduttu ja uusi työsoppari allekirjoitettu  Cheesy
Uuden työpaikan toimiala vaihtuu kovasti erilaiseen kuin nykyinen ja työtehtävätkin.

Transiitit allekirjoituspäivänä olivat
saturnus aspect_tri venus
merkurius aspect_squ mars (tämä hieman mietityttää)
mars aspect_tri pluto

- näiden vaikutus alkamassa  uranus aspect_ssx venus ja  mars aspect_kvi keskitaivas (sekä reilun kuukauden päästä  uranus aspect_con aurinko)

Ja transitoiva Pluto osuu kymppihuoneeseeni ja transitoiva Saturnus kuutoseen.

Fiilis korkealla!!
10  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Viimeisen kalapäivän kala ;o) : 20.01.2006 14:45:27
Moi hymis,

Leijonapoika ja Skorpparimies - toinen on tulimerkki (lapsi) ja toinen vesimerkki (mies) - onhan siinä vähän erilaiset elementit kummallakin. Mutta olethan sinäkin vesimerkki, joten missään tapauksessa en halua yleistää, tuo oli vain pelkkä huomio noiden kahden merkin erilaisuudesta noin ylipäätään. Ja samanlainen huomio on, että kyllä Kalat ja Skorppari hyvin kimpassa voivat viihtyä, kun molemmat ovat taas vesimerkkejä.

Paljon, paljon muutakin kuin pelkät aurinkomerkit sisältyy tähän astrologian ihmeelliseen maailmaan, tervetuloa tutkailemaan!
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Ulkoiseen olemukseen vaikuttavat tekijät kartalla : 20.01.2006 14:30:23
Moi,
Olin juuri tuolla Ajatuksen mainitsemalla astroristeilyllä ja tätä Suomessa melko harvinaista nousumerkkiäni (Vesimies) kuvailtiin ulkoisesti "punatukkaiseksi pörröpääksi" ja pientä hymyilyä oli ilmassa, kun nousin ylös - tuolloin minulla oli punaiset, kiharat hiukset. Nyt ne ovat (taas) vaihtaneet väriä ja muotoa, kiitos ihanan kampaajani. Joten Vesimiesmäisyys näkyy mielestäni muuttuvana ja vaihtelunhaluna juuri hiuksissani. Pukeutumistyylinikin ehkä on sellainen. Tuo punainen pörröpää oli mielestäni myös hyvä osoitus transiitista (tosin hieman ennakkona) - tämän vuoden teemana kartallani on Uranuksen yhtymä Auringolle.

Muutoin pituuteni ja kasvojeni muoto on enemmän Aurinkomerkkini, Kalat, mukaiset. Olen lyhyt, hieman pyöreä ja kasvot soikeat. Olen myös havainnut, että useilla Aurinko-Kaloilla on kauniit silmät. Voi päteä myös vesimerkki-nousuisiinkin. (Minulla ehkä enemmän erikoiset kuin kauniit.)

Mieheni on Aurinko-Kauris ja nousu-Jouskari. Hän on keskimittainen, hänen hiuksensa upean harmaantuneet ja tuuheat. Kasvot ovat soikeat. Ex-mieheni on Aurinko-Oinas ja nousu-Leijona (nipinnapin) - hänellä hiusraja on vetäytynyt selvästi ja hiukset ohenevat. Hän on keskimittainen ja kasvot kulmikkaat (varsinkin nenä, joka on saanut kokea pelien tiimellyksessä kaikenlaisia kolhuja). Ja tuo edellä mainittu kampaajani (mies, Aurinko-Rapu) on muistaakseni nousu-Oinas, myös hänellä havaittavissa hiusten ohenemista.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Raskaus AP-kartalla? : 17.01.2006 17:19:10
Tällaisia havaintoja tein:
1. tyttären syntymävuonna AP-kartallani Jupiter ja Kuu yhtymässä (Skorpparissa, 2. huonessa) ja ne ovat kolmiossa Aurinkoon (joka vitosessa).
Syntymäkarttani Saturnukselle osui transitoivan Kuun yhtymä ja Khironille transitoivan Auringon yhtymä.

2. tyttären syntymävuonna Kuu tarkasti IC:llä (Oinaassa, 3. huoneessa) ja tarkassa yhtymässä radix-Saturnukseen. AP-kartalla myös Auringon ja Saturnuksen yhtymä. Vitoshuone tyhjä.
Ja kappas vaan sama "syntymäkartan Saturnukselle transitoivan Kuun yhtymä", kuin 1. tyttären syntymän aikaan! Lisäksi Khironille transitoivan Saturnuksen yhtymä.

Molempina vuosina Ceres 8. huoneessa AP-kartalla...
13  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla? : 17.01.2006 16:48:13
Vielä reilun kuukauden on AC Kauriissa.
Järkeä on pitänyt käyttää, mikä tietty on positiivista tällaiselle kalamaiselle tyypille. Olen huomannut reagoivani täysin toisella tavalla kuin mitä olisin kuvitellut joihinkin kipeisiinkin asioihin ja niistä on selvitty keskustelemalla ja työstämällä asioita. Työnarkomaania minusta ei ole tullut, mutta selväksi on tullut, että nykyinen työ ei "palkitse". Ja kun Juno nököttää siinä AC:n tuntumassa, niin onhan tuo minun Kauris-miehenikin ollut kovasti tapetilla  Wink

Jännää, että pian nousumerkki vaihtuu juuri vastakkaiseksi, eli Ravuksi. Toivottavasti nämä kaurismaiset opetukset säilyvät mielessä eikä tunteiden aallokko saa liikaa valtaa eikä Ravun panssareiden taa tule piilouduttua. Empatiaa, hoivausta, intuitiota tai tunteiden lämpöä ilmaisen mielelläni.
14  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 13.01.2006 10:58:21
Kiitos, SatAqu!

Mielenkiintoista. Paljon asiaa, vaikka vähän varauksella aluksi suhtauduinkin. Mielen jähmeyttä ja totisuutta pitää tosin vähän sulatella. Vesimerkkejä on länsimaisella kartallakin, joten se on näissä kartoissa yhteistä. Nousumerkkini on Vesimies, joten siksipä kai sideeristä Aurinkoakaan en vierasta.

Kiitos vaivannäöstäsi, taas lisää mielen ruokaa  smitten
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Chironista : 13.01.2006 10:51:30
Minulla on Chiron Kaloissa, 1. huoneessa. Sitä aspektoi haastavasti Saturnus (yhtymä), MC (neliö), Uranus ja Pluto (oppositiot) sekä kolmioi Jupiter. Siinähän sitä hässäkkää sitten onkin  Huh

Tuo mainittu sivusto oli kyllä hyvin asiaa valaiseva. Tunnistan kyllä itsessäni 1.huoneen tulkinnan mukaisen halun auttaa ja "ritarimaisesti" rynnätä joskus apuun - unohtaen välillä itseni ja voimavarani. Kalan merkki vielä korostanee sitä... Erinomainen neuvo oli kuvitella omalla kohdalla antavansa apua jollekin toiselle ja sitten todella hyödyntää se itse.

Tunnistan myös Saturnuksen kautta tarpeen kontrolloida tilanteita ja asioita, Pluton kautta hieman myös dominoivuutta. Positiivista on se, että jos pienenä en osannut "puolustautua", niin nyt vanhempana uskallan jo enemmän luottaa tuntemuksiini ja olla tarvittaessa vahva eikä kontrollin tarve ole kasvanut liian suureksi. Eikä minusta ole tullut "pirttihirmua"  Grin

MC:n (ja samalla IC:n) neliö näkyi varmaankin aikuistumisen kynnyksellä irtiottona vanhemmista ja tarpeesta itsenäistyä. Äidin kanssa tuli oteltua, mutta välit paranivat, kun ei tarvinnut saman katon alla asua. Jupiterin kautta näkynee tietty innostuminen ja innostaminen, optimismi. Mutta myös uskallus kohdata omat tuntemukset.

Paljon on vielä minullakin opittavaa, tästä Haavoittuneesta Parantajasta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6