Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 74
46  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Reconnective Healing : 19.02.2009 15:18:14
Lämmin kiitos neuvoistasi Free!  smitten Noinhan se menee, että itseähän tässä on vain tarkkaan kuulosteltava; mikä tuntuu pahalta tai epäilyttävältä, mikä taas itselle oikealta. Nytpä siis täytyy kuunnella aivan erityisen tarkalla korvalla, mitä tuntemuksia Tampere-talon tapahtuma herättää. Ja niinhän se tosiaan on, että se tapahtuu, joka on tarkoitettukin tapahtuvaksi.

Vaikka sainkin Freelta parhaan mahdollisen neuvon, olisi silti vielä kuulla, jos jollakulla olisi jo omakohtaisia kokemuksia Reconnective-hoidosta?




47  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Minä olen -messut Espoossa 7.-8.2.2009 : 17.02.2009 12:46:45
kerrotko tarkemmin miten luento valaisi?

auttavatko enkelit konkreettisesti?

Mitään erityisen konkreettista ei vielä ole tapahtunut. Lähinnä suurin "ihme" oli se sisäinen kokemukseni siitä, että enkelit ovat todellakin olemassa eivätkä vain lasten (ja aikuisten) tarinoiden satuhahmoja...   Smiley
Sitä en osaa selittää, miksi juuri tuolla luennolla tuntui vahvasti juuri siltä - se vain tuntui ja oli vaikuttavuudessaan itselleni merkittävä kokemus.
48  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Reconnective Healing : 17.02.2009 12:43:27
Päätin avata ihan uuden ketjun Reconnective Healingista, jota on osin jo käsiteltykin täällä http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=27824.msg231926#new .  Olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksianne, kokemuksianne ja mielipiteitänne Reconnectionista!

Innostuin Reconnectionista luettuani Eric Pearlin vaikuttavan kirjan. Toisaalta vaikka kirja olikin mielenkiintoinen ja hauskakin, itse petyin hieman siihen miten laajasti Eric Pearlin syntymästä ja elämästä oli kerrottu kun taas itse Reconnectionin tekniikka jäi aika pienelle käsittelylle. Toki kirjassa täsmennetään, että varsinainen kurssikirja opuksen ei ole tarkoituskaan olla vaan että vaikka jotkut saattavat oppia menetelmän kirjankin perusteella, kurssit ovat useimmille tarpeen.

Kirjassahan sanotaan, että jo kirjaa lukemalla yhdistyy Reconnection-menetelmään. Myös erilaisia tuntemuksia ja reaktioita "luvataan" kirjaa lukiessa. Itse koin jonkinlaisia pieniä valon välähdyksiä ja myös elohiiri-tyyppisiä kokemuksia ympäri kehoa. Mutta oliko tämä sitten juuri sitä vai pelkästään vilkkaan mielikuvituksen tuotetta (kyselee vanha skeptikko).

Kävin messuilla Reconnective Healing-hoidossa ja se oli kyllä hyvin vakuuttava ja miellyttävä kokemus. Vahvin tuntemus oli kielon, sireenien tai liljojen tuoksu, joka tuoksui hoidon aikana hyvin voimakkaasti. Vieressä hoitoa seurannut - ja itsekin hoitoon jälkeeni mennyt - ystäväni sen sijaan sanoi, ettei tuntenut tuoksua, joten hoitajasta se ei voinut lähteä eikä hoitohuoneessakaan ollut ylimääräisiä tuoksuja. Kirjassa kyllä mainitaan, että hoidon aikana voi tuntea tuoksun. Olisiko muilla omia hoitokokemuksia?

Minä Olen-messujen Reconnection-luento oli myös hyvin vaikuttava, lämminhenkinen ja ihana ja myös hyvin vaikuttava kahden eri vapaaehtoisen oltua mukana pienessä hoitotuokiossa lavalla. Erityisesti toinen heistä reagoi hoitoon erittäin voimakkaasti kehollaan.

Tästä kaikesta vakuuttuneena tilasin liput Tampere-taloon Eric Pearlin maaliskuiselle luennolle. Myös kesäkuinen kurssi siintää mielessä mahdollisena. Hinta vain on mielestäni suuri. Lainaus Susanna Kanervan sivuilta: I /II seminaarin hinta on noin 570 eur. ja III seminaarin hinta on n. 770 eur. Tarkemmat hinnat selviävät www.TheReconnection.com sivuilta. Lisäksi ennen kurssia pitäisi käydä 333 euroa maksavassa sessiossa.

Mikäpä tässä maailmassa toisaalta ilmaista olisi ja toisekseen maksaahan Eric Pearlin ja kumppaneidensa lentomatkat ja majoituskin, joten puolensa tässäkin. Ja jos menetelmä tosiaan toimii, mikään hinta ei kaiketi ole siitä liikaa. Ja maksaahan ne muutkin kurssit. Esim. Reiki-masteriksi opiskeleminen jne... Taas toisaalta, jos kyse on uudesta parannusmenetelmästä suunnilleen "koko ihmiskunnan hyväksi", miksi se siten hintansa vuoksi ei ole kaikkien ulottuvilla...?

Ajattelen siis kesäkuisia kursseja vielä hyvin ristiriitaisin ajatuksin. Toivottavasti ainakin Tampere-talon maaliskuinen tapahtuma selventää ajatuksia suuntaan tai toiseen. Mutta kertokaapa ystävät hyvät, mitä itse ajattelette Reconnectionista, kursseista jne...?




49  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Eric Pearl, uudet virtaukset : 17.02.2009 12:17:28
Sattuukohan kenelläkään vieläkään olemaan Eric Pearlin syntymäaikaa? Olen yrittänyt googlata sitä ja etsiä mm. hänen kirjastaan ja sivuiltaan - turhaan. Vaikka kirjassa kerrotaankin Ericin syntymästä hyvin seikkaperäisesti, minkäänlaista vihjettä syntymäajankohdasta ei ole.

Olenkohan vainoharhainen - vai vain terveen epäluuloinen - mutta on jotenkin outoa, että aikaa ei ole annettu julkisuuteen kun Eric on kuitenkin kertonut muusta elämästään lähes kaiken. Tai sitten hän ei vain ole tullut ajatelleeksi, että syntymäaika kiinnostaisi ketään...  coolsmiley
50  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Minä olen -messut Espoossa 7.-8.2.2009 : 17.02.2009 11:56:02


Jokatapauksessa aiemmin messuohjelmaa selatessani olin päättänyt mennä messuille vähän ennen puoli yhtä suoraan Diana Cooperin enkeliluennolle. En ole koskaan häntä nähnyt, enkä hänen kirjojaankaan lukenut, mutta paljon olen hänestä kuullut ja myös joitain hänen juttujaan täältä astrosivuiltakin lukenut. No jokin, liekköhän enkelit (naurua) olivat päättäneet toisin, sillä jostain syystä bussipysäkillä seisoessani bussi jolla minun oli tarkoitus mennä  ja keritä ajallaan ei tullutkaan ollenkaan, vaikka odotin todella pitkään. Jouduin sitten menemään toisella bussilla joka ei mennyt suoraan messupaikalle ja tästä kaikesta sähellyksestä johtuen myöhästyin luennolta. Olin siellä suunnilleen 15 minuuttia myöhässä ja kun yritin mennä Dianaa kuuntelemaan, minua ei enää päästetty saliin, koska se oli jo aivan täynnä. Mietin, että miksiköhän minun ei nyt haluttu menevän sinne, miksi ”kohtalo” oli puuttunut peliin? Osa vastauksesta tuli hyvin pian, nimittäin sen luentosalin lähistöllä oli jokin kovaääninen tms. josta kuulin kyseistä luennoitsijaa ja huomasin, että oven ulkopuolella oli muitakin pois jääneitä/myöhästyneitä. Sen pienen hetken mitä kuuntelin niistä kaiuttimista ajattelin, että eihän tässä ole mitään uutta minulle, että ihan turhaan olisin oikeastaan siellä istunut. Kaikella kunnioituksella Dianaa kohtaan, en tarkoita sitä etteikö hän olisi puhunut asiaa, mutta kuitenkaan ei mitään uutta minulle... Ajattelin sitten, että olisi kuitenkin kiva jotain luentoakin messuilla ollessani kuunnella ja päätinkin sitten katsoa, että olisiko jotain toista mahdollisesti mielenkiintoista. Silmiini osuikin Dianan luennon jälkeen alkava Line Beckin luento Reconnective healing- Palauttava terapia.


Ihan varmaan tässäkin tapahtui juuri niinkuin tarkoitettu oli. Koska luento ei olisi tarjonnut sinulle mitään uutta, oli varmaan tarkoitus, että tilaa jäi meille, joille enkelikokemus oli aivan uusi ja ihmeellinen. Kiitos siis sinulle, että mahduin luennolle mukaan.  Smiley Luento oli todellakin niin täynnä, että istuin käytävän lattialla näkemättä itse Dianaa, mutta toisaalta lattialla meditointiasennossa ja osin "pimennossa kaikesta" istuminen antoi tilaisuuden käpertyä rauhassa omaan maailmaan tarkkailemaan omaa sisimpää ja niitä tuntemuksia, joita enkeliluento herätti. Se oli hyvin valaiseva kokemus!

Olen kyllä lukenut Dianan kirjoja aikaisemminkin,mutta aiemmin ne eivät ole koskettaneet näin omakohtaisesti.. Nyt oli siis aika juuri sille! Ja juuri näinhän me jokainen soljutaan elämän virrassa ihan oman, kosmisen aikataulumme mukaisesti.


Luento oli minulle jotain uutta ja mielenkiintoista, mutta samalla myös niin ajatonta, vanhaa ja jollakin tavalla kumman tuttua. Sellainen ajatuskin tuli mieleeni että Jeesus saattoi parantaa sairaita jotensakin sillä tyylillä mitä tuosta terapiasta kerrottiin. En itse ole koskaan mitään parantajan kursseja, reiki tms. kursseja käynyt, mutta ajattelin että jos kävisin, tämä olisi varmastikin minulle se ”oikea”. Tämän luennon jälkeen sitten tajusin lopullisesti, miksi minua ”estettiin” menemästä Dianan luennolle. Tiedän etten olisi heti perään jaksanut, eikä olisi huvittanut mennä tuolle toiselle luennolle. Se olisi jäänyt ilman tätä ”sähellystä” noteeraamatta sen kummemmin. Kiitinpä siis enkeleitä ja muita selkeästä johdatuksesta.  angel

Messu eteni normaalia kirkollista kaavaansa, mutta se rauhan tunne ja tosiaan tuon Kristusenergian vahva aistimiseni oli kertakaikkiaan jotain niin käsittämättömän voimakasta. Koin täydellisen rauhan ja minä vain olin. Tuo rauha jatkui messun jälkeenkin sisimmässäni ja jonkin ajan kuluttua sen jälkeen tajusin, että ei herranjestas minähän en ole enää niistänyt, en yskinyt, minulla ei ole enää flunssaa. Se loppui siis yhtäkkiä kuin seinään ja olin siis parantunut tuolla kirkossa. Aika ihanan ihmeellistä ajattelin ja kiitin Luojaa.  smitten smitten smitten smitten


Reconnective Healing oli todellakin mielenkiintoinen luento. Tosin nyttemmin olen harmikseni alkanut miettimään, onko alunperin hyvä, ihmisiä oikeasti auttava menetelmä valjastettu kaupallisuuden käyttöön? Kesäkuisten kurssien hinnat + niitä edeltävät hoitosessiot kun nousevat hintaan, joka vastaa suunnilleen yhtä keskimääräistä kuukausipalkkaa... Vahvasta alkuinnostuksesta huolimatta jäin miettimään sitä, miksi kurssista on tehty niin kallis ja siten monien ulottumattomilla oleva - jos kerran menetelmän on kuitenkin tarkoitus palvella suunnilleen koko ihmiskuntaa... Tästä pitäisi muuten aloittaa ihan uusi ketju, sillä olisi mukava kuulla mielipiteitä Reconnectivesta laajemminkin...

Minunkin sairauteni jäi messuille, mutta en tiedä, oliko se Reconnectionin ansiota (kävin luennon lisäksi myös hoidossa) vai Lille Lindmäen ansiota... Todenäköisesti molempien.
51  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Minä olen -messut Espoossa 7.-8.2.2009 : 11.02.2009 11:27:58
Tuossa kyseltiin mitä itse kukin hakee messuilta - itse oikeastaan samaa kuin Theus, eli kirjoja sieltä on yleensä tarttunut matkaan. Ja tietysti menin myös moikkaamaan tätä Astron väkeä. En muuten itse ole kertaakaan ollut millään luennolla, tulkinnoissa tai hoidoissa, mutta kertokaahan te jotka kävitte, millaiset kokemuksenne olivat?

Olipa kiva tavata taas kerran, Ajatus! Myös ystäväsi oli aivan hulvaton persoona (posiitivisessa mielessä), johon oli mukava tutustua.

Aikaisempina vuosina en ole työn tohinasta ehtinyt luennoille ollenkaan kun taas tänä vuonna ehdin sunnuntaina peräti kolmelle eri luennolle. Erkki Lehtirannan luento kivien ja kasvien voimista oli tosi mielenkiintoinen ja hyvä niinkuin Erkin luennot aina. Diana Cooperin luento oli itselleni aivan mahtava, etten sanoisi valaiseva kokemus. Olen kirjoittanut aiheesta blogissani http://www.kuutarha.fi/juttuarkisto/blogi-ajatuksia_astrologian_va/helmikuu_2009/ joten jos jotakuta kiinnostaa, niin käykääpä lukaisemassa tuolta. Myös sunnuntain kolmas luento Reconnection Healingista oli upea. Siinä mm. otettiin lavalle kaksi vapaaehtoista, joita sitten hoidettiin Reconnection healingillä. Hyvin vaikuttavaa!

Lauantain luennoille en sen sijaan ehtinyt tänäkään vuonna, joten Ohashi ja Jonette Crowley jäivät valitettavasti näkemättä.
52  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Minä olen -messut Espoossa 7.-8.2.2009 : 17.01.2009 19:45:33
Minä olen tulossa Vesimies-ystäväni kanssa molemmiksi päiviksi. Lauantai kuluu osin töissä messuilla, sunnuntai on varattu pelkkään "huvitteluun". Joten Ajatus, Minerwa, Rakkauden valo ja muut, nähdään messuilla!  Smiley

Vesimies-ystävälläni oli muuten hauskasti tr. Jupiterin minuutintarkka yhtymä natal-Auringolle juuri samaisella kellonlyömällä kun soitin ja ehdotin messuille menoa. Eli Vesimies-ystävälleni, jos kenelle, messujen luulisi olevan hyvin merkittävä, tietoisuutta, ajatusmaailmaa ja maailmankuvaa totaalisesti muuttava tapahtuma. Ehkä hän sananmukaisesti palaa sieltä aivan uutena ihmisenä ja niin varmaan osaltaan me kaikki muutkin (vaikka transiitit eivät olisikaan noin upeat), on siellä niin upeaa ja tietoisuutta avartavaa ohjelmaa.

Julyette, oletko lukenut Ohashin mahtavan kirjan? Eihän se livenä näkemistä ihan korvaa, mutta on silti aivan mainio kirja täynnä itämaista diagnostiikkaa. 
53  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Daniel Craig : 10.01.2009 08:43:26
Itseäni häiritsee Daniel Craigissa hänen (omasta mielestäni) silmiinpistävä yhdennäköisyytensä Vladimir Putinin kanssa... Jollain hyvin oleellisella tavalla elokuvanautinto latistuu, kun valkokankaalla riehuu aseen kanssa venäläinen (ex-)valtionpäämies... Smiley
54  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kokemusta nettisivujen tekemisestä? : 28.12.2008 17:55:08
Olen väsännyt omani Optinetin kotisivukoneella (www.optinetkotisivut.fi) ja ollut tyytyväinen ohjelman helppouteen ja kuitenkin monipuolisuuteen. Systeemiä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi Optinetin sivuilta.
Tosin aivan ilmaista kotisivujen tekeminen ei ole vaan kk-maksu on 9,50/kk. Rahaahan se on tuokin, mutta toisaalta voisi mennä moneen paljon turhempaankin.  Smiley
55  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / SIIRRETTY: Jupiter yhtymä Aurinko : 22.12.2008 00:09:53
Tämä aihe on siirretty alueelle Ennustava astrologia.

[liNKKI AIHEESEEN]
56  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä Tarot-kortti olet? : 22.11.2008 00:21:40
You are The Empress

Beauty, happiness, pleasure, success, luxury, dissipation.

The Empress is associated with Venus, the feminine planet, so it represents, beauty, charm, pleasure, luxury, and delight. You may be good at home decorating, art or anything to do with making things beautiful.

The Empress is a creator, be it creation of life, of romance, of art or business. While the Magician is the primal spark, the idea made real, and the High Priestess is the one who gives the idea a form, the Empress is the womb where it gestates and grows till it is ready to be born. This is why her symbol is Venus, goddess of beautiful things as well as love. Even so, the Empress is more Demeter, goddess of abundance, then sensual Venus. She is the giver of Earthly gifts, yet at the same time, she can, in anger withhold, as Demeter did when her daughter, Persephone, was kidnapped. In fury and grief, she kept the Earth barren till her child was returned to her.


Täysosuma siinä mielessä että syntymäajasta laskettu, oma kortti on sama. Syntymäajastahan lasketaan oma kortti siten, että jokainen numero lasketaan yhteen ja sitten supistetaan yksinumeroiseksi.
Esim. 15.5.1963 = 1+5+5+1+9+6+3 = 3 (The Empress)

57  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Lääketieteen perusteet, missä opiskella? : 21.11.2008 21:17:20
Tampereen ammattiopistossa on ollut jo vuosia yhden lukuvuoden (syksystä kevääseen) kestävä terveydenhoidon peruskoulutus. Se on räätälöity nimenomaan vaihtoehtohoitojen pariin hakeutuville oppiaineina mm. anatomia ja fysiologia, psykologia ja tautioppi. Kävin sen itse pari talvea sitten ja voin suositella lämpimästi. Porukka oli ihanaa, samoin opettajat, hinta oli hyvin kohtuullinen (muistaakseni noin 300 euroa) ja opetus erittäin asiantuntevaa. Ainakin toissa talvena opetus oli kerran viikossa, tiistai-iltaisin klo 16-20.30.

Kysypä siis koululta! Tosin tämän vuoden kurssi taitaa olla jo niin pitkällä, että aloitus ja muiden kiinni saaminen on myöhäistä, mutta ensi syksyä ajatellen varmasti harkinnan arvoinen vaihtoehto!
58  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: jupiter laskusolmulla : 19.11.2008 19:12:33
Edellinen inkarnaatio pappina tai opettajana...?  Smiley
59  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: jupiter laskusolmulla : 18.11.2008 12:00:24
Epäedullinen se ei voi olla missään nimessä. Ennemminkin tulee mieleen, että edellisessä elämässä on hankittu paljon sellaista viisautta, jonka voit hyödyntää tässä elämässäsi matkalla kohti tämänkertaisen elämän karmallista päämäärää (Noususolmu). Päämäärää eli opeteltavaa suuntaa voit tutkiskella kartaltasi Noususolmun huone- ja merkkisijainnin kautta.

Jos nyt Jupiterista etsimällä etsii jotain vältettävää, niin se voi olla korkeintaan taipumus esimerkiksi liioitteluun joissain asioissa. Älä siis jää mässäilemään runsaudessa vaan suuntaa aktiivisesti kohti uutta - reppu täynnä vanhaa viisautta.  Smiley
60  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Suomen astrologisen Seuran esitelmä 30.10.08 klo 18.30 : 22.10.2008 10:46:20
Hei Marita ja tervetuloa  smitten

Koska tulette Tampereelle esitelmöimään?

T. Ippuska

Hei Ippuska ja muutkin pirkanmaalaiset!  Smiley

Olettehan tietoisia myös Tampereen astrologisen seuran vireästä toiminnasta? Kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.sunpoint.net/~tamastro/  Alla leike seuran kotisivuilta:


Tampereen Astrologisen Seuran tapahtumakalenteri
OHJELMA SYYSKAUDELLA 2008


Syyskauden 2008 luentotilaisuudet

Syksyn kolme esitelmää pidetään tutussa paikassa Pirkanmaan Ihmissuhdetyön tiloissa os. Yliopistonk. 60 A 7. krs.. Luennot alkavat klo 15.00.

su 14.9.         Maija Urmas: Sikiöajan kokemukset horoskoopissa
su 26.10.       Jukka Viertomanner: Jälleensyntyminen ja astrologia
su 23.11.       M-L Niemi-Mattila: Arkkityypit syntymäkartoilla

Klo 14:30 alkaen tarjolla on kahvi-/teebuffet. Laaja astrologinen KIRJASTOMME on esillä ja vapaasti käytettävissä koko tilaisuuden ajan. Myynnissä astrologisia monisteita, lehtiä ja julkaisuja. Tampereen Astrologisen Seuran jäsenet saavat monisteista 10 % alennuksen.

Oviraha esitelmätilaisuuksiin yhdistyksen jäseniltä 2 €, vierailijoilta 5 €.



Lämpimästi tervetuloa sivustolle Marita!  smitten


Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 74