Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kysy Mars-merkistäsi : 23.07.2007 02:11:56
Vaikka olenkin ainakin toistaiseksi trooppisen astrologian kannattaja, mielenkiinnosta voisin silti kysyä mitä sideerisestä Mars-leijonasta sanotaan? Trooppisestihan tuo on siis neitsyessä.
2  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kimi & Jenni : 18.07.2007 23:09:10
Kumma yhdistelmä, minusta vaaka ja skorppari on todella erilaisia. Vaa´an harmonia ja skorpparin piikit ei oikein sovi? Mut jos ne ajaa autolla niin lujaa karkuun niitä piikkejä.  :Smiley

Riippuu koko kartasta, aurinkomerkkien perusteella ei vielä kovin syvällistä tulkintaa henkilöiden sopivuudesta toisilleen voi tehdä, kuten varmasti hyvin tiedät. Kehittynyt skorpioni ei myöskään ole välttämättä piikikäs, ja viereiset merkit muodostavat keskenään semisekstiilin mikä ei ole läheskään yhtä hankala kuin esimerkiksi neliö. Jennin kartasta en tiedä, mutta onhan Kimillä itsellään Venus, Merkurius ja Uranus skorpionissa, mahdollisesti yhtymässä Jennin aurinkoon, sekä kuu, Jupiter, Saturnus, noususolmu ja Lilith neitsyessä mahdollisesti sekstiilissä Jennin aurinkoon ja muihin planeettoihin joita hänellä saattaa olla skorpionissa. Jennillä puolestaan saattaa olla jotain ilman/tulen merkeissä, muodostaen suotuisan aspektin esimerkiksi Kimin aurinkoon ja Plutoon vaa'assa tai nousumerkkiin vesimiehessä.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kauris ja vesimies : 26.09.2006 22:25:55
Tarkoitatko samassa ihmisessä, vai kaksi eri ihmistä suhteessa? Huh

Linn

nainen kauris ja mies jousimies....  Smiley

Otsikossa lukee vesimies... mutta pelkkien aurinkomerkkien perusteella, olkoot sitten vesimies tai jousimies, kärsivällisyyttä, kunnioitusta ja ymmärtäväistä luonteenlaatua tarvitaan molemmilta jotta suhde onnistuu. Kauris on merkkinä melko erilainen entä vesimies tai jousimies. Tarkkaa kuvausta suhteesta ei kuitenkaan pelkkien aurinkomerkkien perusteella voi sanoa, koko kartta vaikuttaa.
4  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Natascha Kampusch : 26.09.2006 15:18:48
Totta, enemmistö päättää mitä haluaa tukea, mutta ihmistä jonka mielestä edellä mainittu puolue on hyvä olla olemassa en tahdo koskaan tavata.
Sitä en tässä tapauksessa voi ymmärtää. Erilaisia puolueita pitääkin olla mutta ei puoluetta joka haluaa ajaa asiaansa niin että voivat harrastaa seksiä taaperoikäisten kanssa.Mutta ehkei minun tarvitsekaan ymmärtää..

Tuskin tuo puolue on hyvä asia kenenkään terveen täysjärkisen henkilön mielestä. Demokratiaan vain kuuluu se, että ihmiset saavat perustaa erilaisia puolueita ja yrittää siten vaikuttaa asioihin. Onhan Suomessakin aina välillä näitä uusnatsistisia ryhmittymiä, en tiedä ovatko vielä sitä tarvittavaa 5000 kannattajaa saaneet mitä puolueen perustamiseen tarvitaan. Tuskin antisemitismi ja diktaattorien ihailukaan kovin toivottava asia on, mutta demokraattiseen maahan kuuluu se että myös nämä saavat esittää näkemyksensä.

Tuskin tuo pedofiilipuolue mitään äänivyöryä tulee saamaan, silloin maailmassa olisi jo jotain todella pahasti vialla.
5  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Natascha Kampusch : 24.09.2006 09:50:12
Se että on huono äiti on TÄYSIN eri asia kuin se että antaa lapsensa vapaaehtoisesti pedofiilin vangiksi... Samoin pedofiilit tuntevat uhrinsa valtaosassa tapauksia.

Myönnän etten ole seurannut tätä tapausta kovin tarkkaan, vaikka osan haastattelusta ehdinkin näkemään, mutta onko jossain tullut ilmi että mies oli juuri pedofiili eikä muuten vain päästään tärähtänyt?
6  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jonna Nygren : 19.09.2006 01:25:46
Ville on syntynyt -76.
Ei Suomen kokoisessa maassa oikein onnistu nuo iän valehtelut, Ville on käynyt kuitenkin Oulunkylässä koulua ja tunnen sen entisiä luokkakavereitakin ja ne on syntyneet -76.
Onhan Ville voinut aloittaa koulun vuotta aikaisemmin tai myöhemmin, mutta todennäköisesti ei ole.

Muistelen vain Villen sanoneen toisenkin syntymävuoden, mutta ensin pitäisi kyseinen haastattelu päästä tarkastamaan ennen kuin uskallan sanoa varmasti. Ja toisaalta, voihan tuossa kyse olla siitäkin että hän oli kyllästynyt aina samoihin kysymyksiin ja hieman muokkasi vastausta. Wink Tuo ei kuitenkaan selitä sitä, miksi Jonna sanoi Villen olevan kolminkertainen skorppari. Tuo ei mitenkään voi pitää paikkaansa jos hän on syntynyt sinä päivänä kuin on ilmoittanut, hänellä on sen mukaan joko Uranus ja AC skorpionissa, tai Uranus ja aurinko - riippuen mihin aikaan on syntynyt. Sen lisäksi herra itse tuntuu haastatteluissa olevan edelleen sitä mieltä että on skorpioni, ja oletan Villen tietävän astrologiaa sen verran että tietää auringon siirtyneen tuona päivänä jouskariin.
7  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jonna Nygren : 16.09.2006 07:51:25
Tunnen Jonnan jo ajalta ennen Villeä ja se ei valehtele syntymävuottaan, en tiedä mitä oikein sekoilet.
Kerron kyllä Jonnalle näistä uusista juoruista mitä hänestä liikkuu kunhan nähdään seuraavan kerran.

Se että Jonnan iäksi ollaan muutakin mainittu. En tietenkään tiedä asioiden laitaa, joten toistaiseksi pidättäydyn tuossa vuodessa, mutta mietityttää. Et sattuisi Villen oikeasta syntymävuodesta mitään tietämään? Ihan herran omasta suusta on tullut ristiriitaista tietoa, jos muistini ei tämän kohdalla petä...
8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jonna Nygren : 15.09.2006 23:05:39
Toi on kylläkin vaaka eikä neitsyt.

Sideerisesti, ei trooppisesti. Sideerinen Neitsyt se kyllä on ja trooppinen Vaaka.

Eikä vaikuta sitten kummaltakaan, jos minulta kysytään. Olisin odottanut paljoa tulta/skorpparia, toisaalta minulla on epäilykseni syntymävuodesta, kuten neidin miesystävänkin kohdalla. :Smiley Jonkin verran "todisteita" on myös tullut kerättyä, mutta en viitsi julkaista mitään ennen kuin ovat varmemmalla pohjalla.
9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Väripsykologinen persoonallisuustesti : 30.08.2006 17:30:46
1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN
 Kaipaa hellää ja myötätuntoista suhdetta ja ihanteelliseen harmoniseen
 olosuhteisiin. Pakonomainen tarve hellyyteen ja kiintymykseen. Herkkä kaikelle
 esteettiselle.

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.
 Ei ainoastaan katso vaatimuksiensa olevan minimaalisia, vaan myös pitää niitä
 ehdottomina. Pitää vaatimuksistaan kiinni tiukan itsepäisesti eikä myönny
 mihinkään.

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.
 Tuntee olevansa sidottu tilanteeseen joka ahdistava tai epämukava ja etsii tapaa
 saadakseen helpotusta tilanteeseen. Kykenee saamaan tyydytystä seksuaalisesta
 aktiviteetista.

4. STRESSIN LÄHTEET.
 Stressiä seurauksena pettymyksestä joka johti levottomuuteen.
 Täyttymättömät toiveet johtavat epävarmuuden tilaan ja varuillaanoloon.
 Tarvitsee suojaa uusilta pettymyksiltä ja turvallisuuden tunnetta, joko syrjäytetty
 tai menettänyt asemansa tai arvostuksen. Epäilee ettei tulevaisuus tuo parannusta
 tilanteeseen, mutta taipuvainen liioitteluun suhteessa vaatimuksiin ja torjuu
 kompromissin. Pelokasta turvattomuutta.

5. NYKYINEN ONGELMA.
 Disappointment and the fear that there is no point in formulating fresh goals have led to anxiety, and he  is distressed by the lack of any close and understanding relationships. He attempts to escape into a  substitute world in which these disappointments are submerged and things are more nearly as he desires them to be.

 Disappointment at the non-fulfillment of his hopes and the fear that to formulate fresh goals will only lead to further setbacks have resulted in considerable anxiety. He is trying to escape from this into a peaceful and harmonious relationship, protecting him from dissatisfaction and lack of appreciation.

   1. Violetti    2. Sininen      3. Vihreä      4. Musta       5. Punainen    6. Ruskea      7. Harmaa      8. Keltainen
   1. Violetti    2. Sininen      3. Musta       4. Vihreä      5. Punainen    6. Ruskea      7. Harmaa      8. Keltainen

Huh, mistä se tuon kaiken keksi? Melko pelottavan oikein suurin osa... Huh
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 30.08.2006 17:15:57
Minkälaisia kokemuksia teillä on muuten prog.kuun paluusta? Siis se kun kuu saavuttaa progressiivisella kartalla saman sijainnin kuin syntymäkartalla, tuntuuko missään? Minkälaisia asioita olette kokeneet? Mainitkaa kuumerkkinne myös. Smiley

Itse odottelen innoissani prog.kuun siirtymistä oinaaseen, vaikka siihen on vielä 6 vuotta. Josko vaikka sitten olo olisi emotionaalisesti luontevampi, jouskari-vaihe tuntui ihan hyvältä, mutta nyt kärvistellään kauriissa. Jännä sattuma että proge-kartalla kuu siirtyy oinaaseen samana vuonna kun mayojen kalenteri päättyy. Wink
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ihannekumppanisi aurinko- tai nouseva merkki? : 23.08.2006 21:49:28
Huvittavaa on että en ikipäivänä ois valinnut tähän neitsyttä tai vaakaa ja nyt tuo mun öö.. potentiaalinen miesehdokas on au ja merk - neitsyt ja kuu, nousu, venus, jupiter, saturnus, pluto - vaaka!

Miksi, jos saan kysyä? Sinullahan on itselläsi paljon ilman merkkejä, vaa'an luulisi sopivan siihen "täydellisesti"?
12  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä mars luuhaa kartallasi? : 22.08.2006 13:02:42
Löytyvätköhän muskelimiehet ja heitä ihailevat Marsin maa- ja tulimerkeistä? Wink

Ei. Itselläni Mars neitsyessä ja välitän älystä ja viisaudesta huomattavasti enemmän kuin lihaksista. Jääkaappipakastin-yhdistelmän kokoiset salilla asuvat miehet eivät sytytä lainkaan... Lips Sealed
13  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jonna Nygren : 21.08.2006 20:03:43
Kyllä Ville on syntynyt -76. Sen on pakko olla kiinalaiselta Tuli-Lohikäärme!  coolsmiley

Noin nuorella tuskin on tarvetta vääristää syntymävuottaan ja vanhempana sillä ei ole enää väliä kertooko oikean ikänsä.  Wink Smiley

Kyllä se vielä selviää. Jonku täytyy haastatella Villen isää tai Jonnan äitiä...  Grin

Niin no en minäkään näe mikä pointti tuossa syntymävuoden vääristelyssä on, mutta se on loogisin selitys tähän, ja Villellä tunnetusti on tapana "muunnella totuutta" haastatteluissa. Jos muistan oikein, niin olen tainnut kuullakkin Villen suusta variaatiota mitä tuohon syntymävuoteen tulee, mutta pitäisi päästä tarkastamaan yksi nauhalla oleva vanha haastattelu ennen kuin uskallan sanoa tuosta enempää. 

Itse olen kiinalaiselta horoskoopilta puu-härkä, eikä se kuvaa minua pätkääkään. coolsmiley
14  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Uniluoto -tietoa horoskoopeista : 21.08.2006 00:52:45
Kiitos Willow!

No olihan siinä varmasti jotain asiaakin, mutta ei kaikki mielestäni sopinut..

ja kyllä tuo veden merkki ihmetyttää knuppel2

Jep, kaiken lisäksi kyseinen sivusto oli listannut Mozartin kuuluisaksi vaa'aksi, vaikka on hyvin yleisesti tiedettyä että Mozart oli vesimies. Sivusto vilisee kirjoitus- ja asiavirheitä, en todellakaan voi suositella astrologiaa tuntemattomalle vaikka ajatus noiden sivujen takana on varmasti hyvä.
15  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jonna Nygren : 20.08.2006 23:10:33
On myös hyvin mahdollista, että Jonna Nygren ei ole kovinkaan paljoa perehtynyt astrologiaan ja muistaa väärin - tai puhuu Villen sideerisestä kartasta.

Sideerisesti Villellä olisi enemmän tavaraa skorpionissa, joten tuo on pois suljettu vaihtoehto. En myöskään tiedä muistiko Jonna väärin, onhan herra Valokin maininnut olevansa skorpioni moneen kertaan, ja käsittääkseni hän on edes jonkin verran perehtynyt astrologiaan - ainakin tulkintoja hänelle on tehty. Veikkaan että syntymävuosi on väärä, ei mitenkään tavatonta julkkisten parissa muuttaa numero tai pari syntymävuodestaan, mutta tämäkin lienee asia joka täytyy kysyä herralta itseltään. :Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 17